Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mesut'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227183-mesutun-gunlugu.html)

kumsal1980 20-08-2010 12:26 AM

Cevap: Mesut'un Günlüğü

Saol teşekkür ederim.Ben buraya 2-3 kez başvurmuştum.2-3 kez görüşmeye çağrıldım.Biraz şans diyebilirim ya da kısmet.Şuan işi yeni öğreniyorum.Benim için yeni bir sektör.Öğrenme aşamasındayım.Teşekkür ederim.Siz de ii ki varsınız.Herkes ii ki var :))

yeni bir hayat 21-08-2010 12:15 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762794)
Bir kapı buldum.Oradan içeri girdim.Bu yeni hayata açılan bir kapıydı.Bana girerken biri bir kağıt verdi.Aynı hataları tekrarlama yazıyordu.Kendinden emin ol yazıyordu.Hayatında olumsuzluklar olacak onlara atkılmak yerine nasıl bu olumsuzluktan kurtulurum nasıl ders çıkarırım onu düşün diyordu.İlla ki seni sen yapacak güçlendirecek şeyler yaşayacaksın.Onlara bakış açın seni ya kuvvetli yapacak ya da güçsüz.Karar tamamen sana ait yazıyordu.Sen iste yeter ki.Ama yürekten iste.İstemekle kalma onun için bişeyler yap.Sürekli aklın yapacağın şeylerle dolsun.Geçmişe takılıp gelecek kaygısına takılıp kendini zincirleme diyordu.Bir adım at gerisi gelir yazıyordu.Biyrandan okuyor biryandan yeni hayata doğru ilerliyordum... :))) herkese ii geceler.Mutlu kalın :))

Yeni işin hayırlı olsun Mesut..Bu yazdığın yorumdan sonra zaten bu kapının açılmaması düşünülemezdi..
Ve daha önünde açılacak yeni kapılar,yeni fırsatlar var..Her geçen gün hayat, nice güzellikleri çıkaracak karşına..Olumsuzluklara karşı bakış açını ve azmini de takdir ettim..

Herşey en yüksek ve en yüce hayrına gerçekleşsin..

Sevgiler..actionsmile

kumsal1980 10-09-2010 11:36 PM

Çok teşekkür ederim.Yine sıkıntılar yaşadığım oluyor ama hayat bu.Olumsuzluklara odaklanırsak daha çok seni buluyor.Ben yaşamaya odaklanıyorum...

kumsal1980 12-09-2010 01:22 AM

Gecenin bir vakti.Yaşam yine tüm hızıyla akıyor.Daha yeni 6 mayısta cep telefonuma kaydettiğim bir ses kaydını dinledim.Orada demişim ki zaman akmıyor gibi görünse de çok hızlı akıyor.Ve herşey değişiyor.Ne yapacaksan yap erteleme.Kendime inandığımdan sevdiğimden bahsetmişim.Bakıyorum da 4 aydan fazla geçmiş.O zamandan beri işim değişti.Hayatımda hala eksiklikler var.Sorunlara değil çözümlere odaklanmak en iyisi.Zateb böyel düşündükçe hayat daha güzel oluyor.Yapabileceğini bilmek ve yapmak.Üzerine üzerine gitmek.Denize girmeden yüzme öğrenemezsin.Hayatında böyle olduğunu biliyorum.Uykum geldi sonra yazarım günlüğüm :)) Kendimi ve herkesi seviyorum.Herşeyi olduğu gibi kabul ediyorum.Gücüme yeteneklerime inanıyorum.İyi ki varım iyi ki varlar :))

zahiri 12-09-2010 01:37 AM

iyiki varsin o zaman ::)
okurken huzuruna ve tatli yorgunluguna sahit oldum banada yasattin uykum geldi :):):)

devam et Mesut inanmaya devam...

kumsal1980 12-09-2010 01:39 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767923)
iyiki varsin o zaman ::)
okurken huzuruna ve tatli yorgunluguna sahit oldum banada yasattin uykum geldi :):):)

devam et Mesut inanmaya devam...

:)) iyi geceler o zaman.senin içinde herşey güzel olur umarım.Olacağını da biliyorum :))

kumsal1980 14-09-2010 02:48 PM

Uzun süredir seni bekliyorum.Nerde kaldın be sevgili.Bak yüreğimi susturamıyorum.Sürekli konuşuyor sevilmek istiyorum diyor.Yüreğini çok ihmal ettin diyor.Ve anlatmaya başlıyor onu dinliyorum.Bir çocuk düşün diyor babasıyla bakkala geliyor.Babası kendi için bişeyler alıyor.Derken çocuğa bişey almadan çıkıyor.Çocuk durur mu daha girer girmez kafasında bişey almak varken hiçbişey almadan çıkmak istemiyor ?Ağlamaya başlıyor istediği şeyi gösteriyor ağlıyor babası önce hayır diyor sonra ise mecburen dediğini alıyor.Çocuğun yüzüne bir gülümseme yayılıyor.İşte bende bu durumdayım.Bakkal bir kalp benimse bu bakkaldan istediğim bir tutam sevgi.Çok şey mi istiyorum.Bak ağlarım ha :)artık sev diyor sevil diyor.Ama diyecek oluyorum hemen susturuyor beni.Evet diyor beni çok hırpaladın.Ben(kalbin) bile inandım inanmayıpta napsaydım.Sen her sözü beyninde tutuyordun.Hep onu düşünüyordun.Bana ise aşık etmek seni sevdirmek kalıyordu.Bu saf sevgiyi görmezden gelemezdim ki.Sen doğru olanı yaptın sevdin,sevmek kötü bişey değil ki !.Ama olmadı.İnsan en çok ilklerde zorlanıyor.En saf olduğu zaman o zaman.Sen de zorlandın.Geçti her şey.Şimdi önünde koca bir hayat var.Geçmişi düşünüp sevgiden vazgeçmek niye.Haydi kalk ayağı.Sevgi yolunda yürümeye başla.Bende sana eşlik edeceğim.Düşüncelerinde kendini gör bana da seni sevdirmek kalsın kendine seni aşık ettirmek kalsın.Göreceksin ki kendini sevdikçe sevgiyi bir mıknatıs gibi çekeceksin.Sevgi ile çoğalacaksın.O zaman anlayacaksın ki yaşamak yaşamak olacak.Sevgiyle kal :)

smyrna1 14-09-2010 03:59 PM

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif
Sorunlara değil çözümlere odaklanmak en iyisi.Zateb böyel düşündükçe hayat daha güzel oluyor.Yapabileceğini bilmek ve yapmak.

çok güzel ya, zaten sorunlara odaklansaydık sanırım hala üzermizde muz yaprakları üstümüzde bambu çadırlar, kızları diri diri toprağa gömdüğümüz, bir dünyada yaşıyor olurduk varlık sebebimiz zaten çaba harcamak çalışmakken, olsaydı keşke demekle ancak kendimizi bitiririz.

geçen izlediğim çopra videosunda diyorduya: insanoğlu kendi mutluluğunuda kederinide kendi içinde yaratır ve bitirir, nasıl ki diyor eşinizin bir başka ilişkisi olduğunu duyduğunuzda kend kendimiz kalp vuruşlarımızı kan basıncınmızı adrenalimizi artırıp yıkım haline geçiyoruz, yada borsada ki kağıtlarımızın 5 ekatladığını duyunca aynı şekilde kendi mutluluğumuzu bedenimiz yaratıyorsa, gerçekten mutluluk içimizde kendimizi kandırdığımızı sanmış olma pahasınada olsa....

kumsal1980 20-09-2010 11:36 AM

Hayatta herşey istediğim gibi gidiyor.Sürekli kendime yatırım yapıyorum.Nasıl daha kaliteli bir hayat yaaşrım diye soruyorum kendime. ta içimdem gelen bir ses kendini sev diyor.Sadece bu diyor.Hayata seni bağlayacak bu.Kendine aşık ol diyor.Şımart kendini diyor.Bakma sen insanlara insanlar kendini sevmez ve kendini acı çektirmek için uğraşırlar seni de o girdaba çekmeye çalışırlar.Girersin de o girdaba.kurtulmak istersin ama çeker seni kendine.Herşeyi bırak sev kendini.Kim ne derse desin kulaklarını tıka.Bugün,yarın ve hergün kendimi sevmeyi seçiyorum.Aslında mutlu olmayı seçiyorum...Seni seviyorum Mesut :))

kumsal1980 26-09-2010 10:08 PM

Şunu görüyorum ki benim hayatta en büyük hatam çok düşünmem.Çok takılmam.Gidişata bıraksam herşey daha güzel olacak.Geçmişi silmek kolay olmuyor ki.En kötüsü farkında olup aynı şeyleri tekrarlamak.Ben yaşama kendimi kaptırmalıyım..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 AM.