Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Siyahça'nın Beyaz Sayfaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/273159-siyahcanin-beyaz-sayfalari.html)

saman 05-06-2009 04:38 PM

Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

çook komik, valla çok güldüm, allah'da sizi güldürsün siyahça, he heehee bayılcam gülerken.. :))))))))))

gülpor 05-06-2009 07:29 PM

khkh56khkh56off ya karnım ağrıdı gülmektensevincli,bende bi ara köy oyununa üyeydim,bizde köyleri talan ediyodukkkkahvesmiley

gülpor 05-06-2009 07:46 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...1&d=1244220330

the desert 05-06-2009 07:50 PM

yaa siyahçaa benı bılem guldürdün saol ya....

Godot 05-06-2009 11:31 PM

Sevgili siyahca,

Bir an once mizah yazmaya baslamalisin! Ben boyle bir kalem gormedim. Sundan eminim, cok iyi bir yazar olacaksin oyle yada boyle! Eskiden olsa benim tarih ve komplo yazdigim portalda hemen bi kose torpillerdim ama portal kapandi. Ama ne yap et bi yerde yazmaya basla!

Hem terapi oalcak senin icin hem farkli yollar acacak sana!

Siyahça 06-06-2009 01:12 AM

teşekkür ederim arkadaşlarım...bu arada sorunun nedeni belli oldu; meğer gün, gece yarısından sonra değil bu oyun için sabah saat 5 ten sonra değişiyormuşşş! (insan bi haber vermez mi?!) sonuç; zaten başka bir sebepten mahkemem sürüyordu, (tarlam için işçi arıyordum, benimkisi işçi aramak değil, köle çalıştırmakmışşş) işte bugünki anlamsız iki isyanımdan sonra cezam kesildi; -30 akçe! zaten bikaç kuruşum vardı, şu an -20 akçedeyim ve herzamanki gibi açım! komutana eski alacaklarımı sormaya cesaretim de kalmadı artık...sevincli

bu arada aslında Godot dost, biliyor musun ben teee çocukken yazar olmayı hayal ederdim..ama o zaman ilgilendiğim alan gerilimdi! feci gerilimli öyküler yazardım, hatta bir keresinde yeğenlerime tarlamızın ortasındaki su sondaj kulübesinin aslında bir hapishane olduğunu ve içinde zenci bir kölenin senelerdir prangalı olarak yaşadığını anlatmıştım...arada bir bu kulübeye gelip su saatini kontrol eden belediye elemanları da zenci köleye yemek getiren gardiyanlardı! sevincli kulübenin demir parmaklıklı tek penceresine yeğenlerimin boyu yetişene kadar bu hikayeme inandılar...zavallıların çocukluk kabusu oldum!
zenci köle! amasyada! y789
yine yeğenleri korkutmak amacıyla, dağ boyunda ve dağ kalınlığında dev yılanların, dağların arkasında pusuda beklediğini anlattığımda bir süre sonra buna benim de inanmam sonucu gerilim tarzı hikayelerime son vermek zorunda kaldım! (hüfff hala gözümde canlanıyor o dev yılanlar!)

sonracığıma efenim, ben liseli akıllı uslu (ehh) bir kız olduğumda aniden mistik güçlerimin farkına vardım ve hayatımda yeni bir saçma dönem başladı! dl78 o ara çekim yasasını ben bulmuştum! hem de ne bulma! saçmasapan hayallerim gerçek oluyordu, rüyalarımda geleceği görüyordum! işte bu rüyaların biri hafızama yer etmişti...rüyamda bir kitapçı rafında (ya da korsan tezgahı :) ) kendi yazdığım bir otobiyografi kitabının kapağını görüyordum...kapakta benim resmim, kızımın ve ondan biraz küçük oğlumun resmi vardı! kendi hikayemi yazmıştım ve ben çocuklarıyla beraber hayatın zorluklarıyla başetmeye çalışan dul bir kadındım! eşimden ayrıldıktan sonra bu rüyamı ablama hatırlattım, ta o zaman ilk ona anlatmıştım çünkü...ablam ağladı...

pefff çenem yine yerlerde!...
hayat gerçekten çok komik ama eğer birgün minik bir kitabım olursa bunun komedi tarzında olacağını hiç sanmıyorum!...

(dedim size, egomu kurcalamayın diye! şimdi susturun bakalım becerebilirseniz!)
kahvesmiley

Siyahça 06-06-2009 03:26 PM

amcam ölmüş! en son çocukken görmüştüm onu, ama severdim...fakir yaşadı, sıkıntıyla dertle zavallı...koskoca sülaleden kala kala bir en büyük kardeş olan halam bir de en küçük kardeş olan amcam kaldı...

dert etmeyin, çok fazla üzülmedim ben...üzülemedim...

asıl üzüldüğüm, en büyük yeğenim Mehtap buraya gelemeyecekmiş...onu bekliyordum dört gözle...aramızda yalnızca 3 yaş olduğundan o hem arkadaşım hem kardeşim gibidir...(hala bekardır öhö)
faturaları birikmiş, annesi (ablam) işinden kazandığıyla ancak kirayı ödeyebiliyor...istanbulda yaşamak zor!...

ismira 07-06-2009 08:28 AM

Canım, öncelikle başın sağolsun. Amcana da Allah rahmet eylesin. Gönülden arzuladığın oysa, arkadaşınla buluşma da gerçekleşir hayırlısıyla...

Sevgili Siyahça;

Matrix'e hükmedin başlığı altında yazdıklarını okuduğumdan beri, sana yazmak isteyip, fırsat bulamamıştım. Şimdi seninle görüşümü paylaşmak istiyorum...

"olur değil mi esos? çok birşey istemiyorum ki...iki bebişimiz ve iki kedimiz aç kalmasınlar...alnımız ak olarak geçirelim ay sonlarını...elaleme rezil olmayalım yeter...hep dipte kalmaz ya insan değil mi?"

demişsin ya?

Olur, canım. Senin kendi çözümlemelerin de var aslında. Ama ben bir konuya dikkat çekmek ve bir kaç şey hatırlatmak istiyorum affına sığınarak.

Dileklerimiz olur olmasına;

1- Evrende her şeyin, dolayısıyla bizim dilediklerimizin de mevcut ve mümkün olduğunu, kesin bir inançla kabul ediyorsak,

2- Dileklerimizi olumlu anlamdaki sözcüklerle, olumlu fiil ve şimdiki ya da geniş zaman kuruluşlarıyla düşünüp dile getiriyorsak,

3- Onun bizim için gerçekleşirliğine inanıp, hayatımıza almayı kabul ediyorsak,

4- Gerçekleşmekte olduğunu bilmenin emin olma duygusuyla, güvenle, serbest bırakabiliyorsak,

oluyor.

Burada her maddenin püf noktası;

* 1. maddedeki realite anlayışı düşünce modelin olsun.

* 2. Aklından geçen, dilinden dökülen söze dikkat! Şakayla bile olsa söylenen sözler potaya giriyor.

* 3. Arzuladığın şeyi hakettiğine ve bunun senin için güvenli olduğuna inan.

* 4. Bunları yaptıysan iş bitti zaten.Tevekkülle bırak, yaşamına devam et.

Şimdi devam edelim:

"çok birşey istemiyorum ki"

Neden 'çok bir şey 'istemiyorsun ki? Evrende yeterince olmadığından mı?.. Yaratan'ın gücü yetmeyeceğinden mi?.. Sanmıyorum.

Yoksa bunu haketmediğine inandığından mı?.. Ya da cehennemde yanma korkundan mı?..

Allah'ın "yeryüzünde halifem" "ruhumdan üfledim" deyip yarattığı tek ve özel parça olarak, hayatta her şeyin en iyisini, en güzelini, BOLLUĞU BEREKETİ yaşamayı haketmiyor muyuz her birimiz?

O halde;

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.

Gibi bir düşünce biçimini içselleştirsen ve anlık diline gelen ifadeler de, gerek inanç gerek cümle kuruluşu olarak, pozitife dönüşse...

Baskı altındayken, insan olumluya odaklanmakta ve güvenmekte zorlanabiliyor. Ama bunu aşmak için senin çok etkili bir aracın olduğuna inanıyorum...

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465674)
sorunun ne olduğunu biliyorum da kendimi bundan nasıl temizleyeceğimi bilemiyorum işte!...

Bunu bilmediğinden emin misin?..

Yukarıda çekim yasasını keşfinle ilgili yazdıklarını okuyunca, aslında çok iyi bir yöntemi bildiğini düşündüm...

Sorunların çözümü için ihtiyaç duyduğumuz kaynaklar kendi içimizdedir. Sadece bunu farketmemiz gerekir. Ve dönüşüm için en etkili yöntem, keyif alarak kullanacağın yöntemdir.

Senin çekim yasasını doğallıkla işlettiğin yöntemin hangisi?..

Senaryo yazmak!.. Evet!.. Senaryo kurgulamak, senin çok doğallıkla ve keyifle yapabildiğin bir şey...Yine yazmak da en etkili araçlardan biri... Dahası… Bilinçaltı oyunlardan, mizahtan çok hoşlanır. O yetenek de sende...O halde?..
?...
?...

Haydi! Ne duruyorsun? Yeni senaryona başlasana!.. Akça Pakça imzalı yeni hayatının senaryosuna!..

Ne dersin? super

(İpucu:Yaşamının nasıl olmasını istiyorsan, ne olmak istiyorsan ve nelerin olmasını istiyorsan...Hepsini, şu anda onun içindeymişsin gibi, şimdiki zaman kipiyle ve pozitif sözcüklerle ve duygularını da işin içine katarak! Sana bir şey diyeyim mi, samimiyetle, şu anda bu düşüncenin heyecanıyla içim titriyor benim!)

Siyahça 08-06-2009 09:17 PM

ismira arkadaşım, sen ne ka akıllı birisin! yazını okurken önce aklına, zekana, sonra inceliğine, hassaslığına hayran kaldım! sevincli

teşekkür ederim...Allah razı olsun! Allah ne muradın varsa versin! Allah tuttuğunu altın etsin! Allah sevdiğine bağışlasın!...

(henüz o senaryoyu mizahla nasıl harmanlayacağım kafamda netleşmedi...becerebilirsem yazarım..)

Siyahça 08-06-2009 09:29 PM

rezil oldum koca çeteye! bütün çete benim aptal olduğumu düşünüyor! sad456emb2388aagl34ağla2(başka ağlak smile yok mu?!)

küçük komutan:
Tavşanlıdan kimse ayrılmasın 2. bir emre kadar.

Siyahca,size dava açılacak,isyanınızı kanıtlıyorlar,birazda ceza keserler.

büyük komutan:
Başlığı kilitliyorum...

Böyle nahoş bir durum ilk ve son olur umarım...

Verilen emirlerin son anda iptali, zorunda kalınmasının ne derece zor bir karar olduğunun bilinmesini isteriz...

İstihbarat elemanlarımızı bu konudaki çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz...

Bir felaketin eşiğinden dönüldü... İsyan eden askerlerimizin isimleri deşifre edilemedi...Sıkıntı en az şekli ile atlatıldı...

Dikkati elden bırakmayalım...

Siyahça eğer mahkemeye verilirse, isyan tuşuna yanlışlıkla bastığını savunsun... Örgüt irtibatını şiddetle reddetsin... Aylardır Tavşanlı'da bulunmasını ve Tavşanlı vatandaşı olmasını, örgüt irtibatı olmadığına delil olarak sunsun diye düşünmekteyim...(Liderlik kararı olmayıp şahsi fikrimdir, bağlayıcılığı yoktur, tavsiye niteliğindedir)

ismira 09-06-2009 01:12 AM

Canım, güzel sözlerin ve duaların için teşekkür ederim de...

Allah tuttuğunu altın etsin!

kısmından ürktüm bak, işin ucunda midas gibi yemeğini yiyememek de var, bilinçaltım tir tir titremeye başladı...khkh56khkh56

Benim için bu duayı daha güvenli bir formüle çevirsen... bu nasıl bir şey olurdu?..Ne derdin?.. Yani ben altınları istiyorum, ama ekmeğimden aşımdan da olmadan... wink77 Nasıl?..

(henüz o senaryoyu mizahla nasıl harmanlayacağım kafamda netleşmedi...becerebilirsem yazarım..)

Bundan, Akça Pakça'nın senaryosuna niyetlendiğin sonucunu çıkarıyorum. Diğer yeteneklerinin yanı sıra, miniklere öğretmenlikten gelen becerilerin de vardır sanırım...

Siyahça 09-06-2009 05:35 PM

bence sen de azıcık örtmensin ismira! sevincli (seni çok sefüom)

şöyle olsa olur mu hocam:

Allah sizin evdeki fazla koltuklardan birini sabaha kadar altına dönüştürsün! sevincli (abim ben küçükken hep yanımda böyle dua ederdi de; tv miz altın olsun diye!)

bir defter tutmaya başlıyorum bu yakında; bir günlük...ama sadece dileklerim gerçekleşmişcesine yazdığım bir günlük olacak...(ikinci en iyi yaptığım şey de günlük tutmaktır! feci günlük tutarım, teee ortaokuldan beri..)

ismira 09-06-2009 09:58 PM

[quote=Siyahça;465927]bence sen de azıcık örtmensin ismira! sevincli (seni çok sefüom)

Değilsem sevmez misin?agl34 Annem demişti "öğretmen ol sen" diye...

şöyle olsa olur mu hocam:

Allah sizin evdeki fazla koltuklardan birini sabaha kadar altına dönüştürsün! sevincli

AMİİİNNN!..Ayyy, çok hooşş!.. Ben hemen üçlü koltuğu fazlaya ayırıyorum, büsbüyük hem deee!!..gulensmileyOohh, bozdur bozdur harca! Ama, dur bakayım!
Haydi yaratıcılığını kullan, beni başından savacak ilk aklına gelen şeyle savuşturma. Koskoca evrenden bana sunup sunabileceğin bu mu?

(12389 Amaninnn.. pek aç gözlü çıktı bu)

Duydum işte!.. "İPTAL" de.Bugüne bugün "Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar." seçimini yapmış biri var karşında.(Ben de redflowersten aldım, istersen sen de seç, hep beraber cennetin kızları olalım, hıı?khkh56 Hem sen de cehennemde yanma korkularından kurtulursun, değil mi ama?)
Şimdii, bu cennete göre bir şey dile bana hadi...

(12389 Çattık belaya!)

Bela yok! Bela yok! (gulensmiley Bulduk ALA' yısevincli)

bir defter tutmaya başlıyorum bu yakında; bir günlük...ama sadece dileklerim gerçekleşmişcesine yazdığım bir günlük olacak...(ikinci en iyi yaptığım şey de günlük tutmaktır! feci günlük tutarım, teee ortaokuldan beri..)

BİLİYODUM!..BİLİYODUM İŞTEE!.. 2588925889258892588925889

SENİ SEVİYORUMM!..kiss3kiss3

Siyahça 09-06-2009 10:48 PM

ama ama olmuyo hocam, hep çalışmadığım yerden soruon?!
kahvesmiley

hımmm, pekiii, kuyumcu dükkanı dilesem senin için? cennet için fazla dünyasal oldu bu...hah buldum! Allah sana, kocaman bahçesi olan bir ev versin, o bahçede kocaman, sihirli bir kiraz ağacı olsun...(aslında elma ağacı daha uygundu ama ben kiras severim de..) işte o sipsihirli kiraz ağacı her mayısta, meyve yerine altın doğursun! (ağaçlar için doğurmak kelimesi kullanılmazdı değil mi?!) senin ne kadar cömert olduğunu teee burdan hissediyorum, demek ki bu sihirli altın kirazlardan komşulara da göz hakkı vereceksin...
ama dur yaaa! e kiraz nasıl yiycas şimdi? :( kirazsız cennet olmazki...

şöyle yapsak; mayıs ayında altın versin ağacın, temmuzdan sonra kiraz versin...olar mı böyle?

ben küçükkene ne düşünürdüm biliyor musun güzel kardeşim? cenneti hani 'altından bal ırmakları akan, her tür güzel meyvenin daha biz aklımızdan geçirirken gelip elimize konduğu bir yer' olarak anlatırlar ya, işte ben derdim ki, 'ohooo tüm gün ağacların altında otur dur, gelsin meyveler, gitsin meyveler...e şişmanlar insan yaw! hem sıkılmaz mıyız sonsuza kadar oturup meyve yemekten? ' işte böyle de nankör bişiydim ben! haa bir de balı hiç sevmezdim küçükken, bu yüzden de bu baldan ırmaklar yüzünden cennete gitme fikri bana kabus olmuştu, düşünsene ballı yapışkan yapışkan bir ırmak, sinekler, arılar hüfff!!!

hiiiii buldum işteee! ben cenneti aslında bu sebeplerden istememişim galiba, ve bu yüzden de böyle günahkar bişiy olmuşum! tüüüüüü!! ağla2

ismira 09-06-2009 11:13 PM

Hmmm... Kocaman bahçesi olan evi sevdim. Yeşillikler içinde... Bir tane değil, 5 tane kiraz ağacı olsun, bir tanesi sihirli olsun, her mevsim altın versin... Aynı anda hem altınlarımız olsun, hem de kiraz yiyelim, olmaz mı?.. Hem etraftaki komşularımızın da öyle bahçeli evleri ve sihirli ağaçları olsun, herkesin sevdiği meyveden...Sonraa..meyve festivali olsun, konuklarımız gelsin, onlara ikram edelim, aralarında altınlarla beraber...

Bal ırmakları değil, şelale olsun istersen...İstersen şelale de bolluk şelalesi olsun...

Üüüüfff... Pek havaya girmeye başladımy789

Arzular şelale...Defterlerimize akıtalım bari...

Siyahça 09-06-2009 11:17 PM

duam;

Allahım beni dengeden yoksun bırakma...canımı al, aklımı alma! dünden beri ilaca ara verdim, korkuyorum, sen beni benden daha iyi bilensin...daha önceki ilaç bırakma denemelerimi gördün, lütfen bu sefer güç ver! şu lanet ilacı ne zaman bırakmaya çalışsam, senin cehennemin kıyısından dönüyorum biliyorsun! (ne şapşal ilaçtır ki aniden bıraktığında İntihara meylettiriyor!)
çocuk değilim, biliyorum ki ergeç öleceğim, ve yüksek ihtimalle baldan ırmaklar bana epey uzak görünüyor...ama en azından yaşarken güldürdün milleti, öldürürken güldürme halime Allahım! rezil bir şekilde ölmeyeyim lütfen...
bak ilacı bırakıom, dengemi şaşırtma Allahım, söz verdin sayıyorum, şimdiden teşekkür...

Siyahça 10-06-2009 01:06 PM

teşekkür ederim güzel arkadaşım..seni seviyorum...

ilaç, önemli bişiy değil, antidepresan şeysi...ama bırakınca ilk bir hafta kötü yapıyor ondan korkuom...

sanemce 10-06-2009 01:18 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466041)
ama bırakınca ilk bir hafta kötü yapıyor ondan korkuom...

sevgili siyahça korkma.. nelerden korkarsak onlar başımıza gelir çünkü..referansın korkuların olmasın..

ilaca ihtiyacın kalmadığını, çok sağlıklı ve mutlu olduğunu imgele..

sağlıklı günler seninle olacak
ark5

nilsoy 10-06-2009 05:50 PM

siyahçam .... kara kuzummmmmm.... ilaçta neymiş.... ben de yıllardır ilaçlar kullandım... düzeldim bıraktım... sonra yine lazım oldu..... yine kullandım...
günlüğümde de yazdığım gibi ilacımı yazdırmaya dr a gittim.... daha önce kullandıklarımı sordu.... notlar aldı... son bir yıldır kullandığıma bakıp hımmmmmm iyi doz dedi.... o anda beynimde bir şimşek çaktı resmen...
Allahın verdiği bu bedeni ve aklı dünyevi şeyler ve insanlar yüzünden harap edip durduğumu ve başkaları için kendimden ödün verdiğimi ... buna isyan eden beynimide ilaçlarla uyutup kendimlikten çıktığımı fark ettim... ve bir yıllık ilacımı o anda bıraktım... annem kızdı ...kızım azaltta öyle bırak diye...
HAYIR anne dedim artık bir günümü bile bu ilacı alıp bu dünyaya tahammül ederek geçirmeyeceğim...
sonrası malum... hayatım değiştiyi buldum 1 hafta sonra... telkinleri o ruh halinde dinledim.... (günlüğümde beni asabi.. sinirli..vs..vs.. tanımlamışsınya.. ben o günlerde bu süreci yaşıyordım..hem telkinler..EGO ve suçluluk... hemde birden bıraktığım ilaç )...
ŞU ANDA KENDİMİ İYİY HİSSEDİYORUM.... ilaç alırkenki gibi.... demek ki herşey kendi beynimizde bitiyor..
BU ARADA YANLIŞ ANLAŞILMASIN.. İHTİYACI OLANLAR KESİNLİKLE İLAÇLARINI KULLANSIN... SADECE BAĞIMLI KALMASINLAR... AYRILMA VAKTİ GELİNCE AYRILMAKTAN ÇEKİNMESİNLER

Siyahça 10-06-2009 07:07 PM

benim melek arkadaşlarım; teşekkür ederim ilginiz için..
aslında biliyor musunuz, ilaç o benim bunalımlı dönemimde vücudumu lidayla mahvettikten sonra çöken hafızamı ve psikolojimi düzeltmek amacıyla verilmişti..yani daha sonra tekrar kontrol için, ya da doz konusunda bilgi almak için bile uğramadım doktor insanına...çünkü doktorun yanında kendimi çok gergin hissediyordum ve benimle samimiyetle ilgilenmeyen, yüzüme bile bakmadan ilaç yazan birine sorunlarımı anlatmak istemiyordum!
ilacı bırakamadım da, ne zaman bıraksam, eşim çok sinirli olduğumu gereksiz huysuzluk ettiğimi söylüyordu ve ben de aile huzurum için ilaca devam ediyordum...şimdi eşim de kendi kendimi iyileştirebileceğime inanıyor...

evet, neden zavallı organceğizlerime bir sürü yan etkisi olan ilacı yükleyeyim değil mi? yazık bana...kahvesmiley

ismira 10-06-2009 08:29 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465991)
duam;

Allahım beni dengeden yoksun bırakma...canımı al, aklımı alma! dünden beri ilaca ara verdim, korkuyorum, sen beni benden daha iyi bilensin...daha önceki ilaç bırakma denemelerimi gördün, lütfen bu sefer güç ver! şu lanet ilacı ne zaman bırakmaya çalışsam, senin cehennemin kıyısından dönüyorum biliyorsun! (ne şapşal ilaçtır ki aniden bıraktığında İntihara meylettiriyor!)
çocuk değilim, biliyorum ki ergeç öleceğim, ve yüksek ihtimalle baldan ırmaklar bana epey uzak görünüyor...ama en azından yaşarken güldürdün milleti, öldürürken güldürme halime Allahım! rezil bir şekilde ölmeyeyim lütfen...
bak ilacı bırakıom, dengemi şaşırtma Allahım, söz verdin sayıyorum, şimdiden teşekkür...

Çok üzüldüm, içimde hissettim...Dün akşam okuduğumdan beri dua ediyorum...

Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...
Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...
...
...

şimdi eşim de kendi kendimi iyileştirebileceğime inanıyor...

evet, neden zavallı organceğizlerime bir sürü yan etkisi olan ilacı yükleyeyim değil mi?

alk78alk78alk78

Allah'ım sen büyüksün!..

Seni seviyorum... Özür dilerim...Lütfen beni affet...Teşekkür ederim...
Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...
...
...

serkans674 10-06-2009 09:40 PM

İsyanımmmm Warrrrr Uleyynnnnn

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466086)
benim melek arkadaşlarım; teşekkür ederim ilginiz için..
aslında biliyor musunuz, ilaç o benim bunalımlı dönemimde vücudumu lidayla mahvettikten sonra çöken hafızamı ve psikolojimi düzeltmek amacıyla verilmişti..yani daha sonra tekrar kontrol için, ya da doz konusunda bilgi almak için bile uğramadım doktor insanına...çünkü doktorun yanında kendimi çok gergin hissediyordum ve benimle samimiyetle ilgilenmeyen, yüzüme bile bakmadan ilaç yazan birine sorunlarımı anlatmak istemiyordum!
ilacı bırakamadım da, ne zaman bıraksam, eşim çok sinirli olduğumu gereksiz huysuzluk ettiğimi söylüyordu ve ben de aile huzurum için ilaca devam ediyordum...şimdi eşim de kendi kendimi iyileştirebileceğime inanıyor...

evet, neden zavallı organceğizlerime bir sürü yan etkisi olan ilacı yükleyeyim değil mi? yazık bana...kahvesmiley

Walla kardeşlik çok doğru yazmışssın bende pskiyatriste giderken gıcık oluyodum ,yaz ilacı gönder, makinamıyız , yaw hadi makinayız; makina bile yılllık bakım istiyo, kadın yüzüme bakmadan ilaç yazıyodu sen yine şanslıymışssın senin en azından yüzüne filan bi bakan warmış...

Kardeşlik bu arada gerçekten tebrik ediyorum en sewerek okuduğum günlük seninki.Gerçi ben sadece izleyici baktım günlüğüne, bi şeye kolay katılmıyorum fazla seçicilikten herhal, bugün yazmak istedim.
sevincliİnsanları sewdiğin oyundada olsa isyan çıkarmayı bile becerememenden bellif678hu859krzm67956k956k956k son 2000 yılın en kötü isyan girişimini gerçekleştirmişsin koptum okurken, Allah başımızdan eksik etmesin seni.
Yeni isyan haberlerini merakla bekliyoruz...

Siyahça 10-06-2009 10:40 PM

yepyeni en son model arkideşim serkans748;

hoş geldin ve teşekkür ederim...heeppp gülersin inşallah...

ve ismira insanı;
ben birkaç gündür bu sitede oraya buraya konup, havalanan kanatsız melekler olduğuna iyice inandım...keşke hep omuzlarımda kalsanız...anladın sen...uy897

Siyahça 10-06-2009 10:46 PM

aaa ben size son haberleri vermedim değil mi kızlar? toplanın yamacıma; dl78

yaklaşık bir haftadır önce yan komşumla, sonra Beyaz renkle, sonracığıma onla bunla sürekli yurt dışında yaşamanın nasıl olacağı hakkında konuştum...hep konular bu yönde açıldı nedense..ve çocukların yabancı dili kolay öğrenmesi için falan dışarda yaşamanın kimbilir ne güzel olacağına karar vererek konuşmayı sonlandırdık..
ve ne oldu biliniz!
eşceğizime bu sabah durup dururken, hatta başvuru bile yapmamışken, hatta hiç alakamız yokken teee ingiltereden iş teklifisi geldi! sevincli ben hafızasızı önce farketmedim ama eşim söyledi 'sen çektin bunu!' diye...

sonra hani dün ya da önceki gündü, yazmıştım ya ismira insanına hitaben, günlük tutcem, yazcem yazcem iyi olcem gibi bişiler...hah bugün hiiiççç hesapta yokken biri bana 3 adet defter hediye etmesin mi?! garip çünkü ben bugünlerde deftere para ayırmamaya karar vermiştim de...

işte böyle miniminnacık, benim için büyük ama evren için küçümen mucizeler yaşadım bugün...

çok mutluyum ben!

ESOS 10-06-2009 11:18 PM

selam siyahça senin adına güzel yaşadığın her şeye çok sevindim günlüğün hayırlı olsun güzellikler seninde yanında olsun

Siyahça 10-06-2009 11:27 PM

teşekkür ederim ESOS insanı...hiçbirinizin emeğini unutamam...

Belgin ∞ 10-06-2009 11:47 PM

Ne bereketli günmüş yarabbim sevincli Amma çok güzel, mutlu haberler aldım bugün.

Siyahça'cım değişimini işlerimden fırsat buldukça gözlerimi dört açmış bir şekilde izliyorum. Dışarıdan öyle sessiz sedasız bakıyorum sizlere ve çok mutlu oluyorum. En sonunda dayanamadım ben de dahil olmalıyım didim y789 ne iyi ettim :)

İnşallah çok çok çok daha güzel haberlerini bu sayfalarda görücez her birimiz. O hediye edilen defterlerin mutluluk haberlerinle dolsun taşsın, her yazdığın kendini yakaladığın imzaların olsun.

Gidin yurt dışına taşının da geldiğimizde kalacak yerimiz olsun gulensmiley

Öpüyorum
Sevgiler.

ismira 11-06-2009 12:32 AM

Canım, ben de çok sevindim gelişmelere 956k

the desert 11-06-2009 11:29 PM

sevinclibedne bendeee..işallah bunalr daha cok daha guzle haberlerın başlangıcı olur.....8977k8908blissyblissyblissyblissy

sudem8 12-06-2009 12:55 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466110)
aaa ben size son haberleri vermedim değil mi kızlar? toplanın yamacıma; dl78

yaklaşık bir haftadır önce yan komşumla, sonra Beyaz renkle, sonracığıma onla bunla sürekli yurt dışında yaşamanın nasıl olacağı hakkında konuştum...hep konular bu yönde açıldı nedense..ve çocukların yabancı dili kolay öğrenmesi için falan dışarda yaşamanın kimbilir ne güzel olacağına karar vererek konuşmayı sonlandırdık..
ve ne oldu biliniz!
eşceğizime bu sabah durup dururken, hatta başvuru bile yapmamışken, hatta hiç alakamız yokken teee ingiltereden iş teklifisi geldi! sevincli ben hafızasızı önce farketmedim ama eşim söyledi 'sen çektin bunu!' diye...

sonra hani dün ya da önceki gündü, yazmıştım ya ismira insanına hitaben, günlük tutcem, yazcem yazcem iyi olcem gibi bişiler...hah bugün hiiiççç hesapta yokken biri bana 3 adet defter hediye etmesin mi?! garip çünkü ben bugünlerde deftere para ayırmamaya karar vermiştim de...

işte böyle miniminnacık, benim için büyük ama evren için küçümen mucizeler yaşadım bugün...

çok mutluyum ben!

girlhaha siyahçam çok sevindim senden olumlu haberler almak çok hoş.gerçi ben yokken gruplaşmalar olmuş ama neyseeekrzm67 eğer ingiltereye hemen gidecek olursan benim oğlumda yaz okuluna gidiyor oraya.sen göz kulak oluver artık ablası...kahvesmiley

Siyahça 12-06-2009 03:06 PM

ben ölmedim...sevincli

sanemce 12-06-2009 03:14 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466308)
ben ölmedim...sevincli

ismira 12-06-2009 04:18 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466308)
ben ölmedim...sevincli

Heyooo!.. Siyahça yaşıyoooorrrr!!...sevincliblissysevincli

Çok yaşa sen siyahçaaa!.. Akça pakça yaşa!..8977uy897

Siyahça 12-06-2009 04:47 PM

sağol arkadaşım...ama laf aramızda dün yine o korkunç sınıra gittim geldim! balkonda oturdum ağladım biraz...ihtiyacım varmış...ama tıpkı eskiden olduğu gibi kendimi balkondan atlarken yere çarparken hayal ettim! bu utanç verici..
benim amcamın kızısı, buna ilk teşebbüs ettiğinde sakat kaldı, sonra ikincisinde...Allah rahmet etsin...hamilelik depresyonundan çıkamadı demişlerdi...bilmiyorum ki...
üniversitedeyken hangi akla hizmetle yaptım bilmem, en yakın arkideşimin kışkırtması sonucu gittim 500 m den paraşütle atladım! ve daha önce 9. kattaki yurt odamın balkon demirlerinde gezinip miletin korkusuyla alay eden ben, bir daha 1. kattan aşağıya bile bakamadım!

hüfff nerden de geliyor bu saçma anılar aklıma...ağla2

gülpor 12-06-2009 06:04 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466322)
sağol arkadaşım...ama laf aramızda dün yine o korkunç sınıra gittim geldim! balkonda oturdum ağladım biraz...ihtiyacım varmış...ama tıpkı eskiden olduğu gibi kendimi balkondan atlarken yere çarparken hayal ettim! bu utanç verici..
benim amcamın kızısı, buna ilk teşebbüs ettiğinde sakat kaldı, sonra ikincisinde...Allah rahmet etsin...hamilelik depresyonundan çıkamadı demişlerdi...bilmiyorum ki...
üniversitedeyken hangi akla hizmetle yaptım bilmem, en yakın arkideşimin kışkırtması sonucu gittim 500 m den paraşütle atladım! ve daha önce 9. kattaki yurt odamın balkon demirlerinde gezinip miletin korkusuyla alay eden ben, bir daha 1. kattan aşağıya bile bakamadım!

Siyahça slmwink77,bilmiyorum ne kadar dikkate alırsın ama ben diyorum ki,senin şu muhteşem hayal gücünü ......r senaryolarına değildee,bize neşeli senaryolar yazmak için kullansan sevincli...ben kendi adıma senin çok daha iyi olacağına inanıyorum,e hatta sen çook iiyisiiinu859...sevgileersmil56

sudem8 12-06-2009 07:23 PM

Artık hiçbir yorum yapamıyorum siyahça..

ismira 12-06-2009 09:27 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466322)

Canım benim, seni çok iyi anlıyorum. İlacı bırakmayla ilgili korkun beni de tetiklemişti. Dün bir ara çok kötü hissetmiştim ben de, iyice negatife kaydım sanki. Ağladım ben de. (Kendimi mi kandırıyordum yoksa? dusun2 Ama "O DÜNDÜ") Bak şimdi anlayabiliyor musun aramızda olan bağları ve ho'oponopono nun mantığını. Sende olanın bende bir karşılığı var ki, senin vasıtanla benim farkındalığıma çıkıyor. Benim de onu dönüştürmek için elime fırsat geçiyor.

Şimdi, buraya kadar hemfikirsek, iyi haber: Sadece olumsuz değil olumlu olan şeylerin de bizde karşılığı var... Ve ben iyiyim. En iyi halimde olmak için, yapabileceklerimi yapmaya ve depresyonu da bir daha gelmemek üzere temizleyerek yaşamımı dönüştürmeye kararlıyım. Ben Allah'ın yeryüzündeki halifesiyim, senin gibi... Allah beni kendi ruhundan üfledi de yarattı, senin gibi... Ben Allah'ın sevgili çocuğuyum, senin gibi...Her ne yapmış ve yaşamış olursam olayım O'nun katında çok değerliyim, senin gibi...Bir teki bile Nagazaki'yi, Hiroşma'yı tahrip edecek güce, aynı oranda muazzam dönüştürücü güce sahip olan atomlardan trilyonlarcasına sahibim, senin gibi...

Peki bunun senle ilgisi ne mi? Sen çok zekisin...Anladın senn..

Devamı, "SÖZ" den "ÖZ"e sayfasında... Beni takip edin anacığım...

Baayyyy789

Siyahça 12-06-2009 09:43 PM

seni seviyorum ismira insanı...bundan sonra daha da dikkatli olacağım, ağzımdan çıkan her söze, aklımdan geçen her düşünceye dikkat edeceğim...benim içimdeki o şey yüzünden senin içindeki o kaka hislerin tetiklenmesini istemem! kendime, etrafıma verdiğim zarar yetmiyor gibi bir de teeee o kadar mesafeden sana zarar veriyorum! bunun için özür dilerim, beni affet, Tanrı da affetsin...ve kalp gözün bu derece açık olduğu için, beni benden iyi görebildiğin için teşekkür ederim...

inanın çaba gösteriyorum, yemin ediyorum çok uğraşıyorum değişmeye! sizler benim, çok değil bundan bir-iki sene önceki halimi görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız...şımarıklığımla, kaprisimle birçoğunuzu bıktırdığımı, ve çok kişiyi de umutsuzluğa sevkettiğimi hissediyorum, ama vallahi böyle bir niyetim yok...
düzeleceğim, hayatımı düzeltmek için geç kaldım belki, ama ben bundan sonrasını düzgün yaşamaya çalışacağım...dilerim Allah beni bu sözlerim yüzünden imtihana tabi tutmaz, çünkü öncekileri bu yüzden geçemedim...

iyiyim, daha da iyi olacağım...

ismira 12-06-2009 11:22 PM

[quote=Siyahça;466357]seni seviyorum ismira insanı...bundan sonra daha da dikkatli olacağım, ağzımdan çıkan her söze, aklımdan geçen her düşünceye dikkat edeceğim...

alk78

benim içimdeki o şey yüzünden senin içindeki o kaka hislerin tetiklenmesini istemem! kendime, etrafıma verdiğim zarar yetmiyor gibi bir de teeee o kadar mesafeden sana zarar veriyorum! bunun için özür dilerim, beni affet, Tanrı da affetsin...

Böyle bir şey yok, "benim yüzümden" suçluluk içerir. Oysa ortada suç yok. Sen bir şey yaptığın için değil, benim içimdekilerin karşılığını ben sende gördüğüm için oluyor tetiklenme canım. Bu ne senin ne de benim suçum. (Suç kavramı da sanal ya bir yerde, o da ayrı konu) Bende bir virüs var, sende de hepsi bu. Aksine, bana zarar değil yarar vermiş oldun. Çünkü içimdeki depresyon artıklarını farkedip dönüşüme odaklanmamı sağladın. Bunun için ben teşekkür ederim.

Tanrım seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet...Ve teşekkür derim.

inanın çaba gösteriyorum, yemin ediyorum çok uğraşıyorum değişmeye! sizler benim, çok değil bundan bir-iki sene önceki halimi görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız...şımarıklığımla, kaprisimle birçoğunuzu bıktırdığımı, ve çok kişiyi de umutsuzluğa sevkettiğimi hissediyorum, ama vallahi böyle bir niyetim yok...
düzeleceğim, hayatımı düzeltmek için geç kaldım belki, ama ben bundan sonrasını düzgün yaşamaya çalışacağım...dilerim Allah beni bu sözlerim yüzünden imtihana tabi tutmaz, çünkü öncekileri bu yüzden geçemedim...

iyiyim, daha da iyi olacağım...

Daha iyi olacağız, hatta en iyi halimizde olacağız, göreceksin. Yaşadığımız şey sadece bir durumdan ibaret. Evrende sonsuz sayıda alternatifi olan bir durum. Ve durumlar değişebilen şeylerdir biliyorsun. Şimdi yapmamız gereken, alternatif durum (olmasını istediğimiz durum) için saptamalarımızı yapmak. Elimizde bir yol haritası, rotamızı belirleyelim önce...Sonra da bunları nasıl yapacağımızı planlamak.

Şimdi, önceki mesajımı tekrar okumanı öneriyorum.

Ayrıca,
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post466335

başlığında 206 no lu mesajdaki açıklamaları da...

ismira 12-06-2009 11:41 PM

Ya Siyahça, telkinlerde ne aşamadasın sen?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 PM.