![]() |
Ynt: Benim Güncem Alıntı:
|
Ynt: Benim Güncem Jaunty nie ağladınki? Ağlama ya |
Ynt: Benim Güncem Yeni işin hayırlı olsun pamircim. Çok sevidim. Ne güzel böyle eski iş arkadaşınla iyi bir iletişim kurmuşsun. Aslında sen ona kalbinin güzelliğini göstermişsin ve o bunun karşısında sana yapması gerek yardımı yapmış. Senin gibi güzel gönüllü insanların (hepinizin) karşısına inşallah hep böyle güzel olaylar çıkar. Hayırlısı olsun. kiss3 |
Ynt: Benim Güncem TERÖRÜN AYAK İZLERİ Günaydın arkadaşlar Bir haftalık iş hayatımı tamamladım ve ilk hafta sonumu yani pazarı uyuyarak geçirmeye karar verdim dün akşam Amaaaa Sabah 7,30 da şiddetli bir patlamayla uyandım. Önce ölüp ölmediğimi yokladım uyku sersemliğiyle. Sonra balkona fırladım. Ben fırlayıncaya kadar tüm mahalle toplanmıştı balkonlara camlara sokaklara Bizim binamızın yanındaki arazide Ağaçların içinde yangın başlamıştı. İtfaiye , Polis ve Basın geldi beş dakika içerisinde.(Merkezi bir semtte oturmanın faydaları bu olsa gerek) Birçok cam kırığı vardı sokaklarda ve araştırmalar sonrası Molotof ve Ses bombası İşin kötü yanı Binanın dükkan kısmı Nalbur deposu ve İçi tiner boya dolu.Yani bina havaya uçabilirdi. Hasbel kader yaşıyoruz Peki amaç ne? Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı bir apartman neden hedef alınır? Neden Yüzlerce sıradan vatandaş kurban seçilir.? Bir gecede aynı sokak neden hedef seçilir? Hayat bu kadar ucuzmudur? Bu arada emniyet teşkilatına yoğun ilgi ve nezaketlerinden dolayı binlerce kez teşekkürü borç bilirim. |
Ynt: Benim Güncem Alıntı:
büyük geçmişler olsun hepinize pamircim... sabah sabah tamda bayram arifesinde gene yaptılar yapacaklarını...geçtiğimiz bayram arifesindede benim oturduğum bornova semtinde bir pazaryerinde bomba patlaması olmuştu vede ne yazıkki bir vatandaşımız ölmüştü çok üzücü şeyler ne yazıkki...umarım bir gün bu olaylarda çözüm bulacaktır (hal bu kadar karışıkken nasıl olacaksa)..... |
Ynt: Benim Güncem Katılıyorum Suzzy Malesef üzücü bir olay , sevindirici yanı yaralı ve can kaybı yok |
Ynt: Benim Güncem Çok geçmiş olsun pamir. Allah korusun valla emanet yaşıyoruz :( Can kaybı olmaması sevidirici. Tekrar geçmiş olsun. |
Ynt: Benim Güncem Teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim hepimizi korusun.. |
Ynt: Benim Güncem Pamircim çok geçmiş olsun cnm...Böyle saldırıları yapan insanların o anki düşüncelerini fln anlayamıyorum bir türlü... |
Ynt: Benim Güncem Teşekkürler Sycorox Neyse hareketli başlayan birgünün ardından misafirlerimide uğurlayıp evimin temizliğini yapıp nihayet dinlenmek için oturuyorum. Keyfimizi bulmak lazım malum keyfimiz kaçmıştı sabahtan. E birkaç güzel klip ekleyeyim bende biryandan Yazılan fakat benim kaç gündür okuyamadığım yazılarınızını okuyayım. Umarım gündemde yine yemek tarifleri yoktur. girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |