![]() |
Ynt: Öğrendiklerim Arkadaşlar bazı küçük tefek kaygılarımdan dolayı şu SIRRIN SIRRI konusunu bi süre askıya alıyorum. Hepinizden özür dilerim. Bu arada sevgili bubu telepati ile düşünceyi aşılama bi tür olumlama evet. Ben bunu genelikle görüşmenin sonundaymışım ve artık ayrılıyormuşum gibi olumlarım kendi içimde. Gerçektende işe yarıyor, bi dene bunu. Mesela derim ki : " bu görüşmemizde bana karşı bu kadar canayakın ve iyi niyetli olduğunuz in size çokkk teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek ümidi ile işlerinizde başarılar diliyorum " gibi. Tabiii bunu kendi içimde yaşarken hani bi nevi yaratıcı imgeleeyede giriyorya konu. Gözlerimi kapatırım ve kendimi tamamen o andaymışım gibi hayal ederim. görüştüğüm kişinin lini nazikçe sıkarak tokalaştığımız anda onunla göz göze geldiğimizi ve birbirimize hafifçe gülümsediğimizi görürümo anda. tabiiii haqyal aleminde olan gerçekte de olur ve ben daha telepatideyken bile gülümsemeye başlarım. Selam ve Saygı ile... |
Ynt: Öğrendiklerim çok teşekkür ederim...işte bu bile çekim yasasının varlığına bir delil....istedim,düşündüm,inandım,aldım...şükürler olsun...harikasınız yaaa..ben bu siteye de burada bulunanlara da bayıldım doğrusu...siz daha önce nerelerdeydiniz?tamam saçma bir soru oldu dusun değiştiriyorum,ben daha önce nerelerdeymişim... |
Ynt: Öğrendiklerim Hayatımda okuduğum Ennnn samimi Ennn Cici yazılardan biriydi. alk78 |
Ynt: Öğrendiklerim 1- Kendine günlük, haftalık, aylık hatta bununla bağlantılı olarak yıllık ve beş yıllık hedefler ( istekler ) belirle. Ve bunların üzerinde kısa vadeli olandan uzun vadeli olana doğru yoğunlaş. 2- Hedeflerine ( isteklerine ) önce zihninde ulaş ve kavuştuğun için sevinci yaşa. BU ÇOK ÖNEMLİ ! 3- Hedefinin sana özel ölçülebilir, ulaşılabilir, gerçekçi olmasına özen göster. 4- Sadece isteklerini ( hedeflerini ) düşün. İstemediklerini ise asla ! Ve de hedefini nasıl gerçekleştireceğin konusunda sakın ha sakın düşünme. O ZATEN SANA GELECEK. 5 -Hedefini belirlerken bu soruları kendine sor. A- Şu anda neyi değiştirmeyi umuyorum ? B- Nasıl bir sonuç elde etmek istiyorum ? C- Gerçekleştirmek istediğim şey ne ? D- Zihnimde br sonuç varmı ? E - Zihnimde olan sonuç ne ? Cevaplarının hepsi kesinlikle olumlu POZİTİF olmalı, eğer değillerse hedefinde bir yanlışlık var demektir. DEĞİŞTİR ! 6- İsteklerine sahip olma yolunda kimsenin seni sahiplenmesine izin VERME ! 7- YOLUNDA BAŞ ROLÜ HEP SEN OYNA. 8- Diyalog halinde bulunduğun insanda iz bırakmak istiyorsan YAVAŞ VE VURGULU hareket et. 9- UNUTMA SEN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BİR İNSANSIN. BUNA DAYANARAK EĞER GÜVENİ DÜŞÜNÜRSEN GÜVENLİ GÖRÜNÜRVE HAREKET EDERSİN. ENDİŞEYİ DÜŞÜNÜRSEN KALP ATIŞIN, SES TONUN VE VÜCUT DİLİN BU DÜŞÜNCEYLE ( HİSLE ) EŞLEŞTİRME YAPACAKTIR. 10-UNUTMA ZİHİN VE VÜCUT AYNI SİSTEMİN PARÇALARIDIR. BİRBİRLERİNİ ETKİLERLER. |
Ynt: Öğrendiklerim [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=vPIuIwSJ41s&mode=related&search=[/youtube] Mesaj yok klip var y789 |
Ynt: Öğrendiklerim art56art56 art56art56 alk78 |
Ynt: Öğrendiklerim bende istek listesi yapmaya karar verdim idea3 nerden başlasamacaba dusun |
Ynt: Öğrendiklerim Harikasın asisler daha ne denirki bjksmile |
Ynt: Öğrendiklerim Çok teşekkürler ,çekim yasasını çok güzel açıklamışsınızalk78.mutlaka deneyeceğim art56art56 |
Ynt: Öğrendiklerim Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:08 AM. |