![]() |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheo .. emel ..... psikonun yegeni... nerelerdesiniz... güzel haberlerinizi bekliyoruz... ??? |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR maalesef yeni okuyabildim, geçmiş olsun arkadaşım, bir an önce toparlanmanı diliyorum.... sad456 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR çok geçmiş olsun psiko ,umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR sabah 10 dan sonra yazdığımız mesajları yitirdiğimiz için son yazdıklarımı hatırlamaya çalışarak... ekliyorum arkadaşlar.. bu bölümden haber bekleyen arkadaşlarımız vardı.. en son emel : zannedersem bu gün yarın psiko' yu eve çıkaracaklar diye güzel bir haber vermişti.. bizlerde sevinmiştik.. blissy |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR smiliyface smiliyface smiliyface kerem abimin ameliyatı iyi geçmiş.ve süper haber;tamamen iyileşmek için bir haftaya kadar amerikaya gidiyor. kerem abim tamamen iyileşicek.blissy yrn bi telefon açıcam amerikaya gitmeden bi kez konuşayım.hasta olarak son kez konuşayım.sağlıklı olarak dönücek geriye. s456 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheo cum sağol iyi haberlerin için... bir de sakıncası yoksa hastalığın ne olduğunu tam olarak bilsek te siprütüel çalışmalarımızı ona göre yönlendirsek.. ama sen yinede ne olduğunu söylemeden önce kerem den izin al... en azından hayal ablaya bana Kurby ye (reiki 2 ve yukarısı olan adı şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar varsa lütfen kusura bakmasınlar hatırlayamadığım için) bildir ki çalışmalırımızı daha sağlam zeminler üzerinde yapalım.. iyi dileklermiz.. enerjilerimiz ve dualarımız onunla... thumbsanim sevgiler.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR ilgili herkese çok ciddi ve kalpten teşekkürler. kerem abimin hastalığnıı bende tam anlayamadım.kuzenide çok heyecanlı olduğu için anca onu sakinletirmeye vakit bulabildim. ciğerlerinde sorun vardı sanırım.o gece düzgün nefes alamıyodu zaten.konuşurken bi anda bilgisayarın başından ayrılmış.hastaneye kaldırmışla.r belki bana kzıcak iyileştikten sonra olm ne bu bölüm böle diye ama o iyileşsinde kızsın bana. çalışmalarınız umarım meyvelerini verir. ben yürekten inanıyorum kerem abimin iyileşeceğine. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR haberler guzel desenize,hayirlisiyla gitsin,iyilesip aramiza dönsün..acil sifalar diliyorum |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR bu ne be iki gün ortalıktankayboldum kampanya mı başlattınız orpheo bittin sen 2600 accık sır tutun bee |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR aa psiko gelmiş 12389 geçmişler olsun yazılanlar üzdü bizi umarım iyisinizdir.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM. |