Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Siyahça'nın Beyaz Sayfaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/273159-siyahcanin-beyaz-sayfalari.html)

ESOS 15-06-2009 01:22 AM

Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466684)
güzelim yılmadım inan ki...bir yıla aşkın tam meyvelerini almışken....ismiraya dargın değilim.belki benim de hassas olduğum bir dönemdeyim.Ben de yaptığım hatanın farkındayım.Allah beni affetsin.Bugün oğlum dahi olsa aynı tepkiyi gösteriyorum.siyahçayı çok sevdğim için o yere çakılma yazısı beni çok etkiledi.Malesef seni anlıyorum diyemedim.yeğenim işsizdi,sürekli olumsuz cümleler.hep olmak istemediği cümleleri yazıyor nette...o nuda eleştre eleştre değiştirdim.şimdi TRT de çalışıyor.bu işler o na çok saçma geliyordu.şimdi işyerinde müdürleri dahil hepsi kuantum düşünce teknği uyguluyorlarmış.En sonunda bana hak verdi.Kendine acıyıp,olumsuzluklarıyla sürekli vakit geçirseydi hak verirmiydi sence...Siyahçayı oğlum ve yeğenim kadar yakın bulduğum için müdahale ettim.hatalıyım özür dilerim.Benim daha sevgiyle sabırla yaklaşmam gerekirdi.olumsuz düşünceler bizi geri götürüyor.Ben bu siteye dalga geçmek veya kendimi övmek için girmedim.geçtiğim yolları belki örnek olur diye açık açık anlattım.en gizli sırlarımı paylaştım.ama pişman oldum.yaşımla dalga geçildi yok 8 yaşından itibaren büyümemişte yaşını başını almışta bunlar beni çok üzdü açıkçası.yaptığım bir yorum veya tepki buralara geldi.Siyahça gereken olgunluğu gösterdi teşekkür ediyorum kendisine ismiraya'da ayrıca özür diliyorum.Ben onun kadar bilgece bakamadım.Biraz fevri davrandım.sizi seviyorum..

rakadaşım özür dileyecek hiç bir şey yapmadın neden özürdiliyosun kendine kızma öyle gerekiyodu öyle yaptın söylediklerinde haklıydın senin yerinde olsaydım aynı şeyleri yazardım inan seninle gurur duyuyorum çok duyarlı ve sevecen yapından oluyo bunlar sevdiğin insana asılıyosun aynen benim gibi yoksa akrep burcumusun canım ....neyse ya boşver yaşa başa hiç takılma görünen beden yaşımız değil önemli olan içimizdeki yaşımız sakın bu siteden ayrılma buradaki arkadaşlara vereceğin daha çoook güzel şeyler var .... ya bide herkes biraz espirili yaklaşmışlar ortamı hoş tukmak için sekiz yaş falan yazıp bence seni herkez çok sayıyor ve seviyor burda inan ..algılarım çok açık valla hissediyorum biliyosun kuantum düşüncede algılar anten oluyo ....aydınlık içinde olO0

Siyahça 15-06-2009 01:32 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466691)
rakadaşım özür dileyecek hiç bir şey yapmadın neden özürdiliyosun kendine kızma öyle gerekiyodu öyle yaptın söylediklerinde haklıydın senin yerinde olsaydım aynı şeyleri yazardım inan seninle gurur duyuyorum kuantum düşüncede algılar anten oluyo ....aydınlık içinde olO0

konuşmayayım susayım dedim ama!...

esos; seni severim, söylediklerinden çok şey kazandım...ben nankör biri değilim...ama birilerini düzelteyim derken, kalp kırmak, ne niyetle yaparsan yap, istersen sırtında kanatların eksik olsun sadece, ama kırmışsan, özür dilersin! bunun yakışanı budur! ister kabul görür, ister görmezlikten gelinir!

sen de şimdi birinin kalbini düzelteyim derken -sanırım- farkında olmadan kışkırtıyorsun!

biliyorum, hep iyi niyetlerle yaparsınız...ama bu, yaptıklarınızın sonucunun hayal ettiğiniz gibi olacağını garantilemez!...

Siyahça 15-06-2009 01:36 AM

haa ayrıca kuantum düşüncede algılar anten oluyormuş ya, ne yazık ki sizler gibi antenlere sahip değilim, algılarım güçlenemedi, istedim ama öğrenemedim, yine de sezgilerim iyidir! tepedekilerin düştüklerinde canlarının daha fazla yanacağını bilirim mesela...
Allah düşürmesin...

sudem8 15-06-2009 01:38 AM

çok teşekkür ederim,güzel sözlerin için beni ağlattınağla2 bu aralar ben de çok duygusalım.y789en çoküzüldüğüm Siyahça'nın beyaz sayfalarını kirlettik.günlük diyecek hali kalmadı...Özür dileye dileye Bizimkiler dizisideki kapıcıya döndük belki siz hatırlamazsınız yaş malum.ama ben içimdeki çocuğuda canlı tuttuğum için 8 yaşında da kalabiliyorum.s45apk

ESOS 15-06-2009 01:50 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466695)
konuşmayayım susayım dedim ama!...

esos; seni severim, söylediklerinden çok şey kazandım...ben nankör biri değilim...ama birilerini düzelteyim derken, kalp kırmak, ne niyetle yaparsan yap, istersen sırtında kanatların eksik olsun sadece, ama kırmışsan, özür dilersin! bunun yakışanı budur! ister kabul görür, ister görmezlikten gelinir!

sen de şimdi birinin kalbini düzelteyim derken -sanırım- farkında olmadan kışkırtıyorsun!

biliyorum, hep iyi niyetlerle yaparsınız...ama bu, yaptıklarınızın sonucunun hayal ettiğiniz gibi olacağını garantilemez!...

ok ama ben kimsenin kırıldığını düşünmuyorum o sebepten didim ayrıca kışkırtma falan ne alaka tatlım niye böyle düşünsünler ben herkesi seviyorum niyetim kışkırtmak değil kırgın insana destek olmak kırılsalar sana ne güzel şeyler yazmışlar ismira sayfana bile yazmış burada herkes bence birbirini seviyor neyse bende hepinizi seviyorum yanlış anlaşıldıysam sizi seviyorum özür diliyorum lütfen beni affedin teşekkür ediyorumy789

Siyahça 15-06-2009 01:55 AM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466705)
ok ama ben kimsenin kırıldığını düşünmuyorum o sebepten didim ayrıca kışkırtma falan ne alaka tatlım niye böyle düşünsünler ben herkesi seviyorum niyetim kışkırtmak değil kırgın insana destek olmak kırılsalar sana ne güzel şeyler yazmışlar

ahh pardon TATLIM, ben kırılanın kendim olduğunu sandımdı! ne salaklık işte! doğru ya, kırılanlar sudem hanımla, ismira hanımlardı! özür dileyecek biri varsa o da benim!

yaw kusura bakma arkadaş ama bence antenler tam çekmiyor!

hüfff gerçekten sıkıldım, ben bu günlük hakkında söyleyeceğimi zaten söyledim!

SAÇMALIK!

buyrun, herkes devam...

ESOS 15-06-2009 02:04 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466706)
ahh pardon TATLIM, ben kırılanın kendim olduğunu sandımdı! ne salaklık işte! doğru ya, kırılanlar sudem hanımla, ismira hanımlardı! özür dileyecek biri varsa o da benim!

yaw kusura bakma arkadaş ama bence antenler tam çekmiyor!

hüfff gerçekten sıkıldım, ben bu günlük hakkında söyleyeceğimi zaten söyledim!

SAÇMALIK!

buyrun, herkes devam...

ya sen ne şeker şeysin ya .....arkadaşım şimdi bardağında doldurmuş olduklarını gör ve onlar seni mutlu etsin aydınlanma yolunda ...smileydance

Siyahça 15-06-2009 02:07 AM

soyadım şeker'dir evet! şifreli konuşma hemşerim! yok aydınlatma maydınlanma! ne bardağı? eski çamlar bardak oldu hem!

ESOS 15-06-2009 02:20 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466709)
soyadım şeker'dir evet! şifreli konuşma hemşerim! yok aydınlatma maydınlanma! ne bardağı? eski çamlar bardak oldu hem!

tatlım bardağın dolu tarafı buradan aldığın güzel şeyler yada öğrendiklerin sana kattıkları yani güzel olanlara bak düşün çoğalsınlar anlamında ... ya sen şifreli yazan biri vardıya onu çözmüştün onun için öyle yazdım .....aydınlanmayı şöyle söyleyeyim karanlıklar içinde olma yolun hep ışık olsun her şeyi fark et anlaştık.....smil56

Siyahça 15-06-2009 02:24 AM

haaaaaaaaaaaa...öyle söylesene...

hadi kapatıom defteri, ışıkları söndürüom, yatın zıbarın artık!...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 PM.