![]() |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı:
|
esos; seni severim, söylediklerinden çok şey kazandım...ben nankör biri değilim...ama birilerini düzelteyim derken, kalp kırmak, ne niyetle yaparsan yap, istersen sırtında kanatların eksik olsun sadece, ama kırmışsan, özür dilersin! bunun yakışanı budur! ister kabul görür, ister görmezlikten gelinir! sen de şimdi birinin kalbini düzelteyim derken -sanırım- farkında olmadan kışkırtıyorsun! biliyorum, hep iyi niyetlerle yaparsınız...ama bu, yaptıklarınızın sonucunun hayal ettiğiniz gibi olacağını garantilemez!... |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları haa ayrıca kuantum düşüncede algılar anten oluyormuş ya, ne yazık ki sizler gibi antenlere sahip değilim, algılarım güçlenemedi, istedim ama öğrenemedim, yine de sezgilerim iyidir! tepedekilerin düştüklerinde canlarının daha fazla yanacağını bilirim mesela... Allah düşürmesin... |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları çok teşekkür ederim,güzel sözlerin için beni ağlattınağla2 bu aralar ben de çok duygusalım.y789en çoküzüldüğüm Siyahça'nın beyaz sayfalarını kirlettik.günlük diyecek hali kalmadı...Özür dileye dileye Bizimkiler dizisideki kapıcıya döndük belki siz hatırlamazsınız yaş malum.ama ben içimdeki çocuğuda canlı tuttuğum için 8 yaşında da kalabiliyorum.s45apk |
|
yaw kusura bakma arkadaş ama bence antenler tam çekmiyor! hüfff gerçekten sıkıldım, ben bu günlük hakkında söyleyeceğimi zaten söyledim! SAÇMALIK! buyrun, herkes devam... |
|
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları soyadım şeker'dir evet! şifreli konuşma hemşerim! yok aydınlatma maydınlanma! ne bardağı? eski çamlar bardak oldu hem! |
|
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları haaaaaaaaaaaa...öyle söylesene... hadi kapatıom defteri, ışıkları söndürüom, yatın zıbarın artık!... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 PM. |