![]() |
Benim Güncem Merhaba arkadaşlar Hayatımdeğişti.com'u keşfedeli 3-4 hafta oluyor.Ancak kabuklarımın çokluğundandır belkide sadece sizi okumakla geçiriyorum tanışmaya kendimle ilgili 1-2 kelime dahi yazmaya çekindim.Ama sanırım alışıyorum ve seviyorum sizleri artık yazma vaktimin geldiğine karar verdim. 34 yaşındayım.İstanbulda yaşıyorum.Özel sektörde çalışıyorum.Evliyim bir oğlum var.Sadece sürüklendiğimi hissediyorum. Bugün sebepsiz bir mutsuzluğum var. İçim sıkkın Belkide .................. Bilmiyorum bilmiyorum................................... |
Benim Güncem Alıntı:
|
Benim Güncem bu arada hoş gelmişin kardesşşş!!!! gulensmiley |
Benim Güncem Hoşgeldiniz 956k Böyle dışarıdan takip eden bir çok üyemiz var.Darısı onların başına diyorum... blissy |
Benim Güncem hosgeldin arkadasim hismiley |
Benim Güncem hoşgeldin, emel gibi ben de dik otutup, yada ayağa kalkıp deriinnn deriiinnnn nefes alıp ana odaklanıyorum... tavsiye ederim çok işe yarar... |
Benim Güncem Merhaba arkadaşlar hoşbulduk.çok sıkıntılıydım.Çok şükür bugün istifa ettim ve bitti.Artık ihbar sürecindeyim.İnanıyorumki çok iyi bir işe geçiş yapacağım çok yakında.Herşey çok güzel olacak sizin sıcaklığınız samimiyetiniz ciddi anlamda bana moral veriyor.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsınız....Öyle gaza geldimki işimi değiştirmişken eşimidemi değiştirsem diyorum. smil56...Benim Cv hazırlamam lazım Sevgiyle kalın hismiley |
Benim Güncem hosgeldınız hayırlı olsun, ben de hem ısımı hem de hayatımı degıstırdım, ıyı kı de degıstırmısım, sımdı gunes tutulması var yenı baslangıclar ıcın ıyı dıyorlar , hadı bakalım hayırlısı sevgıler tresor gogogo |
Benim Güncem dün akşam istiklalde bir ablamızı ziyaret ettim.tarot falıma baktı.Dün akşamdan beri ağlıyorum.kafamın içindekileri yüreğimin içindekileri bir insan bu kadarmı net cümlelere döker ve bir aşk bu kadarmı imkansız olur? yüreğim acıyor sensizdim hep hala sensizim ve hep sensiz kalmak tüketiyor beni ben senden gidiyorum biliyorsun değilmi sevgili........... |
Benim Güncem Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM. |