Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2202-bu-alevin-gunlugu-bundan-sonra.html)

hayatimdegisti 03-10-2007 11:44 PM

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

Alıntı:

alalev Nickli Üyeden Alıntı
size ne kadar teşekkür etsek az Atakan Bey tüm bunların hepsi sayenizde oldu ..olmaya devam edecek olanlarda sayenizde olacak s456

Ben teşekkür ederim.Her zaman tekrar ettiğim üzere forumda meydana gelen gelişimleri yazmaniz yeni üye olanlarında sabırla dinlemesine neden oluyor.Başından beri süreç için günlük açıp paylaşımlarda bulunmuşssunuz.

alalev61 04-10-2007 10:28 PM

bu siteye bişeyler yazmadan uyumak istemiyorum alışkanlık oldu iyice 98569..atakan bey size bir sorum olacak ilk iki hafta ego güçelndirici ve suçluluk dinledim sonraki ilk hafta telkin çeşidini beş taneye çıkarıp dinledim şimdi bikaç eklenti daha yapıp 8 tane dinlicem ..acaba çeşit fazla olursa etkisinde bi azalma olurmu ki ?

elif2 04-10-2007 10:39 PM

http://img48.imageshack.us/img48/414...r144951fw0.gif sevgili alev,gunlugun hayirli olsun..telkinlerin faydasini gormeye baslamissin ...bende cok faydasini gordum....ee artik sende hayati degisenlerdensin b456

hayatimdegisti 04-10-2007 10:40 PM

Alıntı:

alalev Nickli Üyeden Alıntı
bu siteye bişeyler yazmadan uyumak istemiyorum alışkanlık oldu iyice 98569..atakan bey size bir sorum olacak ilk iki hafta ego güçelndirici ve suçluluk dinledim sonraki ilk hafta telkin çeşidini beş taneye çıkarıp dinledim şimdi bikaç eklenti daha yapıp 8 tane dinlicem ..acaba çeşit fazla olursa etkisinde bi azalma olurmu ki ?

İlk iki haftadan sonra eğer etkileride gorduyseniz suçluluk telkinini listenizden çikartabilirsiniz.8 adet dinleyebilirsiniz.

alalev61 04-10-2007 10:56 PM

teşekkür ederim Atakan Bey..evet elif'cim telkinler iyi geldi bana sanırım bazen yine eskisi gibi olursam diye düşünüp biraz tedirgin oluyorum ama genel olarak kendimi iyi hissediyorum onayi ..telkinlerin sende de olumlu etkiler yaratması sevindirici dilerim her daim devam eder bu olumluluk halimiz..

hayalayaz 05-10-2007 09:09 PM

sevgili alev geri dönüş olmuyor..belki bazen, benim içe dönüş diye adlandırdığım bir durum yaşanabilir (ben bunu yaşıyorum) ama bu günlerde kendimi daha berrak bir mercek altında görüp yapmam gerekenler hakkında kesin kararlar alabiliyorum..zaten bu günlerde çok uzun sürmüyor,artık yaşamda ne istediğimizi,ve bunları nasıl gerçekleştireceğimizi bildiğimiz günler başladı..darısı diğer arkadaşların başına saygılı sevgiler..

alalev61 06-10-2007 11:05 AM

günlüğüme benim dışımda birilerinin yazması ne güzel helede sizin gibi kıdemli üyelerden yazı geliyosa. ttli3 öyle diyorum çünkü yazılarınızı okuyorum birçok yerde çok güzel şeyler yazıoysunuz..bu arada ben niye herzaman offline görünüyorum profilimde acaba dusun

elif2 06-10-2007 03:17 PM

alevcim profile tikla solda uyelik ayarlari var oraya gir...beni m cevrim ici oldugumu herkes gorsunmu diye bi yazi var onu isaretleeee ..iste bu kadar b456

alalev61 06-10-2007 05:40 PM

tam yazıyodum olmadı diye baktım yapmışım yeşil yanıyo ..şu elektronik şeylerin hiçbirinden anlamıyorum ben y789

alalev61 07-10-2007 02:52 PM

üf bugün bana geldiler yine rt67 akşamadan beri böyleyim daha doğrusu kendi kendime olumsuz şeyler düşünüp üzüyorum kendimi..ama bu durumuda engelleyemiyorum sanki herşey kendiliğindne oluyo yaa.acaba eski günle geri mi geldi ,yaptığım onca şey boşuna mıydı diye düşünmeye başladım sad456.. niye böyle oluyorum off.okuyanların içini karartıcı bir yazı oldu ama maalesef bugün böyle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM.