Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mesut'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227183-mesutun-gunlugu.html)

kumsal1980 24-04-2011 03:40 PM

Cevap: Mesut'un Günlüğü

Çok teşekkürler

bigokyanus 26-04-2011 11:27 AM

Gitti mi doktora? Nasıl oldu şimdi?

Çok çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin :)

kumsal1980 26-04-2011 05:36 PM

Doktora gitti.Migren ve depresyondan kaynaklı demiş.Rahatladık çok teşekkürler.

yelda_k 26-04-2011 08:59 PM

geçmiş olsunn ..

migrenin tedavisi yokk çok lanet bir hastalıkk .ama baş edilmeyecekk şekildede değill.atak öncesii önlem almasıı gerekiyor sadeceeee....

bendede migren varr ve hep dua ederim agrım başladığında rabbbim kimseye vermesin dieee ...

geçmiş olsunn tekrarr

kumsal1980 28-04-2011 02:57 PM

çok teşekkürler size de geçmiş olsun...

bussraster 28-04-2011 04:04 PM

ay yaaaaa
eşimde de migren problemi vardı
tamemen ortadan kalkmasa da atak sıklığı
jinsei kolyeyle çok azaldı
tavsiye ederim

kumsal1980 07-05-2011 01:45 PM

Bazen tükendiğimi hissediyorum.Belli bir yaşa geldiğim halde hala bağımlı yaşamak özgür olmamak hayatı seyretmek koyuyor açıkçası.Aynı hayatı tekrarlayıp duruyorum.Sıkıntılar yaşıyorum.Kolay kırılgan olabiliyorum.İnsanlar ne dedikleri beni etkileyebiliyor.Küçükken bunu yapamazsın şunu yapamazsınlarla büyüyen ben büyüdüğümde sorumluluk almakta zorlanan bir kişi haline gelmişim.Benden üstün hissettiklerimin yanında rahat olmamamda cabası.Bu da yeni bir işe girmeme en büyük engel.Aşırı telaş yapıyorum.Elimde değil.Aslında 20 yaşından beri kendimi aşmak için uğraştım durdum.Vazgeçtim tekrar denedim.Vazgeçtim tekrar denedim.Geçmişe göre iyi olsam da hayallerimin olmaması beni korkutuyor.Çünkü içimde yapacağıma dair inanç azalmış.Bazen düşünüyorum ben nasıl bu hala geldim.Yaşamam gereken hayat bumuydu.Günübirlik yaşamak.Mutluluk içimizde kendimize nasıl baktığımız.başka bişey değil.Ben bazen kendime acıyorum.İşte omzumda ağrı var.Biliyorum ki stresten kaynaklı.Ailevi sorun yaşıyorum.İlişki konusunda sorun yaşıyorum.İşte sıkıntılarım oluyor.Ve ben tükendiğimi hissediyorum.Düşünmekten kafam allak bullak olmuş.Artık en büyük mutluluğum uyku olmuş.Ne kadar acı.Mutluluk ne sevgili,ne iş,ne başka bişey.Mutluluk kendimize bakış açımız başka bişey değil…

papatyagibiyaşamak 07-05-2011 02:48 PM

Telkinleri dinlemiyor musun kumsal?.. İstersen kendine olan inancını yeniden kazanabilirsin ama eğer istersen...

bigokyanus 09-05-2011 11:40 AM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796942)
Doktora gitti.Migren ve depresyondan kaynaklı demiş.Rahatladık çok teşekkürler.

Çok çok geçmiş olsun , her şeyin çaresi beyinde , Allah acil şifalar versin...

kumsal1980 07-08-2011 05:57 AM

Bakıyorum telefonuma saat 05:20.İşteyim ,gece vardiyasındayım.Biraz uykum var.Ama saat 8'e az kaldı.Baktım yazma isteği var.Uzun zamandır bişeyler yazmıyordum.İçimdekileri döküyim dedim.Zaman hızla ilerliyor diyecem birden aklıma bu sözü ne kadar çok kullandığım geldi.Bazen durur,düşüncelere dalar zamanın nasıl hızlı geçtiğini bir film şeridi gibi gözümün önünden geçiririm.Bazen içimde bir ürperti olur.20 sene önceki zamana giderim.Daha dün değilmiydi derim.Ve bir daha anlarım ki zaman çok kısa.Aslında anlıyorum ki yaşamayı çokta beceremiyoruz.Kendi açımdan konuşuyim hep tekrarları yaşıyorum.Geçen gün farklı sokaktan gittim.Sırf farklı bişey olsun diye.Aynı şekilde hastaneye gitmiştim.Yürüyerek indim.Bir taraftan da etrafı gözlemledim.Bazı evlerde köy havası vardı.Köyüm aklıma geldi.Nedense küçükken köy yollarında yürümeyi çok severdim.iki sene önce ziyarete gitmiştik.Ziyarete çıkmak için baya yürümek gerekiyordu.Çok eğlenceli geçmişti.İnerken koşa koşa inmiştim.Ben nasıl buraya geldim :) en çok ailece piknik yapmayı özledim.Ramazandan sonra ayarlayacam.Düşüncelerim de gitmediğim yerlere gidip fotoğraf çekmekte var.Gezmek hoşuma gidiyor.Psikologa gidiyorum.Bana yapmak isteyipte yapamadığın en az birşey yap dedi.Önce İznik'e gideceğim.Güneş gözlüğü alacam.Gözlük takacam.Kitabımı alıp sahilde okuyacam.Denizin sesi eşliğinde kitap okumak güzel olsa gerek.Neyse bu kadar yazı yeter şimdilik biraz iş yapıyim :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM.