Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

serpil22 02-05-2008 10:26 PM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

selam arkadaşlar bu gün benim için önemli bişi oldu .kendimi tanıyamıyorum artık daha önce hiç böyle davranmazdım.bu gün günümüz vardı oradaki arkadaşlardan biriyle oldukça kırgındım.hep kaçıyordum karşılaşmamak için çünkü çok sinir oluyordum aklıma o geldiğinde ama bu gün güne gittim ve o geldi ve ben hiç bişi yokmuş gibihoşladım onu ve hatır sordum hiç sinirlenmedim kalbim çarpardı aklıma gelince ama bugün hiç öyle bişi olmadıııı ben artık ilerliyorum galiba ne dersiniz s456 s456 s456 s456 s456 bazı duygularımı yeniyormuyum ne dersiniz??? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 ve imgelemelerle birçok şeyin daha çok farkına varıyorum istediğim bazı şeylerde deniyorum ve sonuç istediğim gibi s456 s456 s456 s456 s456 s456 s456 olumsuzluğu aklıma hiç getirmemeye çalışıyorum ve sonuçlar iyi gidiyor (yorum yazarsanız sevinirim).

MuminOKAN 02-05-2008 11:08 PM

çok güzel haber bunlar inşallah devamı gelir ve senden duyarız. mutluluk verci s456

suzzy 02-05-2008 11:13 PM

serpilcim güzel gelişmeler bunlar...insan yaşayınca daha bir güven kazanıyor canım.. utananadam

merak etme sen... blissy sadece kendine güven...her şey sırasıyla çıkacaktır karşına...  956k

öptüm senide tatlı kızınıda...sevgiler.. ttli3

ECEM18 11-05-2008 02:24 PM

anneler gününüz kutlu olsun
saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

suzzy 11-05-2008 04:36 PM

canım benim ecemcim sağol... ttli3

çok güzel bir anneler günü geçirdim kızım sayesinde...cumartesi günü iş çıkışı eve geldiğimde hararettli bir şekilde hediyesini paketlerken buldum kızımı....hatta kendini o kadar kaptırmış ki anne bi gelip bana yardım etsene falan dedi...çok güldük....

okulda kendi yaptığı tebrik kartını ve öğretmenine yazdırdığı şiirini paketliyordu...açınca çok duygulandım...bu sabah annemleride alıp izmirimizin meşhur çiçekli köyüne kahvaltıya gittik hep beraber...çok kalabalıktı...

çok şükürler olsun   rt67 kahvaltı edebildik... girlhaha (evde kahvaltının suyu çıkmıştı...eee bizde biraz kaşındık...) 

sonra bizim bebeği lunaparka götürdük...(sayesinde bizde çocuklaştık...bir ara onu unuttuk eşimle biz o oyuncaktan ötekine biner olduk...kızım durmuş şaşkın bize bakıyordu...) utananadam

sonra homerosta bi çay içelim dedik...ama homerosu bulamadık... sevincli

eve kendimizi zor attık...perişanız... terli345 ama çok komik ve eğlenceliydi...selim...benim ortancayla gittikmi bir yerlere kendimizden geçiyoz... aa34

harika bir anneler günü geçirdim...eşime ve kızıma çok teşekkür ediyorum... mlk34 ve bütün annelerimizin anne adaylarımızın anneler gününü tekrar kutluyorum... tender45

sevgiler... blissy

defduru 11-05-2008 04:59 PM

Suzzy'cim anneler günün kutlu olsun canım. Ne güzel anlatmışsın bugün yaşadıklarının benim melekler henüz bi haberler anneler gününden ama onların varlığı ve beni anne yapmaları bile yeter.

Seni ve kızını kocaman öpüyoruz...... kiss3 kiss3 kiss3

kutalmisoglu 11-05-2008 05:06 PM

meraba suzzy seninde anneler günün kutlu olsun.

suzzy 11-05-2008 08:03 PM

kutalmisoğlu'cum sağol...defduru'cum sende sağol canım...onlar yetişiyor merak etme zamanı gelince her şeyi öyle bir öğreniyorlar ki şaşıp kalıyorsun.. girlhaha

dün akşam kızım selenayı izlerken odasında bende salonda televizyon açık ama bilgisayardayım...sadece sesini dinliyom selenanın... tender45

dizideki küçük kız nazlı filmin sonunda mesaj veriyor...arkadaşlar şimdi gidip annenizin yanağından iki kere öpün bir benim için birde kendiniz için dedi... b456

dur bakim benimki ne yapıcak dedim...bir kaç saniye sonra odasından usulca yanıma geldi... dusun çaktırmadan yanağımı iki kere öptü...bana sarıldı ve gitti... ttli3 sen merak etme çok kerata bunlar hayırlısıile büyüsünler bak görücen ikiside seni mutlu etmek için yarışıcaklar canım....sevgiler... coffe2

MuminOKAN 11-05-2008 08:09 PM

tüm annelerin anneler gününü kutluyorum iyi ki varsınız. 96

Mustang 12-05-2008 11:19 AM

Suzzy'ciğim anneler günün kutlu olsun gerçekte okadar çabuk büyüyorlarki bide bakıyorsun kocamanlar bide yanımızda oldukları süreyi iyi değerlendirelim ki gitikleri zaman iyi biçok anıyla avunalım.Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın . kiss3

suzzy 12-05-2008 04:38 PM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy'ciğim anneler günün kutlu olsun gerçekte okadar çabuk büyüyorlarki bide bakıyorsun kocamanlar bide yanımızda oldukları süreyi iyi değerlendirelim ki gitikleri zaman iyi biçok anıyla avunalım.Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın . kiss3

mustang cim...canım benim sağol...çok doğru söylüyorsun... tender45

şu anda küçük benim kuzu...dizimin dibinde..ileriyi düşünmüyorum o sebeple..ama sycorox un yaşına gelince tasalanıcam gibi geliyor...bizi bırakıcak diye... utananadam

ama hiç bir şeyin önemi yok iyi olsunlarda onlar için hayırlı olan neyse en güzelini yaşasın çocuklarımız... ttli3

güzel dileklerin için sağol canım...seninde geçmiş anneler gününü kutluyorum...sevgiler... t678

serpil22 12-05-2008 11:07 PM

suzzycim çok kötü bir gün geçirdim nasıl toparlarım kendimi bilmiyorum bütün dengem bozuldu ne yapmam gerekli bana yardımcı olun.tekrar başamı döndüm acaba tam ne kadar iyiym derken bozanları sevgiyle kucaklıyorum (diyorum ama çok zor) 88a 88a 88a

suzzy 12-05-2008 11:29 PM

canım ne olduki bu kadar sarstı seni... sadanim

lütfen biraz sakin olmaya çalış...sanırım dalgalanma hissi yaşıyorsun... b456 telkinleri dinleyen arkadaşlarımızda olabiliyor canım...aynı durumları bende yaşadım dönem dönem...belki telkinlerin eşliğinde meditasyon ve olumlama yaparsan biraz daha iyi hissedebilirsin... coffe2 merak ederim seni ...lütfen gelişmelerini bildir canım...

geçmiş olsun... ark5

serpil22 12-05-2008 11:37 PM

üstüme üstüme gelen birine nasıl davranmalıyım? nasıl hareket etmem gerekiyor?birde ilginiz için çok teşekkür ederim insanın en yakınları bile yeri geldiğinde sırtını dönerken siz bütün ilgi ve sevginizle yardım ediyorsunuz.telkinlerden hangisini dinlemeliyim?

suzzy 12-05-2008 11:46 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı
üstüme üstüme gelen birine nasıl davranmalıyım? nasıl hareket etmem gerekiyor?birde ilginiz için çok teşekkür ederim insanın en yakınları bile yeri geldiğinde sırtını dönerken siz bütün ilgi ve sevginizle yardım ediyorsunuz.telkinlerden hangisini dinlemeliyim?

canım benim hepimizin hayatında maalesef bizi üzen kişiler vardır...neler yaşadığını tahmin edebiliyorum... b456

suçluluğa ara verip ego güven ve depresyon dünde kaldıyla devam edebilirsin...buna birde koruma kalkanı ekle canım...

öptüm sevgiler... hismiley

serpil22 13-05-2008 03:56 PM

suzzycim çok teşekkür ederim iyiki varsınız

serpil22 19-05-2008 01:02 AM

suzzy cim sende yoksun piyasada*?*? offff yaaaaa 88a 88a 88a

suzzy 21-05-2008 03:32 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı
suzzy cim sende yoksun piyasada*?*? offff yaaaaa

serpilcim ağlama similerini kaldırdım canım.... b456

aslında hepimiz burdayız...shamanımda pisimde hayal ablamda atakan beyde.... thumbsanim

ama bazen gün içinde veya akşam yoğun zamanımızda forumda olamıyoruz...yazılan hiç bir şeyide atlamamaya çalışıyoz gülüm... ark5
nasıl gidiyor canım merak ettim seni telkinleri düzenli dinliyorsun değilmi.. tender45

günlüğünü takip ediyorum şekerim...iyi haberlerinide bekliyoruz...öptüm...

sevgiler... hismiley

Sezennl 01-06-2008 10:53 PM

selam suzcigim gunlugune bir merhaba diyeyim dedim. seni cok tanimiyorum ama izmirli oldgunu vede izmirde bulusacagimizi ogrenince gunlug4ne gelim barim dedim:))))) ben sigara biraktim ve iste 20 kilo verdim. aslinda 5 kilo daha fazlAM var ama cok yoruldum kilo verecgim diye. cok acim seni izmiri butun forumu yiyebilirim. sonracigima bukadar izmire yigenimin sunet dgunu icin geliyoruz istanbuldada gorumcem var kaynanam var sevgili eimin sevgili ailesi...valla ole:) iste benden bukadar snede neyle ugrasiyorsan bana azicik yazarsan snei tanimis olurum simdilik byee

suzzy 01-06-2008 11:04 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
selam suzcigim gunlugune bir merhaba diyeyim dedim. seni cok tanimiyorum ama izmirli oldgunu vede izmirde bulusacagimizi ogrenince gunlug4ne gelim barim dedim:))))) ben sigara biraktim ve iste 20 kilo verdim. aslinda 5 kilo daha fazlAM var ama cok yoruldum kilo verecgim diye. cok acim seni izmiri butun forumu yiyebilirim. sonracigima bukadar izmire yigenimin sunet dgunu icin geliyoruz istanbuldada gorumcem var kaynanam var sevgili eimin sevgili ailesi...valla ole:) iste benden bukadar snede neyle ugrasiyorsan bana azicik yazarsan snei tanimis olurum simdilik byee

tatlım benim günlüğüme hoşgeldin gülüm... sevincli valla sana bir şey demeyeceğim şekerim...tebrikler...biz 3-5 kiloyu becerip veremezken sen 20 kilo...bravo.. 25889

biz ortalara dökülüyoz ama sen sessiz ve derinden kafana koyduğunu azim edip yapıyon ya helal sana...

sezencim...şekerim sen izmire gelcen nasıl olsa bir toplantıda izmirde yapar bol bol sohbet edip tanışırız oldumu canım...

öptüm seni ..sevgiler... kiss3

defnilaume 05-06-2008 03:58 PM

merhaba suzzy içinden geçen her güzel şey senin en yüksek iyiliğin için olsun.

suzzy 07-06-2008 09:54 PM

Alıntı:

karalevaya Nickli Üyeden Alıntı
merhaba suzzy içinden geçen her güzel şey senin en yüksek iyiliğin için olsun.

günlüğüme hoş geldiniz... kiss3
çok teşekkür edrim temenniniz için...çok sevindim...ne kadar içten ne kadar samimisiniz... tender45
aynı samimi ve içten dileklerimi bende sizin için diliyorum... ark5

yolunuz sevgi ve ışıkla aydınlansın....sevgiler.. hismiley

http://www.loeckchen07.de/assets/ima...derschoen1.gif

birmutluluk 11-06-2008 05:26 PM

merhaba suzzy nasılsın bu aralar kendimle o kadar meşgulim ki kimseyi takip edemiyorum zamanım olmuyor kendine iyi bak seni ve kızını öpüyorum

suzzy 11-06-2008 05:39 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
merhaba suzzy nasılsın bu aralar kendimle o kadar meşgulim ki kimseyi takip edemiyorum zamanım olmuyor kendine iyi bak seni ve kızını öpüyorum

asaletcim canım...sağol bitanem...bende yoğun bir dönemdeyim...akşamları fırsat olmuyor... utananadam gündüzde gelen gidenden fırsat bulamıyom...yani anlıyacağınız bu aralar pek aktif olamıyom.. blook

tekrar sağol gülüm..bizde seni öpüyoruz.. kiss3

umelihad 26-06-2008 01:09 PM

suzzy şuan eminim çok iyisinizdir. Uzun zamandır bişey yazmamışınız. Sizin güzel haberlerini bekliyoruz. Hayat çok güzel kötü olanda bile vardır bir güzellik. Her zaman güneş gibi ol. Ben bir idolum var hacı yatmaz her zaman her durumda ayakta. Kesinlikle düşmüyor. Süper bişey ...

suzzy 26-06-2008 03:15 PM

Alıntı:

umelıha Nickli Üyeden Alıntı
suzzy şuan eminim çok iyisinizdir. Uzun zamandır bişey yazmamışınız. Sizin güzel haberlerini bekliyoruz. Hayat çok güzel kötü olanda bile vardır bir güzellik. Her zaman güneş gibi ol. Ben bir idolum var hacı yatmaz her zaman her durumda ayakta. Kesinlikle düşmüyor. Süper bişey ...

merhabalar..günlüğüme hoşgeldiniz...ewet bu aralar günlüğümü ihmal etmişim gerçekten... b456

şükürler olsun ki çok iyiyim... blissy en son istanbul buluşması yapıp çok sevgili arkadaşlarımla tanışmış olmanın mutluluğu içerisindeyim...huşuu içerisindeyim...ve hala kendimi toparlıyamadım...çok ama çok mutluyum...ilginiz için teşekkür ederim... thumbsanim

bu arada hacı yatmaz olayı süpper...ne yaparsan yap düşmüyor... super

birmutluluk 26-06-2008 06:40 PM

hoşgeldin günlüğüne suzzy iyi olmana sevindim hep iyi ol ailenle sevdiklerinle mutlu ol hismiley

suzzy 26-06-2008 07:10 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldin günlüğüne suzzy iyi olmana sevindim hep iyi ol ailenle sevdiklerinle mutlu ol  hismiley

teşekkür ederim tatlışım...senin içinde aynı dileklerde bulunuyor artık günlüğümü güzel bir sözle süslüyorum... thumbsanim

bütün ışık dostlarıma...sevgilerle... ttli3

http://img329.imageshack.us/img329/3...tluk004po5.jpg

birmutluluk 26-06-2008 07:44 PM

tender45 ne güzell

duru79 03-07-2008 12:06 AM

Suzzy'cim canım benim nerelerdesin sen?Ben mi göremiyorum sen mi yoğun olduğun için yazmıyorsun?Özletme kendini fazla yokluğun çok belli oluyor?Seni kocaman kiss3

suzzy 03-07-2008 10:36 AM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Suzzy'cim canım benim nerelerdesin sen?Ben mi göremiyorum sen mi yoğun olduğun için yazmıyorsun?Özletme kendini fazla yokluğun çok belli oluyor?Seni kocaman kiss3

burdayım şekerim.. blissy sizleri takip ediyorum...güzel haberlerinizi yaşadığınız deneyimleri okuyorum... tender45 arada bir de bir şeyler yazıyorum....bu aralar birazda rehavetteyim.. uykulusmile

canım benim bende seni öpüyorum... kiss3

suzzy 05-07-2008 08:50 PM

çok güzel bir nikahtan yeni geldik...eşimin halasının kızı evlendi...maaşallah su gibi güzel bir kız... mlk34 yemyeşil gözler sapsarı saçlar...zaten güzeldi gelinliklerle daha bir güzel olmuş...çok hüzünlendim... emb23

darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45

az önce nikahtan dönerken apartmanda merdivenlerden çıkarken karşı komşumuzun kapısı açık ve kapının önünde bir sürü torbalar vardı...biz herhalde tatile falan gidiyorlar dedik...boşanmışlar eşyaları boşaltıyorlarmış...daha geçen sene evlenmişlerdi...çok üzüldüm...bir yandan mutlu bir evlilik başlangıcı diğer yanda dağılan bir yuva...ikisi aynı anda olunca biraz başımı ağrıttı... sad456

Belgin ∞ 05-07-2008 08:56 PM

İşte hayat.Ne tezatlıklar var insan şaşırıyor.
Ablacım akrabınızın mutluluğunu Allah daim etsin.Diğerine sadece kısmet diyebiliyorum.Hep mutluluk olsun istiyoruz ama bazen mutluluğun yolu hüzünden geçiyor.

sanemce 06-07-2008 11:53 AM

suzzy bu duandan payıma düşeni alıyorum hehehe kiss3

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45

suzzy 15-08-2008 11:09 PM

bu gün çok sevdiğim ve uzun zamandır göremediğim büyük dayımın vefat haberini verdiler iş yerinde.... emb23

böyle ani ve acı haberler çok yıpratıcı oluyor... agl34 şu an elimden hiç bir şey gelmiyor burdan içim acıyarak dua ediyorum...onlara ulaşamıyorum...annem babam ve teyzemler apar topar yola çıktılar...biz izmirdeyiz onlar mersinde...

bu haber bize ulaştığında annemin evinde tatlı bir telaşla tadilat yapılıyordu...yakın zamanda size hayırlı haberlerde vericem inşallah... sad456

tabi içim acıyarak o tadilatın takibini yapmak bana kaldı...annemin yokluğunda evi toparlamam lazım...

ama içim acıyor... 88a

canım dayıcım sevgi dolu dayıcım ruhun şaad olsun...yerin cennet olsun...seni hiç unutmiycam... mlk34

comte 15-08-2008 11:15 PM

Başın Sağolsun suzzy. blook

Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin. ark5

Mekanı cennet olsun. rt67

sanemce 15-08-2008 11:18 PM

çok üzüldüm suzzy sad456 mekanı cennet olsun kalanlara da sabırlar diliyorum. ne kadar zor olsa da hayatın gerçekleri bunlar.. Allah yakınımızdaki sevdiklerimize uzun ömürler versin 96

cedrus48 15-08-2008 11:25 PM

Çok üzüldüm kardeşim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Lütfen üzülme eminim oda sizin üzülmenizi istemiyordur.Bier yerlerden sizi seyredip "Benim için üzülmeyin ben esas vatanıma döndüm.Burda tüm eski dostlarım kaybettiklerim burada.Ve en önemliside yaradanıma kavuştum." diyordur.sizin üzülmenizi ağlamanızı istemiyordur.İnşallah şuanda en güzel cennetlerde dolaşıyordur özgürce

Belgin ∞ 15-08-2008 11:26 PM

Canım benim başın sağolsun.Allah taksiratını affetsin.Size uzun ömürler versin bitanem.

suzzy 15-08-2008 11:39 PM

mehmet'cim....sanemcecim....cedrus'cum....redflove rscim...hepiniz sağolun...doslar sağolsun... sad456

şu an kendimi nereye atıcağımı bilemiyorum... emb23 elden bişey gelmeden beklemek onların yanında olamamak beni çok üzüyor...

iyi ki dostlarım arkadaşlarım var...iyiki sizler varsınız...tekrar teşekkür ederim hepinize...

rabbimin sevdiği kuluymuş...3 aylarda vefat etti dayıcım...mekanı cennet olsun... mlk34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM.