Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

yeni bir hayat 12-07-2009 07:58 PM

Cevap: suzzy'nin günlüğü

suzzy'ciğim,tebrikler..21 günü de hayırlısıyla tamamlarsın da bir parti yaparız inşaallah..

Çok güzel bir karar almışsın,sana da bu yakışırdı..Dumansız hava sahasına hoşgeldin...956k

http://img158.imageshack.us/img158/4103/resim.png

suzzy 12-07-2009 08:10 PM

canım yeni bir hayatcım...hoşgeldin tekrar...956k

uzun zamandır göremiyordum seni yanımızda...umarım hayırlı ve güzel işlerle uğraşıyorsundur...

sigara olayına gelince daha öncede bir iki teşebbüste bulunmuştum...

ama bırakıcam sözünü söyledikten hemen sonra stres olmaya başlardım...saatler geçmezdi...ne yapıcağımı bilemezdim....

diyorum ya şu an bir tuhaflık var...çok rahatım...sigara paketine bağımlı olmak çok kötüymüş...y789

belkide yaptığım arınma ve şükür çalışmalarından bunları yaşıyor olabilirimde...

canım tekrar teşekkür ederim sana...daha sık yanımızda olman dileğiyle...sevgiler...super

duru79 12-07-2009 08:39 PM

Canım....canım....canım.... Senin adına çok sevindim tatlım.
http://ekart.ekolay.net/images/tebrikler_02.jpg

Bu arada haziran ayını geçtik farkındamısın?Yani geçen sene Haziran'da İstanbul'a gelmiştin.Bünyemiz alıştı bir kere seni görmeye ee şimdi nezaman geliyorsun?Yoksa önce yine benim mi gelmem gerekiyor? y789

suzzy 12-07-2009 08:50 PM

canımsın benim...çok özledim ben seniiii...özi'yii...belgin'i...

hatice'yi...serpil'i.. pisi'yi..hepiniziii..sad456

geçen seneyi hiç unutmadım ki durucum...daha önceleri istanbul deyince kalabalık karmaşık bir şehir geliyordu aklıma...

ama şu an gönlümde ayrı bir yeri var istanbulun...nerdeyse izmirden daha fazla arkadaşım ve dostum oldu bu site sayesinde istanbulda....

çok isterim gelmeyi ama bu yazı böyle geçirmek zorundayım durucum...sadanim

belki sonbahar yada en geç ilkbaharda bir istanbul toplantısı düzenleriz diye düşünüyorum...

uygun olursamda seve seve katılırım...krzm67

ama önce sen gel bencede...sıralama böyleydi unutma...neseli56

duru79 12-07-2009 09:30 PM

Canım bu işler hiç belli olmaz sana herzaman söylediğim bir şey var unutma sevincli bakarsın olur y789 olursa süper olur super

suzzy 12-07-2009 10:06 PM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470592)
Canım bu işler hiç belli olmaz sana herzaman söylediğim bir şey var unutma sevincli bakarsın olur y789 olursa süper olur super

valla artık bende istanbul bağlantılı bir işte çalışmayı istemeye başladım...girlhaha

şöyle ayda 3-5 günü istanbulda geçirebileceğim bir iş olsa süper olucak...smileydance

ama durucum böyle bir sürpriz olursada senin sayende oldu diye düşünücem...y789gönülden istediğini biliyorum canım...seni kocaman öpüyorum...meleğim...O0

duru79 12-07-2009 10:26 PM

Olur canım olur..Senin kalbin tertemizdir.Gönülden en hayorlısını istrsen olur.Zaten olursa ilk bana haber vericeksin.. y789 Tabii şaşkınlıktan kurtulunca smileydance bende seni kocaman öpüyorum canım benim.Suna yı öpmeyide unutma

Belgin ∞ 13-07-2009 10:00 AM

Canım benim bu ne güzel haber böyle sevincli Gözlerime inanamadım. blissy

21 gününü doldurunca kocaaaamaaan bir parti yapalım sana. Hazır 19 Temmuz'da yaklaşıyorken strese girmeden bırakmak lazım. Benim 4 ay dayanabilen bünyem bu zamanlarda tekrar kıpırdanıyor. Ama bu sefer bir gidecek pir gidecek inşallah hepimizin hayatından.

Bize de bu yakışır zaten. Kutluyorum bitanem kiss3

(Ayarlasan da gelsen İstanbul'a, ben gidiyorum 2 haftaya kadar. Deniz sefası yapalım diyoruz, ayarla da gel bitanem)

sanemce 13-07-2009 10:02 AM

Suzyy'cim çok güzel bir haber bu uy897

inşallah sigarayı bırakma isteğinde muvaffak olursun bitanem..

bende bırakmayı istiyorum ama, bırakıp bir süre sonra tekrar başlamış olmamak için şimdilik bırakmıyorum 44a

İstanbul bağlantılı bir iş süper olur 8977

ooo bugün bu sayfayı çok sevdim ben 12389

suzzy 13-07-2009 10:46 AM

canım belginim sanemcem...sağolun bu güzel desteğiniz ve enerjiniz için...darısı bırakmak isteyen tüm arkadaşlara...smileydance

şimdiye kadar sigara bırakma konusu geçince lafı nasıl çevireceğimi bilemezdim...rt67

sanki gizli bir itici güç tarafından destekleniyor gibiyim...yeter artık bu kadar içtiğin artık bırakıyorsun diyor içimdeki ses...

içimdeki sese gizli gücüme ve yaradanıma sonsuz teşekkürler...

belgincim istanbul mevzusunu hiç açma...içim acıyor...bu aralar gelebilme şansım yok gibi bir şey...

biraz toparlanmamız lazım...malum düğün sonrası...

ama sonbaharda yada en geç ilkbahara bişeyler yaparız belki...

canım haydi bakalım sende bıraktığın yerden devam et yeşilaycılığa...bak birbirimize destek olalım....

bu hayatta yapamıyacağımız şey yok biliyorsun sende....

ben hiç bir şekilde bağımlı olmamayı seçiyorum...bağımlılık derken bir tek sigara değil bir çok şeyde sadece gerekli olanı almak niyetim....valla bu defa büyük oynuyorum...hem diyet hem sigara...

bakalım bende merak ediyorum sonumu...y789

tekrar hepinize sonsuz teşekkürler canlarım

ismira 13-07-2009 11:28 AM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470579)
ilk defa böyle bir şey oldu...dusun2

tamı tamına 20 yıldır içtiğim hatta bırakmayı aklıma bile getirmediğim sigarayı iki gündür içimyorum....

cumartesi sabah birden bire eşime artık sigarayı bırakmanın zamanı geldi dedim ve içmedim...

sanki bu günün gelmesi için belli bir zamanın geçmesi gerekiyordu...çok ilginç hemde çok....

20 yıldır o mereti ben içmemişim gibi şu an dönüp yüzüne bakmamam gerçekten çok ilginç...

ama her ne oluyorsa gerçekten güzel oluyor...

zaten onca bilgi eğitim kişisel gelişim her zaman arınmaktan bahsediyor....

artık kendime yakıştıramamaya başlamıştım...sanırım ben şimdi kendimi tam arınmış hissedicem..y789
seni seviyorum...özür dilerim...lütfen beni affet...teşekkür ederim..

Sevgili suzzy, olumlu gelişmeler ve olumlu haberler hepimizi mutlu ediyor.

Sigarayı bırakmanla ilgili aktardığın durumun çok hoş, seni yürekten kutluyorum.

Ben de çok koyu tiryaki olmamakla birlikte, sigara içicilerden biriydim. Çocuğum olmasına karar vermemle birlikte sigarayı bıraktım. Üç ay sonra hamilelik, sonra doğum...Kızım bir yaşını doldurduktan sonra tekrar başladım. Bir yıl kadar sonra ikinci çocuğa niyetlenip yine bıraktım. Yine üç ay sonra hamilelik, arkasından doğum... Birinci hamilelikte ara sıra canım çekmişti, ama ikincide hiç isteğim olmadı. Bir daha da içmedim ve ilginçtir ki senin de dediğin gibi hayatımda daha önce hiç sigara olmamış, ben onu hiç tatmamışım, tanımamışım gibi bir duygu oluştu. Öyle de gidiyor. Bunun gerisinde sigara kullanımını ve özellikle de bağımlılığı kendime yakıştıramama, doğama aykırı bulma gibi duygu ve düşüncelerim vardı ve bir şekilde içselleşmişti sanırım.

O yüzden seni iyi anladığımı sanıyorum.

Algıladığım o ki, sen de artık bu işi bitirmişsin. Bilinçaltında çözümlenmiş her şey. Orada çözümlendi mi iş tamamdır bildiğin gibi. Böylelikle, sen zorlamadan, kendiliğinden gerçekleşen süreçleri yaşamanın hazzı bambaşka değil mi?

Darısı tüm arzu edenlerin başına...

ismira 13-07-2009 11:37 AM

Mesajı yazarken ara vermek zorunda kalmıştım. Bu arada sen de yazmışsın suzzy'ciğim...

Evet sanırım püf noktaya değinmişiz ikimiz de:

"Bağımlılıktan özgürleşmek"

Bağımlılığın her türlüsünden... Üüüff...o kadar çok ki, duygu, düşünce, inanç, kişi, nesne...vs...vs...

Allah'tan bizlerin etkili araçları var, değil mi?

Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...art56art56

suzzy 13-07-2009 12:03 PM

ismiracım çok teşekkür ederim öncelikle...super

seninle aynı duyguları yaşamışız canım...çok güzel ifade etmişsin...okurken kendi hislerimi içimden geçenleri okur gibi oldum..

bağımlı olmak gerçekten beni ürkütmeye başlamıştı...ama buna duygusal bağımlılığı ilave edemiyorum...direk olarak duygusal olarak bağlı olduğum kişiler geliyor aklıma...O0

onlara bağlılığımdan dolayı zaten diğer bağımlılıklarımdan kurtulmak istiyorum ...ve bu beni daha da güçlendiriyor...motive ediyor...

ismira'cım desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ederim...iyiki varsınız ...actionsmile

seni seviyorum..özür dilerim..lütfen beni affet..teşekkür ederim.

ismira 13-07-2009 01:01 PM

Canım iznin olursa duygusal bağımlılıkla ilgili düşüncemi paylaşmak isterim.

Ne güzel ayırmışsın, 'bağ' ile 'bağımlılığı'.

Gerçekten de duygusal bağlarımız vardır hepimizin ve sevgi bağları güçlü kılar bizi, değil mi?

Ama duygusal bağımızı 'tercih' seviyesinden değil de 'bağımlılık' seviyesinden yaşar isek ne olur?..

Ya da tersinden sorarsak, ilişkilerimizi 'bağımlılk' seviyesinden değil de 'tercih' seviyesinden yaşasak ne olur, bunu yapmak nasıl bir şey olur?..
...

Bana göre bağımlılığın her türlüsü bizi ve kurduğumuz ilişkileri zayıflatır ve insan doğasına, yaratılışına da aykırıdır.

İlişkinin karşı tarafı ister kişi, ister nesne olsun, bağımlı isek özgür değilizdir. Özgür değilsek kişisel bütünlüğümüz bozulmuştur. Kişisel bütünlüğümüz bozulmuş ise değer duygumuz zedelenir, öyle ise birey kimliğimiz örselenir, öyle ise ilişkimizin ve yaşamımızın kalitesi zedelenir...vs...vs...

Oysa tercih seviyesinde özgürlük vardır. Bu seviyede aslolan kendini ve karşı tarafı anlayış, kavrayış ve kabuldür. İlişkileri hiç bir zaafa yenik düşmeksizin, olanca özgürlüğün ve kişisel bütünlüğünle, saygı ve güvenle yaşamaktır. Ve bence bu çok güçlü bir duygu ve deneyim halidir. Bu tarafları, aynı zamanda ilişkiyi zenginleştirir ve güçlü kılar.

Yani örneğin 'yalnızlık korkusu' na dayalı bir ilişki bağımlı bir ilişki değil midir? Ya da ne bileyim, konfor ve rahatlığı için değil de gösterişi için araba seçimi bağımlılık göstergesi değil midir?...Örnekler bir sürü çoğaltılabilir tabii...

Sigarayı bırakma örneğin... Eğer sigarayı bırakmazsan duygusal bağın olan kişilerin seni sevmeyeceği -misal- veya benzer bir korkuyla bırakmaya çalışmak bir bağımlılık için diğer bağımlılıktan vazgeçme çabası değil midir?

Oysa kendi yaşam kaliteni arttırmak için yaptığın sigara bırakma tercihi, aynı zamanda duygusal olarak bağlı olduğun kişilerle ilişkinin kalitesine de yansıyacak, dolayısıyla güç katacak, aynı zamanda kişisel gücünü de hissettirecek bir tercih değil midir?

İşte senin tercihinin de ikinci kategoride olduğunu düşünüyorum ve bir kez daha seni kutluyorum.

Sevgiler...

suzzy 13-07-2009 01:28 PM

ismiracım bu harika açıklama için çok teşekkür ederim canım....

sana kesinlikle katılıyorum...

bağlılık ,bağımlılık ve tercihlerimiz bunları iyi ayırmalıyız ve iyi analiz edebilmeliyiz öncelikle...

seni kocaman öpüyorum....sevgiler...actionsmile

suzzy 14-07-2009 09:34 PM

merhaba sevgili günlüğüm....bundan sonra seni daha sık ziyaret edicem...neden? çünkü sen benim günlüğümsün...günlükler yazmak içindir...

bu gün sakin bir gün geçirdim oldukça sakin....bütün gün su,bitki çayı ve arada kahve olmak üzere dolum ve boşaltım çalışmalarına katkıda bulundum...y789biraz iştah açılması yaşıyorum...meyve tüketmeye çalışıyorum ama arada kaçırıyorum...yakında tombik bir bayan olabilirim...

derhal bilinçaltı kodlarımı çeviriyorum...tuh788kocaman bir İPTAAAL...

BEN yaşamımda tüm ihtiyaçlarımı sağlıkla mutlulukla ve sevgiyle evrenin sınırsız kaynağından hayatıma çekip alıyorum...

kendimi çok iyi hissediyorum...sağlıklıyım..mutluyum...
huzurluyum....super

teşekkür ederim...özür dilerim...lütfen beni affet...teşekkür ederim..

suzzy 15-07-2009 01:24 AM

http://img183.imageshack.us/img183/7...r09ix11ap0.gif

asiyah 15-07-2009 01:29 AM

İyi geceler...

suzzy 15-07-2009 10:11 AM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470934)
İyi geceler...

sanada demek için biraz geç olmuş asiyahcım...dur ben de güzel bir günaydın diyeyim...

http://s3.tinypic.com/jux2s3.jpg

ben bir kahve alıp geleyim....buyrun birlikte içelim...kahvesmiley
http://img2.blogcu.com/images/s/i/l/silentt/kahve3.gif

suzzy 16-07-2009 01:37 PM

bu gün yine şükür ederek uyandım yatağımdan...

çünkü bir gün önce bir hastam'ın hayat hikayesi beni dehşete düşürmüştü...

bazen yaşadığımız sınavlar gerçekten acı verbiliyor insana...hele küçük bir çocuğun yaşadıkları ne kadar içini acıtabiliyor insanın....

ben güzel bir çocukluk geçirdim...(her ne yaşanmışsa)bana göre bir çok kişiden daha şanslıydım...annemle babamla ve kardeşlerimle gerçekten güzel bir çocukluktu...

şu an kızımı güzel yetiştirmeye çalışıyorum...çocuğum benim yanımda eşimle birlikte mutluyum...onu seviyorum...annem çok yakınımda....bana hiç kızmıyor...hep gözlerimin içine bakıyor...

kardeşlerim ikiside bana değer veriyor...benimle her şeylerini paylaşıyorlar...

fikirlerimi önemsiyorlar....kardeşimin eşi...aysunum...beni öyle mutlu ediyorki...bu tarif edilemez...

öyle güzel abla diyorki....bu her şeye değer...etrafımda gerçekten değerli arkadaşlarım var bir kısmı bana yakın bazıları uzağımda...ama biliyorum ki kalbimiz bir arada...

sıgarayı içmiyorum artık...canımda istemiyor...tam 6 gün oldu...kendimi mutlu huzurlu dingin hissediyorum....super

ve hayatımda bu kadar çok şükredecek güzellik olduğu için yaradanıma şükrediyorum...

seni seviyorum...özür dilerim...lütfen beni affet...teşekkür ederim..

asiyah 16-07-2009 01:54 PM

suzzy çok güzel kahve! Çok merci. Günaydın! :)

suzzy 17-07-2009 04:41 PM

artık buraya yazmadan geçemez oldum...aslıda günlük tutmak gerçekten güzel bir şeymiş....

neyse...eşim bu aralar bana karşı sanırım biraz mahçup...bunu davranışlarından hissedebiliyorum...

her gün gün içinde sıgara içip içmediğimi canımın isteyip istemediğini mutlaka sorar oldu...ben her gün ona izahatta bulunur oldumgirlhaha...sanırım geçici bir durum....

ama kendi benim yanımda asla içmiyor ve bu konuda oldukça dikkatli...sessiz bir takip sezinliyorum...

sanırım ne zaman pes edeceğimi bekliyor...haha biraz zor...çok bekliycek...sanırım iddalı konuştum...

bakalım gerçekten ne kadar iddalı olduğumu zamanla hep birlikte görücez...

ben ilerde karşıma ne çıkacağını bilmiyorum...

tuh788çok sıcak...bitkiçayı içicem diye ödem çözücem diye kıvranıyom resmen...sanırım şişkinliğime dikkatimi çektiğimden sigara aklıma gelmiyor...y789
bu bile bırakmamı kolaylaştırıcak...bakınız olumsuz durumdan nasıl faydalanırın güzel bir örneği size...

görüşürüz sevgiler...actionsmile

suzzy 01-08-2009 10:55 AM

günaydın günlüğüm....956k bu aralar her yer çok sakin...tam bir yaz sessizliği...sanki şehir boşalmış...

ıssız..şükürler olsun ki yaz aylarında iş yerim c.tesi'leri kapatıyor...yani iki ay boyunca cumartesi pazar tatil oluyoruz...

bu beni m için çok iyi...iki koca günü ailemle geçiriyorum...bu arada artık sigarayı tamamen çıkarabildim hayatımdan...

aklıma gelmiyor...çok dikkatli olmam gereken bir dönemdeyim...vucudum ödem yapıyor....neutrali5

bol bitki çaylı dönemlerdeyim...girlhahayakında yıllık iznimi kullanıcam...belki kısa bir tatil planım olabilir...

tekrar görüşürüz....sevgiler...actionsmile

sudem8 01-08-2009 01:42 PM

http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/03.gifsuzzyicim azmine hayran kaldım.seni kutlarım.Allah kolaylık versin tamamen hayatından çıkıp gitsin sigara...

suzzy 01-08-2009 01:47 PM

sudemcim bu güzel çiçek ve nezaketin için çok teşekkür ederim ..
darısı tüm bırakmak isteyen arkadaşlara...actionsmile

fgceker 19-08-2009 03:31 AM

Cevap: Ynt: suzzy'nin günlüğü

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 30247)
YAĞMUR DAMLASI

Zamanların birinde küçücük dünyasında yüreğinin kocamanlığıyla başı dertte olan bir yağmur kız varmış... Her zaman mutsuz, her zaman hüzünlüymüş. Büyük yalnızlıklar yaşarmış kalabalıkların içinde... Kendi yalnızlıgında çoğullaşarak... Kimsenin onu anlamadığını düşünürmüş.. Tek çabası hayata bir iz bırakabilmekmiş oysa.. Ama başaramazmış..

Ve yorulur, tükenir, dağılırmış.. Sonra yeniden rüzgar olur eser...

Yağmur olup yağarmış.. Geceye ay... Gündüze güneş.... Bahara çicek olurmuş... Kendi gücünün altında ezilen bir güçsüzlüğü varmış. Kendi ağırlığının altında ezilirmiş.. Taşıyamazmış yükünü.. Birine yaslanma, bir diğerine dayanma ihtiyacı duyarmış.. Ama herkes onun çok güçlü olduğunu düşündüğü için yardıma ihtiyacı olduğu akıllarına bile gelmezmiş.. En sevdiklerinin bile......

Ve o mağrur kız yağmurluğuna, rüzgarlığına söz gelmesin diye başı dik ama içinde darmadağın gülümsermiş... En çok kuşları kıskanırmış.. En çok onları severmiş.. Hayat ona mutluluktan uçma şansını çok gördüğü için belki... Oysa başkaları hiç bir derdinin olmadığını söylerlermiş ona.. Sevgisizliğin bir dert olmadığını düşündükleri için mi?? Ama yağmur kız parayla alınamayacak şeylerin sevdasındaymış.. Aşkla inandığı her değer için soyunabilirmiş tüm varlığından.. Güzel evinden,sıcak yatağından,her rahatlığından vazgeçebilirmiş..

Çünkü aşk her türlü konforu barındırır içinde.. Aşkta denizler beslenir duygulardan... emb23

Kuşlar öter.. Baharlar hüküm sürer.. Rüzgar ılıktır ve yağmur yumuşacık dokunur.. Hırslar yoktur..kavgalar.. didişmeler.. Bitmeyen bir kahkahadır aşk.. Ve dinmeyen bir çığlık... Ama aşk cesaret ister.. Tek korkuya yer yoktur!! Dünyası küçük yüreği kocaman o yağmur kız damlalarını tüketmedi hala... Hala yağıyor.. Ne zamana kadar yağabileceğini bilmeden.....

Yağmur Damlası

çok severek okudum ve sizlerle paylaşmak istedim...
http://img390.imageshack.us/img390/7...32wuoh2zt7.gif

bu mesajı ben daha yeni okudum suzzy geç okumuşta olsam paylaştığın ve bu satırlardan benide haberdar ettiğin çoook teşekkür etmek istedim.
kiss3

fgceker 19-08-2009 03:36 AM

Cevap: Ynt: suzzy'nin günlüğü

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 30746)

Süpersin canım yaaa yazdıklarının hangisine teşekkür edeceğimi şaşırdım bengirlhahagirlhahagirlhahagirlhahaBu resmi senin sayfandan çalıp minyonf nin sayfasına koyacağım az sonragirlhahagirlhahagirlhaha

suzzy 19-08-2009 12:25 PM

sevgili fgceker asıl ben teşekkür ederim...y789

günlüğümü tekrar severek okuyup geçmişi şöyle bir yaad etmemi sağladığın için....

o resimleri eklediğim zamanki duyguları hatırladım birden....bir tebessüm oldu farkına varmadan dudaklarımda...

sonra birden madalyalarımın ikiye çıktığını görünce bu tebessüm yerini ağzı kulaklarında sırıtan birine bıraktı...sevincli

şaka bir yana çok teşekkür ederim güzel sözlerin için..

zaten bomba gibiyim bu gün...blissy

takmışım bileğime misler gibi luvulit'imi...konuşmuşum sevgili arkadaşım dostum ve masterim'le...

özlemlerimizi gidermişiz...üzerinede iki güzel haber almışım izmirde bulunan iki ayrı kişiden...

ben iyi olmayayımda kim olsun...:zpzp:

tek üzüntüm dün kardeşimin doğum gününü unutmuş olmam....

onu da uzun bir telefon konuşmasıyla gönlünü alarak halletmeye çalıştım...rt67

bu arada hala bana sigarayı nasıl bıraktığımı canımın isteyip istemediğini soruyorlar....girlhaha

bunu sormaları çok normal....gözümüzde dağlar gibi bir sorun haline getirdiğimiz sürece zor bir şey sigarayı bırakmak...

ama aslında hiç zor değil...keşke bunu herkes yaşayarak anlayabilse...

baya birikim yapmaya başladım şaka maka...nefes alırkende zorlanmıyorum...

gülerken de tıkanmıyorum...boğazımdaki gıcıklanmalar da geçti...

cildim hele resmen rengim açılmaya başladı..
ya psikolojik yönü...verdiği mutluluk ve haz...daha ne olsun...s456

bu çiçekleri kendime hediye ediyorum...egomu biraz şımartayım...oda gerekli arada...

http://www.harikasozler.net/data/med..._papatya_1.jpg

suzzy 10-09-2009 08:23 PM

iki günde hayatım değişti!!!!

günlüğümün başını okuyan arkadaşlar yada eski dostlarım bilirler...

ilk çalıştığım merkezin satışı söz konusuydu ...ama bir türlü satılamadığı için bende oranın zaten kapanacağını düşünüp gene izmirin büyük merkezlerinden birinde işe başlamıştım...

ilk başlarda her şey harikaydı...fakat şu son günlerde kriz çalıştığım yeri ve tabii bizi de etkiledi...

ama bunun geçici bir süreç olduğunu bilerek moral bozmadan çalışmaya devam ediyordum güzel güzel...iki gün önce 10 yıl birlikte o eski merkezde çalışan arkadaşımla görüştüm....

o dönemler merkezimizi satın almayı düşünen bir plastik cerrah vardı hani şu başında halesi eksik dediğim dr. bey...

gerçekten başında halesi eksik...bu gün onunla görüştük...günümüz için oldukça iyi denebilecek şartlarda %80-90 anlaştık gibi...

sadece muhassebecisine danışması gereken bir şeyler var...

vee klinik tarzında yenilenecek olan merkezin muayenehane bölümünden dr.bey,merkez bölümünde ben sorumlu olucam...

sağolsun bu merkezin ilk yönetim kurulu başkanı olan dr. bey benimle ilgili gene harika bir referans vermiş...

şu an şoklardayım...önümüzdeki hafta artık tam kararlaştırılca...çok ama çok mutluyum...

ben bu şekilde olayları hızlı bir şekilde yaşarken bana sonsuz destekte bulunan benden güzel enerjilerini esirgemiyen canım arkadaşlarım shamanic'im ve meleğim redflowers'ime sonsuz teşekkür ediyorum...

iki günde hayatım değişti!!! çünkü yuvaya dönüyorum....

sevgiler...actionsmile

comte 10-09-2009 08:48 PM

ooo çok sevindim. Hadi hayırlısı.956k

Hayırlı olsun diyelim o halde.super

Işıldayan Safir 10-09-2009 08:51 PM

suzzyciğim çok mutlu oldum senin adına umarım her şey istediğin gibi olur
http://www.ozgunresimler.com/data/me...image_5369.gif

Belgin ∞ 10-09-2009 09:08 PM

sevinclisevinclisevinclisevinclisevinclisevincli

Ne kadar sevindiğimi anlatmaya kelimeler yetmiyor bitanecim 956k
Bak sana dün de söyledim 2 seneye kalmaz kendi yerini de açıcaksın, benim içime doğan bu. Biliyorsun bu günlerde ne söylersem çıkıyor girlhaha Demedi deme, aç yerini de bedava cilt bakımı yaptırmaya gelelim y789

Hayırlı uğurlu olsun canım ablacım.
Seni seviyorum kiss3

suzzy 10-09-2009 09:19 PM

yavyu kuşum..ayol sana cilt bakımı yapmak için kendi yerimi açmama gerek yok...

benim olduğum her yerde senin kredin sonsuz şekerim...ama burasıda benim yerimmiş gibi olucağı için tabikide seve seve yaparım ...

haha...özinin canını baya yakmıştım...bide senin canını yakiim bakiim... girlhahaay kimse gelmiycek bana...blook

susayım ben en iyisi.. sevincli

belgin...sinidirmeye çalışıyorum bu günü...ne 9-9-9 muş ama...rabbime şükürler olsun...96kl

canım arkadaşlarım hepinize sonsuz teşekkürler..:zpzp:

memocu sana ayrıca teşekkür ediyorum...sayfama gelip beni onurlandırdığın için...şaka bir yana da canım dünürcüm beniiim çok sağol...

canım wampirim gülüm sana sonsuz teşekkürler güzel dileklerin için...

allahım salı gününden sonra hayırlısıyla daha net konuşucam...

ama o zaman parti isterim bakın...smil56

fgceker 10-09-2009 09:36 PM

Biri parti ve cilt bakımımı dediiii blissyblissyblissyblissy
Canım benim Hayırlı olsun çoook ama çoooooook sevindim Salı günü daha da güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.İstediğin parti olsun alasını yaparız valla,Pastalarda benden olur...kocaman bir ziyafet masası kurarım ben size....cilgin897cilgin897cilgin897

fgceker 10-09-2009 09:39 PM

suzzycim senin şu beyefendi Dr. bekarsa onuda partiye çağıralım olur muutananadamutananadamutananadam

Hani bekarsa güzel yemekleri her zaman bulamıyordur o açıdan dedim yoksa kalbine giden yolu midesinden geçirip fetetmek falan istediğimden değilgirlhahagirlhahagirlhaha

suzzy 10-09-2009 10:36 PM

tatlım benim...canım...girlhahaay akşam akşam ne güldüm...

kıyamam ben gülüme...y789

şey sanırım küçük bir oğlu vardı..dün tel.deyken bıcır bıcır sesi geliyordu keratanın...

eşide dr. olabilir...ama yaşı genç...eşimle aynı yaştalar...krzm67

fgceker 10-09-2009 11:03 PM

Desene evde kaldıkgirlhahagirlhahagirlhaha
Şimdi transa geçip kendime en beyefendisinden,yemek yemeyi falanda pek bir seven,kıymet bilen üstüne birde yağmurda yürüyüş yapmasını pek bir seven koca adayı düşlüyeyim.Desene iş gene başa düştügirlhahagirlhahagirlhaha

KAD3R 09-11-2009 10:57 AM

slm bugun ben yenı uyeyım yarıdımcı ulun lutfen bu umutsuz kuyudan bende çıkmak ıstıyorum telkınlerı dınleyemıyorum sanırım bugun iyi degılım sevgılerle

suzzy 09-11-2009 11:19 AM

Alıntı:

KAD3R Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570123)
selam bugün ben yeni üyeyım yarıdımcı olun lütfen bu umutsuz kuyudan bende çıkmak istıyorum telkinlerı dinleyemiyorum sanırım bugün iyi degılım sevgılerle

merhabalar günlüğüme hoş geldiniz...956k telkinlerimizi düzenli dinlemeye başladığınızanda farkı hissediceksiniz...

telkinlerimizin içinde mutluluk telkinide bulunmakata...öncelikle ego güven ve suçluluk telkinleriyle başlıyoruz...

biraz sabırlı olmamız gerekiyor şu aşamada...

size vereceğim linkleri de incelemenizi öneririm...oldukça faydalanacağınıza eminim:))

sevgiler :))actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/

scouter 02-08-2010 07:13 PM

Günlüğünüz hayırlı olsun... Gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 AM.