![]() |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR şimdi olaylar çözüldü. sitede olan kuzeni.dolaşıyo.konualrı fln okuyo.benle konuşuyo şuan.kerem abim çıkmış ameliyattan.herkese geçmiş olsun. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR agl34 umarım iyidir |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR pınar aplaaa.kereme abi 3 gün hastanede.biraz dinlenecek. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR emel ne olmus tam olarak , sen haber aldın mı ?? |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR yeğeni ile şimdi mns de konuştum ameliyattan çıkmış iyimiş ,dualarım seninle psiko kardeşim |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
umarım biran önce iyileşip aramıza eskisinden daha sağlıklı olarak döner.Doktorumuza bütün Türkiyenin ihtiyacı var |
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR psiko nun niyetini anladım arkadaşlar... doğum gününde yeniden doğmaya karar verdi... kendi dahil hepimizi korkutup üzdü ama ... ameliyatla kendine çip taktırmıştır belki... bu dünyada ne olursa olsun beni yıldıramaz çipi... tekrar başlayacak herşeye ...daha güçlü olarak ... daha mutlu olarak.. ve hayat sana karşı yenilmez olarak.. psikonun yeğeni.. ona söyle bırakmayız yakasını gördüğün gibi.. hastalanıp kaytarmak yok.. tüm sevgimizle yanındayız.. tutsun ellerimizden de bir an evvel ve veri gelsin tüm haşmetiyle.. sevgiler... ttli3 ark5 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Arkadaşlar şimdi okudum çok üzüldüm.Elimden ne gelirse yapmaya çalışıcam.inş.çabucak düzelir ve aramıza döner. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM. |