![]() |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Yeni yaşın sağlık, neşe,sevinç getirsin sana. İyi ki doğdun Mesut http://img85.imageshack.us/img85/5585/birthdaycakek.gif |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Mesut'un Günlüğü Uzun süre oldu yazmayalı.Bu süreçte baya şeyler yaşadım.Aşık oldum.Aşkımı yaşadım.Sevgi gerçekten çok güzel bişey.Ama aynı zamanda çok yaralayıcı olabiliyor.Herşeye rağmen güzeldi.İş devam.Bazen sıkıntılar yaşıyorum.Ama yaşadığım şeylerin beni daha büyüttüğünü düşünüyorum.Hayat buymuş.Sürekli kendini mücadelenin içinde bulma.Eğer direnirsen güçlü oluyorsun.Kendini bırakırsan eziliyorsun... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü mühim olan bu yoldan zevk almak galiba..varacağın yerde ne hissetceğini bilmiyorsun ama yolun keyfine vararak yürüyorsan hayatın güzel geçiyor demektir galiba.. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü bu ne güzell . umarım daha ii anlar yaşarsınn . ii dogdun mesutt :) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü İlişkim bitti 3 gündür hüznünü yaşıyorum.Aklımdan geçirdiğimiz anlar geçiyor.Daha çok güzel şeyler aklıma geliyor.Yer yer gülüyorum.Ayrılığımızda saygı içinde bitti.Belki de en güzel tarafı bu.Benim için gerçekten zor olacak.Ama hayat devam ediyor.Alışmaya çalışıyorum.Bugün uyuyordum.Birden kardeşimin sesi geldi.Uyandım.Babam geçici bir hafıza kaybı yaşamış.Üzüldüm inş. bişeyi yoktur.Yarın doktora gidecek.Hayata bakış açım daha değişti.Pamuk ipliğinde yaşıyoruz.Birkez daha hayat bu yönünü hatırlattı. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü baban nasıl oldu?nesi varmışş? |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Babam daha iyi.Ama pazartesi doktora gidecek.O zaman belli olacak.Başım ağrıyor diyor.Başım dönüyor diyor.İnş. önemli bişeyi yoktur. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü umaırm yoktur..cok gecmış olsun.. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü geçmiş olsun ... ALLAH şifalar versin arkadaşım...inşallah baban sağlığına yeniden kavuşur... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 AM. |