Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2202-bu-alevin-gunlugu-bundan-sonra.html)

alalev61 25-09-2007 08:13 PM

BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

EVVEEET günlerden 25 eylül salı ve ben gelişmeleri yazmaya başlayacağım bundan sonra telkinleri bir haftadan fazldır dinliyorum..henüz bi gelişme yok gibi ama geleceğe dair umutlarımı yok etmek istemiyorum..istiyorumki herşey istediğim gibi olsun karamsarlık, korku dolu kötü günler eskilerde kalsın ..herşeyin hepimiz için çok güzel olması dileğiyleee coffe2

mustinet1900 25-09-2007 09:06 PM

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

mrb alevalev
evet kesinlikle herzaman pozitif düsnmemeiz gerek
baslangic zor olabilir ben su an mesela kendimi pek iyi hissetmiyorum ama bu belkide bir dalgalanma dönemidir yani gecicidir
insallah hersey hepimiz icin güzel olacak

alalev61 26-09-2007 07:23 PM

olumsuz düşüncelerden korkar oldum adetaa bu ne biçim bir his anlamadım ...olumlu düünmek insanın kendini kandırmacası gibi sanki olumsuzluğa o kadar alışmışım ki ne yazık..telkinlerle tüm bunları aşacağım günleri iple çekiyorum..daha herşeyin çok başındayım yılların birikimini bi çırpıda atmam kolay olmayacak sanırım ..

turgay0101 26-09-2007 07:40 PM

Alıntı:

alalev61 Nickli Üyeden Alıntı
olumsuz düşüncelerden korkar oldum adetaa bu ne biçim bir his anlamadım ...olumlu düünmek insanın kendini kandırmacası gibi sanki olumsuzluğa o kadar alışmışım ki ne yazık..telkinlerle tüm bunları aşacağım günleri iple çekiyorum..daha herşeyin çok başındayım yılların birikimini bi çırpıda atmam kolay olmayacak sanırım ..

Alalev ne zamandır dinliyorsun bilmiyorum ama bu işte sabır çok önemli diyorum bundan önce belki olumlu düşünmek için telkin vermenin önemli olduğunu biliyordun ama bunu uygulamak işe yaramıyordu bazı nedenlerden dolayı
şimdi bu olumlu düşünöe egzersizi bilinçli hata yapma egzersizi ve ayna egzersizi gibi çalışmalar daha kolay ve etkili olacak bunlar ayrıca telkinlerin etkisini hızlandırır değişimi kısa zamanda yaşaman dileğiyle hismiley

alalev61 26-09-2007 11:32 PM

evet turgay arkadaşım sabretmek lazım doğru önerilerin için teşekkür ederim dikkate alıcam 98569

alalev61 29-09-2007 08:32 PM

telkinleri dinlerken baş ağrısı mide bulantısı yakınmalarım olmuyo, bir ara var gibi sandım ama psikolojikti sanırım benim her zamnaki evhamlarımdan olabilir..şimdide acaba bu olumsuz etkiler yok yoksa telkinler bana etki yapmıyomu diye düşünmeye başladım ..ama eskisine nazaran çok daha iyiyim kabul ediyorum mesela bundan 3 hafta öncesine kadar mutsuz olduğum anlarda çekilmiş resimlerime bakmak istemezdim,bakarsamda hüzünlenir ağlamak isterdim ama artık bakıyorum ve hiçbi olumsuzluk hissetmiyorum o günler eskide kaldı diyorum ice1

alalev61 02-10-2007 11:33 PM

kendimi bidaha hiç olamayacağımı düşündüğüm eski hallerimden bile daha iyi hissediyorum..tüm bunlar telkinlerin marifetleri olsa gerek ..nasıl böyle oldum bende anlamıyorum.anlamayda çalışmıyorum zaten kendimi iyi hissediyorum ya en önemlisi o 96 dahada iyi olacak inşallahh..

hayatimdegisti 02-10-2007 11:57 PM

Alıntı:

alalev Nickli Üyeden Alıntı
kendimi bidaha hiç olamayacağımı düşündüğüm eski hallerimden bile daha iyi hissediyorum..tüm bunlar telkinlerin marifetleri olsa gerek ..nasıl böyle oldum bende anlamıyorum.anlamayda çalışmıyorum zaten kendimi iyi hissediyorum ya en önemlisi o 96 dahada iyi olacak inşallahh..

Teşekkür ederiz paylaşiminiz için.Gerçektende telkinler ile bende hiç olmadığım kadar mutlu ve iyi hissediyorum.Son 1,5 senedir. hismiley

alalev61 03-10-2007 10:48 PM

size ne kadar teşekkür etsek az Atakan Bey tüm bunların hepsi sayenizde oldu ..olmaya devam edecek olanlarda sayenizde olacak s456

alalev61 03-10-2007 10:50 PM

size ne kadar teşekkür etsek az gelir Atakan Bey ,teşekkürlerin en güzelini siz hakediyosunuz .. s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:36 PM.