![]() |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Pazartesi aldığımız haberle şok yaşadık.Dayımın oğlunun zamansız vefaatı bizi oldukça üzdü.Geride kalan 2 küçük çocuk acımızı daha artırdı.Bir kere daha hayatın farkına vardık.Sevdiklerimizin değerini bilmemiz gerektiğini,küçük şeylerle hayatımızı harcamamız gerektiğini anladık...Hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Haklısın Mesut,hayat bazen güzel bazen de acı sürprizler yapabiliyor bize..hayatın değerini anlayabilmek için sadece yaşadıklarımız değil,çevremizden aldığımız dersler de etkili.. Yakının için Allah'tan rahmet,geride kalanlara da başsağlığı diliyorum.. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Allah rahmet eylesin Mesut... sad456 |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Allah Rahmet eylesin mesut.Sevgiler.. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Amin saolun. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Allah rahmet eylesin Mesut. Geride kalanlara da başsağlığı ve sabır diliyorum.. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Bugün yine kendimi hayata karşı yenik hissediyorum.Yapamıyorum olmuyor... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Yapma Mesut, Kendine gerçekten haksızlık ediyorsun. Hayat insanı bir yerinden kucaklamazsa başka bir yerden mutkala kucaklar. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Böyle durumlarda en iyisi kontrolü bırakmak. Sabredebilirsen bu dönemlerin geçtiğini göreceksin. Dirençler yorar insanı bazen.Her şey tersine gider.Ama, bunun kısa süreli olacağına inanabilirsin.superxy Her şeyi oluruna bırakmanı ve sadece izlemeni tavsiye ediyorum böyle dönemlerde ;) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü basınız sagolsun mesut sen çok guçlu birisin.hayatın emrivakileri acımasız olsada .sabretmekten baska bı yol kalmıyor bıze... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |