Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

comte 26-08-2008 12:10 AM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

Anaa. smiliyface

Kızı bizden mi alıyorsunuz yoksa. thumbsanim

Kimmiş, ismi neymiş merak ettim bak. dusun

Sitede sorun vardı ya, on dan okuayamadım galiba. sevincli

Novos 26-08-2008 12:12 AM

hayırlı olsun suzzy abla, Allah tamamına erdirsin. mehmet abi günaydın sana da aa34

suzzy 26-08-2008 12:15 AM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Anaa. smiliyface

Kızı bizden mi alıyorsunuz yoksa. thumbsanim

Kimmiş, ismi neymiş merak ettim bak. dusun

Sitede sorun vardı ya, on dan okuayamadım galiba. sevincli

ha işte aynen sizden alıyoz kızı...novosibir hemen anladı...çaktı durumu...konyanın yemekleri dedi çocuk...

sen uyu..gelin konyalı yahu... girlhaha

bilmem şanal soyadı tanıdıkmı.... dusun

suzzy 26-08-2008 12:16 AM

Alıntı:

novosibir Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun suzzy abla, Allah tamamına erdirsin. mehmet abi günaydın sana da aa34

allah iyiliğini versin... girlhaha novosibircim...alemsin...

sağolasın canım benim... wave

comte 26-08-2008 12:19 AM

Ben Fransız kalmışım galiba. smiliyface

Hem bak böyle yaparsan, kız mız vermeyiz ama. sevincli

O soy isim hiç yabancı gelmedi be suzzy. dusun

Ama tam bilemem tabi.

Tam nerelilermiş acaba. Merkez mi. dusun

comte 26-08-2008 12:24 AM

Alıntı:

Novoscum teşekkürler.

Kaçırmışız konuyu yahu. smiliyface

Dur biraz naz yapalım.

Kız evi Naz evi...

Oğlunuz ne iş yapıyor bakim.

Sigortası var mı, içkisi kumarı var mı. sevincli

Bi araştıralım size kararımızı söyleriz khkh56

suzzy 26-08-2008 12:26 AM

hehe valla bilmem ali amca verdi kızı.. wave

ama şanallardan...izmirde falan akrabalarının mağazaları var...orda çalışıyor...

çok fazla detay yok bende...şimdilik bu kadar...eğer yolun düşerse buralara mutlaka beklerim nişana... super

ve çok sevinirim...sevgiler... hismiley

comte 26-08-2008 12:30 AM

Biz değil de artık, bi zahmet siz gelin buraya. smiliyface

Dünürleriniz buradadır heralde.

Bir ayağınız da burada olur o zaman.

Ben de beklerim. 25889

Allah tamamına erdirsin... super

suzzy 26-08-2008 12:33 AM

yaa gerçekten çok iyi olurdu aslında... rt67

bu arada oğlumuz market işletiyor...kendi kendine...

ama üzgünüm maalesef bi ayağımız gene orda olamıyor...kendileri uzun yıllardır buralarda yaşıyorlar.... sadanim ama bir gün gelir...benimde yolum elbet oralara düşer sen hiç meraklanma...

hem yemekleride süpermiş konyanın...öyle dedi novosibir...bakalım nasip... actionsmile

Novos 26-08-2008 12:50 AM

suzzy abla ben de beklerim konyaya gelirsen, yemeklerden hiç bahsetme ya, mehmet abi daha iyi bilir, iki kat doymadan kalkamazsın sofradan

suzzy 26-08-2008 01:12 AM

Alıntı:

suzzy abla ben de beklerim konyaya gelirsen, yemeklerden hiç bahsetme ya, mehmet abi daha iyi bilir, iki kat doymadan kalkamazsın sofradan

ayy...canım yaa... ttli3

misafir perverliğine bayıldım...kıyamam sürekli gel diyon...yemekleri süpper diyon...canım benim.... ark5

bir gün inşallah...ama gelirsem ilk sana söylicem söz...mehmet çatlasın... hih33

Novos 26-08-2008 01:17 AM

kiss3

Mustang 26-08-2008 06:36 AM

Suzzy'ciğim canım Allah tamamına erdirsin canım dilerim bir ömür boyu mutlu olurlar.

Darısı sitedeki bütün bekarların başına. kiss3

cedrus48 26-08-2008 06:51 AM

suzzy abla nişan izmirde galiba peki tarih bellimi bu davetin kimler için geçerli ormancılarda bu davete dahilmi yoksa sadece kız tarafımı çağrıldı. dusun

Novos 03-09-2008 02:45 PM

khkh56 cedrus seni tebrik ediyorum, allah iyiliğini versin

suzzy 09-09-2008 11:16 AM

Alıntı:

cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
suzzy abla nişan izmirde galiba peki tarih bellimi bu davetin kimler için geçerli ormancılarda bu davete dahilmi yoksa sadece kız tarafımı çağrıldı. dusun

ayy kusura bakma cedrus... b456 ben bu ara yoğunluktan günlüğümü bile yanıtlayamadım...çok özür dilerim...

daha net değil... dusun ama yakında netleştirirler...tabi ki bekleriz...ormancılarda dahil...evet... ttli3 ilgine teşşekkür ederim tekrar...sağol... pc05

mustang cim sanada çok teşekkür ediyorum canım....sağol...darısı seninkilere ve tüm bekarlarımıza inşallah canım benim... tender45

duru79 05-10-2008 12:50 PM

Suzzy'cim merhaba canım...
Kardeşinin nişanı nasıl geçti?Nasıl eğlendiniz?
Çok merak ettim yoğunluktan sanırım yazmamışsın biz ayrıntıları merak ediyoruz.Görümcelik yaptın mı? girlhaha Gerçi sizin gelin şanslı senin gibi görümcesi vaar Allah'ın sevdiği kuluymuş ttli3

suzzy 05-10-2008 01:44 PM

durucum bitanecim...çok naziksin canım...sağol.. tender45

gerçektende çok yoğun telaşlı bir bayram geçirdik öncelikle.... blissy blissy

uykusuz sabahlara kadar arkadaşlarımızla çok keyifli çok eğlenceli dolu dolu bir bayram oldu... wave

ve tabii ki dinlenemeden arkasından nişan.... 956k çok yoruldum ama her şey çok güzeldi...aysuncuğum çok iyi bir insan... ttli3 gelin demeye dilim varmıyor....kardeşim çok şanslı... tender45

inşallah sonuna kadar her şey istedikleri gibi gider...ömür boyu mutluluk sağlık ve bolluk bereket diliyorum onlar için...

nişan boyunca canım aysuncum abla abla diye sağımda solumda hep bir aradaydık...tabii ki bol bol döktürdük... wave

bana onların tarafından görümce sizsiniz galiba diyenlere hayır ben ablasıyım dedim... sevincli sanırım oda beni ablası gibi görüyordur... rt67

canım kuzularım....ne diyeyim darısı bizim diğer ufaklığa...(ufaklık dediğim 29 yaşında...)ve bütün bekarlara...

duru79 05-10-2008 02:05 PM

Çok sevindim suzzycim s456 25889
İkisinede bir ömür boyu sağlık,mutluluk diliyorum.Allah tamamını erdirsin canım benim.. k8908

Mustang 06-10-2008 08:12 AM

Suzzyciğim bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder sizde iyi başladınız iyidevam etsin .

Allah hayırlı uğurlu etsin . kiss3

tiriniti 06-10-2008 11:31 AM

alk78 kardeşini ve gelin hanımı çok tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin inşallah.gelinde kardeşinde çok şanslı çüni melek gibi bir ablaları var kiss3

huzurr 06-10-2008 04:12 PM

Amin hayal ablacım ttli3

Hayırlı olsun suzy'ciğim

Sezennl 09-10-2008 02:23 AM

suzi hayirli ugurlu olsun allahim ikisnide bir yastikta kocatsin. darisi tum bekarlarin ve isteyenlerin basina birde kardesimin basina:)

suzzy 09-10-2008 08:50 AM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
suzi hayirli ugurlu olsun allahim ikisnide bir yastikta kocatsin. darisi tum bekarlarin ve isteyenlerin basina birde kardesimin basina:)

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
suzzyciğim allah tamamına erdirsin ve ikisininde yüzünü güldürsün, darısı diğer bekarların başına   96  96 96

Alıntı:

huzurr Nickli Üyeden Alıntı
Amin hayal ablacım ttli3

Hayırlı olsun suzy'ciğim

Alıntı:

trinity69 Nickli Üyeden Alıntı
alk78 kardeşini  ve gelin hanımı çok tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin inşallah.gelinde kardeşinde çok şanslı çüni melek gibi bir ablaları var kiss3

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Suzzyciğim bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder  sizde iyi başladınız iyidevam etsin .

Allah hayırlı uğurlu etsin . kiss3

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Çok sevindim suzzycim  s456  25889
İkisinede bir ömür boyu sağlık,mutluluk diliyorum.Allah tamamını erdirsin canım benim.. k8908

canlarım hepinize çok ama çok teşekkür ederim.... kiss3

kardeşim çok zayıfladı rt67 yorgun ama mutlu biliyorum... içim çok rahat... rabbim her kesin yüzüne gülsün...hayırlı nasipler versin...hepinizi çok seviyorum...canım ciğerim arkadaşlarım...iyi ki varsınız... ttli3

pisiii 05-11-2008 11:57 PM

y789
çok güzel haber suzzy cim. allah tamamına erdirsin:) ttli3

suzzy 03-12-2008 01:53 PM

epey ihmal etmişim günlüğümü...

bu aralar yoğun günler yaşadığımızdan olucak girmemişim ne zamandır günlüğüme...

ama artık yeni evimize (sitemize)yerleştik sayılır..

ufak düzenlemeler dışında pek bişey kalmadı...

hayatımızda her zaman yenilenmemiz gerektiğini yenilikler eklememiz gerektiğini düşünüyorum....

her yenilik bir arınma ve yeni enerjilere açılan bir kapıdır...

suzzy 24-04-2009 10:22 AM

Cevap: suzzy'nin günlüğü

ayy..ne kadar olmuş yazmayalı buraya...sevincli

canım günlükcüm biraz daha sabır tam gaz geliyorum yakında...bu arada çok heyecanlıyım arkadaşlar...y789

bu gün saat 11.30 la 12.00 arası izmirin yerel kanallarındanbirinde (sky tv ) canlı yayın konuğuyum şirketimi temsilen katılıcam...

ve güzellik uzmanlığıyla ilgili konuşma yapıcam...bana şans dileyin arkadaşlarım...krzm67

hepinizi kocaman öpüyorum...görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...sevgiler..super

duru79 24-04-2009 10:29 AM

Canım benim ne güzel haber bu böyle çok sevindim.Sana başarılar diliyorum tatlım.Şirketini en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum.Kalbimiz seninle...Müsait zamanında nasıl geçtiğini anlatmayı unutma..Öpüyorum..

QUOTE=suzzy;418433]ayy..ne kadar olmuş yazmayalı buraya...sevincli

canım günlükcüm biraz daha sabır tam gaz geliyorum yakında...bu arada çok heyecanlıyım arkadaşlar...y789

bu gün saat 11.30 la 12.00 arası izmirin yerel kanallarındanbirinde (sky tv ) canlı yayın konuğuyum şirketimi temsilen katılıcam...

ve güzellik uzmanlığıyla ilgili konuşma yapıcam...bana şans dileyin arkadaşlarım...krzm67

hepinizi kocaman öpüyorum...görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...sevgiler..super[/QUOTE]

sanemce 24-04-2009 11:02 AM

şu an sky tv açık saatin gelmesini bekliyorum izleyeceğim super

iyi dileklerim,sevgilerim ve dualarım seninle suzzy'cim kiss3

suzzy 24-04-2009 02:21 PM

durucum sanemcecim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...gittim programımı yaptım paşalar gibi vede geldim...sevincli bu arada sevgili hocam masterim ve dostum özlemciğimede desteğinden dolayı teşekkür ediyorum...956k

(sanemcecim sen izledinmi gerçekten...rt67 nasıldıım...ay merak ettim yaa...)y789

sanemce 24-04-2009 02:26 PM

izledim suzzy'cim sevincli

internet üzerinden olduğu için görüntü çok net değildi gerçi ama, sen gayet hoş görünüyordun. doğal ve rahat super

arada bi konuşmaları kaçırdım çalan telefonlar yüzünden 789569

ama genel olarak güzeldi kiss3

duru79 24-04-2009 03:05 PM

Suzzycim peki bizim bunu seyretme imkanımız yokmu?İş yerin belki çekmiştir?Eğer öyle bir durum varsa bende seyretmek istiyorum.Çok merak ettim.Senin başarını görmek istiyorum .
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418446)
durucum sanemcecim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...gittim programımı yaptım paşalar gibi vede geldim...sevincli bu arada sevgili hocam masterim ve dostum özlemciğimede desteğinden dolayı teşekkür ediyorum...956k

(sanemcecim sen izledinmi gerçekten...rt67 nasıldıım...ay merak ettim yaa...)y789

Belgin ∞ 24-04-2009 03:15 PM

Canım benim sen her yaptığın şeyin her zaman en iyisini yapmışsındır. Seni seçmelerinin en büyük sebebi de bu. İzleyemedim ama yakında basında biz köşemizde olacağının haberini sağlam kaynaklardan öğrendim y789 Bu yüzden içim rahat. Bu başlangıç mesleğinde tırmandığın merdivenlerin en güzel hatırası oldu sana. Bundan sonraki başaracakların için seni şimdiden kutluyorum canım benim.

Sevgilerimle kiss3

suzzy 24-04-2009 03:43 PM

ay çok utandım bak şimdi...y789

ama forum içinde güzellik bölümümüzün daha aktif hale gelmesini çok istiyorum...krzm67

durucum cd. elime geçer geçmez sizlere izletmenin bir yolunu bulucam...blissy

sanemcecim beğenmene çok sevindim canım...smil56

canım redim flowersim sağol canım güzel sözlerin için....956k

haydi bakalım bir başlangıç yaptım darısı daha iyilerine diyelim...actionsmile

duru79 24-04-2009 05:40 PM

Suzy'cim canım benim yoksa yoksa benim sana herzaman söylediğim şey mi gerçekleşiyor?Bak unutma dediğim şey olursa önce bana haber vericeksin.Merakla ve sabırla bekliyorum.Ama herşeyden önce başarılarının devamını diliyorum.Belginciğimin dediği gibi sen herşeyin en iyisini yaparsın .
super
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418457)
ay çok utandım bak şimdi...y789

ama forum içinde güzellik bölümümüzün daha aktif hale gelmesini çok istiyorum...krzm67

durucum cd. elime geçer geçmez sizlere izletmenin bir yolunu bulucam...blissy

sanemcecim beğenmene çok sevindim canım...smil56

canım redim flowersim sağol canım güzel sözlerin için....956k

haydi bakalım bir başlangıç yaptım darısı daha iyilerine diyelim...actionsmile

Belgin ∞ 03-07-2009 10:39 AM

Öhö öhö..

http://www.beyazsofra.com/uploads/%5...5DDSC00321.JPG

Burada tatlı bir meleğin evi varmış, bu melek dün benim evime gelmiş. Aradım taradım en sonunda buldum ben de onun evini.

(Gerçek Red) Nerdesin bacım sen aaaaaaa? İnsan evini yurdunu bu kadar boş bırakır mı? Gelir konarım tapunun üstüne görürsün bak benden söylemesi. y789

Kahvemi, çaklıtımı aldım geldim canım, hadi gel analiz yapalım sevincli

suzzy 03-07-2009 12:28 PM

utananadam tembel ben..

hakkatten amma atlamışım burayı yaww...canım red'im benim valla hatırlatmış oldun sağol bacım...tender45

ama özlemişim günlük yazışmalarını yahuu...

öhööm...efenim bu aralar tatil modundayım...956k

bizimkilerin (kardeşimin)yuvasını yaptıktan sonra pardon kurduktan sonra biraz kendimize vakit ayırmaya başladık...

bu arada son sürat reiki,hoo'ponopono ve bilumum kişisel gelişme çalışmalarım devam etmekte...super

yakın zamanda reiki bir ders notlarımda biticek allahın izniyle...

birde epeydir ertelemekte olduğum mesleki öğretmenlik kursumada yakın zamanda başlıyacağım....

yani bir süre sonra mesleki öğretmen sıfatına nail olabilicem...y789

canım red'cim bu güzel ziyaretin için teşekkür ederim balım....valla çok rahatladım...

tekrar görüşmek dileğiyle...sevgiler...krzm67

suzzy 12-07-2009 07:34 PM

ilk defa böyle bir şey oldu...dusun2

tamı tamına 20 yıldır içtiğim hatta bırakmayı aklıma bile getirmediğim sigarayı iki gündür içimyorum....

cumartesi sabah birden bire eşime artık sigarayı bırakmanın zamanı geldi dedim ve içmedim...

sanki bu günün gelmesi için belli bir zamanın geçmesi gerekiyordu...çok ilginç hemde çok....

20 yıldır o mereti ben içmemişim gibi şu an dönüp yüzüne bakmamam gerçekten çok ilginç...

ama her ne oluyorsa gerçekten güzel oluyor...

zaten onca bilgi eğitim kişisel gelişim her zaman arınmaktan bahsediyor....

artık kendime yakıştıramamaya başlamıştım...sanırım ben şimdi kendimi tam arınmış hissedicem..y789
seni seviyorum...özür dilerim...lütfen beni affet...teşekkür ederim..

sudem8 12-07-2009 07:39 PM

http://www.tmresimler.com/data/media/953/30.jpgSuzzyicim tebrikler...

suzzy 12-07-2009 07:51 PM

sudemcim çok teşekkür ederim canım....wave

sağol....umarı darısı diğer bırakmak isteyen arkadaşlara..blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 PM.