Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yıldızlar günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2167-yildizlar-gunluk.html)

hayalayaz 27-11-2007 10:36 PM

Ynt: yıldızlar günlük

sevgili yıldızlar hayat sana şükür edeceğin birçok mutlu günler hazırlamış..bana kuşlar söyledi..sen gelecek mutlu günler içinde şükürler etmeye devam et olurmu..seni seviyorum..kocaman öpüyorum kiss3 saygılı sevgiler...

durucuğum sen işmi arıyorsun? nasıl bir iş..yaz bakayım özelden bana ismini ve soy ismini..du bakalım nolcek..allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun..

yildizlar 27-11-2007 11:17 PM

ben ay başını bekliyorum cezvelerimi almak için. anneme piyasa araştırması yaptırdım bile :)

durucum emin ol ben sana hatırlatırım bakır cezveleri. hayal abla ( hismiley ) da hatırlatır.

insan aklı başına gelen bazı şeyleri tesadüf, şans veya şanssızlık olarak nitelendiriyor ama aslında bu bizim üstümüzdeki güç tarafından milim milim ayarlanmış şeyler.

ben şu cümleyi hep hatırlatıyorum kendime:

evrendeki her şey benim sonsuz hayrım için olmakta...

yildizlar 27-11-2007 11:19 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevgili yıldızlar hayat sana şükür edeceğin birçok mutlu günler hazırlamış..bana kuşlar söyledi..sen gelecek mutlu günler içinde şükürler etmeye devam et olurmu..seni seviyorum..kocaman öpüyorum kiss3 saygılı sevgiler...

hayal ablam tam mesaj yazdım, mesajın içinde sana parantez arasında selam ettim. gönderiyorum ki bi baktım hayal ablam da bana mesaj atmış. içim sıcacık oldu. ben de seni seviyorum. sağ ol var ol. hiç dert görme inşallah. öpüyorum.

duru79 27-11-2007 11:20 PM

Amin hayal ablacım amin.Allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun.Ama şükretmek çok önemli.Şükürler olsun sağlığımız yerinde..Özel mesajı attım..
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

durucuğum sen işmi arıyorsun? nasıl bir iş..yaz bakayım özelden bana ismini ve soy ismini..du bakalım nolcek..allah tüm iş arayanların yardımcısı olsun..

duru79 27-11-2007 11:21 PM

Teşekkür ederim yıldızcım

Alıntı:

yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı
ben ay başını bekliyorum cezvelerimi almak için. anneme piyasa araştırması yaptırdım bile :)

durucum emin ol ben sana hatırlatırım bakır cezveleri. hayal abla ( hismiley ) da hatırlatır.

insan aklı başına gelen bazı şeyleri tesadüf, şans veya şanssızlık olarak nitelendiriyor ama aslında bu bizim üstümüzdeki güç tarafından milim milim ayarlanmış şeyler.

ben şu cümleyi hep hatırlatıyorum kendime:

evrendeki her şey benim sonsuz hayrım için olmakta...

kiss3

yildizlar 27-11-2007 11:32 PM

durucum hayal ablanın bembeyaz bir kalbi var. bence kendisi tam bir "burda ne dilersen olur, bak hep yıldızlar kaymakta" kadını :) onun iyi dileğini aldın ya arkana korkma sen. inşallah en kısa zamanda istediğin gibi güzel bir işe gireceksin. sabret ve dua et.

sevgiler...

duru79 28-11-2007 12:27 AM

Amin canım evet hayal abla nın duasını aldımne mutlu bana smiliyface
Bu arada sana da güzel dileklerin için teşekkür ederim kiss3
Alıntı:

yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı
durucum hayal ablanın bembeyaz bir kalbi var. bence kendisi tam bir "burda ne dilersen olur, bak hep yıldızlar kaymakta" kadını :) onun iyi dileğini aldın ya arkana korkma sen. inşallah en kısa zamanda istediğin gibi güzel bir işe gireceksin. sabret ve dua et.

sevgiler...

hayalayaz 28-11-2007 01:36 AM

http://www.imagetr.org/out.php/i10386_KKMELEK.jpg

yildizlar 02-03-2008 08:32 PM

hayattaki herşeyin bir nedeni var. mevcut durum aslında arkasında ne güzel sürprizler barındırıyor. ama o an göremiyor insan. sonra bir bakıyor bir zamanlar onu dertlendiren şeyler ona daha büyük mutluluklar getirmiş.

hayat, insan aklının alamayacağı kadar çapraşık, karmaşık ve bir o kadar da birbirine bağlı.

her zaman diyorum işte; evrendeki herşey benim ve sevdiklerimin sonsuz hayrı için olmakta. super
96

mirza_ben87 03-03-2008 11:38 AM

evet güzel düşün güzel yaşa yldızlar... biz güzel düşündükçe evren bize hizmet edecektir. A.E.O.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM.