Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2202-bu-alevin-gunlugu-bundan-sonra.html)

balkan 01-11-2007 08:45 AM

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

segili hayal hanım, bugün benim o enerjiye çok ihtiyacım var ve gönderdiğin o enerjiyi tüm kalbimle kabul ediyorum çok teşekkürler. İyiki burdayım. rt67

alalev61 01-11-2007 06:34 PM

hayal ablamın gönderdiği şifa enerjisini kabul ediyorummm her daiimm kiss3

hayalayaz 02-11-2007 01:16 PM

OOOHHHH şimdi dinlendim işte,bende sizleri seviyorum güzel kızlarım..allah hepinizin yüzünü güldürsün..alev reiki konusunu okursan neden bahsettiğimi anlarsın..hepinize en derin saygılı sevgilerimi sunuyorum

alalev61 02-11-2007 04:40 PM

bugün yine güzel bir gündü işyerine yeni bilgisayarım geldi ,en seviğim çiçeği alıp masamada koydum önceden böyle şeyler beni pek mutlu etmezdi ama yine eskisi gibi zevk alır oldum yaa herşey kendiliğinden oldu ben bişey yapmıyorum valla fırsat buldukça telkinlerimi dinliyorum bide bu siteye giriyorum gogogo gogogo hayal ablada sağolsun güzel şeyler yazıyo daha naasıl kötü olayım eski günleri hatırlamak bile istemiyorum hatırlayınca kendimi hala kötü hissediyorum demekki tam aşamadığım bazı şeyler var ama her yeni gün daha güzel olacak diye düşünüp geleceğe umutla bakmakta fayda var 98569
hayal abla ben reiki diilde eft ilgi duydum sen ne düşünüyosun eft ile ilgili ben pek anlamıyorumda böyle şeylerden utananadam

hayalayaz 02-11-2007 04:54 PM

ablam ben eft ye nedense hiç sıcak bakamadım..ama biz keopsu davet ettik izmire ve ondan deep peat ve sedona tekniklerini öğrendik deep peat eft nin geliştirilmişi..hem sedona yöntemleri hemde peat'ın kitapları var istersen bendeki özetleride gönderebilirim..biz çok faydalandık..bir bak istersen..eft dende çok fadalanan arkadaşlarımız oldu..onların yazdıklarınıda okumanı tavsiye ederim..saygılı sevgiler

alalev61 06-11-2007 06:43 PM

nihayet girebildim siteye ..akşam olumlu yaşama sanatı diye bir kitap okudum ilk başta hoşuma gitti..adındanda anlaşılacağı gibi olumlu düşünürsen olumlu şeyler yaşarsın tersi durumda da olumsuz şeyler yaşarsın tarzı şeyler yazıyodu..bugünden beri olumsuz düşündğümde bi korku kaplıyo içimi düşünürsem gerçek olacak diye biiyorum çok saçma ama böyle bir garşp ruh hali içindeyim oysaki herşey ne güzel gidiyodu 88a benim neyime böyle kitaplar havadan nem kapıyorum zatenn ...birisi bana akıl fikir versin sad456

keops 06-11-2007 06:49 PM

olumsuz düşünceler bırak aklından geçip gitsinler olana teslim ol
aşırı çabalamadan olumlu düşün
çabasızca çabala
önce iç çatışma yaratma neden olumsuz düşünüyorum olumlu düşünmem lazım v.b tarzında düşünme
bırak olumsuz düşünceler akıp gitsinler ve sen onları havada süzülen bulutları izlermiş gibi izle
olumsuz düşüncelerin gelmesinin normal olduğunu kabul et ve onlar sanki başkasının düşüncesiymiş gibi izle
olana teslim ol
ve sonra değişimi yaratacak olumlu içsel konuşma ve olumlu hayalleri devreye sok
ok mi ????
kiss3

alalev61 06-11-2007 07:22 PM

teşekkürler keops dediklerini uygulayacağım..ama kesinlikle bidaha böyle kitaplar okumayacağım hemen endişeleneceğim bi şekle sokuyorum yazılanları neden böyleyim anlamıyorum hal böyle olunca çok kızıyorum kendime bütün güzel düşüncelerim çıkıp gidiyo aklımdan ..
aa bu arada deep peat eğitimi almıştınız siz sanırım yanılıyo muyum?

keops 06-11-2007 07:31 PM

peat-sedona-precision gibi eğitimler aldım
nlp , hipnoz meditasyon yıllardır ilgi alanım daha doğrusu hobim
bu ve benzeri teknikleri bütünsel bi şekilde birleştirerek uyguluyorum

alalev61 06-11-2007 07:44 PM

peki bu tarz enerji tekniklerindne hangisini önerirsiniz acaba? yani benim şu gereksiz endişelenmelerimden kurtulabilmem için..birde kitaplarını alıp okumak öğrenmek için yeterli olur mu? çok soru sordum ama merak ediyorum şimdidden teşekkürler..

keops 07-11-2007 12:33 AM

Alıntı:

alalev Nickli Üyeden Alıntı
peki bu tarz enerji tekniklerindne hangisini önerirsiniz acaba? yani benim şu gereksiz endişelenmelerimden kurtulabilmem için..birde kitaplarını alıp okumak öğrenmek için yeterli olur mu? çok soru sordum ama merak ediyorum şimdiden teşekkürler..

hangi tekniğin size uygun doğru yöntem olduğunu deneyerek bulursunuz o konuda bişeyler okuyup uyguladıkça doğru yöntemi aldığınız sonuçlar ve sezgileriniz gösterir
kitaplardan sedona yöntemi adlı kitabı tavsiye edebilrim
birde eckhart tollenin kitapları bu sizin dediğiniz tarzda olumlu-olumsuz düşünme döngüsüne giren kişileri meditatif zihin yapısına kavuşturmak için birebir(özellikle şimdinin gücü kitabı ve varolmanın gücü kitabı)
ve piyasada eft ile ilgili uygulama kitaplarıda var
ama geveze zihnin boşalması lazım ki olumlu düşünceyi algılasın
ve olumsuz duyguların boşalması lazım ki olumlu düşünce etksini göstersin
haydi size kolay gelsin
s456

alalev61 07-11-2007 11:44 PM

eft yi bi denicem belki işe yarar..teşşekürler yinede bilgilendirdiğin için..ben böyle git geller yaşamaktna bıktım usandım artık..hiçbişey taamamıyla düzelmiyo bi gün iyiiyim iki gün kötü sıkıldım artık..bilinç altını incelemeye çalışmakta çok sıktı..insanlar hep bu şekilde mi mutlu oluyo ..bilinç altınnın inceliklerinden haberdar olmayıp mutlu olan biçok insan var ..düşüncelerimi kontrol etmeye çalışıyorum bu şekil herşey daha berbat oluyo..sanki kötü düşündüğüm herşey gelip beni bulacak gibi ..kafam çok karışıkkk

jaunty 08-11-2007 12:30 AM

nlp bana zor ve karisik geli eger eft de o tarz bişiy ise sicak bakamam bizimle paylasirsan seviniriz alevev

keops 08-11-2007 08:58 AM

Alıntı:

eft yi bi denicem belki işe yarar..teşşekürler yinede bilgilendirdiğin için..ben böyle git geller yaşamaktna bıktım usandım artık..hiçbişey taamamıyla düzelmiyo bi gün iyiiyim iki gün kötü sıkıldım artık..bilinç altını incelemeye çalışmakta çok sıktı..insanlar hep bu şekilde mi mutlu oluyo ..bilinç altınnın inceliklerinden haberdar olmayıp mutlu olan biçok insan var ..düşüncelerimi kontrol etmeye çalışıyorum bu şekil herşey daha berbat oluyo..sanki kötü düşündüğüm herşey gelip beni bulacak gibi ..kafam çok karışıkkk

şimdi olay şu bi kere mutlu olan insanlar hobi sahibidir kendine bir hobi edin
ve bir kişiyi değerlendirirken bütünüyle değerlendirmek lazım
yargıda bulunduğunuz size mutlu gelen kişi gerçekte mutlu olmayabilir öyle gözükebilir
ya da gerçekte mutludur ama bunun nedenleri çok değişik olabilr
bi kere gün içinde yapmanız gerekenleri yapmıyorsanız hedefleriniz ve hobileriniz yoksa
işiniz size tatile gitmek gibi gelmiyorsa o zaman mutlu olmayı beklemeyin
ha bir alternatif daha var mutlu olmanın bir hint fakiri olmak gogogo
bu son yolu pek tavsiye etmem
ve zihni şimdiki zamana demirlemeyi öğretmek lazım
çok fazla geçmişe ve geleceğe gitmek zaten başlı başına bir sıkıntı
tabi bütün bu dediklerimi hayata geçirmek zaman alıcaktır
o yüzden sabırlı olmak lazım
hepinize bol mutluluklar

alalev61 08-11-2007 12:44 PM

keops benim asıl sinirimi bozan bilinçaltıyla ilgili bi kaitap alıp okumaya başlamıştım 4 ocak 2007 de o akşam yatağa yattığımda abuk subuk şeyler düşünmeye başladım o dur budur bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyorum biraz korku biraz merakla..biz 11 kardeşiz şimdi ablamlara bakıyorum kardeşime bakıyorum bu tarz şeylerle alakaları yok düşndükleri sıradan şeyler bende onlar gibi sıradan şeyler düşünmek istiyorum...ama yok yaklaşık bir yıl olacak benim düşündüğüm acaba şu şekil düşünürsem bilinçaltım nasıl tepki verir yok öyle düşüneyim yok böyle aman olumsuz düşünmeyeyim bilinçaltım olumsuzu kabul eder ve düşündğüm başıma gelir falan filaaan diyerekten düşünmekten kendi kendmden nefret eder hale geldim..sanki bu tarz düşünmek zorundaymışım gibi bişey işte sanki mantıklı olan bu şekil bi düşünce tarzıymış gibi..oh yaa okuyanların başını şişirdim ama bu yazıyı yazmak iyi geldiii banaaaaaaa..
bu arada bu bilinçaltı konularıyla ilgilenen biçok insan var onlar benim gibi endişelenerek bakmıyolardır olaya ama bende durum bu işte..

alalev61 08-11-2007 12:49 PM

ayrıca bu 2007 yılında en çok istediğim kpss den istediğim puanı alıp memur oldum ..çok sevdiiğim ablamın bi bebeği oldu yeni bir ilde yani bir hayatım başladı ama kafamda bu tarz düşünceler dönüp durdu ve bunların hiçbiri beni mutlu etmeye yetmedi gözüm görmedi bile bunları kafam hep başka şeylerle meşgulken zevk almadım hiçbişeydenn ..
jauntry gelişmeleri paylaşırım seninle....

alalev61 08-11-2007 08:13 PM

evcil hayvanımı nasıl seçicem utananadam

jaunty 08-11-2007 08:16 PM

[quote=alalev ]
evcil hayvanımı nasıl seçicem utananadam

üyelik ayarlari/ profil/ kimlik bilgisi en alt satirdan alevlev..
sevgiler

jaunty 08-11-2007 08:17 PM

üyelik ayarlari profil soldan kimlik bilgisi en alt satirinda alalev kiss3

alalev61 08-11-2007 10:15 PM

tamam sanırım teşekkür ederim :)
hismiley

alalev61 10-11-2007 06:45 PM

dün kardeşim yanıma geldi kendimi iyi hissediyorum..insanın ailesi başka bişey oluyo yaa 96
telkinlerin sesini daha kısık dinlemek zorunda olsamda benimle olması güzel smiliyface

hayalayaz 10-11-2007 08:32 PM

karınca olsun kardeşim olsun..

bu sözü çok severim..daha az sevdiğim söylerken mutlaka allah korusun dediğim ..kanlım olsun kardeşim olsun..der..kanlısıda olsa kardeşin merhametini sevgisini vurgulamak ister..herhalde...ama kardeşimin benim kanlım olacağını hayal bile edemem..iyidir benim ablam..kardeşim..arkadaşım, dostum sırdaşım...bakma sen, yeni yetişirken benim eteklerimi giydiği için yoluştuğumuza..poposunu yırttığı en kıymetli pantolonumu çoktan helal ettim..ona ben en zor günlerimde o vardı yanımda...küçücük elleriyle o yıkardı beni bakımsız kaldığımız günlerde..yemekler pişirirdi..oyuna dalar yemeğin altını yakardı..ama ertesi gün yalvarırdım ablacım noluur kokulu yemek yap diye..çok severdim altı yanmış yemeğin kokusunu..sonradan arka arkaya boşanınca kocalarımızdan..ekmeğimizi, kaderlerimizi daha bir birleştirdik..aynı evde oturup..aynı işte çalıştık..birimiz işin başında durur diğerimiz cıva gibi ele avuca sığmayan iki erkek çocuğunun peşinde koşardı..evlatlarımız kıymetli insanlar olarak yetişti..mücevher gibiler..aynı sizlere benziyorlar...hep kardeşimle başardım..bunları.. .iyiki var kardeşlerimiz..iyiki varız..tüm kardeşlere saygılı sevgiler..

alalev61 11-11-2007 03:21 PM

hayal abla ne güzel belirtmişin kardeşin önemini biz 11 kardeşiz bazen kavga etsek, bazen küssekte birbirimize iyiki varlar onları çok seviyorum ..senide seviyorum hismiley

hayalayaz 11-11-2007 07:02 PM

birşey değil kuzuuum şimdi daha gençsiniz daha sonra dahada ballanıyor kardeşler..iyiki varlaaaar..

alalev61 22-11-2007 10:05 PM

siteye girmeyeli uzun zaman oldu..telkinleri dinlemeye devam ediyorum eskisi gibi acaba etki ettimi diye düşünmeden..sadece dinliyorum ..bazı şeyleride kafama daha az takıyorum ..herkese sevgiler hismiley

hayalayaz 22-11-2007 10:11 PM

alevim hoşgeldin..iyi olduğunu öğrenmek çok güzel..zaten kanımca her istek olacakmı diye beklentiye girmeden daha kolay oluşuyor..bende kendimi çok kasmadan dinledim..ben çalışırken uyurken sürekli başka şarkılar yerine onlar vardı mp3 te..sadece meditasyon yaparken sabah ve akşam yarımşar saat yoğun bir dikkat toplayarak dinledim..ama bu şart değil..sonuçta sadece dinleyipte sevindirici neticeler alanlarda var..saygılı sevgiler

alalev61 24-11-2007 06:17 PM

bugün bazı can sıkıcı şeylerin beni üzmesine etkilemesene izin verdim..napiim sakin olamauyorum elimde değil hemen parlıyorum ani çıkışlarım oluyo ..sonrada kendime kızıyorum niye böyle davranıyorum diye drive45

alalev61 25-11-2007 07:33 PM

bu site olmazsa ne yapardım ben ya..bu siteyi çok seviyorum been s45apk

alalev61 08-12-2007 06:53 PM

telkinleri düzenli olarak dinliyorum her akşam..artık alışkanlık oldu bende..beni mutlu edecekmi etmeyecek mi diye düşünmeden..ninni gibi geliyo bana herhalde bir ömür boyu dinlerim ..telkinlerin etkisinden mi bilmiyorum eskisi gibiyim çoğu konuda..kaygılarımı azalttım..hepsi saçma sapan bir endişe hali,onların saçmalık olduğunu görünce daha fazla beni yıkmalarına izin vermiyorum..hayatımı günün gereklerin göre yaşıyorum..herzaman mutlu olmam gerekmiyo mutsuzda değilim.olması gerekende bu sanırım..sevgilerr hismiley

jaunty 13-12-2007 11:42 PM

Alıntı:

telkinleri düzenli olarak dinliyorum her akşam..artık alışkanlık oldu bende..beni mutlu edecekmi etmeyecek mi diye düşünmeden..ninni gibi geliyo bana herhalde bir ömür boyu dinlerim ..telkinlerin etkisinden mi bilmiyorum eskisi gibiyim çoğu konuda..kaygılarımı azalttım..hepsi saçma sapan bir endişe hali,onların saçmalık olduğunu görünce daha fazla beni yıkmalarına izin vermiyorum..hayatımı günün gereklerin göre yaşıyorum..herzaman mutlu olmam gerekmiyo mutsuzda değilim.olması gerekende bu sanırım..sevgilerr hismiley

çok seviniyorum böyle şeyler duyunca.. blissy k8908

eminim cok daha mutlu haberlerini buradan birlikte okuyacagiz. ttli3
sevgiler kiss3

alalev61 24-12-2007 10:34 PM

benim güzel sitemin güzel insanları nasıllar acaba smiliyface hepinizin geçmiş bayramını kutlarım..bende bi iyi bi kötü yaşayıp gidiyorum sakinim, kendime güvenim artmış bi halim var ..benden bu kadar hepinize sevgiler hismiley

Akulina 24-12-2007 11:53 PM

seninde bayramın kutlu olsun cnm...

alalev61 01-01-2008 08:22 PM

2008 yılı herkes için hayırlı olur inşallah..telkinleri dinleyeli 4 ay oldu kendimi bazen yine eskisi gibi hissediyorum ama bu çok nadir oluyo..zaten atakan bey açıklamış dalgalanma hissi olması çok normalmiş ve asla eskiye dönüş anlamına gelmek demek diilmiş k8908 bunları bilmek güzel tabi.artık olumsuz durumların beni etkilemesine izin vermiyorum,kendime güvenim arttı ve tüm iplerin elimde olduğunu hissediyorum ..yani telkinleri dinlemeye devam hismiley

alalev61 02-01-2008 11:13 PM

siteyi dolaşırken birkaç arkadaşım telkinlerden sonra hiçbir değişime uğramadıklarını yazmışlar..hal böyle oluncada herzamanki kuruntumla bende kuşkuya düştüm acaba telkinler bende de etki etmedi de psikolojik olarak etkilendiğimi mi düşünüyorum..madem o kadar etkili niye o arkadaşları etkilemedi diye tuhaf tuhaf şeyler kurup kaldırıyorum kafamdan..birisi bana bunu anlatsa ne iyi olur yaa ne yapiim etkileniyorum böyle şeylerden elimde değil tuh788

hülyaa 02-01-2008 11:25 PM

Alıntı:

siteyi dolaşırken birkaç arkadaşım telkinlerden sonra hiçbir değişime uğramadıklarını yazmışlar..hal böyle oluncada herzamanki kuruntumla bende kuşkuya düştüm acaba telkinler bende de etki etmedi de psikolojik olarak etkilendiğimi mi düşünüyorum..madem o kadar etkili niye o arkadaşları etkilemedi diye tuhaf tuhaf şeyler kurup kaldırıyorum kafamdan..birisi bana bunu anlatsa ne iyi olur yaa ne yapiim etkileniyorum böyle şeylerden elimde değil tuh788

alalevcim,madem bu kadar çok etkileniyorsun o halde bende şöyle diyorum...telkinler etki ediyor hemde çok güzel..onları dinlemeye başladığımdan beri o kadar gelişmeler kaydettim ki anlatamam..kendimi buldum..hayata bakışım değişti..güven kazandım..korkularım azaldı..v.b..canım benim telkinler içimizde zaten var olan gücümüzü ya da bizi biz yapan enerjimizi açığa çıkarmak için..inanmakla yada inanmamakla alakalı değil..ister inan ister tereddüte düş,yine de işe yarıyor..sonuçlarını yaşadıkça görüyorsun..mesela antisosyal biriysen..telkinleri dinledikten sonra ki günlerde konuşmaya çekindiğin ortamlara gir ve konuş..değişimi göreceksin..benim başta da hiç şüphem yoktu,şimdi de yok..çünkü olmayan bir şeyi yapmıyorum..sadece gücümü telkinler aracılığıyla ortaya çıkartıyorum..tabi bu benim düşüncem..ben etkisini görüyorum..bunu da buraya yazıyorum..umarım bu seni etkiler ve şüphelerin yok olur..sevgi ve saygılar...

shamanic 03-01-2008 01:29 PM

canım benim geriye dönüp değişimini sekteye uğratacak düşünce tohumları ekme...

elbette yararını görmedim diyenlerde olcak...
bir çok mesajımda bahsettiğim gibi telkin içerikleri doğru davranışlar elde etmemiz temelini esas alıyor...

fakat bir çok arkadaşımız hayatında ki değişimleri telkin etkileri ile olduğunun farkında değil..
dolayısı ile etkiyi telkinlere bağlamıyor...

birde en önemli konulardan biri düşünce olarak değişimi kabul ederek yola çıkmak ile ilgili..
başkalrına gerek yok kendimden örnek vereyim.. sigaradan kurtul telkinini dinliyorum günde 3 yada 4 kez ...
birincisi bu yeterli bir süre değil..
ikincisi ben henüz sigarayı bırakma kararını bilinç düzeyinde alıp bu değişime kendimi açmadım ...
fosur fosur içip bide üstüne oh bundan keyif alıyorum dersem elbette telkin etki etmez..
ama çok kısa sürelerde bile dinliyor olsam farkettiğim bazen sigaraya uzanıp elimi geri çekiyorum ..
biraz sonra içerim diye farkettiğim o ki elimi çektiğim zamanlar sigara telkini dinliyor olduğum zamanlar..

öncelikle değişimi kendimizi açıp önyargılarımızdan kurtulup doğru davranışlarımız alışkanlıklarımıza
alışkanlıktan sonrada rutinimiz haline gelene kadar telkinleri dinlememiz gerektiği...

sen bu konuda çok büyük ve önemli yollara kattettin alalevcim.. lütfen şimdi olumsuz düşüncelere yer verme..
çünki daha sonra bu olumsuz düşüncelerinin ürünlerini temizleyecek olana gene sensin..

sevgiler.... kiss3

hayalayaz 03-01-2008 01:54 PM

alevim...
diyelimki, senin kendini iyi hissetmen telkinlerin etkisi değilde, psikolojik olarak etkilenip kendini iyi hissettin...şu an kendini iyi hissetmen kendi içsel gücünün açığa çıkmasındandır...e, telkinlerin amacıda zaten içsel gücümüzü açığa çıkarmak..ve düğümlerimizin kendiliğinden çözülmesi..burada neden korktuğunu anlayamadım ablam..öyle veya böyle senin içsel gücün açığa çıktı ve iyisin..

telkinlerin etkisi her keşte aynı anda ve oranda açığa çıkacak diye bir kural yok...çünkü hepimizin bilinçaltı yükleri farklı...sende üç günde görülen etki bende üç ayda görüldüyse veya hiç görülmediyse bunda korkulacak bir şey yok... yaş ve yaşanmışlıkların farklı olması..aile yapımızın farklı olması, hayata bakış açılarımızın farklı olması etkileri farklı olarak ortaya çıkarıyor..bak sana daha somut olabilecek bir örnek vereyim..
ben suçluluk telkiniyle, fazla bir bunalım yaşamadım..ama ablam muazzam bir üzüntü hissi yaşadığını söyledi...ben baştaki ağırlık hissini çok önemsemedim...ablam, aa, çekemem bu başımdaki ağırlık hissini dedi ve bıraktı..ikimizin yaşanmışlıkları beş aşağı beş yukarı aynı olmasına rağmen iki farklı etki..gördük..bundan normal bir şey yok..etki görmeyenler mutlaka yanlış bir şey yapıyorlardır..veya senden daha ağır bilinçaltı kalıpları vardır..lütfen korkup korkularını yaratma..sen çok iyi gidiyorsun..hadiii bakiiim..biz burdayız..yanındayız...al sana kocamaaaaaaaaaaaan kiss3

alalev61 03-01-2008 09:47 PM

ay arkadaşlar ya ne iyisiniz hülyacım,sshamanic ve hayal abla üşenmemiş açıklama yapmışsınız çok teşekkür ederim ,şimdi bunları okuyunca nasıl mutlu oldum bilemezsinizi ..çok teşekkürler bende çok öpüyorum sizi çok kiss3

alalev61 06-01-2008 05:22 PM

bugün yine kendi kendimle kavga edeerek geçirdiğim günlerden biri oldu ..bu siteye girince okuduğum bikaç cümle aklımın başına gelmesini sağlıyo ..kendime getiriyo beni adeta..hepinizi seviyorum pc05

alalev61 14-01-2008 08:18 PM

bu aralar hasta oldum biraz tuh788 onun dışında herşey güzel.. smiliyfaceçok iyiym bazen diyorum ya nasıl olurda bu kadar iyi olabilirm bu işte bi anormaliik var şaşırıyorum bu halime dusun ama böyleyim zorla kendimi üzmeye yer arıyorum yaa..hepiniz iyisinizdir umarım bu siteyi keşfedip kötü olmak mümkün mü.bir süre sonra mutluluğun pençesinde oluyosunuz farkında olmadan hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM.