![]() |
Ynt: Benim Güncem Sevgili pahirmühür umarım istediğin gibi olur..Sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.Ben kendim giremesemde arkadaşlarım istedikleri işi bulunca hoşuma gidiyor smiliyface |
Ynt: Benim Güncem pamir cim canım işyerinde ki ortamın elbette çok önemli.. ama huzur için geçimde önemli... aynı işi başka yerde yaparken 2 katı maaş almak varken başka yerde niçin yarısına çalışasın... sonuçta emeğini ortaya koyuyorsun ve düşünmen gereken bir geleceğin var... eger beğendiğin firma iyileştirme yapmak isterse ücrette bu iyi bir adım olur... en azından %50 gibi büyük bir geri adımla başlamassın maddi konuda... ben seni anladığım kadarıyla sebat eden bir yapın var.. bu işe yada başkasına girdiğinde beğenmedim diyip bırakmassın.. benimser sonuna kadar devam edersin.. uzun yıllar çalışmak var hedefinde... şu anda teklif cazip gelebilir ama diğer görüşmeler e mutlaka git... her yeni adres evrenden sana gelen güzel bir süpriz... lütfen kısmetlerini engelleme... ve hiç bir şey göründüğü gibi değildir... iş görüşmelrinde görüşme yapacağın kişiden ziyade biraz erken giderek firmada çalışanları incele... suratları ne halde.. etrafdaki potansiyel enerji nasıl... en doğru kararı vereceğine eminim.. tanıdığım akıllı ve güçlü kadınlardansın... sevgiler |
Ynt: Benim Güncem pamirim şaman doğru söylüyor belki gittiğin yerlerde sana daha cazip gelecek bir işyeriyle karşılaşırsın..şifa gönderirken idealindeki işyeri veya daha iyisi diye gönderiyoruz...yani mülakata gittiğin yerlerden biri veya bir kaçı senin hayallerinin bile ötesinde olabilir..her yere git ve tercihini ona göre yap ablam saygılı sevgiler |
Ynt: Benim Güncem Arkadaşlar merhaba Duru79 ,Shamanım ,Hayal ablam ; teşekkür ederim ilgilendiğiniz için .... Duru79 inşallah diyorum olumlu sonuç alırsam söz parti yaparız. Shamanım söylediğinde çok haklısın. Ama o parayı malesef öyle kolay vermiyorlar 14 yıllık iş hayatımda başıma gelmeyen kalmadı.. Başıma silahta dayandı tacizede uğradım karanlık yüzlü insanlarlada çalıştım.Mesela Simetri hastasıyım diyen insanlar tüylerimi diken diken eder... (Sebebi var..) Yöneticilerin 10 dakikalık konuşması aslında ne beklediklerini çok net belli eder. Bugün geldiğim mülakatta adam korkunç terbiyesizdi mesela , ,,, oysa çok kibar görünüyordu ve kibar konuştu. 45 dakikalık bir mülakat ilk başta gayet güzel giderken bana herşeyin bir fiyatı olduğunu söyledi .. Onunsa parası var alamayacağım hiçbirşey yok dedi. Mesela sizin fiyatınız dedi.. Tüylerim diken diken oldu.. Siz emeğimi kiralıyorsunuz dedim. Satın aldığınız işgücüm,,, ben değilim. Ama dedi o saatlerde benim mekanımda ve bana çalışmak zorundasın o zaman o saatlerini senden satın alıyorum. Mesela beni çağırdığı iş pozisyonunda çalışan bir insan var ve o insana demişki sen çok yoruluyorsun bir yardımcı alalım sana ,, üzerinden yük kalksın kız çok sevinmiş.İşi ondan öğrenirsin başka türlü koyamam onu kapının önüne dedi..İnan iğrendim o insandanda orda olduğumdan dolayı kendimdende...İkinci mülakat için sekreterini çağırdı tarih vermesi için .. Teşekkür ettim ve düşünmem gerekiyor dedim. Çıktım. İşte orası istediğim parayı veriyor..Ama yok işte ne karakterime ne ahlaki yapıma uymuyor anladınmı? Ben Parayı Mesleğimden kazanmalıyım ve mesleğimi insanlarla savaşmadan boğuşmadan kendimi sürekli korumak zorunda kalmadan kazanmak istiyorum. İşte o yüzden Dünkü iş görüşmesi beni bu kadar etkiledi. İnsanların gözleri sıcacıktı. Kelimeleri ve gülüşleride öyle. Çaycısıda sekreteride satış elemanlarıda ben görüşmeden çıkarken el salladılar. Sekreter - İnşallah alınan sen olursun dedi. Genel müdür bakın bu oda sizin dedi. Kapınızı kapatırsınız yüzümüzü görmek istemediğinizde dedi.kapıya kadar uğurladı. Bunlar güzel olan.. laçka değillerdi ama samimilerdi.Para konusuna gelince aslında çıktığım firmadan aldığım paradan 100 ytl daha fazla. Ancak benim aldığım rakam piyasa rakamlarının altında kaldı.Yani şansımı biraz zorlarsam istediğim rakama yakın iş bulurum. Ama bu işi kaçırmak istemiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum. Başımda korkunç bir ağrı var ve midem bulanıyor. Hayal ablam şifana o kadar ihtiyacım varki keşke aynı şehirde olsaydık. Geleydim yanına uzanaydım dizine bi yandan saatlerce içimde birikenleri dökeydim bi yandanda gözümde birikenleri.. Ama gideceğim mülakatlara inatla gideceğim. Hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız canlarım iyiki varsınız... |
Ynt: Benim Güncem Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Benim Güncem hakkında hayırlısı olsun, olacak olacak denemeye devam, ben de bugun ıkı gorusme yaptım, bırtanesı gozumun onunde fırmayı aradılar, turk oldugumu duyunca adam hıcbır ozellıgımı dınlemek bıle ıstemedı, bana mulakat yapan kısı kotu duruma dustu cok sınırlendı ve ıs sahıbıyle tartıstı. Ama galıba ıyı oldu ben sızı ıyı bır yere yerlestırecegım bu ısveren bu sekılde davranıyor kımbılır calıssan sana nasıl davranır dedı. Ben de huzurlu calısmak ıstıyorum bana uygun bır sey bulursanız sevınırım dedım cıktım. Ben kendıme oyun halıne getırdım artık, kendı medenı cesaretıme de sasıyorum. Bu arada bıraz gevseyeyım dıye hayal ablanın telkınını cep telefonuma yuklemıstım, 40 dakıka uyumusum kendımden gecmısım nerdeyse tren duragını kacırıyordum nasıl attım kendımı bılemıyorum... sevincli, bugun cok guzel bısı oldu bır ıs yerı faks ıstedı benden shamanıcın deneyın lafları aklıma geldı bır kazı kazan aldım 50 euro cıktı ıcınden smileydance , sans dondu bu ıs olacak pamırmuhurcum bekleyelım gorelım herkese sevgıler tresor |
Ynt: Benim Güncem Tresorum candostum senin hayatın rayına girmeye başladı biliyorsun herşey çok güzel olacak.Evet işinde yakında olacak .. İnşallah daha güzel bir olayıda hepberaber kutlayacağız.. Sadece sinirlerim çok gerildi Huzur istiyorum parayı başkaları kazansın ben 6 yıldır bu evliliği ayakta tutmak adına kazandım yeter ....kendimden daha fazla ödün vermek istemiyorum ..... Sana eminmisin dediğimde anlatmaya çalıştığım buydu... İş bulursun çıkarsın bulursun çıkarsın hiç problem değil asıl sorun seçtiğin insanda .. Özelden konuşuruz arkadaşım öptüm. Canım Hayal ablam bende seni çok seviyorum... İyiki varsın |
Ynt: Benim Güncem İşyerinde huzur çok önemli...Benim ayrıldığım işimdeki patronumda senin bugün gördüğün kişi gibi parayla herşeyi satın alabileceğini sanan biriydi...Ben girdim ilk ay herşey çok güzeldi,ama sonradan kabus oldu...herşeyim mükemmel olmasına rağmen,çok fazla uğraşmama rağmen hep sorun vardı hep sorun vardı...Ve ben 3ayda 3yıllık iş tecrübesi öğrendim...Ama baya yıprandım...Sağlığımı kaybetme reddesine geldim...İçini kararttıysam özür dilerim...Ama bu konuda dertliyim...Umarım huzurlu,beraber çalışırken çok anlaşacağın ve maaşınında seni tatmin edeceği o istediğin işi bulursun... |
Ynt: Benim Güncem Kesinlikle çok önemli .. Ben son kararımı verdim.Dün gittiğim yer bugün tekrar mülakat tarihi istedi. Bende başka bir işyeriyle anlaştığımı söyledim. Pazartesi içime sinen işyeriyle ikinci görüşmemi yapacağım kısmetse orda başlayacağım. Tabi bunlar ilk izlenimler. Ama içgüdülerim güçlüdür. İstemeyerek başladığım her iş sonradan canımı çok yakmıştır. Ama burası tam benlik dediğim işler gerçekten tam benlik çıkmıştır. İçimden gelen ses bu istediğim işin oldukça uzun yıllar çalışacağım işim olduğunu ve mutlu olacağımı ve süreç içerisinde ekonomik boyutunuda çözeceğimi söylüyor. İçimdeki sesi dinleyeceğim. Başkalarının sesi kendi işerini bulup üzerimdeki yükü paylaşacak çözümler üretsin benim işimle ilgili çözümler değil (Sözlerim tam alnından eşime isabet ediyor. 2600 ) |
Ynt: Benim Güncem hakkında hayırlısı olur inşallah... önemli olanda bu... huzurlu olabileceğini hissettiğin bir iş olması.... bence bu her şeyden daha önemli .... sen huzurlu oldunmu verimin artıcak.. kendini daha iyi hissettiğin için güvenin artıcak... kendine güvendiğin zaman daha başarılı olucaksın... eeee...buda sana yüksek maaş olarak geri dönecek....inan bana yalan değil...biraz sabır...ben yaşadım...oluyor... başarılar.... ttli3 |
Ynt: Benim Güncem pamirim şekerim aradım ama bulamadım bir türlü... iş yerinle ilgili karabulutlu günlerin olduğu zamanda iş-güç-geçim konşmalarımızın arasında bi yerde forumda gururla yazmıştın... ne olursa olsun ben eşimi onu çok seviyorum diye .... bu güçlü duruşuna hayran kalmıştım.. bu günleriniz o günlere göre çok rahat şükür.. şimdi destek olmak varken birbirinize... ne bu yawww alnının ortasından mıhladın adamı... ttli3 oda senin iyiliğini istiyordur mutlaka... onayi aynı pozisyonda olsanız belki sende ona aynı cümlelerle yaklaşacaksın... kırmayın istiyorum birbirinizi.. heleki evde oğluşun varken... ark5 http://img245.imageshack.us/img245/7577/2055li.gif iş konusuna gelince sen nereyi gönülden istediysen orası olsun inşallah... gönlünün zenginliği maddi dünyana da yansısın... dediğin gibi hiç belli olmaz ... şirkete uğurlu gelirsin.. çok ta sevdin eminim şirketinle birlikte senin de bereketin artar.. en iyisini yaşa.. en iyi yerde başla istiyoruz.. biz bu kadar isterken eminim eşin kimbilir ne kadar çok istiyordur huzurlu mutlu ve hakkettiğin değeri alarak çalışmanı.. gönülleriniz ve gönlünüzden geçenler bir olsun inşallah kuzum.. hayırlı haberlerini bizlerle paylaşmaya devam et ki merakta kalmayalım.. kiss3 |
Ynt: Benim Güncem Canım Shamanım severim eşimi ama sevgi karşı tarafın elinde kozda olmamalı.. Sevgime sığınarak benim sınırlarımı veya isteklerimi bir kenara kaldırmaya çalışıp yerine kendi kafasındakileri koymamalı. Ben onun doğrularını yanlışlarını bedenini duygularını zekasını bütün görüyorum. Benim ondan tek talebim saçlarını uzatmasıydı... Oda rica... Onun dışında kendi aklı zekası duyguları var adamın ben gözüne soka soka bu doğru demedim.Onun bana böyle davranması beni zıvanadan çıkarıyo.. Yoksa severim uzun saçlı keltoşumu...Biliyorum benim için en iyisini istediğinizi eşimde aynı şeyi istiyor bunuda biliyorum. Ben bazı konularda sabit fikirliyim.. Mesela vitrinde gördüğüm bir şeyi beğenmişsem o benim olmalı fiyatı ne olursa olsun bedeni olsun olmasın yakışsın yakışmasın ama ben beğendiysem benim olmalı..Eşim konusundada ben eşimi ilk gördüğümde evleneceğim adam bu demiştim. Çok direndi ailem arkadaşlarım.. Kararım kesindi. Çok şükür didişip dursakta yılda bir boşanma kararı alsakta ne o benden ne ben ondan vazgeçemeyiz.Ayrıldığım işe girmemin sebebi eşimdir. Ben Türkiyedeki oldukça ünlü bir turizm firmasının muhasebesindeydim ve oradada çok mutluydum. Parası iyi diye başımın etini yedi. Buraya geçtim ne oldu? Hüsran .. Şimdi kendi içime sinen yerde çalışacağım çünkü ben sabahtan akşama o insanlarla yüzyüzeyim. Ben ikibuçuk sene yıldırma politikasına maruz kaldım. Ve en çok dayanan personeldim ofiste. Yine olsun istemiyorum.Önce huzur istiyorum. Sonra kaliteli ar edebi olan insanlar olsun istiyorum. Küfürsüz bir ortam istiyorum. Sakin sıcak bir ortam istiyorum. Cumartesi pazar evimde çocuğumla olayım işi düşünmeyeyim istiyorum.9-6 ise 9-6 olsun 9-6 dediklerinde gece 11-12 olmasın istiyorum. Maaşım ayın 5 indeyse 5 de 30 undaysa 30unda hesabımda olsun istiyorum. İşimin ne olduğu sorumluluğumun ne olduğu benden ne istendiği net olsun istiyorum.Sistemini ben kurayım başka insanların işlerdeki haalarını düzeltmek zorunda kalmayayım istiyorum.. Merkezi ve tarihi bir mekan istiyorum. Küçük bir ofis az kişi olsun kapısı han kapısı gibi dakka başı çalmayan bir firma olsun .. E geriye bir maaş kalıyor. Şimdi işimde çok iyiyim kabulüm. Üniversite mezunuyum kabulüm. Ama yabancı dilim yok mali müşavirlik belgem yok master yapmadım. Sevgili eşimin kafasındaki rakam kiii bu rakamı bana empoze etmeye çalışıyor.. O rakamları yabancı dili olan Smmm belgeli olup yabancı şirkette müdürlük yapanlar alıyor Shaman. Peki inanalım poziif düşünelim kendimize en iyisini layık görelim hepsine hepsine kabulümde sevgili bacım birazda gerçekçi olmakta fayda var benmi yanılıyorum .. Benmi önyargılıyım ciddi ciddi eleştirebilirsin amaç burda benim adıma doğru olanı yakalamak.. Bu arada kırılmam dostlarımın söylediklerinden rahat ol gülyüzlü shamanım kiss3 |
Ynt: Benim Güncem Teşekkür ederim Suzzy biliyorum bende yaşadım. Doğru kararı vereceğim bundan eminim bu arada maaş a takıldık kaldık. Çözecem onuda çözecem azimle paracıklarıma gel diyorum gelecekler. Atakan bey yukarıya bi tane para sayan yanındada para veya altın küpü olan smiley koyarmısınız lütfen ? |
Ynt: Benim Güncem Bu arada dün iş görüşmesinde yaşadığım stres yetmezmiş gibi akşam msn'ime bir arkadaş eklemiş tresor'un msn'i sandım (bazen manyıyom acayip) güzel güzel konuşuyoz. Tresora soruyom işi naptın özel hayatın nasıl falan resimdeki kim kızım dedim.Oda bana oyuncu dedi. İyide sen daha güzelsin niye koyuyonki başkalarının resimlerini dedim. Demez olaydım... dunk56 Beni ekleyen arkadaş kendi resmini koydu. Resimdeki erkek birincisi... İkincisi tanıdık gelio ama çıkaramıom tanımıyom sizi nie eklediniz dedim. Mail zincirinden buldum adresinizi dedi.Siz mail zincirlerinden her bulduğunuzu ekliyomusunuz dedim. Atıştık biraz sonna maillerimi kontrol ettim kimle aynı maili kullanmışız die çocukluk arkadaşımdan gelen mailde var arkadaşın adresi. Arkadaşımla bugün konuştum. Kim bu dedim nie bana yazıo .. Yazan arkadaş benim arkadaşımın kuzeninin eşiymiş. Üstelik yeni bebekleri oldu ve ben kuzenini bile tanıyorum. Sen kayıtları bana yollasana dedi. Tüm yazılanları arkadaşıma yolladım.Eşime anlatmıştım dün akşam buldunmu kimmiş dedi buldum dedim. X kişi.. Eşim adamı tanıyo çıldırdı.. Biz konuşmamızı bitirdik adam yine bişeyler yazdı. Buldunmu tresor'unu dedi. Eşimi zor zaptettim. Güzel bi payladık msn 'de .. Yazdıklarının çıktısını aldım. Kim olduğumuzu söylemedik. Bu hafta sonu arkadaşımda yemekte toplanacağız. Çorba kaseleri dağıtıldığında onun kasesine msn'deki konuşmaları katlayıp koyacağız.Kağıtların tadına bi baksın bakalım eşinin akrabalarının ve bizim gözümüzün önünde zaten o kağıtları yedirmezsem eşine okutacağım. |
Ynt: Benim Güncem çoook iyi olur alk78 |
Ynt: Benim Güncem Ablaların en güzeliiiii kiss3 Nasılsın İzmirin en güzel gözlüsü tatlısı şekeri balı kiss3 Çekirge misali zıpladıda şimdi bacaklarını yakaladık. Cumartesi günü çekirge çorbası var. Sadece eşimi nasıl zaptedicez onu bilmiyorum bide zavallı kız daha yeni doğum yapmış böyle bi durumda nasıl kaldıracak o psikolojiyi annesi babası yok sahip çıkacak .. Ne yapar bilmiyorum. Ama birilerinin beyefendiye haddini bildirmesi lazım.. |
Ynt: Benim Güncem Aynı şey bir kerede benim başıma gelmişti...Birkaç yıl önce bir forum sitemiz vardı...Çok güzel bir ortamdı...Herkes resmini fln koyuyodu,pek birşey olmuyordu,yorum fln yapıp eğleniyorduk...Neyse bende bir resmimi koydumki,koymaz olaydım...Kardeşimin sevgilisinin en yakın arkadaşının hoşlandığı çocuk(ki kız 15 yaşında çocuk 22 yaşında düşünün artık olayı ve kızın başka bir sevgilisi var,oda benim arkadaşım,dallas gibi olmuştuk)...benim resimime iğrenç birşey yazmış,bende aşırı sinirlendim,moderatöre söyledim,sildiler resmi yorumu,çocuğa ihtar yolladılar...O kızda benim msnimde ekliydi,çocuk sen kızın msninden gir onun adına benle konuştu...Sonra söyledi tabi,ben daha çok sinirlendim...Ve bu çocuk askerde ayrıca...Ta oralardan ortalık karıştırıyor...Neyse bende bunların hepsini çok yakın zannedip çocuğun üstüne fazla gelmedim...Sonra kıza gidip gamze bana asıldı gibisinden birşeyler demiş...Ortalık karıştı tabi iyice...Kız inanmıyor,kızın sevgilisi arkadaşım kuduruyor,ben kuduruyorum,kardeşim ablama nasıl böyle şeyler söyler diye kuduryor...Sonunda tabi kız ondan öyle bir kazık yediki,sen haklıymışsın dedi bana...Bütün kız arkadaşlarıyla ve kuzeniyle çıktı...Hatta kız çocuk için onu seven bütün insanları,ailesini bile silecek konuma gelmişti...Çok rahatsız edici bir durumdu,böyle insanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum doğrusu... |
Ynt: Benim Güncem pamirim kızın sütü kesilebilir...siz bu işi ayrı bir yerde yapsanız..adamı çekseniz şöyle bir kenara...eşin sevgiyle anlatsa gerekirse hafifçe okşasa 2600 ama lohusa zarar görmese..bence işin bu şekli bütünün en yüksek hayrına olur.. 1= lohusa kız zarar görmez 2= eşini tüm gücünle tutmak zorunda kalmazsın.. 3 o herif bir daha kadınlara yaklaşırken önce uzuuuuuun bir destur çeker sonrada yarım saat hazırolda bekler... ben aslında şiddetin her türlüsüne karşıyım..ama herkes sevgi dilinden anlamıyorki..bazılarının konuştuğu lisan farklı işte.. |
Ynt: Benim Güncem canımcım giremedim foruma bu gün ondan geç cevapladım b456 pamircim ben senin doğru kararları verecek güce ve analize sahip olduğunu söylemiştim zaten şeker nitekim mesajımın altında çok güzel ifade etmşsin duygularını... en kısa zamanda istediklerin tüm gerçekliği ile gerçekleşsin canım... ark5 maddi konularda heleki senin yaptığın işteki gibi profesyonellik isteyen mesleklerde elbette bahsettiğin tüm sertifikalar ve extra özellikler para puan çarpanını arttıran özelliklerdir... elbette her konuyu gerçeklik süzgecinden geçirerek yaklaşmalıyız... lakin burada harekete geçirmek istediğimiz enerjiler sözkonusu... dünyada malesef her konuda gerekli adalet yok... nice çok çalışanlar ve artıları çok olanlar 3 kuruşa çalışırken... çok daha az özelliği olanlar disiplinli çalışmaları ve bereketi paylaşan işverenleri sayesinde daha fazla maddi bereket içerisinde yaşamaktadırlar.. 3 kuruşluk insanların 10 kuruşluk iş yapıyo gibi kendini yalancı pazarlamalrı haksız kazanç elde etmelri ayrı bir konu... ben senin bunca sıkıntından sonra arzu ettiğin işe dahil tüm hayallerinin gerçekleşmesinin içinde maddi refahını da görmek istediğimden yazdım o satırları... arzularımıza ulaşma çabalarımızın içerisinde önce kendimizi amacımıza layık görmemiz gerektiği kuralından yola çıkarak... sen iste...bunun sana yansıması belki piyango ikramiyesi olacak.. belki senaristlik mesleğin olacak belki maaşın olacak ve yansıyacak... bir yığın madde koyarak bu enerjiyi sınırlandırmanı istemedim sadece şeker... bu da para smili... tlk olanını bulamadım... bulur bulmaz onuda eklicem günlüğüne... wave diğer konu gayet zor bir konu... bi yanda bebişli bir anne.. diğer yanda gerekli cevap verilmesi gereken patavatsız insan... yaptığın en doğru şey ise eşinle bunu paylaşmış olman... öfkeyle kalkıp zararla oturun istemem.. yarına kadar uygun br yol bulacağınıza eminim... sevgiler.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...%2520Money.gif |
Ynt: Benim Güncem hayal abla ne güldüm sana.... khkh56 adamı çekseniz şöyle bir kenara...eşin sevgiyle anlatsa...gerekirse okşasa.... girlhaha girlhaha ayyy...sen çok yaşa hem sevgiyle anlatıp arkasından okşaması nede güzel olur ama... sevincli sevincli pamircim valla zor bir durum hakkatten yaa..ne diyeyim yazık ki o adam babalığıda pek hakketmiyo... adamın eşinin işi dahada zor gibi geliyor bana.... birde böyle durumlarda insanın kendi eşini zaptetmeside zor...olanları merak ediyorum ...bizi haberdar et canım... allah kolaylıklar versin... 44 |
Ynt: Benim Güncem Arkadaşlar iyi geceler. Malum misafirliğimizden bir saat kadar önce döndük.. Hemen özetle geceyi anlatayım kimse kimseyi okşamadı en azından fiziksel olarak... Ortada sözlerde dönmedi çünkü ortam çok kalabalıktı.. Onun yerine eşim ve arkadaşımın eşi enişte beyi markete gidiyoruz ayağına dışarıya çıkardılar. Yarım saat sonra geri döndüler. Ama üçününde ağzını bıçak açmıyordu döndüklerinde .. Sadece enişte mutfağa gelip arkadaşımdan ve benden gelip özür diledi. Benim olduğumu bilmiyormuş Çocuğunun başı üzerine yemin etti. Bir orda çok sinirlendim. Sen dedim kendi pisliğine bu masumu kurban etme karınada çocuğunada acıyorum dedim. Ablamsın valla sen olduğunu bilemedim dedi. Ben yada bi başkası farketmez sen bu kızın yüzüne nasıl bakacaksın dedim. Tövbe bidaha yapmicam nolur söylemeyin dedi. Eşim geldi o arada mutfağa enişteye özürünü dilediysen geç milletin içinde otur kızların etrafında dolanma dedi sert bi biçimde zaten enişte apar topar yemekten sonra kalkıyoz dedi karısıda birşey anlamadı .Daha kızlarla laflayamadım dedi . Onlar gitti. Ama eşimde arkadaşımın eşide bize ne konuştuklarını anlatmıyor çıldırıyorum meraktan hangimiz durumu öğrenirsek birbirimize söyleyeceğiz bende size söylerim |
Ynt: Benim Güncem bosver sen ustune dusenı yaptım canım , terbıyesız adam almıs agzının payını, maalesef bunlar var hayatımızda duyuyoruz ya da tanık oluyoruz, gecmıs olsun sevgıler ıyı pazarlar tresor |
Ynt: Benim Güncem boyle basindan gecen kotu olaylari dusunupte canini sıkma bence, rahat ol ve zamana birak!! http://img.blogcu.com/uploads/mutlumavi_mutlu.JPG diyebilecegim MUTLU OL!!! |
Ynt: Benim Güncem pamirim canım en doğru şekilde enişte denene haddini bildirmişsiniz galiba... bebişler anne karnındayken onların güvencesi altında ve annenin yaşadığı her duygu yoğunluğu minik canın etkilenmesi demek... sizler anne olarak bu ayrıntıları çok daha iyi bilmektesiniz... bu olay çözüme kavuşurken benim tek düşündüğün dünyaya gelecek yeni bireyin ruhsal etkileşimi idi.. enişte denenin bu güzelliklerin farkında olmayarak yaşadığı sorumsuzluk umarım bu şekilde ona doğruyu bulması ve elinde ki hazinelerinin (eşi ve bebişi) kıymetini anlmasına vesile olmuştur... her şerde bir hayır vardır derler... bu durum sizlere sıkıntı ve üzüntü getirdi.. ama bir ailenin belki gelecekte yaşayacakları büyük bir yanlışı bu haliyle düzeltmeye vesile olmuşsunuzdur... kim bilir.. umarım bu durum onlara iyilik getirir.. eşin ve arkadaşları yeterince ağır ve rencide edici konuşmuşlardır ve hayal ablanın deyimiyle en azından gururunu okşamışlardır.. bence bu konuyu hiç merak edip sorarak adamların sinirlerini daha fazla zıplatmayın.. senin ona söylediklerinde gayet yerinde olmuş... umarım artık ailesinin bütünlüğü adına bu tarz asalaklıklar yapmaz ... çünki şu an o evin enerjisini koruyan minik bebiş ve ona duyulan saygı oldu.... dileyelimde bu şansını doğru kullansın... sevgiler... |
Ynt: Benim Güncem İyi akşamlar arkadaşlar.. Kişisel sıkıntılarımızdan sıyrılıp ülkemize gözlerimizi ,dualarımızı ve enerjimizi göndermenin zamanı... Uçak kazasıda ölen tüm vatandaşlarımıza ve bilim şehitlerimize rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.... Sınır ötesi operasyona başladık mehmetçiklerimizin bizim manevi desteklerimize ihtiyaçları var. Kınalı kuzularımız vatanımızın bütünlüğü uğruna canlarından vazgeçmeye hazır bizler için orada savaşıyor.. Hepimiz dualarımızla meditasyon ve şifalarımızla yanlarında olalım. Unutmayalımki onlar hepimizin kardeşi hepimizin oğlu ... |
Ynt: Benim Güncem onların konuştuklarını değilde konuşmalarının etkisi ayan beyan ortada ...dut gibi silkelemişler yüzsüzü..ohhhh safam olsun |
Ynt: Benim Güncem Arkadaşlar bugün işgörüşmesine gitmedim.... agl34 Güzelce hazırlandım. Makyajım saçım hepsi şıkır şıkırdı. Ayakkabılarımı giyerken eşim o işi kabul etmeyeceksin değilmi dedi. Bende kabul etmeyeceksem nie gidiyomki dedim. Başladı para vırvırvır ufff bıraktım ayakkabılarımı telefonu aldım elime firmayı aradım randevuyu iptal ettim. |
Ynt: Benim Güncem Bu adamın beni para kaynağı gibi görmesinden nefret ediyorum. Hatta zaman geçtikçe ondanda nefret ediyorum 88a oysa ben o işi çok istiyordum 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a |
|
Ynt: Benim Güncem aşkım canım gülüm niye gitmedin o zaman görüşmeye kuzucum.... acaba seninde içinde olmasın diyen bir yan mı vardı dersin... gerçekten çok istiyorsan görüşmeyi tekrar ayarlayacak yollar bulalım... sonuçta emek verecek olan sensin ve senin arzuların çoooookkkk çoook önemli... |
aaaaa....ağlama bakim ....sil o göz yaşlarını .... sıkma canını böyle şeylere...her şeyin bir zamanı vardır canım benim...kızma eşinede eminim seni o şekilde görmüyordur...canının sıkıntısından böyle konuşuyordur erkekler böyledir...rahat ol biraz derin nefes al...her şeyin yoluna gireceğini düşün .... bak bu gerçekten etkilidir.....iş... zamanı gelince seni bulacaktır canım ....sen kendini şartlandırırsan pürüzler eksik olmuyor biliyorsun demi cici.... s456 hadi üzülme...gül bakiiimmm.... cilgin897 |
Ynt: Benim Güncem pamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir... n9598 ağlama...kendine sor...herkesin fikrinden bağımsız olarak idealimdeki iş yerini, iş arkadaşlarımı, ve bana ve aileme doyum veren maaşı kendime nasıl çekerim...balım, aslında sadece senin isteklerin önemli..emeğinin fiyatını sen belirlersin..eşin değil..hem sen ondan nefret etmiyorsun..oda seni para kaynağı olarak görmüyor..hadi bakayım sil gözlerini gülümse.. gülmek sana yakışıyor valla... |
Ynt: Benim Güncem Evet dedikleri çok doğru,şimdi sinirlisin ama sonra göreceksinki herşey yerliyerine oturmuş "bende boşuna sinirlenmişim "diyeceksin...Sakın üzülme,üzülerek yıpratma kendini... Biz her zaman senin iyi ve güzel haberlerini bekliyor ve görüyor olacağız ayrıca... |
Ynt: Benim Güncem Arkadaşlar iyi akşamlar.. Ben bir haftadır bu günün hayalini kurmuştum. Burası benim dedim durdum çok şartlandırdım kendimi ama işte benim şu başkalarının duygularını söylediklerini kendi düşünce ve duygularımdan daha üste koyduğumdan (ki bu kendime güvensizliğimi gösteriyor belkide ) kapıdan gidemedim. Uyuşmuş gibiyim yine sil baştan uğraş dur bilmiyorum bilmiyorummm... Evlendiğimizde ben o firmada 2 yıldır çalışıyordum. Orası sakin ve huzurluydu. Ama maaşı düşük deyip durdu evlendiğimizde dırdırı beni yıldırdı. Bıraktım hamileliğimi bahane ederek. Bir yıl işsiz kaldım. Zar zor bir iş buldum. İşverenim psikopattı çalışanlarını dövüyordu hele o lösemili çocuğu dövdüğü anı ömrümün sonuna kadar unutamam . Oranın maaşı iyiydi bana ordan çık demedi. Bende onu yanıma aldırdım. Taki patron eşimin üzerine yürüyünceye kadar. Ertesi gün işe gitmiyoruz dedi. Çünkü kendisi yaşamıştı o ortamı ve kendi canı kıymetliydi. Gidilmemiliydi gidilmedi. İrem tur hepiniz bilirsiniz orda başladım 6 aylık işsizlik sürecinin ardından. Orada çalışmamda problemdi. Çünkü oranında maaşı düşüktü. Bu arada ayrıldığım işyeri oluml cevap vermişti. Oysa ben irem'den ayrılmak istemiyordum. Çünkü orayıda çok sevmiştim. Birgün iremde bayıldım. Müdürüm geldi uzun uzun konuştuk. Git dedi. İstediğin zaman gel kapım sonuna kadar açık. Ardından istemeye istemeye buraya girdim. Yaşadıklarımı bir allah bilir. Bitişi bile rezil ve onursuzcaydı. Ama benim işhayatım arkadaşlar benim.. Ben çalışmalıyım ama eve yardımcı olabilmek için evin yükünü taşımak için değil.. Sinirlerimi yıpratan bu.... Türkiyede kadın çalışan olmak çok zor.(Devam edeceğim) |
Ynt: Benim Güncem pamir şimdi bir an için artık geçmişteki (geçmiş bir dk öncesine kadar olan süredir) tüm iş hayatın ile igili olan olumsuzluklara dur de. DUUURRR. aynen böyle. iş hayatı zordur kadinlar zor çalışıyorlar diye bir genellemelerin varsa onları yakasından tut çöpe at ve ellerini silk. ne kadar olumsuz bir olay anlatırsan anlat pamir, o olumsuz dili zor gelsede kullanmamaya çalış. bu panik durumunda bunları işitmek belki sana itici gelebilir.. izin ver kendine ve sakinleş.belki güzel bir değişim zamanıdır. artık olumlu birşeyler yaşama zamanın gelmiş pamirim. iyiliklere izin ver sadece rahatla nefes al..iyiliklere kollarını aç.. tabiki bu senin kendi hayatın eşin seni para kaynağı gibi görmüyor. sadece daha akıllı ve daha becerikli görüyor, seni o işe fazla görüyor olmalı..yada benzer seyler.. ve sana o işleri yakıştırmıyor olmalı bence.. at şu karamsarlığı üzerinden. her işte hayır var pamir. o hayırlı şeyi gör ve çek al.. herseyin yolunda olduğunu bilerek şu anda rahatlamak için kendine izin ver.. ve bu dur dediğin an olsun.. sevgiler |
Ynt: Benim Güncem sevgili pamir yazdiklarini okudum ve cok uzuldum, ama yine de rahat ol eger cok isteseydin o rdv ya giderdin!!! s456 neyse baska bir rdv daha denk gelir sen rahat ol!!! kendini de fazla uzme, aglaman hic bir ise yaramicak nasilsa!! hadi kendine iy bak, guzel haberlerini hepimiz bekliyoruz!! blissy hoscakal cat3500 |
Ynt: Benim Güncem Söylediğinde kesinlikle haklısın Jaunty ancak birde değişik bir pencereden bakalımmı ? Ben içimdeki birikmişi akıtmazsam benim karşıma en olmadık anda daha farklı şekilde çıkacak bu duygular en olmadık yerde patlayacağım. Şu anda sorunu görüyorum ve bu sorunu çözmeden bir adım öteye geçmeyeceğim. çünkü geçtiğim takdirde sırtımdaki heybeye bir yük daha bindireceğim ve o heybeyi taşımak dahada zorlaşacak çünkü yıllardır çözmeden habire heybeye attığımız birikmişliklerimiz var. Evet meditasyon yapmaya başladım telkinleri dinliyorum. Ama henüz heybeyi sırtımdan indirecek olgunlukta ve güçte değilim. Sanırım bu nedenle yargılanmayacağım çünkü biliyorumki hepiniz beni seviyorsunuz bunu yürekten hissediyorum ve hepinize güveniyor bir dost olarak görüyorum. Bundandır içimdekileri olduğu gibi sanal ortamda herkesin ulaşabileceği bir yerde sizlerle paylaşıyorum. Çok çözümler buldum çok basamaklar çıktım sizler sayesinde. Bugün asabiyim bugün üzgünüm bugün isteklerim engellendi. Küçük bir çocuğun elinden şekerini çekip alırsında gözlerine baksan anlarsın ne kadar yaralandığını işte yaralıyım bugün eşelemeye elbette niyetim yok ama bu akşam acıtmalıyım bu yarayı ki geçmişteki halkalarıyla birleşsin ve o halkaları temizleyeyim , yaradaki irini temizler gibi. Seviyorum dostum seni diğer dostlarımıda sevdiğim gibi. |
Ynt: Benim Güncem Teşekkürler İzmirli Elbette o kapıyı çarpıp giderdim. Ama eşim işimden daha değerli. İşte o yüzden beni daha çok yaralıyor. Seviyorum onu sevmediğimse aslında kendi duygularımı ve isteklerimi ona çok net ifade edemiyor olmam. Gerçi anlattım defalarca oda kendince haklı ama kızıyorum işte... Yanmış bir yemekle acısını çıkardım gerçi akşam ama o yemeği bende yemek zorunda kaldım. smil56 İğrençti ks3 ama yinede inadımdan yedim konuşmuyoz ya o da mecburen yedi khkh56 oğluşumu allahtan doyurup uyutmuştum. O yırttı girlhaha wave |
Ynt: Benim Güncem merhaba sevgili pamir, t678 evet bence o is rdv mevzusu bir bahaneydi , asil icindek problemi cozmen gerekir, cozmedigin zaman ise iste boyle baska olaylara yansiyabiliyor. ayrica esini sevmen ayri bir konu, isini sevmen ayri her seyin yeri apayri!! hem esin de seni seviyorsa o da kabul etmeli senin calismani ya da o ise girmeni.cunku evlenirken seni insan olarak bir es olarak sevdi ve de imzayi attiniz, sen onun kolesi degilsin yani!!senin de bir kisiligin var calismak istiyorsan evlliginiz ve kucuk oglunuz icin ne gerekiyorsa kararlar alinir ve ona gore ihtiyaclar giderilir; uff sevmiyorum su erkeklerin kazakca tutumlarini, bende dusunce olarak gelistigimiz saniyordum!! b456 kendi degerini bil ve ortaya cikart, koy agirligini ortaya diyorum;dusuncelerine agirlik ver ve ne yapmak istedigine karar ver ondan sonrasi zaten kim tutar seni!!! gogogo iyi gunler cat3500 |
Ynt: Benim Güncem hiii canım Alıntı:
aglamaya, yarayı deşmeye ihtiyacın varsa deş. bazı yaralar kurcalanmadan iyleşmiyor evet.. bazen kusmaya ihtiyac duyarız evet.. ben sadece seni oyle üzgün görünce dayanamadım. karanlığın içinde kaybolacaksın diye korktum.. sen güçlüymüssün ve bunu altımda kalkabilecegine inancım buyuk.. bende seni seviyorum.. yanındayiz hep tirbunlerden Pamir Pamir diye bağırdığımızı düşün.. en kısa zamanda aydınlığa ulaşmanı yürekten diliyorum. sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 PM. |