Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Öğrendiklerim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2223-ogrendiklerim.html)

asisler 02-10-2007 02:33 AM

Öğrendiklerim

Bundan böyle hergün yaşadıklarımı ve bunlardan öğrendiklerimi paylaşmak adına buraya bi maddeler halinde yazmaya çalışacağım...

Umarım yararlı olur...

İlk olarak yaklaşık beş yıl kadar önce bi ajandaya tuttuğum kısa notlar ile başlıyorum...

1- Özbenliğinizden haberdar olarak, seçiminiz olan zaman sınırları içerisinde n isterseniz elde edebilirsiniz.

( 35 yaşına kadar 5 milyn doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN )

2- Amacına uygun olmayan hiçbir fikrin, hiç bir etkinin aklına girmesine izin verme.

( 35 yaşına kadar 5 milyn doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN )

3- İnsan niyetlenir, Evren hazırlar.

4- Liderlik istiyorsan inançlı ve saygılı ol.

5- Asla başarılı olacağım düşüncesinden kopma.

6- Bütün başarısızlık diye nitelendirdiklerini yaşadığın andan itibaren maziye göm e bi daha hiç anma.

7- Asla engel ve sorunları düşünme, sürekli olarak hedefine yoğunlaş.

8- Amacın ne olursa olsun, unu başarmak için sadece aklının gücünü kullanacaksın ve gerekende SADECE BU.

9- Akıl kalenin içinde manevi savunma mekanizmaları var ve bunları kullanarak hiç bir olumsuzluğu içeri alma.

10- Her sıkıntıda dengi veya daha fazlası kadar bir kazancın yattığını unutma.

şimdilik bu kadar yeterli y789

csk 02-10-2007 08:19 AM

Ynt: Öğrendiklerim

yazıların, toplantılara katılımın. Dönüşün süper oldu valla.

devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.
paylaşım için teşekkürler

asisler 02-10-2007 01:40 PM

DİKKAT OKUYACAĞINIZ YAZIAR SUBLİMİNAL MESAJLAR İÇERMEKTEDİR khkh56

Bugünde bikaç madde ile özetleyecek olursak eğer :

1- Hiçbir girişiminde başarıdan başka bir snuca yer yok. GİT VE BAŞAR.

2- Düya nın ÇIKMAZ diye adlandırdığı her durumu KAZANÇ olarak tanımlayabileceğini her zaman hatırında tut ve gerçekten bir kazanca dönüştür.

( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN )

3- Her zaman başarıdan söz et ve başar.

4- Övgü her zaman başarılının yapabileceği tek şeydir.

5- Hedefini sadece sen gerçekleştirebilirsin bunu her zaman hatırında tut.

( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN )

6- Küskünlük ve nefret gibi negatif elektrik yayan düşünceler zararlıdır. POZİTİF OL.

7- Her hareketinde ve düşüncende bir adım ilerisini nasıl daha iyi götürebileceğini düşün.

8- Zenginlik ve huzurun anahtarlarıda SENİN sürekli pozitif olmandır.

9- Yaptığın işlerinde ve görüşmelerinde, kendini ifade etme araçlarının başkalarını küçük düşürüp zarar vermeyeceğinden emin ol.

10 - Herhangibir başarı önce fikir veya düşünce olarak varolmak zorundadır ve bu fikri onunla ilgili olumlu fikirler desteklemeli, geliştirmelidir. BAŞARININ SIRRI BUDUR. Aklını kullan. Her zaman kullan ki sana gitmek istediğin yolda yardımcı olsun.

11- Hiç bitmeyen ve tükenmeyen bir arzuyla olumlu ve pozitif ol. Hayat ne düşünürsen ve hissedersen sana onu daha fazlasıyla verir ve SEN kesinlikle kazanacaksın. Hedefine ulaşmak için gereken herşey emrinde ve ZİHNİNDE ( tabii hedefin varsa )

12- Para için değil ! paranın satın alabileceklerini alabilmek için çalışıyorsun. KAZAN;KAZAN, KAZANNN ve bunun için kendini şartlandır.

13- Öğrendiğin hiçbişey mükemmel değildir ve üzerinde yoğunlaşarak bunu dahada mükemmelleştirebilirsin. AKLINI KULLANMAYA DEVAM ET.

14- İşindeki performansın ile kazancının doğru orantılı olduğunu unutma ve sürekli kendini geliştir.

15- Hayata ne kadar verirsen kat kat fazlasını alacağından emin ol. Bunu prensip edin ve Duygu bazında da uygula.

size=5pt]( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN )[/size]

PAMİRNAZLI 02-10-2007 02:42 PM

En şanslınız benim 35 yaşıma 1 yıl kaldı. smil56

asisler 02-10-2007 02:43 PM

Çok iyi yaaaa khkh56

Paylaşımlarınızı bekliyorum. Maddi Manevi y789

ozel 02-10-2007 09:44 PM

Paylasimlarin super Asislercim, ama ben 35 imi coktan gectiim sad456 Bu arada maddi paylasimi nasil yapicaz aa34
Sevgi ve isikla kal hismiley

tresor 02-10-2007 09:56 PM

feryacım uzulme canım, asısler parayı vurucak hıc suphem yok, ondakı bu motıvasyonla olmaması mumkun degıl, bızı de gorur herhalde o zaman, dımı asısler ???

Sezennl 02-10-2007 11:34 PM

Asi Merhaba. ben 35simi cilgin897 gectim. ve ben 1milyar eru istiyorum ben napayim dolari o da neymis:P biz dolara karsiyiz evrocuyuz.
ben 40yasima kadar evlat sahibi olmak istiyorum 1tanede olabilir 5tanede olabilir ama saglikli olsunlar. ve benim istedgim hep yilardan beri 1milyonero ben ciftlik kuracam o paraylan denize yakin bir yer olacak koacamannnnnnnnnnnnnn alan olacak havuzlari acilan kapanan uzaktan kumandali kapilari. 40kima merdiveni dayadim insallah dusmem. cok onemli bir yasdayim ben aslinda. ama nedense kendimi daha 25yasinda saniyorum neden bilmem. davranislarim dusuncelerim, giyim tarzim istedgim bebeklerde bakarsaniz kendimi tam 25lik saniyorum. utanmasan 18lik sanacagim blissy yemin ederimki valla billa 15yasindaydim soranlara 18yasimdaydim derdim 16ti oldum 18dedim 17 oldum 18 dedim 18oldum oyil zaten bayram ettim bak simdi 40merdiven dayadim.

atakan beyyy genclendiren telkiniz barmi ooo67

asisler 02-10-2007 11:36 PM

Kaptan pilot konuşuyor :

Sayın yolcularımız lütfen kemerlerinizi sıkıca bağlayınız, SeZeNNL uçuşa geçti y789

hayatimdegisti 02-10-2007 11:56 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Asi Merhaba. ben 35simi cilgin897 gectim. ve ben 1milyar eru istiyorum ben napayim dolari o da neymis:P biz dolara karsiyiz evrocuyuz.
ben 40yasima kadar evlat sahibi olmak istiyorum 1tanede olabilir 5tanede olabilir ama saglikli olsunlar. ve benim istedgim hep yilardan beri 1milyonero ben ciftlik kuracam o paraylan denize yakin bir yer olacak koacamannnnnnnnnnnnnn alan olacak havuzlari acilan kapanan uzaktan kumandali kapilari. 40kima merdiveni dayadim insallah dusmem. cok onemli bir yasdayim ben aslinda. ama nedense kendimi daha 25yasinda saniyorum neden bilmem. davranislarim dusuncelerim, giyim tarzim istedgim bebeklerde bakarsaniz kendimi tam 25lik saniyorum. utanmasan 18lik sanacagim blissy yemin ederimki valla billa 15yasindaydim soranlara 18yasimdaydim derdim 16ti oldum 18dedim 17 oldum 18 dedim 18oldum oyil zaten bayram ettim bak simdi 40merdiven dayadim.

atakan beyyy genclendiren telkiniz barmi ooo67

Olmaz mi Anti-Aging telkini olarak geçiyor. pc05

PAMİRNAZLI 03-10-2007 11:15 AM

Arkadaşlar sıranızı bekleyin para benim
bide 35 yaşına kadar aşkla ilgili subliminal mesaj verseniz sayın asisler ruh eşini bulma vs vs şeklinde
35 yaşımda hem para hem aşk ; Cahit Sıtkı Tarancı ikinci kez bu defa hasedinden ölür. uy897

asisler 03-10-2007 11:34 AM

Siz böyle demişsiniz ya hani

" bide 35 yaşına kadar aşkla ilgili subliminal mesaj verseniz sayın asisler ruh eşini bulma vs vs şeklinde "

işte tam şimdi şu anda evrene gönderdiniz bu isteğinizi.

Bundan sonra sadece beklemek yeterli olacaktır. ve GÜVENMEK.

NEDEN diye sorgulamaktan vazgeçmek.

Tebrikler Nazlı hanım 35 yaşında adresinize teslim olmak üzere ruh ikiziniz yola çıktı bile.

BAŞKA Bİ ARZUNUZ
y789

asisler 03-10-2007 12:18 PM

DİKKAT OKUYACAĞINIZ YAZIAR SUBLİMİNAL MESAJLAR İÇERMEKTEDİR

1- Sen büyüksün ve seni zenginliğie taşıyacak olan aklından kaynaklanan büyüklüğün. Aklını her zaman, her yerde, her ortamda kullan ki o da büyüsün sende !

( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere)

2- Kendisinden daha iyi giyinmediğin biriyle amacın ne olursa olsun diyaloğa girme. Aksi taktirde kendine olan güvenin zedelenebilir. Bunun için yapman gereken zaten belli. BAKIMLI OL

( 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN, Ruh ikizim bana doğru geri dönüşü imkansız adımlar atarak hayatıma girmek üzere)

3- İşinde ve hedefine ulaşmada o kadar inançlı, hem kazanan hemde kazandıran biri ol ki, hedeflerin bir an önce seninle bir araya gelebilmek için gereken yolları kendileri açsınlar.

4- Gerekmedikçe kendin hakkında konuşma. Konuştuğunda ise bunu böbürlenmek için yapma.

5- Aklını sahiplen ve başkalarının hayatına burnunu sokma ! Bu sana kaderinin efendisi olma gücünü verir.

6- Bir zaman bütçesi yap ve bu bütçenin iş kısmında daima zor olanı başarmak ile ilgilen. Bunun ardından kolay işlerve hedefin zaten kendiliğinden sana gelecektir.

7- Üstlerine karşı kendinin efendisi ol ve görüntünü eyleme dönüştür.

8- Yüce SIRRI kullan. Dünya ya gönderdiğin her iyilik sana bir şekilde ve bir zamanda belki de katlanarak geri gelecektir. Bunun için sürekli verici ol. POZİTİF OL

9- Bütün anlaşmalarda sessiz kalan üçüncü bir tarafın olduğunu unutma. DÜRÜST OL.

10- Başkaları tarafından aşağılanmak istemiyorsan, kendini çok fazla ciddiye alma.

PAMİRNAZLI 03-10-2007 01:08 PM

Evet Evet Evetttttt Olay budur. sevincli Saygıyla ve takdirle karşınızda eğiliyorum 128956 Sayın Hocam
ve Sizi Nazlının Lamba Cini ilan ediyorum.Üçüncü dilek hakkımı saklı tutuyorum. alk78 smil56(nie beşiktaşlı smiler yok yu89)

asisler 03-10-2007 01:12 PM

inanın varya bende Beşiktaşlı smiley lerden yana dertliyim...

Ama ilgilenelim bu konuyla...

Sayın evren lütfen bize 3 gün içinde beşiktaşlı smileyler gönderirmisin....

Hadi güzel Evrencim benim y789

Bak şimdi üç gün içinde gelecek smileyler söyledi dersin khkh56

csk 03-10-2007 01:18 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
nedense kendimi daha 25yasinda saniyorum neden bilmem. davranislarim dusuncelerim, giyim tarzim istedgim bebeklerde bakarsaniz kendimi tam 25lik saniyorum. utanmasan 18lik sanacagim blissy yemin ederimki valla billa 15yasindaydim soranlara 18yasimdaydim derdim 16ti oldum 18dedim 17 oldum 18 dedim 18oldum oyil zaten bayram ettim bak simdi 40merdiven dayadim.

merhaba sezennl, ben de aynen senin gibi hissediyorum. yaş 32, saçlarım döküldü, biraz göbek yaptım ama ruhum genç. içimdeki çocuk hala yaşıyor. saç ve göbek için önlemlerimi almaya başladım. çalışmalar devam ediyor.

neyseki 35 e daha var. bu nedenle Asislerin telkinleri bana yarayacak diye düşünüyorum. tekrar teşekkürler

PAMİRNAZLI 03-10-2007 04:35 PM

geç dalganı asisler geç nurtopu gibi beşiktaşlı smileyler im olucak hih33 coffe2

asisler 03-10-2007 11:50 PM

Ya geçen gün Ferya nın mesajına cevap verecekken araya giren bir telefon konuşmasıyla alt üst olmuştu herşey. O bakımdan şimdi cevap versem olurmu sung66

Diyorum ki maddi paylaşııda bi dernek gibi bişey kurarız. Orada oluşturduğumuz havuz sisteminde toplarız paralarımızı olurmu ? y789

Bu arada ilk üyemiz Sayın PAMİRMÜHÜR olacak sanırım. alk78

asisler 04-10-2007 10:34 PM

1- Telepatiye inan ve görüşeceğin kişiyle randevuna başlamadan 5 dakika öne iletişim kur, POZİTİF liği düşüncelerinle aşıla.

2- Senin oyununda en önemli kural, sana nasıl davranılmasını istiyorsan başkalarına öyle davranmak. BUNU BÖYLE BİL.

3- Verdiğin kadarını yada daha fazlasını alacaksın bu kesin. O ZAMAN NEDEN DAHA FAZLA VERMEYESİN Kİ ?

4- 35 yaşına kadar 5 milyon doların olacak. BAŞARACAKSIN. HAYAT SANA BUNUN Bİ YOLUNU GÖSTERECEK VE SENDE O YOLU İZLEYECEKSİN

Bu paraya sahip olacağım biliyorum inancım o kadar güçlü ki, parayı gözlerimin önünde görebiliyorumve tutuyorum. Varolduğunu, tüm beceri ve dikkatimle dürüst bir şekilde sunacağım hizmetler karşılığı bana gelmeyi beklediğini biliyorum. Beş milyon doları bana 6 yıl içinde getirecek bir plan var. Benim açık zihnim bu planı görecek ve onu izlememi sağlayacak. Buna karşılık huzurum her zaman benimle olacak.

5- Amacım müşterilerimin çıkarları ve bu geliştirilmesi gereken bir durum.

6- Nereden başladığım değil, sadeece nereye gittiğim önemli ve ben nereye gittiğimi biliyorum. BUNU İSTİYORUM.

7- Olabileceğimin en iyisi olmak zorundayım ve olacağımda ve OLDUMDA...

8- Çevremde büyük bir potansiyel var ve be bunu servete dönüştürmedikçe o servet değil.

9- UNUTMA eğer hedeflerine ulaşmakta zorluk çekiyorsan bu onların netolmayışındandır.

pelin nur 07-10-2007 05:20 PM

alk78teşekkür ederim asisler paylaşımların işimize yarayacaktır umarım idea3

asisler 07-10-2007 05:43 PM

Asıl teşekkür etmesi gereken benim efem y789

Öğrendiklerimi Önemseyip okumak bir yana incelik gösterip Teşekkür ettiğiniz için...

En içten sevgi ve saygılarımı sunarım. y789

Bu arada SIR dan herhangi bi isteğiniz var ise söyleyin lütfen...

Geçen gün bi arkadaşımız beşiktaşlı smiley istedi ve eğer okuduysanız aşağıdaki bölümlerde ben de sparişini vermiştim... Ve artık beşiktşlı bi smileyimiz var...

SIR çalışıyor. SIRalayın isteklerinizi f678h

hülyaa 07-10-2007 06:20 PM

Asisler seni gerçekten kutluyorum.Anlatımların çok güzel ve tüm bunları bizler için yapman daha da güzel. alk78
Sır dan o kadar çok istenilecek şeyler var ki.Acaba sıralamak gerekli mi?Yoksa hepsini birden mi istemeli?

asisler 07-10-2007 06:28 PM

Kesinlikle sıralayacaksın hülya.......

Ve bunu küçükten büyüğe doğru yapacaksın...

İftar saati olması nedeni ile uzun yazamıyorum çünkü yemeğimi bile kendim yapıyorum yaaa... clapping

Ama gereken sparişleride erdim bu arada Evren e... 44

Bu akşam burada SIR rın SIR rını yazmaya çalışacağım dilim döndüğünce.

Çünkü SIR reddedilemeyecek bi gerçek ve doğru kullanımı çok önemli...

Yoksa hep ben istedim der ve bekler dururuz...

Çok şükür ALLAH c.c. a ben istiyorum inan iki yada üç gün sonra oluveriyor bi şekilde...

Flash Flash Falshhh... Kamuoyunda dr. attraction olarak anınan www.hayatimdegisti.com üyesi asisler SIR rın SIR rını açıklıyor... Bu müthiş haber bu gece saat 00:15 te Uğur Dündar ın hazırlayıp sunduğu ARENA programı ile CNN Turk ekranlarında. khkh56

hülyaa 07-10-2007 06:36 PM

sen çok yaşa emiii khkh56
koptum resmen yaaa
tamam asisler önemli açıklamalarını bu gece arenadan mutlaka dinliycem.ama lütfen anlaşılır olsun.detaycı biri olarak detay istiyorum. blissy
şu sırrı kaç kez okudum ama kafamda hala bir çok soru var.kitabın içinde bir yazı vardı.evrene bir soru sorduğunuzda kitabıda elinize alarak her hangi bir sayfasını açın okuyacağınız bölüm sizin düşüncelerinizi oluşturacaktır gibi.... bunu çoğu kez denedim doğru... wave
ama çözemediğim çok şey var sırla ilgili.açıklık getirirsen ve yöntemlerini açık olarak anlatabilirsen sevinirim.galiba çoğumuzun bilmekten çok uygulamayı öğrenmeye de ihtiyacı var.sevgilerimle...
bu arada anlatacaksın ya heyecanlandım,kalbim pıt pıt oldu...
ayyyy neler öğrencem acaba?? derty

Sezennl 07-10-2007 06:44 PM

CSK DANIŞMANLIK merhaba seninde benimgibi kendini genc hisetmen favkalede. ama bugun benim sinirlerim yipranmis kendimi yasayan degil patlayacak bombagibi hisediyorum. ya uyudum tum gun. sabah ise gitim is arkadasimla kavga etim ve eve geldim uyudum. uyandim ve tum sucun bende oldgunu anladim benim nayim var ya:) valla billa. az sonra ise yine giodecem daha gitmeden adama nasil bagiracagimi cagiracagimi hesapliyorum. ben delimiyimya? ya ben neyim asisler benimicinde sirdan istegin sinirleimin alinmasi olsun lutfen sinir kupuyum ben ya. kimseyle gecinemez cadi moruklardan olacagim yakinda. oldum bile.

asisler 07-10-2007 10:17 PM

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=tGnCgf2rwJ8&mode=related&search=[/youtube]

SEZENNL Sen deli falan değilsin y789 Sadece öyle olduğunu sanıyosun o kadar. Hem üstelik çokta sakin bi insansınnnn.

Kendi kendine teslim olmaktan vazgeç. Birazcık kendinin Efendisi ol yaaa... İnsan hep anlık tepkileri ile yön verirse hayatına yandık valla heeee.. Konuşmadan önce bi an düşünüp söylemek istediklerin için kendine NEDEN diye bir sor. ben bunları neden söyleyeceğim. O zaman ikili ilişkilerin daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Bunun yanında Lütfen sadece göz gezdirmekle kalmayıp okuduklarınızı hayatınızada geçirirmisiniz.

1- Telepatiye inan ve görüşeceğin kişiyle randevuna başlamadan 5 dakika öne iletişim kur, POZİTİF liği düşüncelerinle aşıla.

Diye bi madde yazmışım aşağıda dimi. Eğer biz telepati yoluyla pozitif enerjimizi görüşeceğimiz kişilere gönderebiliyorsak ki bu bi gerçek.

Yukarıda yazdıklarında ise sen " daha gitmeden adama nasil bagiracagimi cagiracagimi hesapliyorum." demişsin. Peki bu sence telepati yolu ile karşı tarafıda kavgaya hazırlamaktan başka bişey olmuyormu ? bunu bi düşün istersen...

Şu SIR ile ilgili konuya gelince... oda çok yakındır.... ama şimdi değil. n9598

bubu 07-10-2007 10:48 PM

Secret filmini bugün izleyebildim nihayet teşekkürler.Secret kitabını okumştum okuduğum zaman epey denemeler yapmıştım.Zaman zaman başarılı da oldum.Telepatiyle düşünceyi aşılama nasıl oluyor?karşımdaki kişi isteğim gibi davranıyor türünde olumlamalar mı? üçüncü göze bakarak istediğni yaptırıyormuşsun o türde mi acaba?hoşçakalın

hayalayaz 07-10-2007 10:49 PM

ben sabırlıyımdır beklerim ...diyecem ama...kardeşim yedi aylık insanda sabır ne gezer..ne sölüceksen sööööle hadi.. 96 geberdik.. 789569 .kibarlık edeyim dedim sustum kaç gündür yettiiiiii... n9598

hülyaa 07-10-2007 11:56 PM

arkadaşlar secret filmini izlemeyi bende çok istiyorum.lakin 1 yıldır urfadayım,buralar ankaraya hiiiiiiç benzemiyor.filmi bulamıyorum.sitede yayınlanmış diye okudum az önce.akıllı ben yine bulamadım idea3dım tabi.
kafam mı karıştı acaba?neyse beni yönlendirirseniz karmaşadan kurtulucammmm 789569
şimdiden teşekkürler....

hayatimdegisti 08-10-2007 12:12 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1644.0
Bu linkte var.Ancak google bir süre sonra kaldirabilir videoyu...İzlemeden oncede bir kaç dakika yüklemesi için bekleyin sonra başa alin oyle izleyin.

asisler 08-10-2007 01:15 AM

Arkadaşlar bazı küçük tefek kaygılarımdan dolayı şu SIRRIN SIRRI konusunu bi süre askıya alıyorum. Hepinizden özür dilerim. Bu arada sevgili bubu telepati ile düşünceyi aşılama bi tür olumlama evet. Ben bunu genelikle görüşmenin sonundaymışım ve artık ayrılıyormuşum gibi olumlarım kendi içimde. Gerçektende işe yarıyor, bi dene bunu.

Mesela derim ki : " bu görüşmemizde bana karşı bu kadar canayakın ve iyi niyetli olduğunuz in size çokkk teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek ümidi ile işlerinizde başarılar diliyorum " gibi.

Tabiii bunu kendi içimde yaşarken hani bi nevi yaratıcı imgeleeyede giriyorya konu. Gözlerimi kapatırım ve kendimi tamamen o andaymışım gibi hayal ederim. görüştüğüm kişinin lini nazikçe sıkarak tokalaştığımız anda onunla göz göze geldiğimizi ve birbirimize hafifçe gülümsediğimizi görürümo anda. tabiiii haqyal aleminde olan gerçekte de olur ve ben daha telepatideyken bile gülümsemeye başlarım.

Selam ve Saygı ile...

hülyaa 08-10-2007 02:54 AM

çok teşekkür ederim...işte bu bile çekim yasasının varlığına bir delil....istedim,düşündüm,inandım,aldım...şükürler olsun...harikasınız yaaa..ben bu siteye de burada bulunanlara da bayıldım doğrusu...siz daha önce nerelerdeydiniz?tamam saçma bir soru oldu dusun
değiştiriyorum,ben daha önce nerelerdeymişim...

asisler 08-10-2007 02:56 AM

Hayatımda okuduğum Ennnn samimi Ennn Cici yazılardan biriydi. alk78

asisler 08-10-2007 03:19 AM

1- Kendine günlük, haftalık, aylık hatta bununla bağlantılı olarak yıllık ve beş yıllık hedefler ( istekler ) belirle. Ve bunların üzerinde kısa vadeli olandan uzun vadeli olana doğru yoğunlaş.

2- Hedeflerine ( isteklerine ) önce zihninde ulaş ve kavuştuğun için sevinci yaşa. BU ÇOK ÖNEMLİ !

3- Hedefinin sana özel ölçülebilir, ulaşılabilir, gerçekçi olmasına özen göster.

4- Sadece isteklerini ( hedeflerini ) düşün. İstemediklerini ise asla ! Ve de hedefini nasıl gerçekleştireceğin konusunda sakın ha sakın düşünme. O ZATEN SANA GELECEK.

5 -Hedefini belirlerken bu soruları kendine sor.

A- Şu anda neyi değiştirmeyi umuyorum ?

B- Nasıl bir sonuç elde etmek istiyorum ?

C- Gerçekleştirmek istediğim şey ne ?

D- Zihnimde br sonuç varmı ?

E - Zihnimde olan sonuç ne ?

Cevaplarının hepsi kesinlikle olumlu POZİTİF olmalı, eğer değillerse hedefinde bir yanlışlık var demektir. DEĞİŞTİR !

6- İsteklerine sahip olma yolunda kimsenin seni sahiplenmesine izin VERME !

7- YOLUNDA BAŞ ROLÜ HEP SEN OYNA.

8- Diyalog halinde bulunduğun insanda iz bırakmak istiyorsan YAVAŞ VE VURGULU hareket et.

9- UNUTMA SEN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BİR İNSANSIN. BUNA DAYANARAK EĞER GÜVENİ DÜŞÜNÜRSEN GÜVENLİ GÖRÜNÜRVE HAREKET EDERSİN. ENDİŞEYİ DÜŞÜNÜRSEN KALP ATIŞIN, SES TONUN VE VÜCUT DİLİN BU DÜŞÜNCEYLE ( HİSLE ) EŞLEŞTİRME YAPACAKTIR.

10-UNUTMA ZİHİN VE VÜCUT AYNI SİSTEMİN PARÇALARIDIR. BİRBİRLERİNİ ETKİLERLER.

asisler 08-10-2007 03:59 AM

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=vPIuIwSJ41s&mode=related&search=[/youtube]

Mesaj yok klip var
y789

elif2 08-10-2007 06:54 AM

art56art56 art56art56 alk78

pelin nur 08-10-2007 08:26 PM

bende istek listesi yapmaya karar verdim idea3 nerden başlasamacaba dusun

PAMİRNAZLI 09-10-2007 09:20 AM

Harikasın asisler daha ne denirki
bjksmile

bubu 09-10-2007 06:13 PM

Çok teşekkürler ,çekim yasasını çok güzel açıklamışsınızalk78.mutlaka deneyeceğim art56art56

pakguc 09-10-2007 06:46 PM

Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı
1- Kendine günlük, haftalık, aylık hatta bununla bağlantılı olarak yıllık ve beş yıllık hedefler ( istekler ) belirle. Ve bunların üzerinde kısa vadeli olandan uzun vadeli olana doğru yoğunlaş.

2- Hedeflerine ( isteklerine ) önce zihninde ulaş ve kavuştuğun için sevinci yaşa. BU ÇOK ÖNEMLİ !

3- Hedefinin sana özel ölçülebilir, ulaşılabilir, gerçekçi olmasına özen göster.

4- Sadece isteklerini ( hedeflerini ) düşün. İstemediklerini ise asla ! Ve de hedefini nasıl gerçekleştireceğin konusunda sakın ha sakın düşünme. O ZATEN SANA GELECEK.

5 -Hedefini belirlerken bu soruları kendine sor.

asisler gerçekten harikaü çok teşekkürler wave

A- Şu anda neyi değiştirmeyi umuyorum ?

B- Nasıl bir sonuç elde etmek istiyorum ?

C- Gerçekleştirmek istediğim şey ne ?

D- Zihnimde br sonuç varmı ?

E - Zihnimde olan sonuç ne ?

Cevaplarının hepsi kesinlikle olumlu POZİTİF olmalı, eğer değillerse hedefinde bir yanlışlık var demektir. DEĞİŞTİR !

6- İsteklerine sahip olma yolunda kimsenin seni sahiplenmesine izin VERME !

7- YOLUNDA BAŞ ROLÜ HEP SEN OYNA.

8- Diyalog halinde bulunduğun insanda iz bırakmak istiyorsan YAVAŞ VE VURGULU hareket et.

9- UNUTMA SEN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ BİR İNSANSIN. BUNA DAYANARAK EĞER GÜVENİ DÜŞÜNÜRSEN GÜVENLİ GÖRÜNÜRVE HAREKET EDERSİN. ENDİŞEYİ DÜŞÜNÜRSEN KALP ATIŞIN, SES TONUN VE VÜCUT DİLİN BU DÜŞÜNCEYLE ( HİSLE ) EŞLEŞTİRME YAPACAKTIR.

10-UNUTMA ZİHİN VE VÜCUT AYNI SİSTEMİN PARÇALARIDIR. BİRBİRLERİNİ ETKİLERLER.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM.