Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2202-bu-alevin-gunlugu-bundan-sonra.html)

alalev61 25-09-2007 08:13 PM

BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

EVVEEET günlerden 25 eylül salı ve ben gelişmeleri yazmaya başlayacağım bundan sonra telkinleri bir haftadan fazldır dinliyorum..henüz bi gelişme yok gibi ama geleceğe dair umutlarımı yok etmek istemiyorum..istiyorumki herşey istediğim gibi olsun karamsarlık, korku dolu kötü günler eskilerde kalsın ..herşeyin hepimiz için çok güzel olması dileğiyleee coffe2

mustinet1900 25-09-2007 09:06 PM

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

mrb alevalev
evet kesinlikle herzaman pozitif düsnmemeiz gerek
baslangic zor olabilir ben su an mesela kendimi pek iyi hissetmiyorum ama bu belkide bir dalgalanma dönemidir yani gecicidir
insallah hersey hepimiz icin güzel olacak

alalev61 26-09-2007 07:23 PM

olumsuz düşüncelerden korkar oldum adetaa bu ne biçim bir his anlamadım ...olumlu düünmek insanın kendini kandırmacası gibi sanki olumsuzluğa o kadar alışmışım ki ne yazık..telkinlerle tüm bunları aşacağım günleri iple çekiyorum..daha herşeyin çok başındayım yılların birikimini bi çırpıda atmam kolay olmayacak sanırım ..

turgay0101 26-09-2007 07:40 PM

Alıntı:

alalev61 Nickli Üyeden Alıntı
olumsuz düşüncelerden korkar oldum adetaa bu ne biçim bir his anlamadım ...olumlu düünmek insanın kendini kandırmacası gibi sanki olumsuzluğa o kadar alışmışım ki ne yazık..telkinlerle tüm bunları aşacağım günleri iple çekiyorum..daha herşeyin çok başındayım yılların birikimini bi çırpıda atmam kolay olmayacak sanırım ..

Alalev ne zamandır dinliyorsun bilmiyorum ama bu işte sabır çok önemli diyorum bundan önce belki olumlu düşünmek için telkin vermenin önemli olduğunu biliyordun ama bunu uygulamak işe yaramıyordu bazı nedenlerden dolayı
şimdi bu olumlu düşünöe egzersizi bilinçli hata yapma egzersizi ve ayna egzersizi gibi çalışmalar daha kolay ve etkili olacak bunlar ayrıca telkinlerin etkisini hızlandırır değişimi kısa zamanda yaşaman dileğiyle hismiley

alalev61 26-09-2007 11:32 PM

evet turgay arkadaşım sabretmek lazım doğru önerilerin için teşekkür ederim dikkate alıcam 98569

alalev61 29-09-2007 08:32 PM

telkinleri dinlerken baş ağrısı mide bulantısı yakınmalarım olmuyo, bir ara var gibi sandım ama psikolojikti sanırım benim her zamnaki evhamlarımdan olabilir..şimdide acaba bu olumsuz etkiler yok yoksa telkinler bana etki yapmıyomu diye düşünmeye başladım ..ama eskisine nazaran çok daha iyiyim kabul ediyorum mesela bundan 3 hafta öncesine kadar mutsuz olduğum anlarda çekilmiş resimlerime bakmak istemezdim,bakarsamda hüzünlenir ağlamak isterdim ama artık bakıyorum ve hiçbi olumsuzluk hissetmiyorum o günler eskide kaldı diyorum ice1

alalev61 02-10-2007 11:33 PM

kendimi bidaha hiç olamayacağımı düşündüğüm eski hallerimden bile daha iyi hissediyorum..tüm bunlar telkinlerin marifetleri olsa gerek ..nasıl böyle oldum bende anlamıyorum.anlamayda çalışmıyorum zaten kendimi iyi hissediyorum ya en önemlisi o 96 dahada iyi olacak inşallahh..

hayatimdegisti 02-10-2007 11:57 PM

Alıntı:

alalev Nickli Üyeden Alıntı
kendimi bidaha hiç olamayacağımı düşündüğüm eski hallerimden bile daha iyi hissediyorum..tüm bunlar telkinlerin marifetleri olsa gerek ..nasıl böyle oldum bende anlamıyorum.anlamayda çalışmıyorum zaten kendimi iyi hissediyorum ya en önemlisi o 96 dahada iyi olacak inşallahh..

Teşekkür ederiz paylaşiminiz için.Gerçektende telkinler ile bende hiç olmadığım kadar mutlu ve iyi hissediyorum.Son 1,5 senedir. hismiley

alalev61 03-10-2007 10:48 PM

size ne kadar teşekkür etsek az Atakan Bey tüm bunların hepsi sayenizde oldu ..olmaya devam edecek olanlarda sayenizde olacak s456

alalev61 03-10-2007 10:50 PM

size ne kadar teşekkür etsek az gelir Atakan Bey ,teşekkürlerin en güzelini siz hakediyosunuz .. s456

hayatimdegisti 03-10-2007 11:44 PM

Alıntı:

size ne kadar teşekkür etsek az Atakan Bey tüm bunların hepsi sayenizde oldu ..olmaya devam edecek olanlarda sayenizde olacak s456

Ben teşekkür ederim.Her zaman tekrar ettiğim üzere forumda meydana gelen gelişimleri yazmaniz yeni üye olanlarında sabırla dinlemesine neden oluyor.Başından beri süreç için günlük açıp paylaşımlarda bulunmuşssunuz.

alalev61 04-10-2007 10:28 PM

bu siteye bişeyler yazmadan uyumak istemiyorum alışkanlık oldu iyice 98569..atakan bey size bir sorum olacak ilk iki hafta ego güçelndirici ve suçluluk dinledim sonraki ilk hafta telkin çeşidini beş taneye çıkarıp dinledim şimdi bikaç eklenti daha yapıp 8 tane dinlicem ..acaba çeşit fazla olursa etkisinde bi azalma olurmu ki ?

elif2 04-10-2007 10:39 PM

http://img48.imageshack.us/img48/414...r144951fw0.gif sevgili alev,gunlugun hayirli olsun..telkinlerin faydasini gormeye baslamissin ...bende cok faydasini gordum....ee artik sende hayati degisenlerdensin b456

hayatimdegisti 04-10-2007 10:40 PM

Alıntı:

bu siteye bişeyler yazmadan uyumak istemiyorum alışkanlık oldu iyice 98569..atakan bey size bir sorum olacak ilk iki hafta ego güçelndirici ve suçluluk dinledim sonraki ilk hafta telkin çeşidini beş taneye çıkarıp dinledim şimdi bikaç eklenti daha yapıp 8 tane dinlicem ..acaba çeşit fazla olursa etkisinde bi azalma olurmu ki ?

İlk iki haftadan sonra eğer etkileride gorduyseniz suçluluk telkinini listenizden çikartabilirsiniz.8 adet dinleyebilirsiniz.

alalev61 04-10-2007 10:56 PM

teşekkür ederim Atakan Bey..evet elif'cim telkinler iyi geldi bana sanırım bazen yine eskisi gibi olursam diye düşünüp biraz tedirgin oluyorum ama genel olarak kendimi iyi hissediyorum onayi ..telkinlerin sende de olumlu etkiler yaratması sevindirici dilerim her daim devam eder bu olumluluk halimiz..

hayalayaz 05-10-2007 09:09 PM

sevgili alev geri dönüş olmuyor..belki bazen, benim içe dönüş diye adlandırdığım bir durum yaşanabilir (ben bunu yaşıyorum) ama bu günlerde kendimi daha berrak bir mercek altında görüp yapmam gerekenler hakkında kesin kararlar alabiliyorum..zaten bu günlerde çok uzun sürmüyor,artık yaşamda ne istediğimizi,ve bunları nasıl gerçekleştireceğimizi bildiğimiz günler başladı..darısı diğer arkadaşların başına saygılı sevgiler..

alalev61 06-10-2007 11:05 AM

günlüğüme benim dışımda birilerinin yazması ne güzel helede sizin gibi kıdemli üyelerden yazı geliyosa. ttli3 öyle diyorum çünkü yazılarınızı okuyorum birçok yerde çok güzel şeyler yazıoysunuz..bu arada ben niye herzaman offline görünüyorum profilimde acaba dusun

elif2 06-10-2007 03:17 PM

alevcim profile tikla solda uyelik ayarlari var oraya gir...beni m cevrim ici oldugumu herkes gorsunmu diye bi yazi var onu isaretleeee ..iste bu kadar b456

alalev61 06-10-2007 05:40 PM

tam yazıyodum olmadı diye baktım yapmışım yeşil yanıyo ..şu elektronik şeylerin hiçbirinden anlamıyorum ben y789

alalev61 07-10-2007 02:52 PM

üf bugün bana geldiler yine rt67 akşamadan beri böyleyim daha doğrusu kendi kendime olumsuz şeyler düşünüp üzüyorum kendimi..ama bu durumuda engelleyemiyorum sanki herşey kendiliğindne oluyo yaa.acaba eski günle geri mi geldi ,yaptığım onca şey boşuna mıydı diye düşünmeye başladım sad456.. niye böyle oluyorum off.okuyanların içini karartıcı bir yazı oldu ama maalesef bugün böyle

pelin nur 07-10-2007 05:15 PM

actionsmile selam alev olumsuz düşünmemeye çalış.bunlar seni mutlu eder umarım.ben bugün çok mutluyum sanada gönderiyorum. blissy blissy blissy blissy blissy derty alk78

alalev61 07-10-2007 10:59 PM

teşekkür ederim bitanemm

mustinet1900 09-10-2007 03:51 PM

slm alev nasilsin umarim iyisindir
sendeki etkiler nasil su an
yani günden güne artiyormu
hangi müzik türünü dinliyorsun

turgay0101 09-10-2007 04:01 PM

Alıntı:

pervin Nickli Üyeden Alıntı
actionsmile selam alev olumsuz düşünmemeye çalış.bunlar seni mutlu eder umarım.ben bugün çok mutluyum sanada gönderiyorum. blissy blissy blissy blissy blissy derty alk78

çok güzel birbirimize böyle enerji göndermemiz ben biraz detaycıyımdır bence olumsuz düşünmemek yerine olumlu düşünelim ne dersiniz birinci cümlede olumsuzluk geçiyor ya o açıdan actionsmile

alalev61 09-10-2007 11:25 PM

iyi olmaya çalışıyorum ..geçen haftya oranla daha negatif olduğum bir gerçek aksini söylemek kendimi kandırmak olur..bu ruh halim geçecektir sanırım bende diğer arkadaşlar gibi dalgalanma yaşıyo olabilirm..doğa ssesleri ağırlıklı olmak üzere toplam 8 telkin diniyorum ..günde 8 saati geçiyo dinleme sürem.uyku esnasında dinlemeye fırsat bulabiliyorum..hepinizi seviyorummm yu89

aa bu arada aklıma gelmişken Atakan Bey'e bir sorum var malüm önümüz bayram ben bikaç gün ailemin yanında olucam ve maalesef tekinleri 5 gün dinleyemeyeceğim..acaba bir çuval inciri berbat etmiş mi olurum dusun

alalev61 14-10-2007 10:46 PM

herkesin geçmekte olan ramazan bayramı kutlu olsun..bikaç gün siteden ayrı kaldım ailemin yanındaydım ..mükemmel bi 3 gün geçirdim yaa ailemle olmak ii geldi bana birde ablamın bebeği var onu gördümmü tüm sıkıntılarımı unutuyorum zaten,onu özleyeceğim .. actionsmile şimdi telkinleri dinlemeye kaldığım yerden devam ediyorum..

alalev61 20-10-2007 01:02 PM

telkinleri düzenli dinleyeli yaklaşık 1 ay oldu..eskisine oranla daha rahatım endişelerim, yersiz kaygılarım olmasına rağmen kendime olumlu şeyler söyleyip kendimi rahatlatabiliyorum..sanırım yersiz endişenmelerim için atakan beyden bana has cd doldurtmasını isticem..bunun dışında olumlu yada olumsuz bir fark yok bende..

atakan bey telkinleri ancak uyurken 8-10 saat dinleyebiliyorum bu telkinlerin etkisini azaltırmı??gündüzde dinlemelimiyim??

hayatimdegisti 20-10-2007 01:10 PM

Alıntı:

telkinleri düzenli dinleyeli yaklaşık 1 ay oldu..eskisine oranla daha rahatım endişelerim, yersiz kaygılarım olmasına rağmen kendime olumlu şeyler söyleyip kendimi rahatlatabiliyorum..sanırım yersiz endişenmelerim için atakan beyden bana has cd doldurtmasını isticem..bunun dışında olumlu yada olumsuz bir fark yok bende..

atakan bey telkinleri ancak uyurken 8-10 saat dinleyebiliyorum bu telkinlerin etkisini azaltırmı??gündüzde dinlemelimiyim??

Bende genelde uyurken dinledim.Ön siralara su sesi arka siralara ney sesi ekledim.Bu sayede su sesi calarken uykyua dalmis oldum..Dilerseniz gündüzde deneyin bakalim
Tabii ki senelerin birikimi bir kaç ayda çözülmez.Bunun için zaman gerekiyor.

alalev61 23-10-2007 02:39 PM

bugün öğlen paydosuna kadar çok poziiftim içimden sürekli gülmek geliyodu çoook mutluydum..bu öğlen paydosuna kadar sürdü sonrasında bir o kadar berbat hisssettim ..niye bu gelgitler bir anlasam 4897 tamam herzaman havaya uçarcasına mutlu olmak gerekmez ama ortada hiçbir sebep yokken bu denli kötü hissetmeme anlam veremiyorum..böyle oluncaada çok kızıyorum kendimee çoook!!!

mustinet1900 23-10-2007 06:25 PM

slm alev
seni cok iyi anlioyrum
seninkine benzeri seyler bendede oluyor
ama ben geceleri kendimi daha iyi hissediyorum
ama son iki gündür daha iyiyim diyebilirim
söyleyebilecek en önemli sey bence sabir sabir sabir devam devam devam

shamanic 23-10-2007 06:42 PM

alalev n9598 kendini kötü hissetmen den ziyade bu duyguyu hissttiğinde kendine kızdığın için bende sana kzayım şimdi >:(
(benim sana kızmam şaka) ark5

dış dünyamızda olanları gözle görüp .. elle tututp değerlendirebiliyoruz ama iç dünyamız çok derin ummanlara benzer... içine dalıp en derinleri keşfe çıksak bile fark etmediğimiz dehlizler her zaman olur... bunun için dalgalanmalar yaşadığımızda bazen anlam veremeyiz.. aynı şekilde içimizde sebepsiz gibi gözüken seviçler coşkular da olur.. bu duyguyu hissttiğinde de aynı şekilde kızacak mısın kendine..

iç dünyanda sen faretmesende.. telkinler sayesinde.. ve yaptığın başka çalışmalar varsa onların da yardımıyla.. göremediğimiz o derinliklerde mutlaka çözülmeler olmaktadır... bunlar iyileşme sürecinde attığımız güzel adımlar ama sancılı olması elbette sende dahil hepimizi zorluyor.. böyle günlerde kendine kızma aslaaa.. onun yerine destek ol.. duyguların hislerin sana yardımcı olıup bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar.. dinle onları.. ve teşekkür et.. anlmasan bile şimdilik ne demek istediklerini .. ve daha net mesajlar vermelerini iste duygularondan sana.. onlara destek ol sahiplen ki çok daha kısa sürede geçsin olumsuz diye adlandırdığımız saatlerimiz ve günlerimiz..

sevgiyle actionsmile

alalev61 24-10-2007 06:52 PM

shamanic ne güzel şeyler yazıyosun yazdığın şeyleri zevkle okuyorum ..bazen öyle ümitsizliğe kapılıyorumki sanki hiçbişey düzelmeyecek boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyo buda mutsuz olmama sebep oluyo .ama böyle moral verici yazılar beni ne kadar mutllu ediyo bilemezsin..teşekkür ederim

hayalayaz 24-10-2007 07:32 PM

benim beynimde bitmez tükenmez konferanslar sürdüren bir çok ben vardı..hepsi aynı anda konuşup..sürekli birbirlerine itiraz ederdi...hepsine kapa çeneni demeyi öğrendiğim gün öyle bir şaşırdılarki..susup pıstılar..sonradan aslında onların uyarılarına ihtiyacım olduğunu gördüm.. hepsine teker teker ve gerektikçe, vede beni aydınlatmak kaydıyla konuşma izni verdim..sukunetle gelip konuştukları zaman saygı gösterip dinledim..eski alışkanlıklarını sürdürmek eğilimi gösterdikleri zamanda saygımı kesip kapa çeneni dedim..şimdi ilşkimiz uyum içinde sürüyor..darısı başına...saygılı sevgiler..

shamanic 24-10-2007 10:25 PM

hepimiz zaman zaman ümitsizliklere kapılıyoruz.. bu çok normal.. bunun için burada birbirimize destek olmak için daima hazırız..

hayal abaa güzel bir mesaj vermiş .. kulağımıza küpe olması gereken.. tüm öğrendiklerimizde yapmaya çalıştığımızı.. kontrolü elimizde tutmamız gerektiğini..

duygu ve düşncelerimizin sonucu olan seçimleri yaşadığımzı öğreniyoruz hep ve bilinç altımızı temizlememizin ne kadar önemli olduğunu.. temiz bir başlangıç yapmak adına arınma dönemmiz zorlu da geçse inişli çıkışlı bir çok yolla da karşılaşsak en sonunda kontrolü elimizde tutacağız...

her şey düzelecek ve her şey çok güzel olacak.. mucizeler ve güzellikler başkalarının başına gelmez sadece... kendi başının etrafına bak şimdi alalev cim.. çok yakında buradan neşeli paylaşımlarınıda anlatacaksın bize .. yeterki ne istediğine karar ver ve bu konuda at adımlarını...

çektiğin hiç bir kürek boşa gitmiyor.. hiç bir işe yaramasa dahi bilki kasların güçleniyor hayata karşı... yarınlarını çekip almak için dünden o güce ihtiyacın var

sevgiler..

alalev61 25-10-2007 06:35 PM

bugün takıntılı düşüncelerimle herzamankinden daha az vakit geçirdim smiliyface aklıma gereksiz saçma sapan şeyler geldiğinde telaşa kapılır sanki gerçek olacaklarmış gibi endişelenirdim..bugün o düşünceler aklıma geldiğinde onların saçma sapan şeyler olduğnun farkettim o düşüncelere dışardan bakmayı denedim şimdi gülüyorum smiliyface gün içinde bu kadar rahat olmam doğrumu ya yine aynı düşüncelerin esiri olursam gibi gibi düşünceler akımdan geçtiysede o düşüncelerinde de takıntımın bi parçası olduğunu farkettim böylece rahat bi gün geçirdim.. ..

bu siteyi çok seviyorum yaaa haftasonu ayrı kalacağım için şimdiden salı gününü iple çekiyorum ..3 günlük tatilim için ailemin yanında olucam bakalım nasıl hissedicem hismiley

hayalayaz 25-10-2007 07:11 PM

eminim kendini harika hissedeceksin ve muhteşem duygular düşünceler üreteceksin..seni daima ileriye götüren planlar yapacaksın hayata dair..geleceğimizi bugün ürettiğimiz düşüncelerin yarattığının bilincinde olacaksın..ana kucağında, baba ocağında derin bir iç huzuruyla hayaller kurup muhteşem rüyalar göreceksin..gerçek rüyalar..döndüğünde biz çok değişmiş bir alevi sevinçle karşılıyacağız saygılı svegiler

alalev61 30-10-2007 07:15 PM

dört günlük aradan sonra burdayım nihayet..hayal ablacım ya gerçektne çok güzel bi tatil oldu benim için düşündüğümden de güzeldi..siteyi v telkinleri özledim biraz hepsi bu ..kaygılarımın endişelerimin tamamıyla dibe vurduğu bi tatildi ..bu ruh halimini devam etmesi tek temennimm derty

hayalayaz 31-10-2007 01:36 PM

hoşgeldin alevim, hergün bir öncekinden daha iyi olduğunu hissedeceksin..ve bunu somut olarak yaşayacaksın..hayatın hakkında daha tutarlı ve sevinç veren kararlar alacaksın..her şeyden zevk alacaksın..ve bu anlattıklarım çok uzak günlerde olmayacak..kısa zamanda gerçekleşecek göreceksin..sen bilmiyorsun galiba..ben bu sitede kendini iyi hisettmeyenler istedikleri kadar alsınlar ve o durumdan daha kolay çıkabilsinler diye şifa enerjisi depoluyorum evrene..şifa istiyorum demen yeterli..veya hayalayazın bizler için gönderdiği şifa enerjisini sevgiyle kabul ediyorum.......durumdan derhal çıkmak istiyorum demen yeterli..hepimize saygılı sevgiler..

alalev61 31-10-2007 02:53 PM

hımm hayal abla yazdıkların ne niteliği taşıyo bilmiyorum ama işe yaradığı kesin cilgin897

PAMİRNAZLI 01-11-2007 06:57 AM

Günaydın arkadaşlar.
İçimden geldi.Hepinizi çok seviyorum.Hayal ablam senide çok seviyorum ve Gönderdiğin şifa enerjisini sevgiyle kabul ediyorum.

kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 PM.