Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Siyahça'nın Beyaz Sayfaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/273159-siyahcanin-beyaz-sayfalari.html)

Siyahça 07-04-2009 12:03 AM

Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

ara sıra yaşadığım gel-gitleri saymazsak genel olarak iyiye gidiyorum...gidiyorMUŞum...ben henüz değişimi farkedemiyorum ama en yakınımdakiler daha ılımlı daha pozitif göründüğümü söylüyor..

ama henüz telkinleri dinlemeye başlayalı çok az zaman oldu..belki başlangıçta önerilen süreyi bile tamamlamadım...yine de eskiye göre daha iyi hissediyorum diyebilirim..

yalnız şikayetçi olduğum bir konu var: susamıyorum!
o eski tutuk, heyecanlanınca kekeleyen ben gitti, yerine susmak bilmeyen bir geveze geldi sanki! sürekli konuşuyorum...tabi şimdilik tanıdığım insanlarla çok konuşuyorum, yeni tanıştıklarımla hala biraz mesafeliyim..(isteyerek koymuyorum mesafeyi, sadece çabuk kaynaşamıyorum.)

keskin38 08-04-2009 09:48 PM

Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Günlüğün hayırlı olsun Siyahça. Başlığı gibi beyaz, saf, mutlu yaşantılarla dolsun.

Çok konuşma demişsin ya birden ışık yandı kafamda sanki y789 Ben de çok konuşmaya başladım bu aralar ya. Eskiden ben de çekinir, utanır sıkılırdım ama şimdi susturabilene aşk olsun. Denetim için gelen üstlerimin karşısında bile vır vır konuştum ya geçen güny789

Acaba diyorum sabaha kadar telkinleri dinliyorum ya. Hani Atakan Bey sabaha kadar hiç susmuyo yay789 ondan mı bulaştı bu susamama alışkanlığıy789

Kimseyi kızdırmam inşallah

semkur 09-04-2009 10:05 AM

günlüğün hayırlı olsun siyahça. sevgi ve huzurla dolsun...u859

kayrasu 09-04-2009 01:35 PM

Günlüğün hayırlı olsun Akçakiss3

Vodoo 09-04-2009 02:16 PM

Sevgili Siyahça günlüğün ve değişimin hayırlı olsunart56art56

Siyahça 09-04-2009 09:21 PM

çok kibarsınız, teşekkür ederim hepinize..t678

Siyahça 15-04-2009 08:38 PM

Bugün epeydir istediğim, 'kendime kendime çektiğim' peynire kavuşmama ramak kalmıştı..peynir, buranın sokaklarında tüm çocukların tanıdığı beyaz pofuduk bir köpekçik........olmadı.....kısmet!.....ya da lanet!...

neyse, belki kedimiz Niyazi Bulutla geçinemezlerdi...

mutsuzum, içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyor! bunlar peynirle alakalı değil...o, görünürdeki sebep belki...en çok güldüğüm diziyi izliyorum ve ağlamaklıyım!
bir sorun var...

Siyahça 17-04-2009 08:59 PM

üstteki yazdıklarım ruh halimin dalgalanmasındanmış demekki!

peynir bizim oldu, akşama evimize geldi ama gördük ki, isterken dikkatli olmak lazımmış..bizim ilk göz ağrımız Niyazi Bulutla anlaşamadılar..bulut çok huzursuz oldu..ayrıca oğlum da mutsuz oldu...eşim, can yoldaşım da köpeğin getireceği bağlılığı istemiyordu..ve zaten evimiz bir köpek için uygun değildi..(3.kattayız da)

yani kısaca, hayırlısı oldu, peyniri benden daha çok isteyen işitme özürlü öğrencime verdik..aslında bu sonuçla herkes mutlu oldu, çünkü peynir evden kendisi kaçtı..

hüfff çok uzatmışım yine, affedin..
asıl sizle paylaşmak istediklerim daha mutluluk verici!
eşim, ömrüm, beyaz ışığım, artık o da inanıyor düşünme gücünün yapabildiklerine...bugün gitmiş bizim için bir mantar pano almış, sonra sevdiğimiz araba resmini, hayalimizdeki evin resmini panomuza astık...bebişlerimize de ''bakın bunlar bizim evimiz ve arabamız!'' dedik, yüzlerini görmeliydiniz!
y789
biliyor musunuz, artık çooookkk daha mutlu ve huzurluyuz...ve bu ara neyi istersek hayatımıza çekiyoruz..mesela iş sorunumuz varken şimdi eşime iş teklifleri geliyor...

veeee ben artık birdenbire açılan şu körolası iştahımı dengeleyebiliyorum! gibi yani...dl67

Siyahça 02-05-2009 10:27 PM

hep söylediğim birşey var; eğer dünyaya tekrar gelecek olsam, uygun donanımla doğup dansçı olmak isterdim! sevincli
şu durumda ne fiziğim buna müsait, ne aldığım eğitim, ne yaşım ve ne de yaşama şeklim...zaten beni görseniz asla dansla yanyana düşünemezsiniz...enerji bende hep sıfır seviyededir...yarım günlük bir işim var ve eve gelir gelmez ilk yaptığım boş bir koltuk bulup yatay pozisyon almaktır! bizim oralarda hala geleneksel düğünler olur, ailem beni bu düğünlere zorla götürürdü gençken..ve asla oynamaz, dansetmez, oynayan erkeklere hayran olan ablamın tersine oynayan-danseden erkeklere tiksintiyle bakardım...utananadam
şu yaşımda bile değişmemişim..geçenlerde şehir dışından gelen bir dji izlemeye diskoya gittik...hüfff tam bir hayal kırıklığıydı! insanlar ne kadar rahat! ya da ben ne kadar bi garibim! herkes gözüme öyle komik göründü ki..bitsin diye dua ettim tüm gece..

yine gereksiz uzattım..ana konuya gelirsek, ben geçen haftalarda ve birkaç gün önce farkında olmadan çekim yasasını çalıştırdım! internette sürekli müzik dinleyip dansları izlerken yine aynı şeyi düşündüm; 'keşke farklı olsaydı, dansa yeteneğim olsaydı, dansçı doğsaydım..' falan...
fazla istedim herhalde, kendi sınıfımı gösterilere 7 farklı dansla hazırlamam yetmiyor gibi bir de başka bir sınıfın dans çalıştırma görevini üzerime aldım! (aslında üstüme yıkıldı demeliyim!)
çocuklarla çalışmak çok utandırmıyor ya da germiyor beni..
geçen akşam da epey bir saat hint danslarını izledim..(mazoşistce bir zevk gibi gelebilir.. :) ) ve ertesi gün iki kişi ayrı ayrı zamanlarda bana hint dansı öğretip öğretmeyeceğimi sordu!!
ne oluyor ya hu?! dedim kendi kendime..
y789

Belgin ∞ 02-05-2009 10:40 PM

Ne mi oluyor? Bu çok açık. Evren isteklerine cevap veriyor sevincli

Unutmadan şunu da eklemek istiyorum; Canım benim burası senin alanın, istediğin gibi uzatmaya, uzun uzun yazmaya hakkın var. Ben bazen kendimi bir kaptırıyorum ne kadar yazdığımı hiç bilmiyorum. Bazen de sizin günlüklerinizi kendi günlüğümmüş gibi kullanıyorum y789 Yazmaktan kendini sakın engelleme. Kendimizi en iyi ifade edebildiğimiz şey yazı, sözden sonra.

Sevgiler.

Siyahça 09-05-2009 12:30 PM

dün muhteşem bir gün geçirdim..uzun süredir üzerimde baskı yaratan yıl sonu etkinliğini nihayet gerçekleştirdik...ve garip şey, eskisi gibi kendimi cenderenin içinde sıkışmış hissetmedim, aksine sahnede olmak hoşuma bile gitti diyebilirim..hatta bir ara, öğrencimin bacağına dolaşan mikrofonu kurtarmaya çalışırken mikrofonun ikiye ayrılması bile beni sadece güldürdü..eskiden olsa koca ilçeye rezil oldum diye ağlardım!

bu sitenin bana en büyük faydası, ne çekim yasasını öğrenmem, ne telkinleri keşfetmem ne şu ne bu...sadece ne yaşadığımın farkında olmamı sağlamasıdır!sırf bu fayda için bile ömrümün sonuna kadar teşekkür etmem gerek!ve farkettimki aslında içimde 32 yıldır taşıdığımı sandığım 'felaket tellalı' meğer ne kadar da gülmeye mutlu olmaya hazırmış!kendimi dinliyorum gün boyu, ve mucize!sürekli olumlu düşünebiliyorum!
dün gece aniden aklıma geldi, aslında ben küçücükken de doya doya gülebilmişim!annemle baba; bana sık sık şunu söylerdi: '..okunda boncuk mu buldun da gülüyorsun?!' (ailemin bu kadar rahat ifade becerileri olduğu için özür dilemeliyim..utananadam)
ve yine dün gece hafızam bir güzellik daha yaptı ve minik bir anıyı daha hediye etti bana:
ben pek sosyal bir çocuk değildim, az konuşur, çok hayal kurardım...eve gelen misafirlerden de çok hoşlanmazdım...bir akşam bu hoşlanmadığım misafirlerden bir demet evimizdeydi...ben de her nedense(!) koltuğun altındaydım...(eski sedirleri bilir misiniz?)
ve her nedense aniden elimi uzatıp kadının birinin bacağını tutuverdim!ve her nedense kadın çığlık atıp evden kaçtı!
smil56
annemi çok utandırmıştım, bunun için hem vicdanım sızladı hem de çimdiklenen kolum!
ama dün gece o kadınceğize içimden teşekkür ettim...tee o zamanki varlığıyla şu yaşımda yüzüme bir gülümseme hediye ettiği için...
çok mutluyum, hayat çoookkk güzel...herşey muhteşem bir düzen içerisinde...ve günümü güzelleştirmek için sürekli mucizeler meydana geliyor...çevremdeki insanlar sanki işlerimi kolaylaştırmak için koşturuyor...gülümseyişime herzaman karşılık bulabiliyorum...herkesi çok seviyorum ve onların sevgisi de bana doğru akıyor, bunu iliklerime kadar hissediyorum!

teoman_ 09-05-2009 03:46 PM

mikrofon ortadan ikiye ayrılırken boyuna mı yoksa enine mi ikiye bölündü :)

telkinleri dinlemeye başlayınca hayatımda değişen en önemli şeyin kendime güven duygusunun geri gelmiş olması ve olumlu bir bakış açısı kazanmaktı. aynı şeyleri sen de yaşıyorsun anladığım kadarıylaalk78
bol telkinli günler

Siyahça 09-05-2009 06:59 PM

teşekkür ederim uzayan arkadaşım..actionsmile
(mikrofonun kordonu, gövdesinden çıktı, kordon bende kaldı, mikrofonun gövdesi de öğrencimin elinde!)
y789

Belgin ∞ 09-05-2009 07:09 PM

Anneni sevgiyle kucaklıyorum smil56 Anneme benzediği için. Gerçi annemin kelime haznesi çok geniştir benim, daha ne atasözleri deyimler vardır kendi çıkardığı. Yakında kitap yazıp bastırmayı düşünüyorum y789

Benim de çok ilginç misafir kaçırma taktiklerim vardı annemle birlikte otururken. Genelde gelmeden önce benim evde bulunmadığım zamanları tercih ederlerdi ama bazen şaşar beşerlerdi. girlhaha

Hey gulu gulu günler heyyy :) Ben de hatırladım da özlemişim yahu, ne güzel günlerdi.

Siyahça 09-05-2009 11:05 PM

sen de misafir ayakkabılarının içine solucan, çamur (artık Allah ne yaratıcılık verdiyse!) koyar mıydın şeker arkadaşım?
y789
bir seferinde de çatıya çıkıp oradan ceviz ağacının dallarından ceviz toplamış ve aşağıdan geçen negatif elektrikli garibanlara atmıştım! gerçi sonunda yerimi çabuk buldular ama olsun...
evet eğlenceliydi yaw! fazla arkadaşım yoktu ama kendi bahçemizde canım ağaçlarımla çok özgürdüm ben...uff bakıyorum da kiraz ağacından kiraz toplayıp yemenin tadını unutmuşum! :(
bizim ev kadın egemenliğindeydi...düşün; dört kız kardeşiz, tek oğlan var...beş tane teyze, iki tane hala...yeğenler...baba tarafı daha ciddi daha dindar insanlardı...tam tersine anne tarafı, yani teyzemler hayatın binbir sillesini yemiş ama yine de neşeli, bol müstehcen fıkralı, bir sürü komik anıya sahip insanlardı...baba dışarı gittiğinde teyzemler, ablamlar bir odaya doluşur yüksek sesle, kahkahayla saatler geçirirdik...
bunca kadın örneğin içinde yine de bir garip yetiştim ben...etraftaki akıllı uslu, takdir edilen kız modelinin tersine, tüm gün ağaçlarda gezinen, kızlardan çok erkeklerle oynayan, hayalci, mutfakla ev işleriyle alakasız, abisiyle balık tutma delisi bir kız çocuk...
bari bir erkek gibi güçlü, sert biri olabilseydim!fiziken erkek kuvveti vardı ama en küçük zorlukta kabuğuma çekilip ağlardım...ağla2
olsun kendimin o zamanki halini de seviyorum...dl67

Belgin ∞ 09-05-2009 11:56 PM

Ben değil de benim bir arkadaşım vardı o bir dolu haşaratı bulur, çakıl kum toprak artık ne bulduysa ikramlara katardı y789 Ben değilim ama arkadaşım, gerçekten bak arkadaşım smil56

Bazen direk kovma moduna geçerdi, anneee ne zaman gidicek bunlaaarrr diye bir odadan diğerine bağırırdı :) Bağırmak ne kelime resmen böğürürdü khkh56

Ana cadde gibiydi bizim ev, teras katında otururduk biz kocaaamaan bir terasımız vardı. Yazın çekyatlar atılır orada oturulurdu ailece. Bizim mahalle 2. sosyete yeriydi. Kızlar hafta sonu süslenir püslenir Tepe Gazinosu denen yere giderlerdi. O zamanlar şimdiki gibi ipsiz sapsızlar alınmazdı. Sosyete girerdi sadece. Bizim kapı önünden geçenlere artık bir kavanozun için çay, deterjan, yumurta, un, su, yağ elime ne geçerse doldururdum bocaaaaa y789 E ben çıkamıyorum gece dışarı, çıkanlar benden kaçamıyor :)

Birde beyaz bir örtüm vardı, ucuna ip dikmiştim. Salıyordum onu balkondan aşağı. Dümdüz bırakıyordum yerle. Gece dönenlere hazırlık y789 Biri yaklaştı mı yanına hop çekiyordum ipi, al sana hayalet khkh56

Ay ne gülüyordum ama ya, şimdi bile kahkahalarla yazıyorum. Çocuk olmak gibisi yok. Şimdikilerin ileride anlatacakları böyle hikayeleri bile olmuyor maalesef, bilgisayar başlarında geçiriyorlar ömürlerini.

İyi ki yaşamışım ama, damdan dama atlarken az kaza geçirmedim ama anlatacak bir dolu şey yapmışım y789

Çok güzel günlerdi çooook.
Siyahça sen beni güldürdün, Allah ta seni, aileni hep güldürsün.

Anneler günün kutlu olsun canımcım kiss3

Siyahça 10-05-2009 01:00 PM

teşekkür ederim canım arkadaşım! günlüğüm sayende ne güzelleşti bak...

seni sefüom ben! sevincli

the desert 10-05-2009 02:32 PM

harika ya yazılarınızı okurken bende cok guldum:d

Siyahça 13-05-2009 07:25 PM

bugünlerde tüüümmm çabamı kötü hisleri içimden uzaklaştırmaya çalışmak için harcıyorum...şimdilik iyi gidiyorum, depolama alanı bit(bildiğin bit) kadar olan hafızam sağolsun!
hani bazen çok canımı sıkıyor şu hafıza sorunum, ama ne yalan söyleyeyim hayatımın çok döneminde hep şükrettim bu kadar çabuk unutabilen bir hafızam olduğu için...

uzakta bir yerde, bana çok kızgın, gururu kırılmış ve fil hafızalı biri var...beni ve yanımdaki rengi (ben siyah, o beyaz ya hani) öldürmeyi ve bebişlerimi çalıp uzağa götürmeyi planlıyor! üstelik bebişlerime iyi bakmayacak, götürüp, kendilerini sudan çıkmış balık gibi hissedecekleri bir ovaya bırakacak! denizsiz yaşayamaz ki yavrularım...ya bensiz?

öyle uzun zamandır her kapı çaldığında yüreğim ağzıma geliyor ki...neredeyse unuttum mutlulukla kapı açmayı...
işin en zor yanı da korktuğumu belli etmemeliyim, varolan azıcık huzurumuz yerinde kalsın diye...

neyse bunu da atlatırım bir şekilde, neler atlatmadık ki...

asıl mesele benim tv alışkanlığımın ürkünç şekilde aniden değişmesi...önceden sadece 'canım ailem', 'elveda rumeli', 'avrupa yakası' gibi hafif dizileri takip eder, komedi filmleri ve animasyon dışında pek birşey izlemezdim...
şimdi yaklaşık 2-3 haftadır sürekli, gece-gündüz 'crime and investigation' adında bir suç-realite kanalını izliyorum! dizilerimi bile unuttum...bakalım mesela bu akşam avrupa yakasında irademi deneyeceğim...ama umutsuzum...elimde değil! Beyaz çok kızıyor bana, o da biraz bildiğinden çekim yasasını, kötülüğü üstümüze çektiğimi söylüyor!
acilen bundan kurtulmayı denemem lazım!

Siyahça 14-05-2009 12:38 AM

avrupa yakasının eski bölümünü koymuşlar ben de suç kanalını izledim! ağla2

Siyahça 17-05-2009 12:39 AM

kocaman bir sorunum var, ama görmezden gelebilecek boyuta inmesini istiyorum...
ben düşünürken yoğunlaşamıyorum! yani hani sizler olumsuz düşünürken kendinizi yakalarsanız olumlu düşünmeye başlıyorsunuz ya, yahu ben hiç düşünemiyorum galiba...ama iki-üç zamandır inatla, çabayla düşündüm ve farkettim ki; ben hiçbir şeyi öööyyle can-ı gönülden istemiyorum...mesela parayla ilgili bir sürü sıkıntım var, aslında düşüncenin gücüne, o mucizeye feci halde inandığım halde ne olumlu düşünme ne başka şey yapmıyorum...deşelediğimde de işte aslında çok da fazla umursamadığımı görüyorum! bu isteksizlik, vurdumduymazlık, hissizlik beni çok üzüyor...çok eskiden beri böyle...hayata o kadar umursamaz bakıyorumki...ve başıma ne gelirse bu boşvermişlik yüzünden geliyor!
böyle olmamın sebebinin kullandığım antidepresan olduğunu düşündüm...ama inanın en hafif etkili olanından kullanıyorum...ama galiba beni uyuşturuyor, düşünmez, aldırmaz, etkilenmez birşey yapıyor...uzun süredir ağlamıyorum bile...eskiden her ota ..oka ağlardım!
ilacı bırakmaya da korkuyorum, çünkü bu sefer de alıngan, kabuslu, hatta hafif de paranoyak oluyorum...dl78 ve sinir tepemde dolaşıyorum tüm gün...ve benim işimde asla böyle olma lüksü yok...
sorunlarımı biliyorum, hatta çoğusunun sebebini gittim teee çocuklukta buldum çıkardım, ama düzelmek için en küçük adımım yok! gel de delirme! o gelişim kitaplarını okudum, yaladım yuttum ama içinde yazanların tekini bile uygulamaya başlamadım!
ööööyylee boşvermiş boşvermiş oturup duruyorum Allahım!

ve bu halimi gördükçe de gerçekten çok büyük bir hastalığımın olduğunu düşünmeye başladım! ve bu beni feci ürkütüyor...

Siyahça 20-05-2009 02:00 AM

çok şükür...sevincliuy897kahvesmiley

Siyahça 22-05-2009 12:53 AM

birazdan buraya bir misafirim gelecek...sevincli

serpil22 22-05-2009 01:40 AM

Canım misafirin gelene kadar ben geldiiimmmy789http://www.tmresimler.com/data/media/609/0.jpg

Siyahça 22-05-2009 05:55 PM

hoş geldin güzel arkadaşım!
dün, nette üye olduğum bir oyunda birini kolundan tutup sitemize getirmeye çalıştım ama ikna edememişim...olsun, kısmet...

bu sitedeki insanlara inanamıyorum, özellikle de bayan arkadaşlara! hepsi ne kadar sevgi dolu, sıcacık insanlar! hepinizi çok seviyorum, ve serpil22 arkadaşım, sayfam seninle daha da güzelleşti, çiçek açtı, teşekkür ederim...

yaşasın bu gün günlüğüme musmutlu haberler yazabilirim! sevincli
öncelikle iş hayatım atağa kalktı, coştu gidiyor! herşey yolunda...amirim ve diğer çalışanları seviyorum, ve hissediyorum onlar da beni seviyor!
aslına bakarsanız fazla şanslı sayılırım bu konuda...:(
çünkü, başarıyı ben çekmiyorum, diğer iş arkadaşım sürekli başarısızlık çektiği için bana da seçenek olarak iyi sonuçlar kalıyor...onun için üzülüyorum, çünkü sürekli en kötüyü düşünüyor, sürekli tedirgin, ve maalesef başkalarının da farkedip dile getirdiği gibi azıcıcık fesat bir kalbisi var...benden daha iyi olduğunu göstermek için çok fazla çırpınıyor, hatta küçük ayak oyunlarıyla beni ikinci plana itmeye çalışıyor...vallahi paranoyak değilim...mesela daha dün bir resim yarışmasına benim miniklerimin eserleri gitmesin diye uğraştı, beni seven bir çalışan sayesinde ben de son anda katılabildim...veeee o yarışmada bugün benim miniğim dereceye girdiiiii!! k8908
ahh parayı da şöyle kolayca çekebilsem kendime..:( hala 3 kredi kartı borcumuz ve bir tane de nakit kredi borcumuz var!
sitede gezinip okudukça, parayı neden çekemediğimi anlıyorum...geçen gün birşey hatırladım mesela; benim rahmetli babam, işten geldiğinde oturup uzuunnn uzuunnn kirli, buruşuk esnaf paralarını sayar düzeltirdi...ve (biliyorum tiksinç ama) paracıklarını barnaklarına tüküre tüküre sayardı ıııyyyy!!! (tamam ivrenç ama bunun dışında iyi bir adamceğizdi bizim baba) ve bana 'paranın elimizin kiri olduğunu, paraya önem vermemem gerektiğini' söylerdi...ben o ara, otobüs biletlerini ikiye bölüp atar ve paranın geri kalanını dondurmaya yatırırdım da...utananadam (üçkaaaatt yaptığım için kendimden utanıom)

hafızama bir haller oldu bu ara...geçen gece durup dururken teeee ortaokulda sadece bir dönem birlikte okuduğumuz ikiz kız kardeşlerin isim ve soyisimlerini hatırlayıverdim! (ne gerekli bir bilgi değil mi?!) y789

the desert 22-05-2009 09:26 PM

hatırla hatırla bakalım karıştır o hafıza çopluğunu neler cıkacak daha benım zeki arkadaşım:Dgunluğunu severek begenerek ızlıoruz aılecek:Pcanım harbıden bayılıorum yaw sneın şu esprılı yazım şeklıne hadiii devam....---acebe dıer bolumde nolcek:P---------

serpil22 23-05-2009 05:55 PM

Sevgili siyahça geçiyordum dur dedim bir uğrayayımda siyahçayıda alıp nehir kıysında bir akşam çayı içelim birliktey789gün batımı enrjiside muazzam olur yani niye faydalanmayalım12389

http://img1.loadtr.com/b-341414-bir_..._çay_keyfi.jpg

teoman_ 23-05-2009 06:18 PM

başarıyı hak ediyorsun siyahça...
biliyorum bayat bi espiri ama doğru
seni çekemeyenler anten taktırsın krz56

Siyahça 23-05-2009 07:33 PM

sizi seviyorum arkadaşlarım...teşekkür ederim...actionsmile

the desert 23-05-2009 09:03 PM

bizde seni sevıoruzz canım emın ol..hemide çokcana....

naz78 28-05-2009 03:21 PM

BENDE SEVİYORUM BENDE İLGİNTİRKİ BEN BU ARALAR HERKESE SEVDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM YAA CİDDEN AMA GERÇEKTENDE SEVİYORUM SEVGİ YÜKLENDİ BANA DÜNDEN BELLİ SEVİYORUMM SENİ CANIM VE BURDAKİ HERKEZİ SEVGİYLE KAL SEVGİSİZ KALMAYIZ İNŞ.

Siyahça 28-05-2009 06:13 PM

beni mi seviyorsun?! şaşkın niyeki?

y789

ben de seni seviyorum!

Siyahça 28-05-2009 06:41 PM

atlattım gibi, çok şükür...zaten atlatmamış olsam da yaşamaya devam etmek zorundayım, çare yok...ama o anın, o görüntünün kabusu beni son nefesime kadar ara ara yoklayacak biliyorum! kısmet...

yarım saat sonra sınıfımın son etkinliği için gösteri alanında olmalıyım...(hiç de belli olmuyor!)
son bir haftadır insanları nasıl bu derece yanlış tanıyor olduğumun şokunu yaşıyorum! hani demiştim ya, iş konusunda herşey çok iyi, başarılıyım falan filan...kendimi kandırmışım! güçsüz düşene kadar çalışıyorum, tek istediğim aldığım maaşı haketmek, kimsenin, 'çocuğumu iyi yetiştirmedi!' bedduasını almamak...
ben iyi niyetle çabalayıp duruyorum ve bir bakıyorum, amirin etrafındaki yalaka vatandaş, ne yapmış etmiş, cilvesiyle, politika bilirliğiyle, türlü dalaveresiyle amirden övgü alıyor, ve ben takdir görmekten geçtim, tam bir enayi durumuna düşüyorum!
ve böyle anlarda bu tür asalak tiplere olan öfkem teeee gidiyor beni bu vaziyette yetiştiren anneme babaya kadar dayanıyor!

-annem; beni istemediğini başından attığını bu derece hissettirmen neyse, neden beni böyle salak yetiştirdin?! neden bana öğretmedin ki idealist olmaktan çok cilve bilmek, kadınlığını kullanmak başarı getirir! neden ben başka kadınlar gibi değilim?! anne ben bu yaştan sonra nasıl adam olacağım?! nasıl göreceğim insanların ne hain, ne plancı ne sinsi düşünceli olduğunu?! yaw birinin kötü olduğunu etrafındaki herkes görüyor söylüyorsa neden sen teee senenin sonunda farkediyorsun böyle olduğunu?!

anne yaptın yapacağını, ağlattın yine beni o kadar km uzaktan! söyle anne şimdi ben bu şiş gözlerle gösteriye nasıl gideceğim?! ( sevincli )

*ne yapayım kardeş, gülmeden duramıom işte...hayatın kendisi komik, elimde değil! hem komik hem zırsaçma!

Allahım sen beni bildiğin gibi yap! hakettim...

Siyahça 28-05-2009 06:43 PM

diğer kadınlar gibi makyaj, giyinme, saç-baş yapma gibi dertlerim olAmadığından şimdi 15 dk da giyinip, çıkcem inşallah...sevincli ölmezsek görüşürüs...

gülpor 28-05-2009 08:22 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464177)
atlattım gibi, çok şükür...zaten atlatmamış olsam da yaşamaya devam etmek zorundayım, çare yok...ama o anın, o görüntünün kabusu beni son nefesime kadar ara ara yoklayacak biliyorum! kısmet...

yarım saat sonra sınıfımın son etkinliği için gösteri alanında olmalıyım...(hiç de belli olmuyor!)
son bir haftadır insanları nasıl bu derece yanlış tanıyor olduğumun şokunu yaşıyorum! hani demiştim ya, iş konusunda herşey çok iyi, başarılıyım falan filan...kendimi kandırmışım! güçsüz düşene kadar çalışıyorum, tek istediğim aldığım maaşı haketmek, kimsenin, 'çocuğumu iyi yetiştirmedi!' bedduasını almamak...
ben iyi niyetle çabalayıp duruyorum ve bir bakıyorum, amirin etrafındaki yalaka vatandaş, ne yapmış etmiş, cilvesiyle, politika bilirliğiyle, türlü dalaveresiyle amirden övgü alıyor, ve ben takdir görmekten geçtim, tam bir enayi durumuna düşüyorum!
ve böyle anlarda bu tür asalak tiplere olan öfkem teeee gidiyor beni bu vaziyette yetiştiren anneme babaya kadar dayanıyor!

-annem; beni istemediğini başından attığını bu derece hissettirmen neyse, neden beni böyle salak yetiştirdin?! neden bana öğretmedin ki idealist olmaktan çok cilve bilmek, kadınlığını kullanmak başarı getirir! neden ben başka kadınlar gibi değilim?! anne ben bu yaştan sonra nasıl adam olacağım?! nasıl göreceğim insanların ne hain, ne plancı ne sinsi düşünceli olduğunu?! yaw birinin kötü olduğunu etrafındaki herkes görüyor söylüyorsa neden sen teee senenin sonunda farkediyorsun böyle olduğunu?!

anne yaptın yapacağını, ağlattın yine beni o kadar km uzaktan! söyle anne şimdi ben bu şiş gözlerle gösteriye nasıl gideceğim?! ( sevincli )

*ne yapayım kardeş, gülmeden duramıom işte...hayatın kendisi komik, elimde değil! hem komik hem zırsaçma!

Allahım sen beni bildiğin gibi yap! hakettim...

Siyahça slm,yazdıkların doğrultusunda birşeyler yazmak istedim4897,öncelikle senin dediğin o insan tipleri hayatımızda o kadar çok karşımıza çıkıyorki,ben artık onlarla ilgilenmemeyi seçtimrt67,anladığım kadarıyla emek verdiğin bir konu var ve hiç emek vermediği halde takdir toplayan birisi var,buraya kadar anlamış olmayı ümid ediyorumdusun2
bence o takdir toplayan insanda zaten,haketmediği övgüleri aldğı için basit, ve kendini bu şekilde önemli hissetmeye çalışıyo,sonra takdir eden amirinde basit, e oda kendini önemli hissetmeye çalışıyo,e nooluyo diyeceksinsevinclisonuç amirin dediğin o insanla ,hakedilmemiş takdirleri toplayan o insan,kendilerini önemli hissetmek için birbirlerine çekiliyolarrt67...(çekim yasası şeysi)
dizi gibi oldu yawsevinclidevamı yarın,şaka şaka ne diyodum e durum böyle oluncada sende uzaktanagl34böyle kaldın sanırım...sen kendin doğru davrandığına inanıyosan ve vicdanın rahatsa boşver arkadaşım ,her sorun gibi bununda geçiceğini söyle kendine4897ayrıca güzel kalbin olduğu için ve onlar gibi olmadığın için şükretmeyi seçmen lazım gelir bu durumda seninkrz56
sevgilersung66

Siyahça 28-05-2009 10:37 PM

yerim seni arkadaşım! sevincli üşenmeden oturup yazmışsın bir de...elceğizin dert görmesin...

evet haklısın şükretmeliyim, hem de aldığım her nefeste 2 kere...çünkü ne belalar geldi geçti, şükür zararı dokunmadan atlattım...(yaaaaniii)

düşününce aslında herkes tarafından gerçek yüzü görülen ve dostsuz kalan o vatandaşın yerinde olmak istemezdim...on tane amirin takdirine bile değmez bu...

iyi, iş konusunda da rahatladım zorla, şimdi sıra allahın cezası parayı kendime çekmeye geldi! pis yaa! o kadar da hayal kuruyorum ama gelmiyor kollarıma...

the desert 28-05-2009 10:43 PM

nerdesın sen:(

Siyahça 28-05-2009 10:47 PM

toparlanmaya çalışıyorum gülüm, bu sefer de başka birinin borcu yüzünden icrayla uğraşmak zorundayız...hadi hayırlısı...

ben de seni çoookkk özledim dostum...yakında stand-up hizmetlerimizle yeniden karşınızdayız...sevincli

the desert 28-05-2009 10:53 PM

stand-up yapmana gerek yok:( sen ol yeter....

gülpor 28-05-2009 11:41 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464207)
yerim seni arkadaşım! sevincli üşenmeden oturup yazmışsın bir de...elceğizin dert görmesin...

evet haklısın şükretmeliyim, hem de aldığım her nefeste 2 kere...çünkü ne belalar geldi geçti, şükür zararı dokunmadan atlattım...(yaaaaniii)

düşününce aslında herkes tarafından gerçek yüzü görülen ve dostsuz kalan o vatandaşın yerinde olmak istemezdim...on tane amirin takdirine bile değmez bu...

iyi, iş konusunda da rahatladım zorla, şimdi sıra allahın cezası parayı kendime çekmeye geldi! pis yaa! o kadar da hayal kuruyorum ama gelmiyor kollarıma...

Ben çok hızlı yazarımsevinclikahvesmileyçayımı içerken yazdım canııım smileydancesorun değil ,faydam olduysa çok sevindim ciddenhpm2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 AM.