Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim Güncem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2457-benim-guncem.html)

PAMİRNAZLI 27-11-2007 03:22 AM

Ynt: Benim Güncem

DELİ KIZIM İSTANBULUMA

Ey çıban mahalleli dilber
Karmaşana dayatmacılığına soğuğuna ayazına
Bilimum karanlığına rağmen
Ey şehri güzel
Hiçbir erkeğine olmadığım kadar
Anla İSTANBULUM anlaaa
Vurgunum sana

Hakmıdır revamı?
Bastınmı yüreğine bırakmıyorsun 
Zincirsiz mahpussuz nasıl esir edersin insanı?

Sevdaların platoniği
Şehirlerin asortiği
Bozuk kaldırımı, yolu ,suyu ,foseptiği
Trafiği oksijeni denizi rezil
Çirkin yaşlı şehir
Nedir söylesene sendeki tılsım nedir?

(Belki devam eder belki etmez ... Sigaram ve sütümle balkonda derin bir istanbul yoğunluğu yaşadım gelip karaladım. Seviyorum istanbulum seviyorum seni anla emi beni)

PAMİRNAZLI 27-11-2007 03:23 AM

Bu gecelik benden bu kadar
Hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyorum. İyi geceler arkadaşlar

suzzy 27-11-2007 06:46 AM

Alıntı:

PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
İyi geceler arkadaşlar
Mavi umut rengidir. Umutlarım taptaze ve sıcacıklar işte o yüzden maviyle yazmak istedim.Kaç haftadır siteye yoğun birşekilde uğrayamıyorum.Hem hayatımdaki değişikliğe adaptasyonum hem eşimin işininde bilgisayarla olması ve evde bir bilgisayar bulunması benim sizlerle paylaşım süremi azalttı.Yüreğim sizlerle bilesiniz kiss3
Bu bir kaç hafta içerisinde bölge çalışma mnüdürlüğüyle yoğun görüşmelerim oldu.Öyleki artık çoğunu ismen tanıyorum thumbsanim onlarda beni tanıyorlar buda daha güzel olanı art56art56 en güzeli ise hepsinin oldukça pozitif olmaları ve benimle ciddi şekilde ilgilenmeleri. Hepsine kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

Paramı alıp eski şirketimle bağımı kopardığımda bir parti yaparız yine ama öncelikle
Yoğun destekleriyle sürekli yanımda olan
Sevgili ATAKAN BEYE
Sevgili HAYAL ABLAMA
Sevgili TRESORUMA
Sevgili SHAMANICİME
Sevgili GÖNÜL HANIMA
ve siz sevgili dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız hayatım değişti ailesi.Sayenizde HAYATIM GERÇEKTEN DEĞİŞTİ...

Oğlumun doğum günüydü iki ayrı kutlama yaparak hem oğlumu oldukça eğlendirdik.(ki benim evde olmam onu zaten çok mutlu ediyor ark5 )Hemde birçok dostumuz ve ahbaplarımızla uzun bir aradan sonra çok güzel saatler geçirdik.

Bu hafta iş aramaya başladım. Kafamda işimle ilgili genel bir taslak oluşturmuştum.Hangi semtte olacağı, mesai saatleri, nasıl bir ofis olacağı, Çalışmak stediğim insan profilleri , sektör, konumum maaşım vs vs..
Bu nedenle gelen tekliflerden istediklerimle çelişenlerin mülakatlarını kibarca reddettim.Veee kısmetse yarın istediğim işin mülakatına gidiyorum. Biliyorumki o iş benim. Çünkü o işi ben kendime çağırdım.Semt konum şartlar vs vs
Yarın mülakattan çıktığımda inşallah size hayırlı haberleri iletirim. Bir kutlama partiside yarın yaparız art56art56 ttli3
Bu arada evim tamamiyle yerleşti. Her odası ışık saçıyor. Yıllardır yaşadığım mekanda bu kadar huzurlu olmamıştım. Şükürler olsun. 128956

haydi bakalım pamircim...inşallah iyi haberleri tez zamanda verirsin canım...
mutlu haberlerini kutlamayı hep birlikte bekliyoruz....sevgili yavrucuğunada,niceeee niceee sizlerle uzun ve mutlu senelere ttli3

hülyaa 27-11-2007 09:04 AM

gelişmeler harika 956k
çok sevindim,yazılarına mutluluğunu yansıtmışsın pamircim..inş.yakın bir zaman da kutlamaları yaparız..meleğinin geçmiş doğum günü kutlu olsun..nice mutlu senelere..yaşamına çektiğin tüm güzellikleri doyasıya yaşaman dileğiyle..sevgi ve saygılar.. kiss3

25emel 27-11-2007 01:18 PM

Alıntı:

İyi geceler arkadaşlar
Mavi umut rengidir. Umutlarım taptaze ve sıcacıklar işte o yüzden maviyle yazmak istedim.Kaç haftadır siteye yoğun birşekilde uğrayamıyorum.Hem hayatımdaki değişikliğe adaptasyonum hem eşimin işininde bilgisayarla olması ve evde bir bilgisayar bulunması benim sizlerle paylaşım süremi azalttı.Yüreğim sizlerle bilesiniz kiss3
Bu bir kaç hafta içerisinde bölge çalışma mnüdürlüğüyle yoğun görüşmelerim oldu.Öyleki artık çoğunu ismen tanıyorum thumbsanim onlarda beni tanıyorlar buda daha güzel olanı art56art56 en güzeli ise hepsinin oldukça pozitif olmaları ve benimle ciddi şekilde ilgilenmeleri. Hepsine kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

Paramı alıp eski şirketimle bağımı kopardığımda bir parti yaparız yine ama öncelikle
Sevgili ATAKAN BEYE
Sevgili HAYAL ABLAMA
Sevgili TRESORUMA
Sevgili SHAMANICİME
Sevgili GÖNÜL HANIMA
ve siz sevgili dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyiki varsınız hayatım değişti ailesi.Sayenizde HAYATIM GERÇEKTEN DEĞİŞTİ...

Oğlumun doğum günüydü iki ayrı kutlama yaparak hem oğlumu oldukça eğlendirdik.(ki benim evde olmam onu zaten çok mutlu ediyor ark5 )Hemde birçok dostumuz ve ahbaplarımızla uzun bir aradan sonra çok güzel saatler geçirdik.

Bu hafta iş aramaya başladım. Kafamda işimle ilgili genel bir taslak oluşturmuştum.Hangi semtte olacağı, mesai saatleri, nasıl bir ofis olacağı, Çalışmak stediğim insan profilleri , sektör, konumum maaşım vs vs..
Bu nedenle gelen tekliflerden istediklerimle çelişenlerin mülakatlarını kibarca reddettim.Veee kısmetse yarın istediğim işin mülakatına gidiyorum. Biliyorumki o iş benim. Çünkü o işi ben kendime çağırdım.Semt konum şartlar vs vs
Yarın mülakattan çıktığımda inşallah size hayırlı haberleri iletirim. Bir kutlama partiside yarın yaparız art56art56 ttli3
Bu arada evim tamamiyle yerleşti. Her odası ışık saçıyor. Yıllardır yaşadığım mekanda bu kadar huzurlu olmamıştım. Şükürler olsun. 128956

kiss3 kiss3 kiss3

jaunty 27-11-2007 06:47 PM

Alıntı:

İyi geceler arkadaşlar

Sevgili ATAKAN BEYE
Sevgili HAYAL ABLAMA
Sevgili TRESORUMA
Sevgili SHAMANICİME
Sevgili GÖNÜL HANIMA

inşallah.. ne güzel yazmissin
hep birlikte kutlariz. kiss3

hayalayaz 27-11-2007 07:51 PM

pamirim allah hayır versin, hayır göstersin... oğluşuna hemencecik kocaman bir kiss3 onada allah hayırlı ömürler versin..

eee neoldu görüşme ? meraklandırma bizi emi..sanada kocaman kiss3

hayatimdegisti 27-11-2007 07:52 PM

Bu şiir çok güzel olmuş.Elinize sağlik.Mutluluk ve yaşama sevincini hatirlatiyor. blissy

Alıntı:

Tütünümün kokusu
Oğlumun kokusu
İstanbulun kokusu

Bide böyle uykudan bihaber gecelerde taze demlenmiş çayımın kokusu
Bide sıcak simit kokusu

Seviyorum kokuları mlk34

(Beşiktaşımı sevdiğim gibi bjksmile )

hayalayaz 28-11-2007 01:42 AM

http://www.imagetr.org/out.php/i10391_GANESH.JPG

ganeş hint mitolojisinde bolluk bereket tanrıçasıdır..sağ taraftaki svastika şans ve bolluk getirir..

PAMİRNAZLI 28-11-2007 10:34 AM

Merhaba arkadaşlar.
Dün görüşmeye gittim ama başvurularım yoğun döndüğünden birde eşimin işi bilgisayrda olduğundan dün size yazamadım.

Bugün Türkiyenin oldukça ünlü bir ajansıyla görüşmem var. Bunun yanında bir tekstil firmasıylada.
Ama aklım dün gittiğim işyerinde kaldı.
Zaten iş aramaya başladığımda kafamda çizdiğim tablo dünki işe o kadar uyuyorki..
Sadece bir sorun var maaş düşündüğümün neredeyse yarısı dunk56 Firma açısından oldukça olumlu. Zaten insanlar biraz ezildi. Siz bizim için çok iyisiniz dedi. Eğer kabul edersem pazartesi detayları konuşacağız. Kafam karışık. O firmada çalışırsam biliyorumki mutlu olacağım. Ama ekonomik açıdan zaten çok boğuldum. Oldukça bocalayacağım. Offf bugünde gideceğim firmalara ayaklarım hiç gitmiyor. İçimden oraya gitmeliyim orası benim diyorum. Eşimle girdik yine birbirimize.
- Sen iyisin gittiğin heryerde hakettiğin değeri alırsın dedi.
Her iyi niyetli gülümseyen insana tav oluyomuşum hiç geleceğimi düşünmüyomuşum.
Yani bugün onun baskısıyla bi anlamdada gidiyorum görüşmelere..
Sonucu bildiririm...
agl34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM.