Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2298-psiko-ameliyata-alinmistir-tum-uyelerin-pozitif-enerjisine-ihtiyacimiz-var.html)

shamanic 23-10-2007 03:38 PM

Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR

PSİKO... blissy hoşgeldinnnnn ark5 büyük geçmiş olsun... fazla yorma kendini... dualarımız seninle ..... iyileşte yazılarını yolla gene bol bol ... ttli3

hülyaa 23-10-2007 03:44 PM

psiko sen misin? blissy
şükür iyisin ya,bizi çok korkuttun.tekrar hoşgeldin aramıza.kendine dikkat et bak iki gün gittin neler oldu...
bu sitedeki kimseyi tanımıyorum aslında.ama birine bişey olduğunu duyunca sanki yıllardır tanıdığım birine bişey olmuş gibi üzülüyorum.birinin başardığını duyunca da inanılmaz seviniyorum.bilinen şeylerin işe yaradığını ben göremesemde birirlerinin görüyor olması beni mutlu ediyor.evet hepimiz üzüldük dualar ettik,sende olsan aynını yapmaz mıydın?bu yüzden aramız da sır diye bir şeyin olduğunu sanmıyorum,ama başka sırlar var tabi. aa34
baksana nelerimizi paylaşıyoruz ve paylaşmaya da devam edeceğiz..sağlıklı ve mutlu yaşaman dileğiyle

neslihannl 23-10-2007 04:28 PM

gecmis olsun. Allah acil sifalar versin psikoya

25emel 23-10-2007 05:04 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
bu ne be iki gün ortalıktankayboldum kampanya mı başlattınız orpheo bittin sen 2600 accık sır tutun bee

hoşgeldin geçmiş olsun...

PSİKO 23-10-2007 06:30 PM

uff oldum ben ama saol canım kankim benim yaptıklarını aldım kuzenimden çocuğu dövcekmişin nerdeysen 2600

su_oguz@hotmail.com 23-10-2007 06:36 PM

alt tarafı yaş gününü kutladık ama sen ortadan kayboldun,
merak ettik seni tuh788 ameliyat haberine çok şaşırdık.... tuh788
ama iyi olmanada çok sevindik sana büyük geçmişler olsun psiko

orpheo 24-10-2007 02:53 PM

nabim kerem abi mert endişelendirdi bende kolları sıvadım fenamı yaptık yav smiliyface

ama ne şanski şimdide benim babam ameliyatta.trafik kazası geçirmiş.noluyo anlamıyorum bu hafta yaa

shamanic 24-10-2007 03:05 PM

orpheo cum şimdi okudum yazını.. sad456 sad456
babanın durumu nasıl .. umarım çok ciddi değildir... dualarımız seninle ablacım elbette pozitif enerjimizde..
gelişmelerden bizi haberdar et..
büyük geçmiş olsun.. bir an evvel sağlıklı haberlerini senden alabilmek ümidiyle
sevgiler..

orpheo 24-10-2007 03:09 PM

kerem abiye sevindik.bi gün geçmedi.kaza yapmış zincirleme olmuş.hatta kayıp yolcualrda varmış fakat babam bi şekilde kurtulmuş.sol kolku kırılmış.onu ameliyata alıcakalr yarın.kafadada 8-9 dikiş fvar.ama herhangi bi beyinsel hasar yokmuş.bu hafta çok dikkat ediyorum kendime.uyuz bi hafta

shamanic 24-10-2007 03:20 PM

tekrar geçmiş olsun.. daha büyük yaraları ve kayıpları olanlara da acil şifalar versin ya rab... baban adına kötünün iyisi durunu için sevindim.. güzel gelişmelrden haberdar et yine bizi .. sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:52 PM.