| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri candy1 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uffffffffffff kötüyüm yaaaa hayat için o kadar isteksizim ki, telkinleri dinlemeye bileelim gitmedi üç gündür, kesinlikle umutsuz vakayım ben telkinleri dinlemeyi istiyorum, yapmam gereken sadece bir düğmeye basmak ama ona elim gitmiyor işte, açıp dinleyeyim diyorum, yapamıyorum sadece oturuyorum, yapmam ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 5
6 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() uffffffffffff kötüyüm yaaaa hayat için o kadar isteksizim ki, telkinleri dinlemeye bileelim gitmedi üç gündür, kesinlikle umutsuz vakayım ben telkinleri dinlemeyi istiyorum, yapmam gereken sadece bir düğmeye basmak ama ona elim gitmiyor işte, açıp dinleyeyim diyorum, yapamıyorum sadece oturuyorum, yapmam gereken o kadar çok şey varki ama ben sadece oturuyorum uyusam sürekli, üzerimdeki bu kaygı endişe yok olsa beynimdeki uğultu yok olsa sürekli yüreğim ağzımda gezmesem sürekli aklımda hayata geçiremeyeceğim planlarım olmasa keşke şöyle yapsaydım şunu söyleseydim demesem biri bana baktığında keşke yerin dibine girseydim demesem keşke bugün çok iyi bir insan olmak istiyorum iyi olacağım deyipte yarın olunca yaşasın kötülük demesem kendimi arayış içine girmesem özümü bulup kim olduğumu bilsem keşke evimi her daim derli toplu tutabilsem sabahları bi yarım saat erken kalkabilsem insanların arasındayken onlar neşe içinde konuşup sohbet ederken keşke ben ellerimi koyabilecek bir yer bulabilsem |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
candy1 |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri candy1 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uffffffffffff kötüyüm yaaaa hayat için o kadar isteksizim ki, telkinleri dinlemeye bileelim gitmedi üç gündür, kesinlikle umutsuz vakayım ben telkinleri dinlemeyi istiyorum, yapmam gereken sadece bir düğmeye basmak ama ona elim gitmiyor işte, açıp dinleyeyim diyorum, yapamıyorum sadece oturuyorum, yapmam ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi