![]() |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Birazdan uyuyacam.Kafamda yaraına dair güzel düşüncelerle uyuyacam.Yarın ben kendim olacam.Güçlü olacam.Yarın hayata gülümsüyor olacağım :))) herkese iyi geceler... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Selam Mesut, Gönlünden geçenleri ne güzel dökmüşsün yazıya... Okurken tüylerim diken diken oldu. İnşallah hayat aşkı da, mululuğu da senin güzel kalbinin istediği gibi verir sana. Sen sev, sevmekten, aşık olmaktan güzel bir duygu var mı bu dünyada? Kendin için, ruhun için sev. Dileklerinin gerçekleşip sen her daim mutlu etmesini dilerim:)) Sevgiler canım benim |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Alıntı:
Yarın yeni birgün için yatmaya hazırlanırken yarından istediğim bana mutlulukları,güzellikleri görmemi sağlaması.Kötü bişeyden bile iyi bişeyi bulmam,görmem.Hayat güzel çünkü hayata gülen gözlerle bakıyorum :)) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Harikasın Mesutcum, Yeni doğan her gün sana bolluğu, bereketi, mutluluğu ve tüm iyiliğiyle gelsin:)) Yüreğindeki güzel duygular herkesi sarıp sarmalasın!!! İyi ki varsın Mesutçum:)) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Zaman su gibi akıyor.Bugün bir yaşımı daha doldurdum.30 nlu yaşlar.İnsan hep kendini sanki hep küçük kalacak gibi hissediyor.Ama öyle değil.Zaman büyütüyor sen hala kendini küçük zannederken :) |
Aman tanrım, Dün senin doğumgünün müydü??? Doğru mu anladımmmm???? 10 Ocak görünüyordu ama... Olsun yanlış da anlamsam umrumda değil... Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk, sevinç ve hakettiğin tüm güzellikleri getirsin Mesutcum. Güzel dostlar, yeni ortamlar, yeni paylaşımlar seni bulsun. Güzel süprizler ve şans hep yanında olsun. Bolluk bereketi yaşadığın gibi, gittiğin her yere taşımanı, Evrenin enerjisiyle dolmanı dilerim. Seni iyi ki tanıdım:)) Sevgilerimleeeeee İyi ki doğmuşsun canım:))) |
|
Cevap: Mesut'un Günlüğü nice mutluuu yıllaraa.iiki dogmuşssun! :) |
|
Cevap: Mesut'un Günlüğü İnsan yeni yaşına geldiğinde veya yılbaşında hayatını değiştirecek kararlar alır kendince.Tabi herkes için geçerli değil bu durum.Hayatını değiştirmek isteyen ama yine aynı hayatı yaşayanlar için geçerli.Ama gelin görün ki aldığı kararlar buharlaşır gider kısa bir zaman içinde.Yine kendini düşünceler içinde bulur.Belki de en büyük sorun harakete geçmemektir.İnsan harakete geçtiğinde çoğunlukla görüyor ki yapabilirmişim.Ne kadar kolaymış.Dışardan zor gibi görünen şeyler aslında o kadar zor da değilmiş diyebiliyor insan.Ama gelin görün ki harakete geçmediğimiz için nice güzel şeyleri kaçırıyoruz.Bende öyleyim.Hayatı farkında yaşamak arasıra silkelenip yaşama tutunmak gerekiyor.İçindeki güzellikleri keşfetmek ve içindeki çocuğu sevmek şımartmak lazım :))) herşeye rağmen hayata gülümsüyorum.Ben olduğum için hayat güzel :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |