| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yasemin'ce degisimler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ayyyy kiyamam valla:)) Ne diyeyim simdi , sarmalar olayini inan ilk defa toplu halde yapiyorum, cok keyifli oluyor inan bana:)) cok gulduk . Henuz o doyma hissi yok, var desem yalan olur. Fakat soyle bir sey var, ki bu yoktu: ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ayyyy kiyamam valla:)) Ne diyeyim simdi , sarmalar olayini inan ilk defa toplu halde yapiyorum, cok keyifli oluyor inan bana:)) cok gulduk . Henuz o doyma hissi yok, var desem yalan olur. Fakat soyle bir sey var, ki bu yoktu: canim birsey çekince durup 2sn safinaza sorup acaba gercekten açmiyim diyebiliyorum. Inan cok kandiriyo su safinaz beni :)) Su iciyorum ve istek yok oluyor, mucize bi olay anlican. BuGün fazla dans edemedim , SORUN YOK.Yarin var . Ben bu sayfada ozellikle yeme aliskanliklarimi duzeltmek istemiyorum, kendimi tanimak ve tamamlamak , kendime yetinmek istiyorum.4 gunden beri esim bana biseyler soyluyor , ornek: dun masadaydi soyle birsey dedi; bir parça ekmek ver :( 8 seneden beri ilk defa cumlesini geri alip soyle dedim: bir parca ekmek VERIRMISIN!!! Garibim napicani sasirdiki cevap veremedi:))) çok guzel ve komik duyguydu . Yine boyle birkaç ornekler var iste, ne bilim az evvel mesela tatli yokmu dedi ? Evet var dedim, getirde yiyelim dedi:)) Getirirmisin !!! dedim ayy çok eglenceli oluyor ama.... Yani en azindan yas_min mutlu oluyor:)) sevgimle |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
degisimler, yasemin'ce |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yasemin'ce degisimler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ayyyy kiyamam valla:)) Ne diyeyim simdi , sarmalar olayini inan ilk defa toplu halde yapiyorum, cok keyifli oluyor inan bana:)) cok gulduk . Henuz o doyma hissi yok, var desem yalan olur. Fakat soyle bir sey var, ki bu yoktu: ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi