![]() |
Ynt: yıldızlar günlük avrupa turnesi ne de güzel olurdu. 'niyet edersek' o da olur. uğraşmasak bile şartlar bir araya gelir ve olur :) secret filminin forumunun adı 'güçlü niyetler'. herkes niyetlerini yazıyor. yıldızlar niyet etmiş o işi almış, ben de öyle... hadi herkes niyete :) |
Ynt: yıldızlar günlük Alıntı:
|
Ynt: yıldızlar günlük vay bee bravoo super kendisine saygılarımı ilet.. analar ne evlatlar doğuruyo.. 96 afiyet bal şeker olsun o zaman... kadıncağız dicekki işiniz yok lokmalarımımı saydınız kizgin1 |
Ynt: yıldızlar günlük saymadık canım..sadece bi kilo baklava sanınca ..o, bünye onu nasıl kaldırdı diye merak ettim.( gerçi bi kilo dondurmada ?)..afiyet olsun..ama emelin sözlerinden anladığım kadarıyla yakıyor..yediklerini ..şanslılardan yani...ne yerse yesin kilo almıyor... |
Ynt: yıldızlar günlük Çalışma hayatına geri döndüm çok şükür. Her şeyin daha iyi olacağına inancım tam. Buradaki güzel insanlar olmasaydı belki bu gerçeği hiç öğrenemeyecektim. blissy Artık sahip olduklarım için daha sık şükrediyorum. Özellikle gece yatarken uyumakta zorlanan ben artık 5 dakikada uykuya dalıyorum. Aslında gidilecek çok yol var daha. Ama aslolan yola çıkmak değil midir? hismiley |
Ynt: yıldızlar günlük sevgili yıldızlar..senin adına sevindim..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler |
Ynt: yıldızlar günlük Alıntı:
|
Ynt: yıldızlar günlük yıldızlar buldum ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür eder. kiss3 |
Ynt: yıldızlar günlük yazdıklarımı şöyle bi baştan okudum. mutlu oldım. oh şükür ( bu ne güzel bir kelimedir yarabbim ) 96 |
Ynt: yıldızlar günlük Sevgili yıldızlar ben dde dediğin gibi işe gireceğime inandım.Neden mi?Buraya tesadüfen girdiğime inanmıyorum bence sıkıntılı günler yaşıyorum diye kişisel gelişime sardım çekim yasası falan,olumlamalar,imgelem bu siteyi araştırmalar sonuncun da buldum.Demekki sizlerle tanışıp sıkıntılarımı atmam gerekiyormuş.Herşey de bir hayır var derler ya burda ki dostluk çok güzel ve sıcacık herkes okadar içten ki...Ben işe girdiğimi düşünüyorum eminim iyi kapılar bana ve herkese açılıcak. Bu arada ben işe girdiğim de unutursam 5 cezve almayı hatıratın LÜTFEN tamam mı? mlk34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 AM. |