![]() |
Benim Güncem Merhaba arkadaşlar Hayatımdeğişti.com'u keşfedeli 3-4 hafta oluyor.Ancak kabuklarımın çokluğundandır belkide sadece sizi okumakla geçiriyorum tanışmaya kendimle ilgili 1-2 kelime dahi yazmaya çekindim.Ama sanırım alışıyorum ve seviyorum sizleri artık yazma vaktimin geldiğine karar verdim. 34 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.Özel sektörde çalışıyorum.Evliyim bir oğlum var.Sadece sürüklendiğimi hissediyorum. Bugün sebepsiz bir mutsuzluğum var. İçim sıkkın Belkide .................. Bilmiyorum bilmiyorum................................... |
Benim Güncem Alıntı:
|
Benim Güncem bu arada hoş gelmişin kardesşşş!!!! gulensmiley |
Benim Güncem Hoşgeldiniz 956k Böyle dışarıdan takip eden bir çok üyemiz var.Darısı onların başına diyorum... blissy |
Benim Güncem hosgeldin arkadasim hismiley |
Benim Güncem hoşgeldin, emel gibi ben de dik otutup, yada ayağa kalkıp deriinnn deriiinnnn nefes alıp ana odaklanıyorum... tavsiye ederim çok işe yarar... |
Benim Güncem Merhaba arkadaşlar hoşbulduk.çok sıkıntılıydım.Çok şükür bugün istifa ettim ve bitti.Artık ihbar sürecindeyim.İnanıyorumki çok iyi bir işe geçiş yapacağım çok yakında.Herşey çok güzel olacak sizin sıcaklığınız samimiyetiniz ciddi anlamda bana moral veriyor.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız....Öyle gaza geldimki işimi değiştirmişken eşimidemi değiştirsem diyorum. smil56...Benim Cv hazırlamam lazım Sevgiyle kalın hismiley |
Benim Güncem hosgeldınız hayırlı olsun, ben de hem ısımı hem de hayatımı degıstırdım, ıyı kı de degıstırmısım, sımdı gunes tutulması var yenı baslangıclar ıcın ıyı dıyorlar , hadı bakalım hayırlısı sevgıler tresor gogogo |
Benim Güncem dün akşam istiklalde bir ablamızı ziyaret ettim.tarot falıma baktı.Dün akşamdan beri ağlıyorum.kafamın içindekileri yüreğimin içindekileri bir insan bu kadarmı net cümlelere döker ve bir aşk bu kadarmı imkansız olur? yüreğim acıyor sensizdim hep hala sensizim ve hep sensiz kalmak tüketiyor beni ben senden gidiyorum biliyorsun değilmi sevgili........... |
Benim Güncem Alıntı:
|
Benim Güncem İlişkilerde bağımlılık değil bağlılık esastır... bağımlı ilişki yaşayan ya da yaşamak isteyen kişilerin ilişkileri ya hiç başlamaz ya da başladıysa kötü bi şekilde son bulur bağımlılık:ben sensiz yapamam,tek seçeneğim sensin,sen olmazsan ben ne yaparım tarzı düşünmektir bağlılık:kendi ayakları üzerinde duran,kendini seven ve kendine değer veren başkalarını seven ama hayatını başkaları üzerine kurmayan bir tarzdır bağımlı insan biz bir elmanın iki yarısıyız der partnerine bağlı insan ise berbaber bi yola çıktık..eğer bu yolda benimle kalmak istiyorsan kal sana değer veriyorum,benimle olduğun müddetçe bu yolu beraber el ele gideceğiz..senin kendi kişiliğin var,benim kendi kişiliğim var birbirimize saygı duyduğumuz müddetçe bu yolda beraberiz şeklindeki saygıya ve sevgiye dayalı bağımlılığa izin vermeyen bi tarzdır oshonun aşk hakkındaki sözleriyle bitirmek isterim osho derki: Aşk bağlılığa dönüştüğü anda ilişki haline gelir. Aşk taleplerde bulunduğu anda hapishaneye benzer. Özgürlüğünü elinden alır; göklerde uçamazsın, kafeslenmişsindir. Aşkın özgürlük verici bir kalitede olması lazım, sana zincir vurması değil; sana kanat takıp mümkün olduğunca yükseklere uçmanı sağlaması lazım. Unutma, aşk sınır tanımaz. Aşk kıskanç olamaz, çünkü aşk sahiplenmez. Sevdiğin için bir insanı sahiplendiğin fikri çok çirkin. Birisine sahipsin bu demektir ki onu öldürdün ve ticari bir mala dönüştürdün. Sadece eşyalara sahip olunur. Aşk özgürlük verir. Gerçek aşkta bölünme olmaz. Sevenler birbirinin içine erir. Sadece egoistçe aşkta büyük bir bölünme vardır, seven ve sevilen ayrılır. Gerçek aşkta ilişki yoktur. Çünkü ilişki kurulacak iki insan yoktur. Gerçek aşkta sadece sevgi olur, bir çiçek açma, güzel bir koku, bir erime, bir birleşme yaşanır. Egoistçe aşkta ise iki kişi vardır, seven ve sevilen. Ve ne zaman seven ile sevilen olsa aşk yok olur. Aşk olduğu zaman seven ve sevilen birlikte aşkın içinde kaybolur. Eğer özgürlük ve aşka sahip olursan başka şeye ihtiyacın kalmaz. Elde etmişsindir sana yaşam işte bunun için verildi. Sevgilinin niçin seninle olmak istemediğini anlamaya çalış. Seni reddettiğinden değil seni ne kadar çok sevdiğini biliyorsun, ama bazen yalnız kalmak istiyor. Sen de onu seviyorsan yalnız bırakırsın; ona işkence yapmazsın. Adam yalnız kalmak istiyorsa kadın, “Artık benimle ilgilenmiyor, belki de başka bir kadına ilgi duyuyor.. diye düşünmez. Akıllı eş diğerini yalnız bırakır ki tekrar kendini toplayabilsin, yeniden paylaşacak enerjisi olsun. Ve bu ritim gece ve gündüz gibidir, yaz ve kış gibi; değişir durur. bol aşklı günler |
Benim Güncem keops teşekkür ederim.yazdıklarını sakin bir şekilde bir daha okuyacağım. Sevgiyle kal |
Benim Güncem Rica ederim pamirnazlı.. acaba kadınlar hangi tarz erkeklere bağlı kalıyor.. bu adam benim tipim değil ama ben neden bu adama çekilim yaşıyorum? gibi soruları merak ediyorsanız erkeklerin kadınları bağlamak için kullandığı yöntemleri öğrenmek istiyorsanız bir kitap önerim var banada kadınları anlamam için eğitmenim bülent hocam önermişti.. sevincli kitabın adı erkeğin kutsal kitabı yayınevi safir yayıncılık okuyun ve okutun pişman olmayacaksınız sapkal89 |
Benim Güncem kıyamamm agl34 ya ben dayanamıyorum böle seylere tuh788 e çekim yasasını kullan rt67 işe yarayacak bak... [/quote] samimiyetine inanıyorum çekim yasasını kullanıyorum ama karamsarlığa düşüyorum bazen !! teşekkür ederim paylaşımın için Sevgiyle kal |
Benim Güncem Atakan bey ; ben yıldızlarımın turuncu olmasını istiyorum sizdenmi rica edeyim çekim yasasınımı kullanayım..Yıldızlarımız çok sönük çokk ,oysa benim yıldızım oldukça yüksek ve parlaktır.(öle demişlerdi bana yada kandırmışlardı ne bileyim ama inanmıştım o günden beride yıldızımın başımın üzerinde parladığına inanırım..) Yıldızlarımıza özgürlük daha büyük daha sıcak yıldızlar lütfen.Hadi çekim yasası çok oturdun çabuk iş başına |
Benim Güncem Alıntı:
|
Benim Güncem Dün akşam arkadaşlarla toplanıp taksime indik yine.. İçtiğimiz çay kadar güzel ve sıcaktı sohbetimiz.Dönüşte meydandaki konsere takıldık biraz.. Malum kaç gündür evimizde kalamıyoruz.Bende eşimin yanına gittim karşıya .Bugün işyerindeki arkadaşıma anlatıyordum dün akşamı... Taksimde rastladığı bir olayı anlattı çok etkilendim hemen sizinle paylaşmak istedim. Bir adam taksimde elinde (döviz diyolar galiba ama pankartta olabilir net bilgim yok ben pankart diyeyim).pankart duruyomuş.İnsanlar gelip adama sarılıyor onu öpüyor ve gidiyorlarmış.Adamın arkadaşı adamı kameraya çekiyormuş.Bizim arkadaş pankartı merak etmiş adamın yanına yaklaşmış..Pankartta --KOŞULSUZ SEVyazıyormuş. blissyNe kadar muhteşem değilmiiiii?? ark5 |
Benim Güncem Alıntı:
İlgili konu ve videoları buradan izleyebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...hp?topic=946.0 |
Benim Güncem cilgin897 teşekkürler Atakan bey ama hala benim bir turuncu yıldızım yok 4897 acilen yıldız bulup size yollayayım. onayi |
Benim Güncem Alıntı:
|
Benim Güncem Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr Günayyydddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııı nnnnnnnnnnnnnnn kiss3 smil56 nasılsınız bugün? ben gözlerimden ışıklar çıka çıka dolaşıyom. art56art56 Bugün güne çok güzel başladım.Hepinizi seviyorum. ttli3 ... Dün akşam yaşadığımız bir kaç cümlelik bir iletişim benim kafamda şimşekler çaktırdı. Birazdan sizlerle paylaşacağım.Hepinizi çok öptüm. |
Benim Güncem Atakan bey turuncu yıldızlarımı gördüm cilgin897 bide büyümüşler bide büyümüşler canlarım benim ... sevincli teşekkürler |
Benim Güncem Dün akşam eşimle atıştık biraz. 789569 (Belkide onun canını acıtabilmek için) - İnsanlar zaten seninle neden evli olduğumu soruyorlar dedim.Verdiği cevap (ben kibarcasını yazayım) Kim lan o insanlar kizgin1 dıııttt dıttt dıııııııttttttt dedi. Veeee benim kafamda şimşekler o dakikada çaktı. Sonrasını dinlemedim bile onu salonda izlediği belgeseliyle yanlız bırakıp içeriye geçtim.Bir kağıt kalem ve telefonumu aldım; önce bişeyler karalamaya başladım.Bizdeki hastalıklı iletişimi irdeledim önce! Sonra sorduğum sorunun formatını değiştirdim. Kağıda soruyu kimlere soracağımı belirledim.Hepsi için kareler hazırladım kağıda o karelere isimlerini sorumu ve onların verdiği reaksiyonları yazdım. 8 arkadaşımı ; annemi ve teyzemi aradım. 2 arkadaşıma ulaşamadım.Şimdi küçük tiyatromu verilen cevapları ve çıkardığım sonuçları yazıyorum. Herkes Neden Seni Sevdiğimi Soruyor bana? Verilen Cevaplardan sadece teyzeminki farklı diğerlerinin hepsi eşimin tepkisiyle aynıydı. Kim o insanlar?Herkes kim? Sana onu söy-bipppp bipppp...vs vs Teyzem sen aldırma başkalarına kimi neyi sevmek istiyorsan onu sev dedi. Ama hiçkimse neden seviyorsun sahi nedenn ? demedi.Bende sevdiğin yönlerim ne demedi.Peki sevmediğin yönlerim ne demedi.Hiç kimse sahi ben senin sevgini kazanırken hangi basamaklara bastım ve yüreğine geldim demedi. Sadece kimin söylediğiyle ilgilenildi.Anladımki benim sevdiğim insanlar bile başkaları için yaşıyor ve kim olduğu o kadar önemliki anında nefret duygusu sevgi duygusunu bastırabiliyor.Eşim hariç hepsine açıkladım durumu ama annemi bunun bir oyun olduğuna inandıramadım. sadanim devam edecek... |
Benim Güncem Pamir merhaba canim ttli3 ah biz kadinlar hep yapiyoruz bunu b456 dertsiz basimiza dert katmakta ustumuze yok yani..eminim esinde diger yakinlarinda etrafta senin evliligini bozmaya calisacak insanlar olabilecegini dusunmusler,bir anlamdada demek ki esin senin dedigin kadar kotu biri degilmis ki bunu soyleyenleri onaylamamislar..yoksa sen soylediginde ay hakikaten ne seversin bu adami anlamam derlerdi.. ::) o zaman esinide senide tanimayan biri olarak soruyorum esinin sevmedigin yonleri ,hep tartismalara neden olan yonleri varmi.. dusun bende esimin bir sihirli degnek olsada birkac huyunu degistirsem diye dusunuyorum ama benimde onun degistirmek istedigi kimbilir kac huyum vardir y789 |
Benim Güncem Günaydın Elifcim. Ah olmaz olurmu? benim eşim varya benim eşimmmm derrmişşiiimmm.Ciddi anlamda bir ara kanepenin aksesuarı olarak yaşamıştı.bir kanepe bir yastık kanepede elinde kumanda sadece belgesel seyredip günlerce konuşmadan yaşayabilen yemek hazır zili çalınmadığı yada acil ihtiyac haricinde kanepedeki yatış şeklini değiştirmeyen bi kocam var. Ben karşı koltuğa oturup ona yastık fırlattığımda kolunu kaldırıp yastıktan bile korunmuyo.. Akvaryumdaki balıklarım bile daha hareketli desem abartmış olmam.Eşimle konuşabilmek için işyerinden arardım sırf sesini unutmamak için.Bendeki sabırda bi yere kadar normal iletişime cevap vermio çünkü sadece bağırdığımda saçları dikleşio onayi Sonra ben oğlumla kendi eşyalarımı topladım.Oğluşumu aldım bavulları aldım.Ben gidiyom dedim.Gittim oğlumu anneme bıraktım bende arkadaşımda kaldım.O zaman tırstı biraz şimdi bi nebze daa iyi. |
Benim Güncem Ben de inşallah öyle biri olmam öyle davranmasının nedenleri vardır mutlak mesela iletişim problemi varsa o da susup hiç sorun çıkamasın istiyordur ama taktik güzel ara sıra gözünü korkutun böyle wave |
Benim Güncem Merhaba Turgay inşallah demekten başka bişe diemiyorum. |
Benim Güncem Merhabalar sevgi bütün olumsuz duyguları bastırır evrensel sevgi şu güzel zamanda dört bir yanımızı kuşatsın... hismiley |
Benim Güncem Merhaba arkadaşım, hismiley öncelikle hoşgeldin aramıza (biraz geç oldu ama 44 ) erkekleri tanıdığım kadarıyla hislerini belli etmiyorlar kolay kolay, ancak sen yaklaşırsan adım atıyorlar sana doğru. Bir akşam o tv karşısında belgesel izlerken, beklenmedik bi anda kucağına uzanıp başını göğsüne yaslasan gözlerinin içine tatlı tatlı baksan ne yapar acaba ,belki de onda reddedilme korkusu ve önemsenmediği düşüncesi vardır, ne dersin? sevgiler kiss3 |
Benim Güncem Alıntı:
bir dene bak o yokmus gibi ona hic konusma veya dikkatini ona verme belki sendede ise yarar, b456 cnb nin dedigi bende pek tutmuyor basimi omuzuna yaslasam bu daha bir havaya girip soguklugu devam ediyor ama kacan kovalanir misali onun hareketlerini gormezden gelince o merak ediyor ne oldu bu kadina diye y789 |
Benim Güncem Alıntı:
khkh56 khkh56 y789 y789 |
Benim Güncem kızlaaar ben eski kafalıyım..eeeeeeeee tevellütte eski zaten.. ne yaparsanız yapın ama evi terk etmeyin..gerekirse bunuda pek tavsiye etmiyorum ama (sen erkeksin parktada yatarsın deyip onu kovun )..en güzeli bir aile danışmanına gidin...yapamıyorsanız.. 5 sevgi dili diye bir kitap var onu okuyun..bir insanın değişmesini istiyorsanız önce siz değişin...şimdi...ama hayalayaz neler yaptım..olmadı olmuyor deyişinizi duyar gibiyim..çok şeyler denemişsinizdir ama ,bu zamana kadar eşinizin sevgi anlayışına göre davranmamışsınız demek..ben 11 yıl dayanabildim.. ben aslan,eşim yankaç'tı (yengeç)..geçtiğimiz haftalara kadar o adamı hangi şuursuz anımda kocalığa seçtim diyordum..meğer beni etkileyen gezegenlere göre ben eş olarak yengeç seçermişim.. 88a..buna göre hayatımın en isabetli kararının bir daha asla evlenmemek olduğuna şükür ettim..şunuda belirtmeden geçemeyeceğim...hayatımda gördüğüm en moktan koca benimkiydi...ama insan ve baba olarak baktığımda en muhteşem insanda yine o..ben evliliği bitirirken herkesinki çok iyi sadece ikimizin evliliği berbat sanıyordum...(yinede ayrıldığıma pişman değilimben ondan oda benden kurtuldu oğlumun söylediğine göre eğer evlikalsaymışız birimizden birimiz diğerini öldürürmüş ). kanımca...kim ulan o.....bip bip diye devam eden koca eşini çok seviyor..sadece bunu ifade etmeyi bilmiyor...ve öğreneyim ..bir güzellikte ben yapayım demiyor..odun..... n9598...gerekçeside..şimdi eşime sevgimi ifade edersem şımarır..eh odun demekte haklıyım..siz benim dediklerime bakmayın..odunları yontmakta size düşüyor maalesef anaları sınıfta kalmış..şimdi pamirin yaptığını yapın..(evi terk edin demedim..) kimin size ne dediğini irdeleyin..birde kendinizi...sonrasında onun nelerden hoşlandığını...sonacıııma hemen hemen hepiniz çalışıyorsunuz..(allahıma şükürler olsun..ayaklarınızın üstünde durabiliyorsunuz)..erkeklerin çalışma hayatına baktığınızda neler çektiğine bakarsanız..onların davranışlarını çözmeniz mümkün olabilir...kızlaaar artık erkeklerimiz..50 yaşlarına yakınlaştığı zaman şakır şakır kalp krizi geçirir oldular..eşlerinize biraz daha dikkat edin olurmu.. imza: bir koca adayının annesi çok iyi yetiştirmeye gayret ettim ama toplumda etkiliyo çocuklarımızı canım..ay ben yazdıkça battımmı ne..kadın olarak düşünüyorum siz haklısınız..anne olarak düşündüğümde ise hak vermiyorum ama erkek çocuklarada kıyamıyorum.. y789 |
Benim Güncem Ceren; Elif ; Hayal Ablammm ve tüm arkadaşlar günaydın kiss3 Ben dün bi yerinden yakalayıp içimi dökeyim dedim ama galiba çekim yasası devredeydi yine dün gene çok gergindik n9598 ben konuşmayı reddediyom seninle dedi.Bende kalk o zaman ben gezmek istiyom evde oturmicam senle dedim.Gelmiyom dedi bende tek başıma giderim dedim. Tıpış tıpış kalktı Gece 3 de döndük döndüğümüzde gerginlikten eser kalmamıştı. thumbsanim Ama evin kapısından içeriye girdiğimiz anda yine hırlaştık. kizgin1 küstük sabah uyandığımda küstüğümü unutmuştum beni işe bırak dedim bıraktı.Bizim evde kesin bişe var 4897 dusun eve girdiğimiz anda yiyoz birbirimizi ama başka nerde olursak olalım iletişimimiz iyi ...İnsan olarak dost olarak cidden çok iyi ve çok anlayışlı ama eş olarak ı ıhhhh bende hayal ablam gibi çok sorguluyorum kendimi neden evlendim onca insan içinden onla die (ben teraziyim eşim aslan)Anlamış değilim.Bide bişe daa annatayım. Yıllar önce başka bir insanla nişanlıydım aşıktık birbirimize ama ayrı şehirlerdeydik her fırsatta basar istanbula beni görmeye gelirdi.Beraberinde ciddi sıkıntılarımız vardı (aileler istemiyordu) Ben istiareye yattım nişanlımla evlenebilecekmiyim die .. Rüyamda şimdi evli olduğum insanı eş olarak gördüm.(o zamanlar eşimi tanımıyordum)Korkunç bir antipati beslemiştim o zamanlar ne işim var bu adamla demiştim.Yıllar sonra nişanlımdan ,arada geçen sevgililerlerimden ve yıllardan sonra eşimi ilk gördüğümde rüyam aklıma geldi ve bu dedim evleneceğim adam.Zaten o kadar kolay olduki evlilik sürecim.6 ayda flört nişan nikah düğün herşey bitti. Belkide hayatımızda değiştirebileceğimiz birsürü şeyler var ama bazı şeyler kesinlikle elimizde değil. ve biliyorumki evli olduğum insan benim ruh eşim yada doğru insanım değil..Ama mutlaka mantıklı bi açıklamasıda vardır.Ama ben bilmiyom daha çözemedim.İşte böle hadi hepinizi çok öpüyom fırsat buldukça sayfaya uğrarım. Bu arada oğluşumu çok özledimmm agl34 |
Benim Güncem senin eşin en kolay anlaşılabilecek erkeklerden birisi...bol bol onore et cicikleri anında gevşer...aslan erkeği maalesef rahatına düşkün ve tembeldir..ama onu överken... pırıl pırıl parlıyorsun..ışığın muhteşem..sen ne hareketli adamsın de birden hareketlenir...aslan burcu böyledir...ben ve oğlum aslan olmamıza rağmen aramızda asla anlaşmazlık olmaz çünküüü ikimizde goy goy yaparız birbirimize... eleştiri yapacaksak bile önce a= iltifat b=eleştiri c=acilen son iltifat kükremesine izin vermeden olay tatlıya bağlanır..,naçizane tavsiye ederim..bu şekilde eşine yaptıramıyacağın hiç bir şey yok.. |
Benim Güncem Canım ablam teşekkür ederim. art56art56Bide bunu denicem kiss3 |
Benim Güncem Merhabalar actionsmile ya evet aslında bi düşündüm de burçlar insanın yapısında olsun, ilişkilerinde olsun çok etkili. ben akrebim eşim terazi. en çok problemi kıskançlığım yüzünden yaşadık. (güzelliklere meraklı terazi ile kıskanç akrep bir araya gelince olacağı bu tabi.) ama önemli olan hayal ablanın dediği gibi karşıdakini tanıyıp hangi davranışlarla yönlendirebileceğini bilmek. zaten karşıdakinin hassas noktalarını bilip ona göre davranınca herşey daha güzel olacaktır. sevgiler kiss3 kiss3 kiss3 |
Benim Güncem Sonsuza kadar bekarım!Yupppppppiiiii! Hayal hanım bir anne olarak haklısınız, ancak erkekler de anne ile eşi iyi ayırt etmeli diyorum.Eşinden anne ilgisi bekleyen adamdan da hayır gelmez.Eş başka, anne başka!Ama maalesef bizim toplumumuzun erkekleri henüz ikisini ayırt edemiyor.Hoş kadınlarımız da baba gibi şevkatli koca aramaya meğilli.Bu ensest ilişkilere bir son verirsek belki mutluluğu da kenarından yakalırız diye düşünüyorum.Kusura bakmayın erkekler, kendi doğurduğumdan başkasına analık edemem ben!Anne ilgisi bekleyenler lütfen analarından ayrılmasın.İşte bu yüzden sonsuza dek bekarım! guitar |
Benim Güncem Günaydın arkadaşlar Dün gece geç saatlere kadar bugünü kurgulayarak geçirdim. Benim için büyük bir gün. İş hayatım ciddi anlamda tek gelir kaynağımız. Ve ben işimi kaybedersem bizi ayakta tutabilecek başka hiçbir yan gelirimiz yok. Bu işimde devam etmem için bir neden Çalıştığım firmayı seviyorum yaptığım işi seviyorum İkinci neden Başarılıyım ve bunu hissedebiliyorum. Üçüncü neden Burda başardıklarım firmanın gelişiminde ciddi toparlamalar sağladı.Bu arada şirketi ikinci çocuğum gibi gördüm.Bütün günüm onun başarısına nasıl daha fazla katkıda bulunabilirimleri cevaplayıp çalışarak geçirdim.Şimdi başka birinin benim yaptıklarımı benim yerime yapacağı fikri sinirlerimi bozuyor.Hatta benim yaşama alanım diyorum ve yaşama alanımı başka bir insana bırakmak sinirlerimi geriyor. Dördüncü neden Psikolojik savaşta yenilmiş olmak istemiyorum Beşinci neden Peki ayrılmam için nedenlerim ne? Bölüm yöneticimle iletişimim çıkılmaz bir hal aldı.Ve adamı gördüğümde sinirden kalp çarpıntısı tutuyor. Birinci neden Ekonomik tatminsizlik İkinci neden Yeni bir başlangıç beni canlandıracak diye düşünüyorum. Üçüncü neden. Şimdi nedenlerime puan veriyorum.. Ayrılma nedenlerim Birinci neden 10 üzerinden 10 İkinci neden 10 üzerinden 10 Üçüncü neden 10 üzerinden 4 Kalma nedenlerim Birinci neden 10 üzerinden 10 İkinci neden 10 üzerinden 3 Üçüncü neden 10 üzerinden 4 Dördüncü neden 10 üzerinden 3 Beşinci neden 10 üzerinden 2 Peki ben ne yapmalıyım ? Mantığım ve yüreğim bu konuyla ilgili uzlaşamıyor. Yüreğimin bir yanı kal diyor diğer yanı git diyor. Beynimin bir yanı sakın sakın işsizlik sürecini bir daha yaşama diyor diğer yanı sen zehir gibisin korkma çok daha güzel bir iş seni bekliyor diyor. Bulacaksın kendine güven.... Toplantıya saatler kaldı hala karar veremedim 88a |
Benim Güncem veeee beklenen güzel haberlerden birisini pamirmühür arkadaşımız birazdam bizlere anlatacak buradan.... kendisinin konuyla alakalı istediği olan parçamız aşağıdadır.... siz dinlemenin keyfine bakarken.... kendisi bizlere süpriz gelişmeleri anlatacak... blissy benim de bildiğim bomba gibi haberlerinin olduğu... thumbsanim thumbsanim thumbsanim hadi hayırlısı.... sevgiler... wave wave wave http://www.youtube.com/watch?v=6qv87-bdfLY |
Benim Güncem oo hadi hayırlıs bakalım merakla bekliyor olacagım ttli3 bu arada rüya tabirine bakan kimse olmamış ben yine bir göz atayım belki biri bişey yazmıştır hih33 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |