![]() |
Ynt: Benim Güncem DELİ KIZIM İSTANBULUMA Ey çıban mahalleli dilber Karmaşana dayatmacılığına soğuğuna ayazına Bilimum karanlığına rağmen Ey şehri güzel Hiçbir erkeğine olmadığım kadar Anla İSTANBULUM anlaaa Vurgunum sana Hakmıdır revamı? Bastınmı yüreğine bırakmıyorsun Zincirsiz mahpussuz nasıl esir edersin insanı? Sevdaların platoniği Şehirlerin asortiği Bozuk kaldırımı, yolu ,suyu ,foseptiği Trafiği oksijeni denizi rezil Çirkin yaşlı şehir Nedir söylesene sendeki tılsım nedir? (Belki devam eder belki etmez ... Sigaram ve sütümle balkonda derin bir istanbul yoğunluğu yaşadım gelip karaladım. Seviyorum istanbulum seviyorum seni anla emi beni) |
Ynt: Benim Güncem Bu gecelik benden bu kadar Hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyorum. İyi geceler arkadaşlar |
Ynt: Benim Güncem Alıntı:
haydi bakalım pamircim...inşallah iyi haberleri tez zamanda verirsin canım... mutlu haberlerini kutlamayı hep birlikte bekliyoruz....sevgili yavrucuğunada,niceeee niceee sizlerle uzun ve mutlu senelere ttli3 |
Ynt: Benim Güncem gelişmeler harika 956k çok sevindim,yazılarına mutluluğunu yansıtmışsın pamircim..inş.yakın bir zaman da kutlamaları yaparız..meleğinin geçmiş doğum günü kutlu olsun..nice mutlu senelere..yaşamına çektiğin tüm güzellikleri doyasıya yaşaman dileğiyle..sevgi ve saygılar.. kiss3 |
|
hep birlikte kutlariz. kiss3 |
Ynt: Benim Güncem pamirim allah hayır versin, hayır göstersin... oğluşuna hemencecik kocaman bir kiss3 onada allah hayırlı ömürler versin.. eee neoldu görüşme ? meraklandırma bizi emi..sanada kocaman kiss3 |
Ynt: Benim Güncem Bu şiir çok güzel olmuş.Elinize sağlik.Mutluluk ve yaşama sevincini hatirlatiyor. blissy Alıntı:
|
Ynt: Benim Güncem http://www.imagetr.org/out.php/i10391_GANESH.JPG ganeş hint mitolojisinde bolluk bereket tanrıçasıdır..sağ taraftaki svastika şans ve bolluk getirir.. |
Ynt: Benim Güncem Merhaba arkadaşlar. Dün görüşmeye gittim ama başvurularım yoğun döndüğünden birde eşimin işi bilgisayrda olduğundan dün size yazamadım. Bugün Türkiyenin oldukça ünlü bir ajansıyla görüşmem var. Bunun yanında bir tekstil firmasıylada. Ama aklım dün gittiğim işyerinde kaldı. Zaten iş aramaya başladığımda kafamda çizdiğim tablo dünki işe o kadar uyuyorki.. Sadece bir sorun var maaş düşündüğümün neredeyse yarısı dunk56 Firma açısından oldukça olumlu. Zaten insanlar biraz ezildi. Siz bizim için çok iyisiniz dedi. Eğer kabul edersem pazartesi detayları konuşacağız. Kafam karışık. O firmada çalışırsam biliyorumki mutlu olacağım. Ama ekonomik açıdan zaten çok boğuldum. Oldukça bocalayacağım. Offf bugünde gideceğim firmalara ayaklarım hiç gitmiyor. İçimden oraya gitmeliyim orası benim diyorum. Eşimle girdik yine birbirimize. - Sen iyisin gittiğin heryerde hakettiğin değeri alırsın dedi. Her iyi niyetli gülümseyen insana tav oluyomuşum hiç geleceğimi düşünmüyomuşum. Yani bugün onun baskısıyla bi anlamdada gidiyorum görüşmelere.. Sonucu bildiririm... agl34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM. |