Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2202-bu-alevin-gunlugu-bundan-sonra.html)

pelin nur 07-10-2007 05:15 PM

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

actionsmile selam alev olumsuz düşünmemeye çalış.bunlar seni mutlu eder umarım.ben bugün çok mutluyum sanada gönderiyorum. blissy blissy blissy blissy blissy derty alk78

alalev61 07-10-2007 10:59 PM

teşekkür ederim bitanemm

mustinet1900 09-10-2007 03:51 PM

slm alev nasilsin umarim iyisindir
sendeki etkiler nasil su an
yani günden güne artiyormu
hangi müzik türünü dinliyorsun

turgay0101 09-10-2007 04:01 PM

Alıntı:

pervin Nickli Üyeden Alıntı
actionsmile selam alev olumsuz düşünmemeye çalış.bunlar seni mutlu eder umarım.ben bugün çok mutluyum sanada gönderiyorum. blissy blissy blissy blissy blissy derty alk78

çok güzel birbirimize böyle enerji göndermemiz ben biraz detaycıyımdır bence olumsuz düşünmemek yerine olumlu düşünelim ne dersiniz birinci cümlede olumsuzluk geçiyor ya o açıdan actionsmile

alalev61 09-10-2007 11:25 PM

iyi olmaya çalışıyorum ..geçen haftya oranla daha negatif olduğum bir gerçek aksini söylemek kendimi kandırmak olur..bu ruh halim geçecektir sanırım bende diğer arkadaşlar gibi dalgalanma yaşıyo olabilirm..doğa ssesleri ağırlıklı olmak üzere toplam 8 telkin diniyorum ..günde 8 saati geçiyo dinleme sürem.uyku esnasında dinlemeye fırsat bulabiliyorum..hepinizi seviyorummm yu89

aa bu arada aklıma gelmişken Atakan Bey'e bir sorum var malüm önümüz bayram ben bikaç gün ailemin yanında olucam ve maalesef tekinleri 5 gün dinleyemeyeceğim..acaba bir çuval inciri berbat etmiş mi olurum dusun

alalev61 14-10-2007 10:46 PM

herkesin geçmekte olan ramazan bayramı kutlu olsun..bikaç gün siteden ayrı kaldım ailemin yanındaydım ..mükemmel bi 3 gün geçirdim yaa ailemle olmak ii geldi bana birde ablamın bebeği var onu gördümmü tüm sıkıntılarımı unutuyorum zaten,onu özleyeceğim .. actionsmile şimdi telkinleri dinlemeye kaldığım yerden devam ediyorum..

alalev61 20-10-2007 01:02 PM

telkinleri düzenli dinleyeli yaklaşık 1 ay oldu..eskisine oranla daha rahatım endişelerim, yersiz kaygılarım olmasına rağmen kendime olumlu şeyler söyleyip kendimi rahatlatabiliyorum..sanırım yersiz endişenmelerim için atakan beyden bana has cd doldurtmasını isticem..bunun dışında olumlu yada olumsuz bir fark yok bende..

atakan bey telkinleri ancak uyurken 8-10 saat dinleyebiliyorum bu telkinlerin etkisini azaltırmı??gündüzde dinlemelimiyim??

hayatimdegisti 20-10-2007 01:10 PM

Alıntı:

alalev Nickli Üyeden Alıntı
telkinleri düzenli dinleyeli yaklaşık 1 ay oldu..eskisine oranla daha rahatım endişelerim, yersiz kaygılarım olmasına rağmen kendime olumlu şeyler söyleyip kendimi rahatlatabiliyorum..sanırım yersiz endişenmelerim için atakan beyden bana has cd doldurtmasını isticem..bunun dışında olumlu yada olumsuz bir fark yok bende..

atakan bey telkinleri ancak uyurken 8-10 saat dinleyebiliyorum bu telkinlerin etkisini azaltırmı??gündüzde dinlemelimiyim??

Bende genelde uyurken dinledim.Ön siralara su sesi arka siralara ney sesi ekledim.Bu sayede su sesi calarken uykyua dalmis oldum..Dilerseniz gündüzde deneyin bakalim
Tabii ki senelerin birikimi bir kaç ayda çözülmez.Bunun için zaman gerekiyor.

alalev61 23-10-2007 02:39 PM

bugün öğlen paydosuna kadar çok poziiftim içimden sürekli gülmek geliyodu çoook mutluydum..bu öğlen paydosuna kadar sürdü sonrasında bir o kadar berbat hisssettim ..niye bu gelgitler bir anlasam 4897 tamam herzaman havaya uçarcasına mutlu olmak gerekmez ama ortada hiçbir sebep yokken bu denli kötü hissetmeme anlam veremiyorum..böyle oluncaada çok kızıyorum kendimee çoook!!!

mustinet1900 23-10-2007 06:25 PM

slm alev
seni cok iyi anlioyrum
seninkine benzeri seyler bendede oluyor
ama ben geceleri kendimi daha iyi hissediyorum
ama son iki gündür daha iyiyim diyebilirim
söyleyebilecek en önemli sey bence sabir sabir sabir devam devam devam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 PM.