![]() |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları bu ne demek şimdiiiiiii????*ooo67 |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Alıntı:
|
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları ya arkadaşlar napıosunzu allah aşkına?yahu ne bu alınganlık aaaa olmuo ama....yakışmıo hiçç...o alınıo bu ona laf soluo..yawww burda paylaşım için bırbirimizin dertleri azalsın die konuşuorus..kımsenın mecburıyetı yok...yaww sacmalamayaın valla komık oluo bıde..kocaman kadınlar kusuo bırbırnee...alla allaaa |
Harbiden ablalarım, kardeşlerim komik bi durum olmuş burda küstüm ben oynamıyorum ver oyuncaklarımı modu için biraz vakit geçmiş yaşlar ilerlemiş, gerçi sizin ruhunuz genç kalmış 8 yaşından sonra ilerlemeyi durdurmuş gibi görünüyo bu yazılanlara göre956k956k |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları sabah uyandım kahvemi aldım pc başına oturup sitemi bir dolaşayım dedim baktım akçamın günlüğünde bir karmaşa bir karmaşa ne oluyoruz yahu dedim galiba benim gözlükleri değiştirme zamanım gelmiş uzağı görme problemim varken yazıları da yanlış okuyorum artık diyip bi güzel ağladım ağla2 o kadar ilerlemiş ki sevgili canım gözlerim akçamın ben günlük yazmayı sevmiyorum bu son artık yazmıyacağım diye garip bi yazı yarattı kendilerince acil ben net görüyorum gözlerim çok sağlam diye olumlamalar yapmalıyım kendime ki canım akçamın yazılarını günlüğünü rahat okuyayımdunk56 bu arada sevgili bayanlar hepiniz o kadar tatlısınız ki inanın sayfaları tekrar tekrar başa alıp okudum yahu kimse kimseyi suçlamıyor kimse kimseye kötü bişey demiyor hepiniz bir yardımlaşma yarışmasına girmişsiniz buna sevinmeniz lazım kendi adıma söylersem ben çok mutlu oldum birbirlerini tanımayan ama yardım etme amacıyla tabiri caizse çırpınan insanlar hatta ne yalan söyliyeyim günlüklere yazıp destek vermeniz fikir söylemeniz benim gibi yazma özürlü çekingen birine bile cesaret vermek üzereydi ben de günlük açmalıyım diye düşünüyordum yapmayın size bir sır vereyim mi sevgili Redflowers benim meleğim diyorum ona çünkü ne zaman sıkışsam kafam karışsa sitede ilk o yetişir yardımımaO0 onunla yazışmalardan dolayı yanlış anlaşılmalar olmuştu aramızda netice de yazıyoruz mimikler ses tonu vs görmüyoruz bu da farklı anlamalara sebep oluyor hatta seminerde gülmüştük bu olaya yani ben inanıyorum kimsenin kimseyi suçladıgı kızdıgı vs bişey yok ve akçam hepimiz seni çok seviyoruz unutmakiss3 tamam cenem düştü umarım ne demek istediğimi anlata bilmişimdir malum yazma özürlüyümutananadam bu arada yardımınızı bekliyorum acilen akçam ve hanımlarrrr bu sorunuma nasıl olumlama yapmalıyımb456 |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları Sevgili arkadaşlar, hepiniz çok yerinde şeyler yazmışsınız. Paylaşımlarımızın hepsi iyiniyetli ve içten. O yüzden buradayız. Benim için çok özel misafirlerim olduğu için zamansızlıktan giremiyorum foruma. Kimsenin yanlış anlamasını istemem, kimseye kırgınlığım da yok. Ben kendi özeleştirimi ilk uygun zamanda kendi sayfamda yaparım. Üzüntüm, gerçekten Siyahça'nın sayfasında gereksiz yere bu durumun uzamasına neden olmaktan dolayı. Ben bilgelik iddiasında değilim, öyle olabilmeyi isterdim tabii ki... Gelişim yolunda ilerlemeye çalışan kişilerden biriyim sadece sonuçta ve bazen yazı ortamında iletişim kazaları olabiliyor. Kendi adıma, ilgili herkesten tekrar özür dilerim. Siyahça'm, seni seviyorum. Lütfen cesaretini koru. Benim yanlışım veya doğrum kimsenin yaşamının belirleyicisi olamaz, olmamalı, değil mi? |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları dunk56Allah Allah ... 2 gün siteye giremedim neler neler olmuş ( misafir vardı )... bende şöyle bir kızlara bakayım ...havam değişsin dedim... anaaaaaa birde ne görimmmmm.... bensiz bir eğlence bir şamata.. beni arayan soran yok..... yokluğumda eğlenin diye birde fıkra yazdım...okuyan yok... bende küstüm.. ( pardon ya burası siyahçanın sayfasıymış... okuduklarıma bakınca küstüm sayfası sandım...PARDON ) |
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları sudem arkadaşım sen kuantum düşüncedesin onun için böyle şeyler seni etkilememeli ben senle aynı fikirdeyim aynen herkesin olumsuz düşüncelerine dur dediğim için yargılanıyorum ama umrumda değil sen bütün samimiyetinle yapıyorsun allah senden ve senin gibi düşünenlerden razı olsun ismira kardeşim kuantumla ilgil, değil onun niyetide çok iyi ama belkide siyahçanın acılarını yaşayarak anlatarak atacağını düşünüyor ..sudem yılmak yok daha siyahçaya çoooook şeyler yazacaz |
|
Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları alk78 Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 AM. |