Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Öğrendiklerim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2223-ogrendiklerim.html)

asisler 07-10-2007 05:43 PM

Ynt: Öğrendiklerim

Asıl teşekkür etmesi gereken benim efem y789

Öğrendiklerimi Önemseyip okumak bir yana incelik gösterip Teşekkür ettiğiniz için...

En içten sevgi ve saygılarımı sunarım. y789

Bu arada SIR dan herhangi bi isteğiniz var ise söyleyin lütfen...

Geçen gün bi arkadaşımız beşiktaşlı smiley istedi ve eğer okuduysanız aşağıdaki bölümlerde ben de sparişini vermiştim... Ve artık beşiktşlı bi smileyimiz var...

SIR çalışıyor. SIRalayın isteklerinizi f678h

hülyaa 07-10-2007 06:20 PM

Asisler seni gerçekten kutluyorum.Anlatımların çok güzel ve tüm bunları bizler için yapman daha da güzel. alk78
Sır dan o kadar çok istenilecek şeyler var ki.Acaba sıralamak gerekli mi?Yoksa hepsini birden mi istemeli?

asisler 07-10-2007 06:28 PM

Kesinlikle sıralayacaksın hülya.......

Ve bunu küçükten büyüğe doğru yapacaksın...

İftar saati olması nedeni ile uzun yazamıyorum çünkü yemeğimi bile kendim yapıyorum yaaa... clapping

Ama gereken sparişleride erdim bu arada Evren e... 44

Bu akşam burada SIR rın SIR rını yazmaya çalışacağım dilim döndüğünce.

Çünkü SIR reddedilemeyecek bi gerçek ve doğru kullanımı çok önemli...

Yoksa hep ben istedim der ve bekler dururuz...

Çok şükür ALLAH c.c. a ben istiyorum inan iki yada üç gün sonra oluveriyor bi şekilde...

Flash Flash Falshhh... Kamuoyunda dr. attraction olarak anınan www.hayatimdegisti.com üyesi asisler SIR rın SIR rını açıklıyor... Bu müthiş haber bu gece saat 00:15 te Uğur Dündar ın hazırlayıp sunduğu ARENA programı ile CNN Turk ekranlarında. khkh56

hülyaa 07-10-2007 06:36 PM

sen çok yaşa emiii khkh56
koptum resmen yaaa
tamam asisler önemli açıklamalarını bu gece arenadan mutlaka dinliycem.ama lütfen anlaşılır olsun.detaycı biri olarak detay istiyorum. blissy
şu sırrı kaç kez okudum ama kafamda hala bir çok soru var.kitabın içinde bir yazı vardı.evrene bir soru sorduğunuzda kitabıda elinize alarak her hangi bir sayfasını açın okuyacağınız bölüm sizin düşüncelerinizi oluşturacaktır gibi.... bunu çoğu kez denedim doğru... wave
ama çözemediğim çok şey var sırla ilgili.açıklık getirirsen ve yöntemlerini açık olarak anlatabilirsen sevinirim.galiba çoğumuzun bilmekten çok uygulamayı öğrenmeye de ihtiyacı var.sevgilerimle...
bu arada anlatacaksın ya heyecanlandım,kalbim pıt pıt oldu...
ayyyy neler öğrencem acaba?? derty

Sezennl 07-10-2007 06:44 PM

CSK DANIŞMANLIK merhaba seninde benimgibi kendini genc hisetmen favkalede. ama bugun benim sinirlerim yipranmis kendimi yasayan degil patlayacak bombagibi hisediyorum. ya uyudum tum gun. sabah ise gitim is arkadasimla kavga etim ve eve geldim uyudum. uyandim ve tum sucun bende oldgunu anladim benim nayim var ya:) valla billa. az sonra ise yine giodecem daha gitmeden adama nasil bagiracagimi cagiracagimi hesapliyorum. ben delimiyimya? ya ben neyim asisler benimicinde sirdan istegin sinirleimin alinmasi olsun lutfen sinir kupuyum ben ya. kimseyle gecinemez cadi moruklardan olacagim yakinda. oldum bile.

asisler 07-10-2007 10:17 PM

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=tGnCgf2rwJ8&mode=related&search=[/youtube]

SEZENNL Sen deli falan değilsin y789 Sadece öyle olduğunu sanıyosun o kadar. Hem üstelik çokta sakin bi insansınnnn.

Kendi kendine teslim olmaktan vazgeç. Birazcık kendinin Efendisi ol yaaa... İnsan hep anlık tepkileri ile yön verirse hayatına yandık valla heeee.. Konuşmadan önce bi an düşünüp söylemek istediklerin için kendine NEDEN diye bir sor. ben bunları neden söyleyeceğim. O zaman ikili ilişkilerin daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Bunun yanında Lütfen sadece göz gezdirmekle kalmayıp okuduklarınızı hayatınızada geçirirmisiniz.

1- Telepatiye inan ve görüşeceğin kişiyle randevuna başlamadan 5 dakika öne iletişim kur, POZİTİF liği düşüncelerinle aşıla.

Diye bi madde yazmışım aşağıda dimi. Eğer biz telepati yoluyla pozitif enerjimizi görüşeceğimiz kişilere gönderebiliyorsak ki bu bi gerçek.

Yukarıda yazdıklarında ise sen " daha gitmeden adama nasil bagiracagimi cagiracagimi hesapliyorum." demişsin. Peki bu sence telepati yolu ile karşı tarafıda kavgaya hazırlamaktan başka bişey olmuyormu ? bunu bi düşün istersen...

Şu SIR ile ilgili konuya gelince... oda çok yakındır.... ama şimdi değil. n9598

bubu 07-10-2007 10:48 PM

Secret filmini bugün izleyebildim nihayet teşekkürler.Secret kitabını okumştum okuduğum zaman epey denemeler yapmıştım.Zaman zaman başarılı da oldum.Telepatiyle düşünceyi aşılama nasıl oluyor?karşımdaki kişi isteğim gibi davranıyor türünde olumlamalar mı? üçüncü göze bakarak istediğni yaptırıyormuşsun o türde mi acaba?hoşçakalın

hayalayaz 07-10-2007 10:49 PM

ben sabırlıyımdır beklerim ...diyecem ama...kardeşim yedi aylık insanda sabır ne gezer..ne sölüceksen sööööle hadi.. 96 geberdik.. 789569 .kibarlık edeyim dedim sustum kaç gündür yettiiiiii... n9598

hülyaa 07-10-2007 11:56 PM

arkadaşlar secret filmini izlemeyi bende çok istiyorum.lakin 1 yıldır urfadayım,buralar ankaraya hiiiiiiç benzemiyor.filmi bulamıyorum.sitede yayınlanmış diye okudum az önce.akıllı ben yine bulamadım idea3dım tabi.
kafam mı karıştı acaba?neyse beni yönlendirirseniz karmaşadan kurtulucammmm 789569
şimdiden teşekkürler....

hayatimdegisti 08-10-2007 12:12 AM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1644.0
Bu linkte var.Ancak google bir süre sonra kaldirabilir videoyu...İzlemeden oncede bir kaç dakika yüklemesi için bekleyin sonra başa alin oyle izleyin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 AM.