![]() |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Psiko geçmiş olsun, aman kendine dikkat et doktor cici bak kendine 12389 ( o sigarayıda söndür artık n9598 ) http://www.semahastaneleri.com/cards...e_balloons.gif |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR valla doğru ne geldiyse o nargile sigaradan geldi başıma orçun manevi kardeşim babana üzüldüm inşallah bişeyi yoktur ya |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
|
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR büyük geçmişler olsun orpeo,umarım ciddi yaralanmalar yoktur, lütfen aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. umarım her şey yolunda gider,acil şifalar dilerim. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR Alıntı:
gecmiş olsun karrrdeşim acil şifalar diliyorum... rt67 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheocum yeni görebildim... büyük geçmiş olsun, Ahllah şifalar versin |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR orpheocum.. ameliyat güzel geçmiştir inşallah.. sağlıklı haberlerini bekliyoruz.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR hiç haber vermedin bu gün bize... umarım babanın ameliyatı iyi geçmiştir orpheo.. yarında akşama kadar ben uğrayamayacağım siteye.. tuh788 aklım senden gelecek güzel haberlerde kalacak şimdi.. mutlaka yaz buraya gelişmeleri.. meraktayız hepimiz.. |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR evet yaa inşallah güzel haberlerle dönersin (yazarsın )orpheo babana ve ailene geçmiş olsun dileklerimle cat56 |
Ynt: PSİKO AMELİYATA ALINMIŞTIR TÜM ÜYELERİN POZİTİF ENERJİSİNE İHTİYACIMIZ VAR herkese teşekkür ederim..dalında uzman bi profesöre götürdük babamı.kendine gelmiş olacakki bugün benden kuzu dolma istedi hemen serumlu serumlu smiliyface alem adam ya. ameliyat birgün ertelendi.bugün olucak.yani cuma günü.ctesi yada pazarda büyük ihtimal evde olur. derty |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 AM. |