Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim Güncem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2457-benim-guncem.html)

hayalayaz 11-12-2007 11:41 PM

Ynt: Benim Güncem

BİR TEK DİLEĞİM VAR MUTLU OL YETER
hiç strese girme..her şeyin altından kolaylıkla kalkabiliyorsun..bunun farkındalığını doya doya yaşa..biz akşamları senin yolunu gözleriz..sana hoşgelişler ederiz..kendine iyi bak hayırlı işler

PAMİRNAZLI 11-12-2007 11:45 PM

Canımsın ablam elbette gelirim bütün gün aklımdasınız
Görüşürüz çayımızı kahvemizi yudumluya yudumluya günümüzü değerlendiririz.
Bişey dikkatimi çekti burda çok ilginç internet yok ya ama ofisin hertarafı kamera dolu?? neden acaba basmadı henüz kafam. dunk56 dusun çözerim ama bende bu azim ve merak varken b456

shamanic 12-12-2007 12:46 AM

senden tembel olmaz pek ama neyse sevincli

ne kadar profesyonel olunsa da bir acemilik olur ilk gidilen adreste...
bunlar senin sevgiyle hatırlayacağın en güzel günlerin aslında...

genel müdürünle güzel paylaşımların beni mutlu etti..
du bakalım daha senin ona öğreteceklerin var.. ttli3

günlerin birbirinden güzel ve kolaylıklarla geçsin...
senden alacağımız mutlu olduğunu bildiren tek bir mesaj bile yeter idare etmek için..
çok yorgun olursan boş mesaj at biz anlarız ark5
yeter ki sen iyi ol... http://www.chezmaya.com/gifs/paques/poussin.gif

kiss3

PAMİRNAZLI 12-12-2007 11:17 PM

Arkadaşlar iyi akşamlar. Sitemize büyük geçmiş olsun.
Bugün biraz daha iyiydim. Alışmaya başladım sanırım haftaya daha rahat olurum.
Bu arada yerine başladığım arkadaşla beraber çalışıyoruz. Ona çok üzülüyorum yılbaşında işsiz kalacak ona cv hazırladım iş başvurusu yapıyorum onun adına.
Bugün ona eğer isterse işine deva edebileceğini söyledim. Ben giderim sen benim yüzümden ekmeğinden oluyorsun dedim. Bugün öptü beni ve teşekkür etti. Bu sayfa kapandı benim için dedi. Yemeğe çıktık beraber baya konuştuk ben ona paket programlarını öğretmeye başladım. Oysa onun bana işi anlatıp devretmesi gerkiyordu ve o bunu yapmıyordu. Bu akşam üzeri benimle konuşmak istedi. Çıktık ve konuştuk. Yemin etmiş km olursa olsun işi öğretmeyeceğim demiş. Çünkü ona kimse anlatmamış o kendi kendine bir sistem oluşturmuş. Ama beni çok sevdiğini söyledi ve bana işi devetmeye hazır olduğunu söyledi. Bu akşam oldukça geç çıktık işten saatlerdir bana yapacağım işi anlattı yarın erken gideceğiz anlatmaya devam edecek buna karşılık bende ona genel muhasebenin mantığını anlatmaya karar verdim evime davet ettim. Çocuğunu alıp gelecek. Sanırım biraz daha rahatlamamın nedeni bugün kurduğumuz iletişim oldu. İşimi sevmeye başladım. Gerçi hala emanet hissediyorum ama tam ısınmam arkadaşın ayrılmasından sonra olacak. Yinede hayaller kuruyorum neler yapacağımı programladım ofisimde. Uzun zamandır ilk defa asistanım olacak ve kendime ait bir ofisim... Hertarafı kameralarla çevrili olsada.....
Seni seviyorum işim.. Seni olduğun gibi aldım kabul ettim.

PAMİRNAZLI 12-12-2007 11:19 PM

Atakan neden bizim bankadaki paramıza faiz gelmiyor arkadaşım hıı??

shamanic 12-12-2007 11:43 PM

çok şükür senin gibi muhasebecilerimiz varda paramıza ne oluyor takip ediyonuz.. nerde atakan bey faizler... khkh56 1 ay oldu 1 kr kazanmadık daha dusun ark5
(yalnız az kaldı atakan bey iyiylik yaptı neşe bulalım diye biz habire kapısına daynıyoz nerde bunun fazlası diye... eskisi gibi dümdüz yapacak en sonunda rahat etcek sevincli aa34 aa34 )

canım pamirim nası mutlu oldum blissy
ben sana demedimmi öğrenceklerin için canını sıkma du bakalım sen onlara neler öğreteceksin...
seninle gerçekten gurur duyuyorum.... sapkal89

diğer arkadaşta umarım işte benim işim diyeceği bir yerde huzurla işbulur keyifle çalışır... ttli3

senin pratik zekan anlatılanları şıp diye kapar bide üstüne doktora yapar...
bu vesile ile bir arkadaşın daha oldu ne güzel aynı kulvarda farklı konular birbirinize katacağınız bir sürü güzellik var.. thumbsanim

güzel yüreğin gösterdi kendini ve kilitli bir kalbin kapılarını açtın... alnından öptüm seni şeker... kiss3

ilk defa bu iş için bu kadar sıcak ve içten satırlar yazdın kuzum... işte bu gün oldu bu iş.. hayrını gör http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...zarboncugu.gif
günlerin güzellik.. mutluluk.. huzur ve bereketle dolsun... actionsmile

ya bu arada niye kafeye kandırdın beni diye mesaj atttın http://membres.lycos.fr/bienvenueche...ifs-minnie.gifnaptım ben sana http://img393.imageshack.us/img393/1947/affe3pn7ld.gif

PAMİRNAZLI 12-12-2007 11:52 PM

Teşekkürler Shamanım Sevdim yeni yuvamı kiss3 umarım uzun soluklu olur en çok nesini sevdim biliyomusun ?
Bilemezsin henüz bende bilmiyorum smil56 valla bak neden sevdim anlamadım aslında çok daha iyi bir iş bulurdum yinede çekti bişeyler beni buraya sevdim ya sebepsiz işte sevdim bulurum nedeni wave
Neden küstüm ne bilim aslında ben küsmesinide bilmem.
Haa özelden konuştuk yardıma geldim ya bişe yoktuki sitede herşey güllük gülüstanlıktı. Ben öle sanmışım meğer Atakan kardeşim bugün sorunu yazmış zati öğrendim.
Shamanım güzel bacım ilginden ve dikkatinden dolayı teşekkürler
Çok öptüm ben biraz mevzuat okur uyurum
Hepinize iyi geceler.
Yarın akşam görüşürüz.
Hayal ablam senin sesini duyduğum kadar kimsenin sesini duymuyorum biliyormusun Rabbim ne güzel ses vermiş nasıl bir güzellik vermiş nasıl bir yürek vermiş.. Ne mutluki senle yollarımızıda bir etmiş. Seni seviyorum dünyalar güzeli ablam..
İyiki varsınız
Hepinizi seviyorum.

shamanic 13-12-2007 12:05 AM

sevdiyesen vardır hikmeti kuzucum.. keyfini yaşayasın bol bol... ark5

hadi sana iyi ve hayırlı çalışmalar.. rabbim zihin açıklığı versin.. sevgiler... ttli3
kiss3

hayalayaz 13-12-2007 07:03 PM

muhteşemsin pamirim alma ve verme yasasını o kadar iyi çalıştırmışsın ki..karşılığı annında gelmiş...koşulsuzca verdiğimiz her şey hemen katlanarak geliyor...sen arkadaşına yardım elini büyük bir incelikle uzatmışsın..oda aynı incelikle tutmasını bilmiş.yeminini bozarak karşılığını vermiş...ikinize koccccaaaammaaaaan kiss3..bunu yaşamımızın her tarafına yayabilsek hayatımız o kadar kolay olacak ki...neyse sen öğrendikçe paylaşıp bize neyi nasıl yapacağımızı öğretiyorsun..çok teşekkür ederim..umarım arkadaşında kendisi için en iyi işi ve seveceği işyerini tez zamanda bulur..ikinizede saygılı sevgiler

PAMİRNAZLI 14-12-2007 11:14 PM

Geldim
Yorgunum
Sizi seviyorum
Hala çaylağım bunu görüyorum
Yarın uzuuunn uzunn yazarım
Öpüyorum
İyi geceler

jaunty 14-12-2007 11:24 PM

Alıntı:

PAMİRMÜHÜR Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sitemize büyük geçmiş olsun.
Bugün biraz daha iyiydim. Alışmaya başladım sanırım haftaya daha rahat olurum.
Bu arada yerine başladığım arkadaşla beraber çalışıyoruz. Ona çok üzülüyorum yılbaşında işsiz kalacak ona cv hazırladım iş başvurusu yapıyorum onun adına.
Bugün ona eğer isterse işine deva edebileceğini söyledim. Ben giderim sen benim yüzümden ekmeğinden oluyorsun dedim. Bugün öptü beni ve teşekkür etti. Bu sayfa kapandı benim için dedi. Yemeğe çıktık beraber baya konuştuk ben ona paket programlarını öğretmeye başladım. Oysa onun bana işi anlatıp devretmesi gerkiyordu ve o bunu yapmıyordu. Bu akşam üzeri benimle konuşmak istedi. Çıktık ve konuştuk. Yemin etmiş km olursa olsun işi öğretmeyeceğim demiş. Çünkü ona kimse anlatmamış o kendi kendine bir sistem oluşturmuş. Ama beni çok sevdiğini söyledi ve bana işi devetmeye hazır olduğunu söyledi. Bu akşam oldukça geç çıktık işten saatlerdir bana yapacağım işi anlattı yarın erken gideceğiz anlatmaya devam edecek buna karşılık bende ona genel muhasebenin mantığını anlatmaya karar verdim evime davet ettim. Çocuğunu alıp gelecek. Sanırım biraz daha rahatlamamın nedeni bugün kurduğumuz iletişim oldu. İşimi sevmeye başladım. Gerçi hala emanet hissediyorum ama tam ısınmam arkadaşın ayrılmasından sonra olacak. Yinede hayaller kuruyorum neler yapacağımı programladım ofisimde. Uzun zamandır ilk defa asistanım olacak ve kendime ait bir ofisim... Hertarafı kameralarla çevrili olsada.....
Seni seviyorum işim.. Seni olduğun gibi aldım kabul ettim.

88a ne güzel aynı senin yüreğin gibi olmuş yani hepsi. 25889 25889 25889

PAMİRNAZLI 14-12-2007 11:42 PM

Jaunty nie ağladınki?
Ağlama ya

Silvara 15-12-2007 01:34 PM

Yeni işin hayırlı olsun pamircim. Çok sevidim. Ne güzel böyle eski iş arkadaşınla iyi bir iletişim kurmuşsun. Aslında sen ona kalbinin güzelliğini göstermişsin ve o bunun karşısında sana yapması gerek yardımı yapmış. Senin gibi güzel gönüllü insanların (hepinizin) karşısına inşallah hep böyle güzel olaylar çıkar.
Hayırlısı olsun. kiss3

PAMİRNAZLI 16-12-2007 10:55 AM

TERÖRÜN AYAK İZLERİ
Günaydın arkadaşlar
Bir haftalık iş hayatımı tamamladım ve ilk hafta sonumu yani pazarı uyuyarak geçirmeye karar verdim dün akşam
Amaaaa
Sabah 7,30 da şiddetli bir patlamayla uyandım. Önce ölüp ölmediğimi yokladım uyku sersemliğiyle.
Sonra balkona fırladım. Ben fırlayıncaya kadar tüm mahalle toplanmıştı balkonlara camlara sokaklara
Bizim binamızın yanındaki arazide Ağaçların içinde yangın başlamıştı.
İtfaiye , Polis ve Basın geldi beş dakika içerisinde.(Merkezi bir semtte oturmanın faydaları bu olsa gerek)
Birçok cam kırığı vardı sokaklarda ve araştırmalar sonrası Molotof ve Ses bombası İşin kötü yanı Binanın dükkan kısmı Nalbur deposu ve İçi tiner boya dolu.Yani bina havaya uçabilirdi.
Hasbel kader yaşıyoruz
Peki amaç ne?

Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı bir apartman neden hedef alınır? Neden Yüzlerce sıradan vatandaş kurban seçilir.? Bir gecede aynı sokak neden hedef seçilir?
Hayat bu kadar ucuzmudur?

Bu arada emniyet teşkilatına yoğun ilgi ve nezaketlerinden dolayı binlerce kez teşekkürü borç bilirim.

suzzy 16-12-2007 11:11 AM

Alıntı:

TERÖRÜN AYAK İZLERİ
Günaydın arkadaşlar
Bir haftalık iş hayatımı tamamladım ve ilk hafta sonumu yani pazarı uyuyarak geçirmeye karar verdim dün akşam
Amaaaa
Sabah 7,30 da şiddetli bir patlamayla uyandım. Önce ölüp ölmediğimi yokladım uyku sersemliğiyle.
Sonra balkona fırladım. Ben fırlayıncaya kadar tüm mahalle toplanmıştı balkonlara camlara sokaklara
Bizim binamızın yanındaki arazide Ağaçların içinde yangın başlamıştı.
İtfaiye , Polis ve Basın geldi beş dakika içerisinde.(Merkezi bir semtte oturmanın faydaları bu olsa gerek)
Birçok cam kırığı vardı sokaklarda ve araştırmalar sonrası Molotof ve Ses bombası İşin kötü yanı Binanın dükkan kısmı Nalbur deposu ve İçi tiner boya dolu.Yani bina havaya uçabilirdi.
Hasbel kader yaşıyoruz
Peki amaç ne?

Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı bir apartman neden hedef alınır? Neden Yüzlerce sıradan vatandaş kurban seçilir.? Bir gecede aynı sokak neden hedef seçilir?
Hayat bu kadar ucuzmudur?

Bu arada emniyet teşkilatına yoğun ilgi ve nezaketlerinden dolayı binlerce kez teşekkürü borç bilirim.

büyük geçmişler olsun hepinize pamircim...

sabah sabah tamda bayram arifesinde gene yaptılar yapacaklarını...geçtiğimiz bayram arifesindede benim oturduğum bornova semtinde bir pazaryerinde bomba patlaması olmuştu vede ne yazıkki bir vatandaşımız ölmüştü çok üzücü şeyler ne yazıkki...umarım bir gün bu olaylarda çözüm bulacaktır (hal bu kadar karışıkken nasıl olacaksa).....

PAMİRNAZLI 16-12-2007 11:50 AM

Katılıyorum Suzzy
Malesef üzücü bir olay , sevindirici yanı yaralı ve can kaybı yok

Silvara 16-12-2007 12:21 PM

Çok geçmiş olsun pamir. Allah korusun valla emanet yaşıyoruz :(
Can kaybı olmaması sevidirici.
Tekrar geçmiş olsun.

PAMİRNAZLI 16-12-2007 02:22 PM

Teşekkür ederim arkadaşlar
Rabbim hepimizi korusun..

Akulina 16-12-2007 04:27 PM

Pamircim çok geçmiş olsun cnm...Böyle saldırıları yapan insanların o anki düşüncelerini fln anlayamıyorum bir türlü...

PAMİRNAZLI 16-12-2007 06:29 PM

Teşekkürler Sycorox

Neyse hareketli başlayan birgünün ardından misafirlerimide uğurlayıp evimin temizliğini yapıp nihayet dinlenmek için oturuyorum.
Keyfimizi bulmak lazım malum keyfimiz kaçmıştı sabahtan.
E birkaç güzel klip ekleyeyim bende biryandan Yazılan fakat benim kaç gündür okuyamadığım yazılarınızını okuyayım.
Umarım gündemde yine yemek tarifleri yoktur. girlhaha

hayalayaz 16-12-2007 11:28 PM

pamirim geçmiş olsun...arkadaşlar, ben şifa verip dua ettiğim her seferde kuraklığın, terörün,insanları üzen,zorlayan herşeyin bitmesi için dua ederim..bunu yapan birçok insana katılırım..birleştirilmiş enerjinin gücüne inandığımdan dolayı şimdi sizlerinde bize katılmanızı rica ediyorum...hergün bir dakikanızı buna ayırın lütfen...inşallah tüm bunlar tez günde biter......

hülyaa 16-12-2007 11:44 PM

pamircim çok geçmiş olsun..şimdi iyi olduğuna sevindim..benzerlerini yaşadığım için neler hissettiğini anlayabiliyorum..malum lojmanda oturuyorum..ve doğudayım görev gereği,2,5 yılımız kaldı inş..terör,terörünü burda soğuk rüzgar gibi estiriyor..seçimlerden sonra gece ayaklanma olmuştu..cam sesleri ve patlamalarla uyandık..lojmanların etrafında ellerinde sopalarla dolaştılar..şükür kısa sürede dağıtıldı ancak yaşanılan korku dolu saatler bizde kaldı..o gün den beri geceleri zor uyur oldum..çünkü açıkta ve ortadayız..rabbim tüm insanları korusun,bizide 96

duru79 17-12-2007 12:04 AM

Pamir geçmiş olsun.Hülyacım neler çektiğinizi anlayabiliyorum çünkü doğuda bende kaldım.askerimizin ve polislerimizin nekadar zor şartlar altında çalıştığını çok iyi bilirim.Allah devletimizi tüm kötü güçlerden korusun..

hülyaa 17-12-2007 12:07 AM

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı

Pamir geçmiş olsun.Hülyacım neler çektiğinizi anlayabiliyorum çünkü doğuda bende kaldım.askerimizin ve polislerimizin nekadar zor şartlar altında çalıştığını çok iyi bilirim.Allah devletimizi tüm kötü güçlerden korusun..

amiiinn durucum... kiss3

shamanic 17-12-2007 04:03 AM

pamircim ark5 sen ve tüm komşularına ve elbette bütünlüğümüzden dolayı hepimize geçmiş olsun canım benim...

bu tarz izler ne kolay silinebiliyor ne yaraları çabuk iyileştirilebliyor... sad456

çok şükür bu seferkini ucuz atlatmışız... yrl78

sevgiler..

yakamoz 17-12-2007 09:36 PM

Pamir geçmiş olsun. Hiç anlayamıyorum bu tür eylem yapanları kime kalmışki bu dünya birlikle sevgiyle yaşamak varken.

Hülya inşallah hayırlısıyla görevinizi bitirir sağ salim memleketinize dönersiniz. Doğu da doğup büyümek farklı batıda büyüyüp doğuda görev yapmak farklı. Benim kızımda doğuda görev yaptı ve bende gittim yanında, yoksa evde her gün bir yıl gibi geçecekti benim için, orada çok şeyler yaşadık bazı şeyler anlatılamaz sadece yaşayanlar bilir. Seni çok iyi anlıyorum ama bu günler geride kalacak canım birde bakmışsın oradaki anılarını anlatıyor olacaksın.

PAMİRNAZLI 18-12-2007 11:29 PM

İyi geceler arkadaşlar

Bu gün muhteşem bir gün geçirdim............................. uy897 wave uy897 wave
1.-) Bölge çalışmadan bir müfettişle göüşüyordum benim dosyamla özel ilgilenecekti. Bugün beni aradı dosyamın işlemlerini bitirmiş Ankaraya yolladım haberin olsun dedi.Çok mutlu oldum blissy
2.-) 10 sene önce yanında çalıştığım Sevgili Genel müdürüm ; İşverenlerin bitanesi dünyalar tatlısı patronumun doğum günüydü ve ben 9 yıldır onunla görüşmüyordum çünkü kırılmıştık birbirimize... Bu gün onun doğum gününü kutlamak için aradım. Çok mutlu oldu. Tabi bende .. Amerikaya gidecek yine gitmeden görüşelim dedi. Öyle özledimki onu şu saat dese çıkar giderdim. Gerçi sağlık problemlerinden dolayı yine hastanede ve doğum gününü hastanede geçiriyor. Geçmiş olsun dileklerimi burdan tekrar gönderiyorum. İyiki varsın iyiki hala nefes alıyorsun. İyiki dünyada senin gibi güzel insanlar hala var.
Sen ışıksın sen sevgisin... Büyümem gerekti seni anlayabilmem için ve seninde büyümen gerekiyordu. Ondandır bugünkü ağlamamız..Evet biliyorumki sırtımı istediğimde dayayacağım bu dünyadaki en güçlü abilerden birisin ama ben yaslanmasını değil dik durmasını severim.Biliyorsun ve okuyacaksın yazdıklarımı Doğum günün kutlu olsun. Yaşadığın hastalıkların artık son bulsun. Amerika yolunu unut artık yeter..mekanın Türkiye olsun. wave Sevgiyle kal. Sen
kim olduğunu biliyorsun....
3.-) 5 günlük bayram tatiline çıktım oğluşuml bol öpüşmeli koklaşmalı bağırışmalı boğuşmalı 5 koca gün wave Seni çok seviyorum Oğluşum..
4.-) İşyerine alışamadım hala yinede işyerinde geçirdiğim en güzel gündü.... wave
5,-) Hepsi bu kadar daha ne olsun aa34

hayalayaz 18-12-2007 11:34 PM

evet daha ne olsun..oğluşunu koklaya koklaya benim içinde öp... kiss3 ohhh ne güzel kokar onlar..mis gibi..melek kokar..çiçek kokar..süt kokar...şöyle azıcıkta mıncıkla olurmu..

shamanic 19-12-2007 12:20 AM

canımm benim çok geçmiş olsun senin için değerli olan bizim içinde değerledir...
en kısa zamanda sağlık haberlerini senden duyalım inşallah....

http://img73.imageshack.us/img73/419...p4ej1qhds5.gifyeni yaşı yeni yıl ile birlikte sağlık ve huzur getirsin kendilerine... http://bestsmileys.com/birthday1/7.gifhttp://img44.imageshack.us/img44/9797/tfr45e8rg.gif

nice senelere... http://img119.imageshack.us/img119/8...ie002549ec.gif

dosyan ankara gitmiş çok şükür... dönerken beklediğimiz güzel haberleride alsın gelsin...
yeni yılda yeni sevinçlerimiz olsun... senin sevindiğini bilmek hepimize huzur veren mutluluk kapılarını açıyor tatlım... http://img149.imageshack.us/img149/8...linders9al.gif

http://ari.cankaya.edu.tr/%7Ehulya/r...r/present1.gif oğluşunun en güzel bayram hediyesi sen olacaksın ... ne mutlu sana... http://www.webgif.de/topgifs/gifs/disney/32.gif
doyasıya sevgi dolu nice bayramlar yaşayasınız hep beraber bir arada huzurla.. http://img133.imageshack.us/img133/9...gfq50qm8bh.gif

herşeye rağmen sevmenin güzelliğini yaşadığın işyerinde ki bu günün... http://smilies.sofrayt.com/%5E/u/lamer.giftüm güzel ve huzurlu geçireceğin günlerinin başlangıcı olsun dilerim.. http://img381.imageshack.us/img381/6580/sorria0ml.gif

daha ne olsun sevgimiz seninle http://content31.bigoo.ws/content/gl...eous2_1013.gif ark5

Akulina 19-12-2007 03:44 PM

Çok sevidim pamircim,patronunla aranın düzeldiğine,kırgınlıkların geçtiğine...İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve haberlerini alırız bizde...
O kadar mutlu oluyorumki aradaki kırgınlıkları geçiren insanları gördüğüm zaman...9 yıl sonra bile,demekki geçebiliyormuş...Ben bu konuda çok yaralıyım...Belki bu yüzden hassasım,bu konuda...Çok sevdiğim bir arkadaşımla o kadar kötü bir şekilde,çok saçma sapan bir sebep yüzünden o kadar kötü ayrıldımki halen aradan 2yıl geçmesine rağmen olayı düşündükçe ağlayasım geliyoR...
Oğluşununda seninde bayramınızı kutlarım...Bol bol öp onu bizim yerimizede kiss3

PAMİRNAZLI 19-12-2007 10:15 PM

Merhaba arkadaşlar

Güzel haberlere devam yaklaşık 4 sene önce çalıştığım müdürümle ordan ayrıldıktan sonra arkadaş olarak görüşmelerimiz devam etti. Eşide kendiside Pırıl pırıl insanlar. 10 yıllık evli ve malesef çocukları olmuyordu. Tedavi ve tüp bebek de sonuç vermiyordu. Umutlarını yitirmişlerdi çocuk konusunda.
Bu sene müdürümün eşinin hayatı ciddi anlamda sıkıntı ve kayıplarla geçti. Bir kez daha denediler ve3 nihayet müjdeli haberi aldım buakşam çok şükür .Sanırım 3 yiğenim olacak wave belki 2 de olabilir ama olsun ttli3 aa34 .
Rabbim tamamına erdirsin
İkinci güzel haberimse tresorum istanbula geliyor kısmetse haftaya beraberiz bacımla.

Üçüncü güzel haberimse tam bir tatil günü oldu oğluşumla pireler uçura uçura uyuduk.
Şimdi bomba gibiyim Yarın bayram hazırlık yapmak lazım yeni gün yeni güzelliklere gebe..

Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar
Hepinizi seviyorum

suzzy 19-12-2007 10:20 PM

pamircim ne güzel haberler bunlar böyle http://img182.imageshack.us/img182/9...i6601ibff2.gif....süpperr... f678h super http://img115.imageshack.us/img115/128/9113bn1.gif

şekerim sen şimdiden 2008'i müjdeli haberlerle kutlamışsın..ne diyeyim daim olur inşallah...http://img185.imageshack.us/img185/3...93fairyim4.gif ttli3 girlhaha

PAMİRNAZLI 20-12-2007 12:18 AM

Sırrı Çözdüm arkadaşlar.
Öğrendiklerimi okuduklarımı uyguladım.
Hayatıma olumlu ve güzel şeyleri çekmek için uğraştım. Zor olmadı. Mutlu olmak birey olarakta mümkün önce
sağlıklı olduğum için
Akıllı olduğum için
Varolduğum için
Oğlum için
Ailem için
Dostlarım ve sevdiklerim için
Rızkımı alnımın teriyle ama alnımı eğmeden kazanabildiğim için
Defalarca şükrettim.
Sonra öğrendiklerimden
Etrafımda yaşanan karmaşanın içinden küçükte olsa güzellikleri coşku edasıyla yaşamaya ve yaşanan sorunları ise büyüklüğü ne olursa olsun çözülür edasıyla yaşamaya başladım. Çok çuvalladım. Ama artık başarıyorum.
Kendime dedimki hergün üç güzel haber olmalı hayatına giren ve sen o güzellikleri farketmelisin. Akşam başını ystığına koyduğunda şükretmeli ve gülümseyerek uyuyabilmelisin.Artık olumsuz sözleri olan müzikleri dinlemiyorum. Slov müzikte dinlemiyorum.
Çok sıkıntılı sohbetlerden kaçınıyorum. İnsanların hüngür şıngırak hikayelerinden küçük manevralarla kaçıyorum.
Gülebildiğim eğlenebildiğim dostlarımlayım.
Bu oğluma bile yansıdı. Oğlum geleceğin megolomanı art56art56 Aynanın karşısına geçip ayna ayna söle bana benden akıllısı varmı yakışıklısı varmı ? yoookk repliklerini tekrarlıyor. Daha çok gülüyor. Daha sakin daha aktif.

Çok şükürki bunu başarabiliyorum.
Tabi telkinlerin etkisini asla küçümseyemem.
Moralimin yüksek olmasını Kendine güven telkinine borçluyum. Tabi topluluk karşısında konuşma ve koruma kalkanıda beni uçuran telkinler.
Dinleyin arkadaşlar naçizane tavsiyem budur.
Okuyun yazın dinleyin ve uygulayın
Hayatınıza neyi çağırmak istiyorsanız o geliyor.
Acı acıyı getirir atasözümüz var ya tatlıda tatlıyı güzelliklerde güzellikleri getiriyor. Yeterki farkederek yaşayalım.

Birde günlüklerimiz lafta kalmasın.
Gerçek günlükler olsun. Adı üstünde günlük. Biz yazalımki kendimizin farkına varalım.
Israrla yazıyorum farkındaysanız ve okuduysanız bendeki değişimi zaten farkedersiniz.
Mutluyum Çok şükür.

shamanic 20-12-2007 02:01 AM

her haberin birbirinden güzel.... maşallah mutluluk ahbercimiz oldun daim olsunnn thumbsanim super happy6

türkiyenin havası güzellşicek desenize.. yurt dışındaki güzlelliklerimizden birisi geliyor nihayet... ttli3 ark5 kiss3

gelsinn.. blissy hoş gelsin.. sefalar getirsin... ark5

bu arada geçte olsa zamanını bilerek gelen güzel bebişlerde hoşgelsin..
geldikleri aileye mutluluk huzur getirsin hayırlı olsunlar inşallah.....
kendi hayatları da başarı ve huzurla dolsun... http://www.hotcliparts.com/gallery/A...s/tn_an891.gifhttp://www.hotcliparts.com/gallery/A...aby/tn_an5.gif http://www.hotcliparts.com/gallery/A...by/tn_an11.gif

üç_gömlek 20-12-2007 02:05 AM

Alıntı:

Birde günlüklerimiz lafta kalmasın.
Gerçek günlükler olsun. Adı üstünde günlük. Biz yazalımki kendimizin farkına varalım.
Israrla yazıyorum farkındaysanız ve okuduysanız bendeki değişimi zaten farkedersiniz.
Mutluyum Çok şükür.

senin adına sevindim.

günlük açmadım ama eski mesajlarıma ait bağlantılı konuları ekliyorum.bazen abarttığımı düşünüyom foruma katılım konusunu :)

shamanic 20-12-2007 02:10 AM

üçgömlekçim uzun uzun konuştuğumuz için başka bişi söylemicem bu dediğine...

özgür bırak kendini.. yasak ve sınırlamalar koyma.. doğru olduğuna inandığın ve değerli olduğunu bildiğin her şeyi yapmak güzeldir...

kendin için tek engel yine sen olabilirsin..

burada birbirimizi desteklemek için varız ... soramasaydın yazmasaydın aynı noktada olurmuyduk hep beraber ... (hepimiz için geçerli ) ark5

hayalayaz 20-12-2007 09:06 PM

pamirim mutluluğun daim olsun ayrıca doru zamanda doru yerde olan bebişlre sevgiler gönderiyorum anne ve babalarına'da allah tamamına erdirsin diyorum...asla vazgeçmedikleri içinde saygılı sevgiler gönderiyorum...

PAMİRNAZLI 20-12-2007 11:40 PM

kendime ithafımdır
http://www.youtube.com/watch?v=1JFb3WPDYuQ&NR=1
Kaç kez evinizin önünden geçtim bayram giysileriyle
Siz dans ediyordunuz dışarısı soğuktu
Bir pencere vardı aramızda ışığı söndürüp gezmelere
Gittiniz
Kaç kez çiçekler bıraktım kapınıza, yoktunuz!
Kapınızı çaldım çırılçıplak, görmediniz!
Şimdi siz, en çılgın sevişmelerin ateşli rakkasesi
Dönüyorsunuz
Dönüyorsunuz etrafımda
Elleriniz varmış, ellerinizle güller sunarak
Derin bir sevda ile gözlerinizde dönüyorsunuz
Çırılçıplak teninizde ışıklı tüller uçarak
Ben, koridorun öteki ucundayım sizin yolunuz uzun lakin
Ben, sevda rüzgarında, sizde, sessizlik hakim
Kavuşmamız şarkı şarkı olacak
Yürüyün. öyle çılgın... öyle sakin

PAMİRNAZLI 20-12-2007 11:48 PM