![]() |
Ynt: Öğrendiklerim Her başlangıcın birdesonu vardır... Sevgi ve saygılarımla.. 3 2 1 Nokta |
Ynt: Öğrendiklerim bayram yorgunluğu ben mi yanlış görüyorum dusun nokta kardeş sevincli bir parantez aç ta anlat asisler e ne oldu y789 wave |
Ynt: Öğrendiklerim İşin özü şu... bana verilen süre olan ( ki bana kalsa hemen şimdi şu an olmasını istediğim ) bu akşam saat bilmemkaçta site üyeliğim ve mesajlarım siliniyor.. Sebebi bende kalsın... tamamen kişisel... eğer şahsıma herhangi söylemek istediği olan varsa bu akşam 20:00 a kadar buradan yada özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir... 20:00 da Bommmmmmmmmmmm |
Ynt: Öğrendiklerim bu siteye güzel şeyler kattığını düşünüyorum, sorun ne bilmiyorum dusun ama herneyse çözüme kavuşmasını diliyorum, gitmene üzülürüm sevgili Asisler sadanim |
Ynt: Öğrendiklerim Şimdi aldığım bi habere göre mesajlarım silinmiyormuş.. vardır hepsinde bi hayı9r boşverin... Napoleon Hill in dediği gibi Her sıkıntı kendinden daha büyük bi ferahlığın habercisidir. bide bunu islam dinine mensup Erzurumlu İbrahim Hakkı değişik bi şekilde söylemiş Hak şerleri hayr eyler zan etmeki gayr eyler görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Arif olan anı seyr eyler... seyredicez bizde yapacak başka bişey yok |
Ynt: Öğrendiklerim Sizlere göre yeni olmama rağmen, ben bile alışmıştım sana Asisler(NOKTA)..Neden bırakıp, gidiyorsun ki?Gel vazgeç bence:) |
Ynt: Öğrendiklerim Gider.... Akşam 20:00da yetkili arkadaşlar üyeliğimi silerse sevinirim |
Ynt: Öğrendiklerim noldu ki bi sey mi kacirdim acaba??neden gidiyorsun arkadasim?? |
Ynt: Öğrendiklerim n9598 |
Ynt: Öğrendiklerim Sayın yetkili.... yada neyse boşverin... siteye girmeyiverirsin oılur biter dimi ama... herkese mutluluk dolu bi yaşam diliyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 PM. |