Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

cedrus48 15-08-2008 11:46 PM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

rabbimin sevdiği kuluymuş...3 aylarda vefat etti dayıcım...mekanı cennet olsun... mlk34

Suzzy cim buna günlerden cuma olduğunu vede yarın gecenin beraat gecesi olduğunuda eklersek dayıcığının ne kadar çok sevildiğini anlarsın bu kimseye nasip olmaz.Senin şuan tek yapacağın onun için dua etmen.

Pamukk 16-08-2008 12:03 AM

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah yattığı yeri nuruyla ışılandırsın suzzy cim , bu dünyadan ayrılanlar adı üzerinde " sadece bu dünyadan ayrılıyorlar" onlar başka bir boyutta sonsuzluğua doğru yol alıyorlar şimdi , o sonsuzlukta onlarla buluşuncaya dek,onlar için üzülmeden onları hep güzel hatırlayarak dualarımızla sevgilerimizi gönderelim ,Allah haberdar etsin...

suzzy 16-08-2008 12:08 AM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah yattığı yeri nuruyla ışılandırsın suzzy cim , bu dünyadan ayrılanlar adı üzerinde " sadece bu dünyadan ayrılıyorlar" onlar başka bir boyutta sonsuzluğua doğru yol alıyorlar şimdi , o sonsuzlukta onlarla buluşuncaya dek,onlar için üzülmeden onları hep güzel hatırlayarak dualarımızla sevgilerimizi gönderelim ,Allah haberdar etsin...

pamukcum...dostlar sağolsun canım...

teşekkür ederim...allah kalanlara uzun ömürler versin... sad456

Alıntı:

cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

rabbimin sevdiği kuluymuş...3 aylarda vefat etti dayıcım...mekanı cennet olsun...

Suzzy cim buna günlerden cuma olduğunu vede yarın gecenin beraat gecesi olduğunuda eklersek dayıcığının ne kadar çok sevildiğini anlarsın bu kimseye nasip olmaz.Senin şuan tek yapacağın onun için dua etmen.

çok haklısınız...teşekkür ederim... sad456

pozitif 16-08-2008 12:47 AM

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Sabırlar diliyorum.

teoman_ 16-08-2008 12:50 AM

başın sagolsun suzzy

Novos 16-08-2008 01:04 AM

başın sağolsun suzzy abla, Allah rahmet eylesin.

Mustang 16-08-2008 08:42 AM

Suzzy'ciğim başın sağolsun canım bende dayımı kaybettiğimde oturup onunla yaşadıklarımı düşünmüştüm ve biz bir zaman küstük ölmeden iki yıl önce barışmıştık .İyiki küs ken ölmemiş demiştim .Giden gidiyor anıları kalıyor . Allah rahmet eylesin.

cedrus48 16-08-2008 09:13 AM

suzzy cim bende dayımı kaybettim.Hemde çok genç yaşında Daha 37 yaşındaydı.Ben ozaman askerdim.İzinden döndüğüm gün garajda arkadaşıma rastladım.Oda işten çıkmış köye gidiyormuş.Beraber köye gitmeye başladık.Yolda bana "ya dedi geçem dedi sabahleyin bir sela sesi ile uyandım.Merak ettim acaba kim ölmüştü.Köyde hasta falan yoktu.Sonra sela bitti.İmamın söyledikleri karşısında şok oldum.Çünkü diyorduki süleyman zengin vefat etti.O an ne yapacağımı bilemedim çok üzüldüm askerdeydi heralde şehit oldu dedim" dedi bende bunları dinlerken heralde arkadaşım rüya görümüş onu anlatıyor diye düşündüm.o anlatmaya devam ediyordu."sonra selada babasının ve akrabalarının ismine dikkat edince senin olmadığını vefat edenein dayın olduğunu anladım " dedi ben de ona "bunu rüyanda mı gördün" diye sordum "hayır rüya değil gerçek" dedi.Şok oldum o an dona kalmıştım.Çünkü bana üzülmemem için haber vermemişlerdi.Ne düşüneceğimi bilemedin.İnanın şoktan ağlıyamadım bile.Arkadaşta haberim olmadığını anlayınca bana haber verdiğine çok üzüldü.İşte suzzy benim dayımın vefatını öğrenmem de böyle oldu.Vefat edeli 11 sene oldu ama ben hala onun arkasında bir kere bile alıyamadım bir damla bile gözyaşı dökemedim.Oysa onu çok ama çok severdim.Vefat ettiği zaman orda olsaydım bırakın gözyaşını gözümdan kan damlardı.O yüzden dostlarım sevdiklerimizi kaybetmeden kıymetlerini bilelim kaybedince değerlerinn farkına varmıyalım.Çünkü o zaman iş işten geçmiş oluyor.Geri gelmiyorlar.Mustang dostum dediğin gibi iyi ki barışmışsın küs gitmemiş dayın.Dostlar bakın bugün bir fırsat bugün kandil hemde berat kandili gidelim kırgınlıkları bitirelim dargınlıklar kalmasın küs olduğumuz insanlarla barışalım gönüllerini alalım çok geç olmadan şu keşke kelimesine ihtiyaç duymadan hadi ne duruyorsunuz ark5

umelihad 16-08-2008 11:50 AM

Basınız sağ olsun. yapabileceğimiz bi şey varmı? Berat kandiliniz mübarek olsun. Allah tekrarlarını sağlık ve saıhatlı geçirmek nasip etsin.
Kendinize iyi bakın.
Sevgiyle kalın

suzzy 16-08-2008 07:53 PM

canım arkadaşlarım...hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim... b456

sertystyle'cim...mustang'cim....novosibir'cim...te oman'cım....umeliah'cım...cedrus'cum...çok çok sağolun... ttli3

bu gün kendimi işe verdim ve belkide o şekilde çok düşünmemiş oldum...anneciğim işlerinin en yoğun zamanında acı haberi aldığı için hemen yola çıkmışlardı...aklım bi yandan dayımda bi yandan onlardaydı...

ev o şekilde bırakılmazdı...sonuçta iki tane bekar erkek kardeşim var...

temizlik yaptım....onlar için yemekler yaptım...pek etkisi olamasada biraz içim rahatladı...en azından bir şeylerle uğraşmış oldum....bu gece çok özel bir gece bol bol dua edicem dayım için....ve bütün ölmüşlerimize...

hepinizi çok seviyorum... kiss3

tulu 16-08-2008 08:26 PM

Sevgili Suzzy, başın sağ olsun cümlesini sevmiyorum.O nedenle bunu söylemek de içimden gelmiyor.Üzüntünü nasıl hafifletebilirim bunu da bilemiyorum.Haberi okuyunca babam geldi aklıma.Dayıcığının mekanı cennet olsun.O artık huzurlu bir mekanda.Ölümler bize anı daha iyi yaşamamız için güzel bir mesajda iletiyor oysa.Yarına yükeldiğimiz hayatlarımızın aslında yarını olmadığını anlatıyor bize, gözümüze soka soka.Gidene ağlamamak, üzülmemek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü giden,.............. bilmiyorum.İçim bir tuhaf oldu.Allah rahmet eğlesin, ışığı bol olsun.

ECEM18 16-08-2008 09:49 PM

başın sağolsun suzzycim.Allah sizlere uzun ömürler versin

yakamoz 18-08-2008 11:56 AM

Suzzy cim başınız sağolsun,
Dayına Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve sizlere sabır versin, dayanma gücü versin...

kaafinur 18-08-2008 12:18 PM

Biraz geç de olsa başın sağolsun suzzy. Sitede çok vakit geçiremediğim için ancak okudum yazını. Dayına rahmet sizlere sabır diliyorum.

suzzy 18-08-2008 04:40 PM

canlarım hepinize teşekkür ederim.... b456

kurby cim...ecem cim...yakamozum....kaafinur cum...ilginiz ve desteğiniz için...sağolun... ttli3

beni telefonla arayan canım hayal ablam ve canım shamanım sizlerede ayrıca teşekkür ederim...

Akulina 18-08-2008 04:52 PM

Suzzy abla,başın sağ olsun yeni gördüm...

MalloryKnox 18-08-2008 04:58 PM

sevgili suzzy kaybın için çok üzüldüm. Dayına Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun.

suzzy 18-08-2008 05:25 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim telefonda görüştük ama, buradanda yazayım...başın sağolsun, allah geride kalanlara hayırlı ömür versin..

Alıntı:

MalloryKnox Nickli Üyeden Alıntı
sevgili suzzy kaybın için çok üzüldüm. Dayına Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun.

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy abla,başın sağ olsun yeni gördüm...

çok sağolun... mlk34 canlarım dostluklar böyle günlerde belli olurmuş...ne güzel demişler...ne çok dostum varmış... b456

ne mutlu bana... kiss3

ceren18 18-08-2008 06:17 PM

allah sana ve sevdiklerine uzun ömür versin ablacım allah rahmet eylesin...

mücevher 18-08-2008 10:19 PM

canım.... bir şeyler söylemek çok zor. kelimeler boğazda düğümleniyor. ölüm bu herşey herkes çaresiz kalıyor. ne kadar üzüldüm senin adına. biraz klişe olacak ama Allah taksiratını affetsin mekanını cennet eylesin...... demekten başka söyleyecek bir şey bulamıyorum.. 4897
sevgilerimle....

suzzy 19-08-2008 01:22 PM

ceren cim...mücevhercim...sağolun canlarım...senin melekler nasıl oldu bu arada mücevhercim...bu ara forumu pek takip edemedim...malum acımızdan dolayı...umarım iyidirler şimdi.. tender45

bu gün annemlerdeyiz hayırlısıyla..(kaç günlerdir ordayız gerçi...)ama bu gün özel misafirleri var anneciğimin...bu aralar onun kafasını dağıtmak için ailecek eşim kızım ve kardeşlerimle seferber olduk.... ttli3

müstakbel gelinimiz  mlk34 ve ailesi bu gün başsağlığı için bize gelicekler...yani anneciğim..hem çok acı günler geçiriyor...hemde sevgili ortanca kardeşciğimin yuva kurma kararının mutluluğunu yaşıyor... (ayy...cümle karışık oldu neyse...)  blook

yaa bu arada aramızda konyalı arkadaşlar vardı demii sevincli ...sanırım yakında akraba olucaz bu arkadaşlarlada...

mücevher 19-08-2008 02:35 PM

canım hepimiz iyiyiz çok şükür. ttli3

bu arada yeni gelininiz, akrabalarınız da hayırlı olsun diyorum.

Sevgimle..... actionsmile

suzzy 20-08-2008 10:35 PM

canım mücevhercim sağol bitanem...görüyorsun ki hepsi denk geldi....

ama bi yandanda anneciğimin kafası dağılıyor bu şekilde...sanırım haftaya isteme ve söz bir arada olucak...bakalım nasip... b456

bu arada konyalı arkadaşlar uyuyorlar galiba.... girlhaha

hu size diyooom...akraba oluyoz galiba diyoom....uyanın diyooom...huuu.. aa34

Novos 20-08-2008 11:45 PM

suzzy abla hayırlı uğurlu olsun, 25889 konyanın yemek kültürü çok geniştir, her çeşit yemek vardır, akraba oluyormuşuz evet, hadi düğün halayı çekelim. y789

suzzy 20-08-2008 11:53 PM

sağolasın novosibir'cim...valla bizimkiler biraz hızlı gidiyor gibi ama...hadi hayırlısı....kardeşceğizim...hayatından memnun ya önemli değil gerisi... ttli3

ama aile tam çekirdek aile... onayi kızımızın bir abisi var sadece anne baba mükemmeller zaten...

allah yollarını açık etsin inşallah...ben konyaya gelemem falan derken bu vesileyle ilerde bi konya toplantısı yaparmışız bide.... girlhaha

Novos 21-08-2008 12:05 AM

fena olmazdı abla, sanırım düşünülüyor konya toplantısı, aralık gibi yanılmıyorsam şebi aruz törenlerine denk gelir, bir güzel semazen izleriz, siz de gelirsiniz ne güzel bu vesileyle :)

suzzy 22-08-2008 11:34 AM

sevgili kardeşciğime bu gün kızdım biraz...akşama allah nasip ederse kız istemeye gidiyoruz...

bu ne acele kardeşciğim...kız kaçmıyor ki...kendileri bu gün için konuşup aralarında karar almışlar...kızımızın aileside onaylamış... blook

ama ben çok sinirlendim... kizgin1 anneciğimin daha acısı dinmeden bu düşüncesizlikleri beni üzdü... sad456

aradım sabah söylendim kendilerine....kız isteme söz nişan düğün bunlar çok güzel ve mutlu olaylar böyle günlerde ailenin nasıl yanında olmasını istiyorsan acısınada saygı duymayı yada onlara danışmayı fikirlerini almayıda bileceksin...kardeşciğim de bana hak verdi tabii... utananadam bazen bu gençler helede aşıklarsa düşünemiyorlar böyle şeyleri....olan oldu artık...hayırlısı olsun demekten bi şey düşmüyor bize...sevgili kardeşiminde müstakbel nişanlısınında mutlu olmasını yürekten diliyorum...mutlu olmalarını belki her kesten çok ben istiyorum...ama annemi daha çok seviyor ve düşünüyorum... b456

ama biraz rahatladım şimdi...içimi döktüm iyi geldi... rt67 hepinize sevgiler...

Belgin ∞ 22-08-2008 11:45 AM

Ablacım Allah tamamına erdirsin.Zaten olacak birşey için beklemeye gerek yok diye düşünmüşlerdir belki de.Hayat devam ediyor sonuçta.
Gelişmeleri yazarsın.Dikkat et akşam tuzlu kahveyi sana vermesinler görümce diyerek y789 kiss3

comte 22-08-2008 05:55 PM

Hayırlı olsun suzzy. 25889

Redflowers'in dediği gibi, hayat devam ediyor.

Bir taraftan düğün olacak bir taraftan da hüzün olacak. Hayat işte.

Hayırlı işin önüne geçilmezmiş hem. super

Mustang 23-08-2008 09:11 AM

Suzzy'ciğimbazen insan bütün herşeyi bir arada yaşıyor .

Hangisini daha fazla yaşasın bilemiyor .

kardeşin için herşeyin hayırlı olmasını diliyorum.
kiss3

suzzy 25-08-2008 10:44 PM

anca günlüğüme sıra geldi...mustang'cim...mehmetcim...redfloverscim... canlarım sağolun....kısacık anlatayım cuma gününü...

canım kardeşciğime kızı istedik babasıda hazırlıklıymış verdi hemen sağolsun...amma ve lakin benim şaşkın kardeşceğizim bana anneme yada bilemedin bir büyüğüne sor demi.... hih33 oraya kadar gitmişken kızı istemişken bi zahmet sözde takalım demi....

gene çenemi tutamadım...(ay şimdiden görümcelik damarım tuttu vay kıza... sevincli )

ama böyle kuru kuru olmaz biz gelmişken söz takalım dedim... coffe2 kızımızın babası ali amcacım uygun gördüler....gecenin onun da bizim şaşkın aşıklar söz yüzüğü almaya gittiler.... girlhaha

yarım saate kadar geldiler...yüzükler takıldı dua lar edildi...öpüşüldü...sarılındı...sıra geldi tuzlu kahve kısmına....

amanın aysunu eli pek bolmuş bir tuzlu kahve yapmış canım benim sağolsun...bizimki hela'ya zor attı kendini.... terli345 ama allah için içti o tuz gölü tarzındaki kahveyi.... rt67

yavrum kendince sınava çekildiğini düşünmüş...içmezsem kayınbabaya ayıp.... hih33 deyip bir yudum kahve iki yudum su derken gecenin ilerleyen saatlerinde zor toplandı çocuğumm... aa34

hala gülerim aklıma gelmişken...şimdi allah nasip ederse...bayramın 3. günü nişanımız var hepinizi beklerim canlarım... blissy durum bu...allah tamamına erdirir umarım...hepinizi öptüm...darısı tüm bekarlarımıza... hismiley

sanemce 25-08-2008 10:48 PM

Suzzy'cim canım Allah bi yastıkta kocatsın diyeceğim ama geçti artık bi yastıkta kocama devri girlhaha Allah tamamına erdirsin inşallah ve hepinize hayırlı uğurlu olsun ttli3 gelin kızımızda senin gibi görümce bulmuş öpsünde başına koysun ark5 kiss3

suzzy 25-08-2008 11:24 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy'cim canım Allah bi yastıkta kocatsın diyeceğim ama geçti artık bi yastıkta kocama devri girlhaha Allah tamamına erdirsin inşallah ve hepinize hayırlı uğurlu olsun ttli3 gelin kızımızda senin gibi görümce bulmuş öpsünde başına koysun ark5 kiss3

sorma şekercim ...ay pek güzel oluyormuş... sevincli

ama şaka bir yana ben bu kızı çok sevdim yahu...çok sıcacık...allah tamamına erdirsin inşallah....sağol canım benim...darısı tüm bekarlara... f678h

sanemce 25-08-2008 11:27 PM

aminnnnn 96 y789

Belgin ∞ 25-08-2008 11:30 PM

Benden de kocamaaaan bir amiiinnnn. y789

suzzy 25-08-2008 11:35 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
aminnnnn 96 y789

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Benden de kocamaaaan bir amiiinnnn. y789

ay inşallah şekerler....eeee bendende amin....yani sizler için...dedim... khkh56

suzzy 25-08-2008 11:50 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim allah tamamına erdirsin..darısı benim tohumlukla , yuva kurmaya çalışan diğer çocuklarımın başına..

ayyy ablam benim...canım benim...sağolasın... tender45 inşallah rabim can'ımızada bütün bekarlarımızada en hayırlısını nasip etsin... 96

geçen sene bu zamanlarda kardeşim direkten dönmüştü...kötü bir nişanlılık dönemiyle... sad456 her işte bir hayır varmış...yanlış hesap bağdattan döndü...çok şükür...du ramazan geçsin konuşcaz senlede...hayırlısıyla karşılıklı göbek atcaz canım benim....öptüm hepinizi... kiss3

ha bu ara da hakkatten konyalı arkadaşlar uyuyor.... khkh56

comte 25-08-2008 11:52 PM

Hayırlı olsun Ablacım. 25889

Mutluluk dolu bir hayat sürerler inş. super

Çifte bayram var yani desene. sevincli

Düğüne geliriz artık. smiliyface

comte 25-08-2008 11:58 PM

Alıntı:

ha bu ara da hakkatten konyalı arkadaşlar uyuyor.... khkh56