![]() |
Ynt: suzzy'nin günlüğü selam arkadaşlar bu gün benim için önemli bişi oldu .kendimi tanıyamıyorum artık daha önce hiç böyle davranmazdım.bu gün günümüz vardı oradaki arkadaşlardan biriyle oldukça kırgındım.hep kaçıyordum karşılaşmamak için çünkü çok sinir oluyordum aklıma o geldiğinde ama bu gün güne gittim ve o geldi ve ben hiç bişi yokmuş gibihoşladım onu ve hatır sordum hiç sinirlenmedim kalbim çarpardı aklıma gelince ama bugün hiç öyle bişi olmadıııı ben artık ilerliyorum galiba ne dersiniz s456 s456 s456 s456 s456 bazı duygularımı yeniyormuyum ne dersiniz??? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 ve imgelemelerle birçok şeyin daha çok farkına varıyorum istediğim bazı şeylerde deniyorum ve sonuç istediğim gibi s456 s456 s456 s456 s456 s456 s456 olumsuzluğu aklıma hiç getirmemeye çalışıyorum ve sonuçlar iyi gidiyor (yorum yazarsanız sevinirim). |
Ynt: suzzy'nin günlüğü çok güzel haber bunlar inşallah devamı gelir ve senden duyarız. mutluluk verci s456 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü serpilcim güzel gelişmeler bunlar...insan yaşayınca daha bir güven kazanıyor canım.. utananadam merak etme sen... blissy sadece kendine güven...her şey sırasıyla çıkacaktır karşına... 956k öptüm senide tatlı kızınıda...sevgiler.. ttli3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü anneler gününüz kutlu olsun saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü canım benim ecemcim sağol... ttli3 çok güzel bir anneler günü geçirdim kızım sayesinde...cumartesi günü iş çıkışı eve geldiğimde hararettli bir şekilde hediyesini paketlerken buldum kızımı....hatta kendini o kadar kaptırmış ki anne bi gelip bana yardım etsene falan dedi...çok güldük.... okulda kendi yaptığı tebrik kartını ve öğretmenine yazdırdığı şiirini paketliyordu...açınca çok duygulandım...bu sabah annemleride alıp izmirimizin meşhur çiçekli köyüne kahvaltıya gittik hep beraber...çok kalabalıktı... çok şükürler olsun rt67 kahvaltı edebildik... girlhaha (evde kahvaltının suyu çıkmıştı...eee bizde biraz kaşındık...) sonra bizim bebeği lunaparka götürdük...(sayesinde bizde çocuklaştık...bir ara onu unuttuk eşimle biz o oyuncaktan ötekine biner olduk...kızım durmuş şaşkın bize bakıyordu...) utananadam sonra homerosta bi çay içelim dedik...ama homerosu bulamadık... sevincli eve kendimizi zor attık...perişanız... terli345 ama çok komik ve eğlenceliydi...selim...benim ortancayla gittikmi bir yerlere kendimizden geçiyoz... aa34 harika bir anneler günü geçirdim...eşime ve kızıma çok teşekkür ediyorum... mlk34 ve bütün annelerimizin anne adaylarımızın anneler gününü tekrar kutluyorum... tender45 sevgiler... blissy |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy'cim anneler günün kutlu olsun canım. Ne güzel anlatmışsın bugün yaşadıklarının benim melekler henüz bi haberler anneler gününden ama onların varlığı ve beni anne yapmaları bile yeter. Seni ve kızını kocaman öpüyoruz...... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü meraba suzzy seninde anneler günün kutlu olsun. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü kutalmisoğlu'cum sağol...defduru'cum sende sağol canım...onlar yetişiyor merak etme zamanı gelince her şeyi öyle bir öğreniyorlar ki şaşıp kalıyorsun.. girlhaha dün akşam kızım selenayı izlerken odasında bende salonda televizyon açık ama bilgisayardayım...sadece sesini dinliyom selenanın... tender45 dizideki küçük kız nazlı filmin sonunda mesaj veriyor...arkadaşlar şimdi gidip annenizin yanağından iki kere öpün bir benim için birde kendiniz için dedi... b456 dur bakim benimki ne yapıcak dedim...bir kaç saniye sonra odasından usulca yanıma geldi... dusun çaktırmadan yanağımı iki kere öptü...bana sarıldı ve gitti... ttli3 sen merak etme çok kerata bunlar hayırlısıile büyüsünler bak görücen ikiside seni mutlu etmek için yarışıcaklar canım....sevgiler... coffe2 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü tüm annelerin anneler gününü kutluyorum iyi ki varsınız. 96 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy'ciğim anneler günün kutlu olsun gerçekte okadar çabuk büyüyorlarki bide bakıyorsun kocamanlar bide yanımızda oldukları süreyi iyi değerlendirelim ki gitikleri zaman iyi biçok anıyla avunalım.Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın . kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Alıntı:
şu anda küçük benim kuzu...dizimin dibinde..ileriyi düşünmüyorum o sebeple..ama sycorox un yaşına gelince tasalanıcam gibi geliyor...bizi bırakıcak diye... utananadam ama hiç bir şeyin önemi yok iyi olsunlarda onlar için hayırlı olan neyse en güzelini yaşasın çocuklarımız... ttli3 güzel dileklerin için sağol canım...seninde geçmiş anneler gününü kutluyorum...sevgiler... t678 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzycim çok kötü bir gün geçirdim nasıl toparlarım kendimi bilmiyorum bütün dengem bozuldu ne yapmam gerekli bana yardımcı olun.tekrar başamı döndüm acaba tam ne kadar iyiym derken bozanları sevgiyle kucaklıyorum (diyorum ama çok zor) 88a 88a 88a |
Ynt: suzzy'nin günlüğü canım ne olduki bu kadar sarstı seni... sadanim lütfen biraz sakin olmaya çalış...sanırım dalgalanma hissi yaşıyorsun... b456 telkinleri dinleyen arkadaşlarımızda olabiliyor canım...aynı durumları bende yaşadım dönem dönem...belki telkinlerin eşliğinde meditasyon ve olumlama yaparsan biraz daha iyi hissedebilirsin... coffe2 merak ederim seni ...lütfen gelişmelerini bildir canım... geçmiş olsun... ark5 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü üstüme üstüme gelen birine nasıl davranmalıyım? nasıl hareket etmem gerekiyor?birde ilginiz için çok teşekkür ederim insanın en yakınları bile yeri geldiğinde sırtını dönerken siz bütün ilgi ve sevginizle yardım ediyorsunuz.telkinlerden hangisini dinlemeliyim? |
suçluluğa ara verip ego güven ve depresyon dünde kaldıyla devam edebilirsin...buna birde koruma kalkanı ekle canım... öptüm sevgiler... hismiley |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzycim çok teşekkür ederim iyiki varsınız |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzy cim sende yoksun piyasada*?*? offff yaaaaa 88a 88a 88a |
aslında hepimiz burdayız...shamanımda pisimde hayal ablamda atakan beyde.... thumbsanim ama bazen gün içinde veya akşam yoğun zamanımızda forumda olamıyoruz...yazılan hiç bir şeyide atlamamaya çalışıyoz gülüm... ark5 nasıl gidiyor canım merak ettim seni telkinleri düzenli dinliyorsun değilmi.. tender45 günlüğünü takip ediyorum şekerim...iyi haberlerinide bekliyoruz...öptüm... sevgiler... hismiley |
Ynt: suzzy'nin günlüğü selam suzcigim gunlugune bir merhaba diyeyim dedim. seni cok tanimiyorum ama izmirli oldgunu vede izmirde bulusacagimizi ogrenince gunlug4ne gelim barim dedim:))))) ben sigara biraktim ve iste 20 kilo verdim. aslinda 5 kilo daha fazlAM var ama cok yoruldum kilo verecgim diye. cok acim seni izmiri butun forumu yiyebilirim. sonracigima bukadar izmire yigenimin sunet dgunu icin geliyoruz istanbuldada gorumcem var kaynanam var sevgili eimin sevgili ailesi...valla ole:) iste benden bukadar snede neyle ugrasiyorsan bana azicik yazarsan snei tanimis olurum simdilik byee |
biz ortalara dökülüyoz ama sen sessiz ve derinden kafana koyduğunu azim edip yapıyon ya helal sana... sezencim...şekerim sen izmire gelcen nasıl olsa bir toplantıda izmirde yapar bol bol sohbet edip tanışırız oldumu canım... öptüm seni ..sevgiler... kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü merhaba suzzy içinden geçen her güzel şey senin en yüksek iyiliğin için olsun. |
çok teşekkür edrim temenniniz için...çok sevindim...ne kadar içten ne kadar samimisiniz... tender45 aynı samimi ve içten dileklerimi bende sizin için diliyorum... ark5 yolunuz sevgi ve ışıkla aydınlansın....sevgiler.. hismiley http://www.loeckchen07.de/assets/ima...derschoen1.gif |
Ynt: suzzy'nin günlüğü merhaba suzzy nasılsın bu aralar kendimle o kadar meşgulim ki kimseyi takip edemiyorum zamanım olmuyor kendine iyi bak seni ve kızını öpüyorum |
tekrar sağol gülüm..bizde seni öpüyoruz.. kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzy şuan eminim çok iyisinizdir. Uzun zamandır bişey yazmamışınız. Sizin güzel haberlerini bekliyoruz. Hayat çok güzel kötü olanda bile vardır bir güzellik. Her zaman güneş gibi ol. Ben bir idolum var hacı yatmaz her zaman her durumda ayakta. Kesinlikle düşmüyor. Süper bişey ... |
şükürler olsun ki çok iyiyim... blissy en son istanbul buluşması yapıp çok sevgili arkadaşlarımla tanışmış olmanın mutluluğu içerisindeyim...huşuu içerisindeyim...ve hala kendimi toparlıyamadım...çok ama çok mutluyum...ilginiz için teşekkür ederim... thumbsanim bu arada hacı yatmaz olayı süpper...ne yaparsan yap düşmüyor... super |
Ynt: suzzy'nin günlüğü hoşgeldin günlüğüne suzzy iyi olmana sevindim hep iyi ol ailenle sevdiklerinle mutlu ol hismiley |
bütün ışık dostlarıma...sevgilerle... ttli3 http://img329.imageshack.us/img329/3...tluk004po5.jpg |
Ynt: suzzy'nin günlüğü tender45 ne güzell |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Suzzy'cim canım benim nerelerdesin sen?Ben mi göremiyorum sen mi yoğun olduğun için yazmıyorsun?Özletme kendini fazla yokluğun çok belli oluyor?Seni kocaman kiss3 |
canım benim bende seni öpüyorum... kiss3 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü çok güzel bir nikahtan yeni geldik...eşimin halasının kızı evlendi...maaşallah su gibi güzel bir kız... mlk34 yemyeşil gözler sapsarı saçlar...zaten güzeldi gelinliklerle daha bir güzel olmuş...çok hüzünlendim... emb23 darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45 az önce nikahtan dönerken apartmanda merdivenlerden çıkarken karşı komşumuzun kapısı açık ve kapının önünde bir sürü torbalar vardı...biz herhalde tatile falan gidiyorlar dedik...boşanmışlar eşyaları boşaltıyorlarmış...daha geçen sene evlenmişlerdi...çok üzüldüm...bir yandan mutlu bir evlilik başlangıcı diğer yanda dağılan bir yuva...ikisi aynı anda olunca biraz başımı ağrıttı... sad456 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü İşte hayat.Ne tezatlıklar var insan şaşırıyor. Ablacım akrabınızın mutluluğunu Allah daim etsin.Diğerine sadece kısmet diyebiliyorum.Hep mutluluk olsun istiyoruz ama bazen mutluluğun yolu hüzünden geçiyor. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü suzzy bu duandan payıma düşeni alıyorum hehehe kiss3 Alıntı:
|
Ynt: suzzy'nin günlüğü bu gün çok sevdiğim ve uzun zamandır göremediğim büyük dayımın vefat haberini verdiler iş yerinde.... emb23 böyle ani ve acı haberler çok yıpratıcı oluyor... agl34 şu an elimden hiç bir şey gelmiyor burdan içim acıyarak dua ediyorum...onlara ulaşamıyorum...annem babam ve teyzemler apar topar yola çıktılar...biz izmirdeyiz onlar mersinde... bu haber bize ulaştığında annemin evinde tatlı bir telaşla tadilat yapılıyordu...yakın zamanda size hayırlı haberlerde vericem inşallah... sad456 tabi içim acıyarak o tadilatın takibini yapmak bana kaldı...annemin yokluğunda evi toparlamam lazım... ama içim acıyor... 88a canım dayıcım sevgi dolu dayıcım ruhun şaad olsun...yerin cennet olsun...seni hiç unutmiycam... mlk34 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Başın Sağolsun suzzy. blook Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin. ark5 Mekanı cennet olsun. rt67 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü çok üzüldüm suzzy sad456 mekanı cennet olsun kalanlara da sabırlar diliyorum. ne kadar zor olsa da hayatın gerçekleri bunlar.. Allah yakınımızdaki sevdiklerimize uzun ömürler versin 96 |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Çok üzüldüm kardeşim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Lütfen üzülme eminim oda sizin üzülmenizi istemiyordur.Bier yerlerden sizi seyredip "Benim için üzülmeyin ben esas vatanıma döndüm.Burda tüm eski dostlarım kaybettiklerim burada.Ve en önemliside yaradanıma kavuştum." diyordur.sizin üzülmenizi ağlamanızı istemiyordur.İnşallah şuanda en güzel cennetlerde dolaşıyordur özgürce |
Ynt: suzzy'nin günlüğü Canım benim başın sağolsun.Allah taksiratını affetsin.Size uzun ömürler versin bitanem. |
Ynt: suzzy'nin günlüğü mehmet'cim....sanemcecim....cedrus'cum....redflove rscim...hepiniz sağolun...doslar sağolsun... sad456 şu an kendimi nereye atıcağımı bilemiyorum... emb23 elden bişey gelmeden beklemek onların yanında olamamak beni çok üzüyor... iyi ki dostlarım arkadaşlarım var...iyiki sizler varsınız...tekrar teşekkür ederim hepinize... rabbimin sevdiği kuluymuş...3 aylarda vefat etti dayıcım...mekanı cennet olsun... mlk34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |