![]() |
BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA EVVEEET günlerden 25 eylül salı ve ben gelişmeleri yazmaya başlayacağım bundan sonra telkinleri bir haftadan fazldır dinliyorum..henüz bi gelişme yok gibi ama geleceğe dair umutlarımı yok etmek istemiyorum..istiyorumki herşey istediğim gibi olsun karamsarlık, korku dolu kötü günler eskilerde kalsın ..herşeyin hepimiz için çok güzel olması dileğiyleee coffe2 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA mrb alevalev evet kesinlikle herzaman pozitif düsnmemeiz gerek baslangic zor olabilir ben su an mesela kendimi pek iyi hissetmiyorum ama bu belkide bir dalgalanma dönemidir yani gecicidir insallah hersey hepimiz icin güzel olacak |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA olumsuz düşüncelerden korkar oldum adetaa bu ne biçim bir his anlamadım ...olumlu düünmek insanın kendini kandırmacası gibi sanki olumsuzluğa o kadar alışmışım ki ne yazık..telkinlerle tüm bunları aşacağım günleri iple çekiyorum..daha herşeyin çok başındayım yılların birikimini bi çırpıda atmam kolay olmayacak sanırım .. |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA Alıntı:
şimdi bu olumlu düşünöe egzersizi bilinçli hata yapma egzersizi ve ayna egzersizi gibi çalışmalar daha kolay ve etkili olacak bunlar ayrıca telkinlerin etkisini hızlandırır değişimi kısa zamanda yaşaman dileğiyle hismiley |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA evet turgay arkadaşım sabretmek lazım doğru önerilerin için teşekkür ederim dikkate alıcam 98569 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA telkinleri dinlerken baş ağrısı mide bulantısı yakınmalarım olmuyo, bir ara var gibi sandım ama psikolojikti sanırım benim her zamnaki evhamlarımdan olabilir..şimdide acaba bu olumsuz etkiler yok yoksa telkinler bana etki yapmıyomu diye düşünmeye başladım ..ama eskisine nazaran çok daha iyiyim kabul ediyorum mesela bundan 3 hafta öncesine kadar mutsuz olduğum anlarda çekilmiş resimlerime bakmak istemezdim,bakarsamda hüzünlenir ağlamak isterdim ama artık bakıyorum ve hiçbi olumsuzluk hissetmiyorum o günler eskide kaldı diyorum ice1 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA kendimi bidaha hiç olamayacağımı düşündüğüm eski hallerimden bile daha iyi hissediyorum..tüm bunlar telkinlerin marifetleri olsa gerek ..nasıl böyle oldum bende anlamıyorum.anlamayda çalışmıyorum zaten kendimi iyi hissediyorum ya en önemlisi o 96 dahada iyi olacak inşallahh.. |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA Alıntı:
|
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA size ne kadar teşekkür etsek az Atakan Bey tüm bunların hepsi sayenizde oldu ..olmaya devam edecek olanlarda sayenizde olacak s456 |
Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA size ne kadar teşekkür etsek az gelir Atakan Bey ,teşekkürlerin en güzelini siz hakediyosunuz .. s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:36 PM. |