Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mesut'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227183-mesutun-gunlugu.html)

kumsal1980 12-08-2010 02:44 PM

Cevap: Mesut'un Günlüğü

Aslında üzüntümde bu.Birkez geliyorusn hayata.Ve kendini sorunların içine sokuyorsun.Kurtulmak istiyorsun daha batıyorsun.Neden ben böyleyim diye kendine kızıyorsun bu sefer.Hayalllerin çok uzağında bir hayat yaşıyorsun.Çoğu şeyde başarısız oluyorsun.Temelinde içindeki dünyayı yaşıyorsun.Bunun farkındasın bu daha üzüyor seni.Sürekli öğütler alıyorum.Millet ne zaman evlenecen diyor.Bir küçümseme var.İşi soruyorlar küçümsüyorlar.Evet umursamam gerekiyor ama bazen olmuyor.Diyemiyorsun herkes aynı değil.Anlamıyorlar çünkü.Ben mesutum ben farklıyım.Eyleme geçme sorunlarım var.Evet biliyorum yoksa eyleme geçsem herşeyin ne kadar basit olduğunu....

kumsal1980 12-08-2010 10:37 PM

Bugün bakkalda çocuklarla oynadım.Beni en çok mutlu eden çocuklarla oynamak.Kağıttan uçak yaptık.Gelen giden yapmamı istedi.Çocuklar ahh o saflık süper yaa.Küçük bir çocuk geldi bakkala.En büyük kim dedim ben demez mi.Ben takım olarak sormuştum ama bu çocuk farklı :)) hayata bir çocuğun gözüyle baksaydı herkes dünya cennet olurdu herhalde.Bugün biraz kötüydüm çocuklarla uğraşmak biraz kafamı dağıttı...neyse bugünlük bu kadar.yeni güne yeni umutlarla başlamak istiyorum.İnsanları insan olduğu için seviyorum.Site sakinleri iyi ki varsınız.Mutlu kalın :))

kumsal1980 13-08-2010 12:57 PM

Yaşamanın zamanı geldi de geçiyor bile.Ben bu dünya ya üzülmek için değil yaşamak için geldim.Bugün yaşamayı seçiyorum.Hayata gülümsüyorum :))

pimpinella anisum 13-08-2010 01:07 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762064)
Yaşamanın zamanı geldi de geçiyor bile.Ben bu dünya ya üzülmek için değil yaşamak için geldim.Bugün yaşamayı seçiyorum.Hayata gülümsüyorum :))

956k 956k 956k

kumsal1980 13-08-2010 04:33 PM

Çalışıyorum ama çalıştığım işte mutlu değildim.Aslında ayrılmayı düşünüyordum.Zaten fabrika da kötü durumda.Heran çıkış verebilir.Böyle düşünürken bugün iş görüşmeisne çağırdılar.Birkaç kez daha gitmiştim oraya.Bu sefer büyük ihtimal olacak gibi.İş değişikliği benim için daha iyi olacak.Orada kendimi daha geliştireceğime inanıyorum.İş görüşmesine iyi hazırlanıyimde bu sefer kendim başarıyim.Hayat çok güzel.Yeter ki görelim.Hiç beklemediğin anda bişeyler değişebiliyor.Bazen çok umutsuzken bile...

Işıldayan Safir 13-08-2010 04:45 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762126)
Çalışıyorum ama çalıştığım işte mutlu değildim.Aslında ayrılmayı düşünüyordum.Zaten fabrika da kötü durumda.Heran çıkış verebilir.Böyle düşünürken bugün iş görüşmeisne çağırdılar.Birkaç kez daha gitmiştim oraya.Bu sefer büyük ihtimal olacak gibi.İş değişikliği benim için daha iyi olacak.Orada kendimi daha geliştireceğime inanıyorum.İş görüşmesine iyi hazırlanıyimde bu sefer kendim başarıyim.Hayat çok güzel.Yeter ki görelim.Hiç beklemediğin anda bişeyler değişebiliyor.Bazen çok umutsuzken bile...

Şimdiden hayırlı olsun diyelim o halde. Tebrik ederim. Hayatı güzel kılan da belki de bu beklenmedik sürprizlerdir. Tüm bunların tadını çıkar. girlhaha

bigokyanus 13-08-2010 05:17 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762126)

Bu mudur evet budur , çok çabuk cevap almışsın isteğine , çok sevindim. Bu daha başlangıç :))

kumsal1980 13-08-2010 09:10 PM

Çok teşekkürler

kumsal1980 16-08-2010 11:44 AM

Ben şimdiye kadar beni üzenleri affediyorum.Ben de üzmüşsem affola.Hayatımı doğru şekilde yaşamak en büyük temennim.Bir yere geleceksemde kendi tırnaklarımla kazıya kazıya gelmek en güzeli...

kumsal1980 16-08-2010 04:47 PM

İşe alındım.Çarşamba günü başlıyorum.Benim için baya değişiklik olacak.Ben buraya önceden de başvurmuştum.Gittiğimde senin cv in hep elime geliyor nedense dedi.Bir kısmet var herhalde dedi.Konuştuk işe aldı.Hayırlısı olur umarım...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM.