Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yıldızlar günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2167-yildizlar-gunluk.html)

yildizlar 17-09-2007 01:40 AM

yıldızlar günlük

değişik bir sürecin içindeyim ve paylaşıp rahatlamak, destek almak, deneyimlerden faydalanmak iyi olacak sanırım

15-20 gün oldu galiba dinlemeye başlayalı telkinleri. ne baş ağrısı yaşadım ne de dalgalanma hissi. baş ağrıları uzun süre ve yüksek sesle aynı şeyi dinlemekten olur diye inandırdım kendimi. kandı galiba 44 ağrımadı.

gözle görülür bir fark hissettim. eminim bir de kendi başıma algılayamadığım, 3. şahısların dışarıdan bakarak algıladığı veya bemim çeşitli şartlarda ve zamanlarda vereceğim tepkilerle "işte bu" diyeceğim şeyler olacak.

telkinlerin dışında dinlediğim müzikler de ruh halimi otomatikman yükseltiyor. mesela buradakilerle benzer tempoda klasik müzik duyduğum anda pavlovun köpeği misali bir huzur geliyor üzerime. ayrıca bu vesileyle biraz uzak olduğum klasik müzikle yakınlaştım ve dinlemekten çok büyük zevk alır hale geldim.

tanışma bölümünde söylediğim gibi hayatım güllük gülistanlık olmadı bir anda ama ben küçük mucizelere daha fazla odaklandığım için daha mutlu hissediyorum. bazı günler heyheylerim geliyor ama kendimi artık daha çok sevdiğim ve güvendiğim için onları kovmayı tercih ediyorum.

umarım buradan daha güzel haberler paylaşırım sizinle.

hiç birinizle tanışmasak da benzer amaçlar için biraraya gelmiş insanların olduğunu bilmek çok iyi geliyor bünyeye. hepiniz sağolun.

sevgilerimle... t678

csk 17-09-2007 08:33 AM

Ynt: yıldızlar günlük

harikasın,

bugüne kadar olan yaşamımızda olumsuz o kadar çok şeye pavlov'un köpekleri gibi şartlandırıldıktan sonra, duyduğumuz bir müzikle olumlu şeylere şartlanabilmek çok güzel bir gelişme olmuş.

hayalayaz 17-09-2007 06:53 PM

harikasın..hey heylere biraz dışarıdan bakmaya çalış..aslında mükemmel bir şekilde uyardıklarını göreceksin..hayatında neden,niçin sözleri yerine nasıl sözünü koyduğunu görüyorum..zaten bizide nasıllar ilerletiyor..nasıl sözü çareler üretmemize yarıyor..çarelerin çoğalması dileğiyle saygılar..

yildizlar 22-09-2007 06:56 PM

hayatımda istediğim / beklediğim değişiklikler henüz olmasa da ufak tefek kıpırtılar oluyor. hayırdır inşallah herşey yoluna mı girecek ne??? blissy

bu arada her gün olumlamalar yapıyorum. bu sitede bulduğum olumlama cümlelerini kendime uyarlayıp gece yatarken ve sabah uyanınca yazıyorum. 10dkmı bile almıyor ama güne umutlu başlamama yetiyor.

smiliyface

25emel 22-09-2007 09:24 PM

sevgili yıldızlar olumları bu kadar pratik uygulaman sevindirici ttli3... gelişmeler merakla bekliyor olacagım gulensmiley

yildizlar 29-09-2007 05:40 PM

insan hep iyi şeyleri yazmak istiyor buraya. ama bazen sıkıntılar geçmiyor işte. her derde deva dedikleri zaman geçmek bilmiyor. insan sıkılıyor da sıkılıyor rt67

Şebnem Ferah'tan gelsin çakıl taşları...

[youtube=425,350]http://youtube.com/watch?v=THIiAT0OXqk[/youtube]

benim çakıl taşlarım var irili ufaklı
kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım
çakıl taşlarım var her yerden topladığım
boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım

benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil
oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli
benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı
taktığım zamanlarda içini gösteren adeta

sen hiç “hiç” oldun mu, birden duruldun mu?
bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi?
altında ağ olmadan yerden yükseldin mi?
tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
düştün mü sen?

benim hiç boyanmamış dört duvarım var
çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim
benim hiç yıkılmamış duvarlarım var
dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta

sen hiç “hiç” oldun mu birden duruldun mu?
düştün mü sen?

benim bir hikayem var sonunu yazmadığım
benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım
benim umudum var benim umudum
benim umudum var benim umudum

sen hiç “hiç” oldun mu birden duruldun mu?

hiç oldun mu birden duruldun mu?
düştün mü sen?

yildizlar 05-10-2007 04:10 PM

Ynt: yıldızlar günlük(yardımınıza ihtiyacım var)

Arkadaşlar az önce çalışmayı çok çok çoook istediğim bir kurumla mülakattan geldim. Dün aradıklarına kulaklarıma inanamadım. Dualarımda hep orasını ismiyle söylüyordum. Orda çalışmak istiyorum diye. Ve bugün mülakata girdim.
agl34
Hem mutluyum hem korkuyorum ya olmazsa diye.

Başıma gelen güzel şeylerde hayatım değişti ailesinin payı o kadar büyük ki. Gücüne çok inanıyorum. Sizden ricam benim için dua etmeniz. Çünkü burdaki herkesin kalbi bembeyaz, içi tertemiz. Dualarınıza ihtiyacım var.

Kocaman sevgiler...

Merto 05-10-2007 04:32 PM

Sevgili yıldızlar,
tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle ...
umarım istediğin bu işi alır ve çok mutlu çalışırsın...
sen sana düşeni yapmışsın aslında...
istemiş ve kendine çekmişsin...aynı duruşa devam et...
ve bilki eğer olmaz yada istediğin gibi olmazsa bu başarısızlık değil bir tecrübedir..
evrenin senin için daha birçok güzel işi var senin çağırmanı bekleyen...
belkide bu telkinleri dinledikten sonraki gelişim ve değişimin bir provası olacak...
sen ööyle sıkı durduğunu gösterki.... işin olmaması bile seni sarsmasın...
üzülsende üzüntünü yaşa geç... üzüntüyle üzüntü olmadan....

Değişimin kutlu olsun.....sevgiler.

yildizlar 05-10-2007 04:39 PM

merto,

Çok teşekkür ederim söylediğin herşey için.
Dediğin gibi galiba kendime çekmeyi başardım (afferin bana), şimdi 2. aşama.
İnşallah olur smiliyface

Merto 05-10-2007 04:44 PM

Oldu bile .... sen git kıyafet al kendine yeni işin için....

smiliyface smiliyface smiliyface

hayalayaz 05-10-2007 07:56 PM

senin istediğin dua olsun... uyuyana kadar dua edicem..aslında başarmışsın..çekmişsin işi kendine,korkarak sevincine gölge düşürme emi..

yildizlar 06-10-2007 12:31 AM

Nasıl mutlu ettiniz beni bu sözlerinizle anlatamam. Çok duygulandım. Nerede olduğunu bilmediğim fakat varlığını çok içte hissettiğim insanlarla bu duyguyu paylaşmak ve destek almak hayatımın şansı galiba:)

Hayal ablacım içim nasıl pırpır. Sözünüzü dinleyip içimi ferah tutacağım. Her şeyin en iyisi beni bekliyor inşallah.
hismiley

hayalayaz 06-10-2007 05:32 PM

sevgili yıldızlar
hepimiz her şeyin en iyisine layığız..ben içime bir ümitsizlik düştüğünde şunu hatırlarım..bir kitapta okumuştum..
istediğiniz her şey size zaten verilmiştir..aksi takdirde onu istemek aklına bile gelmez..
sana her şeyin en iyisinin nasip olmasını dilerim inşallah sevinçli haberlerle gelirsin..

yildizlar 25-10-2007 07:46 AM

oldu sonunda gulensmiley

beklediğim işe girdim. ne kadar mutluyum anlatamam.

hayatımı değiştirmemi sağlayan, bana güç veren, sıkıldığımda moral aldığım bu şahane siteye, siteyi kuran Atakan beye, sanal bir iletişim platformunun bu kadar kuvvetli bir enerji yaymasını sağlayan tüm üyelere sonsuz teşekkür ederim.
ve en çok da hayal ablama (verdiği manevi desteği her an hissettim)... kiss3

şimdi evraklarımı tamamlamam lazım. hepinizi seviyorum. iyi ki varsınız.

hayatimdegisti 25-10-2007 08:40 AM

Alıntı:

yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı
oldu sonunda gulensmiley

beklediğim işe girdim. ne kadar mutluyum anlatamam.

hayatımı değiştirmemi sağlayan, bana güç veren, sıkıldığımda moral aldığım bu şahane siteye, siteyi kuran Atakan beye, sanal bir iletişim platformunun bu kadar kuvvetli bir enerji yaymasını sağlayan tüm üyelere sonsuz teşekkür ederim.
ve en çok da hayal ablama (verdiği manevi desteği her an hissettim)... kiss3

şimdi evraklarımı tamamlamam lazım. hepinizi seviyorum. iyi ki varsınız.

Tebrik ediyorum Yıldızlar yeni işinde başarılar dilerim. happy6 gogogo

shamanic 25-10-2007 08:47 AM

cilgin897 brawoooo yıldızlar... ilk senin güzel satırlarını okuyarak foruma giriş yaptımm.. tebrikler.... nihayeet güzel haberi aldık.. blissy

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...ages/nazar.jpg

pakguc 25-10-2007 10:32 AM

harikaaaaaa 956k
çok sevindim yıldızlar... wave
bak bu kadar insan seninle aynı sevinci paylaşıyor, sevincin bizimle birlikte katlanaran büyüyor....
çok mutlu oldum, tebri ederiimmmmmm wave

hayalayaz 25-10-2007 12:15 PM

sevgili yıldızlar güzelliklere ihtiyacımız vardı..bizimle hızlı bir şekilde paylaştığın için teşekkürler..yaradan hakkında, her şeyin en hayırlılarını versin, ilk aylığından 5 tane bakır cezve al ve tanıdıklarına dağıt..bu kazanacağın paraya bolluk bereket ve zenginlik getirir..( tarafımdan denenmiştir) (çok pahalı olması gerekmiyor pazarlarda uygun fiyatlara satılıyor...)...en huzurlu ortamlarda çalışıp üretmen dileğiyle tekrara hayırlı olsun..arkadaşlar sıra sezenin vereceği güzel haberde inşallah yarabbi olumlu haberlerle gelsin sezende..amiiiin hepimize saygılı sevgiler..

yildizlar 25-10-2007 01:16 PM

izumi çok haklısın, sevincim burada katlanarak büyüyor. iyi ki buradayım. blissy

ilk maaşımla mutlaka 5 bakır cezve alıp dağıtacağım hayal ablacım. onayi

iyi dilekleriniz ve sevincimi paylaştığınız için çook teşekkür ederim. eminim sezen'den de iyi haberler alacağız en kısa zamanda. Allah hepimize iyilikler,güzellikler nasip etsin.

smiliyface

25emel 25-10-2007 03:59 PM

senin adına cok sevindım sevgili yıldızlar... tebrikler hismiley

Alıntı:

yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı

ilk maaşımla mutlaka 5 bakır cezve alıp dağıtacağım hayal ablacım. onayi

de dusun 5 bakır cezve nie alıp dagıtıyorsun? dusun dusun yani özelliği ne ki bakır cezvenin ttli3

Regina 25-10-2007 05:43 PM

Harika! Yüzümde bi gülümsemeyle roman okur gibi okudum ve sonucu biliyodum aslında. Yani işe gireceini. Çünkü ben de geçenlerde daha önce 3 kez falan daha düşük pozisyonları için başvuruda bulunduğum halde cevap bile alamadığım bir işe daha yüksek pozisyon ve maaşla başladım çekim yasasını keşfettikten sonra... Umarım daha da güzel şeyler olur...

yildizlar 25-10-2007 06:21 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ilk aylığından 5 tane bakır cezve al ve tanıdıklarına dağıt..bu kazanacağın paraya bolluk bereket ve zenginlik getirir..( tarafımdan denenmiştir) (çok pahalı olması gerekmiyor pazarlarda uygun fiyatlara satılıyor...)...en huzurlu ortamlarda çalışıp üretmen dileğiyle tekrara hayırlı olsun..

emelcim bakır cezve olayını hayal abla dedi yukarıda. güzel şeylere inanalım güzel olsun di mi k8908 Burada daha iyi farkına vardığım en önemli kural:)

regina, eskiden olsa gerçekten bu kadar şans olmaz derdim. ama artık bunu kendime çektiğimi düşünüyorum. Allahtan her zaman, her koşulda, herkes için iyi şeyler istemek ve bunda biraz ısrarcı olmak lazım galiba. inşallah bu bir başlangıç olur benim için...

cat3500 hepiniz çok sağolun...

hayalayaz 25-10-2007 06:33 PM

ilk aylıktan 5 bakır cezve alınıp dağıtıldığı zaman ..o insan işinde yükselir,bolluğa berekete kavuşurmuş..bu çok eski bir gelenekmiş...bizede büyüklerimiz aktardı bu bilgileri..belkide sorgusuz sualsiz yerine getirdiğimiz için gerçekleşiyor...yıldızların söylediği gibi iyilik iyiliği getiriyor..ben oğlumun cezvelerinin üç tanesini genç kızlara verdim ..çok sevdiler ve hemen hayal teyze çeyizimize koyarız dediler..onların sevinçlerinin yarattığı enerji muhteşemdi.. bu gün yıldızlar ve sezen sayesinde bayram oldu benim için onlar beni sevindirdiler, allah onları daha fazla sevindirsin...hepimize saygılı sevgiler...

25emel 26-10-2007 02:04 PM

Alıntı:

ilk aylıktan 5 bakır cezve alınıp dağıtıldığı zaman ..o insan işinde yükselir,bolluğa berekete kavuşurmuş..bu çok eski bir gelenekmiş...bizede büyüklerimiz aktardı bu bilgileri..belkide sorgusuz sualsiz yerine getirdiğimiz için gerçekleşiyor...yıldızların söylediği gibi iyilik iyiliği getiriyor..ben oğlumun cezvelerinin üç tanesini genç kızlara verdim ..çok sevdiler ve hemen hayal teyze çeyizimize koyarız dediler..onların sevinçlerinin yarattığı enerji muhteşemdi.. bu gün yıldızlar ve sezen sayesinde bayram oldu benim için onlar beni sevindirdiler, allah onları daha fazla sevindirsin...hepimize saygılı sevgiler...

tüh yaa tuh788 ben bilmiyordum tüh yaa kaçtı gördün mü!... şaşkın

shamanic 26-10-2007 02:07 PM

kaçmamaıştır be emel im niye hayıflandın öyleee hemen....
sen şimdi yap... ilk aylığımın niyetine bereketim bol olsun yarab diyerektennn...
hayal abla yardımmmm ..http://www.resim-yukle.com/img01/14/124777help.gif

25emel 26-10-2007 03:12 PM

abla benim ilk maasımın üstünden 7 yıl geçti sadanim ben ilk maasımla yengeme 1 kg dondurma almıştım girlhaha işe girersen bana 1 kğ alacaksın demişti bende fedaa olsun demişitm.nitekim aldım da aa34 kadın hepicigini yemişti girlhaha

Regina 26-10-2007 11:49 PM

Yaşasın Hayal Abla iyi ki söyledin. Benim yeni işimde ikinci haftam bitti ve daha ilk aylığımı almadım. Ben de mutlaka yapıcam. Bakır cezve bulmakta ayrı bir macera olacak. Malum, İngiltere :)

shamanic 27-10-2007 08:59 AM

bulamazsan biz sana yollarız ...
yeter ki hepimizin bolluğu bereketi huzuru çokkk olsun...
zaten bu gidişle hayal abla önde biz arkada bir avrupa turnesi düzenlicez...
sümbülü ziyaret eder yalnızlığını paylaşır.. ark5
cezveleri sana bırakır bi acı kahveni içer 40 yıllık hatrımızı garantiye alır.. kahvesmiley
ordan sezene uğrar bayağı bi kalırız malum bebişleri sevcez http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_5_18.gif biraz uzun sürebilir orada ki molamız... ttli3

hayalayaz 27-10-2007 05:06 PM

bu mesajı üçüncü kez yazıyorum..ve bir türlü gitmiyor..hayır diğer mesajlarım gidiyor..bu ı.ıııhhh

neyse al yeni baştan...
emelim sen zaten bir güzellik yapmışsın..bi kilo baklava almışsın ve hepsini yemiş... sadanim neyse laf söylemek bana düşmez ama merak ettim..sonra yerinden nasıl kıpırdadı..ben lök gibi kalırdım orda ..en az üç gün yerimden kalkamazdım..metabolizmaya bak..helal olsun..shamanic haklı önemli olan niyet..bak şöyle...ilahi yarabbi...niyet ettim bu gün aldığım aylığımı, ilk aylığımın niyetine harcamaya..ve aylığımla.. bana bolluk, bereket, zenginlik..kariyer..getirmesi için, vedeeeeee idealimdeki eşimle tanışarak..ikimizinde, körtük aşık olaraktan evlenip yuva kurmamız için, hayal ablamın düğünümde şakıııır şakır göbek atabilmesi için,beş tane bakır cezve alıp dağıtmaya..işte bu kadar..

reginam senin günlüğünede yazdım..ama shamanic daha güzelini dilemiş..cezveleri biz getiririz sana ,bahaneyle sümbülüde görürüz..elifide şööyle hak ettiği gibi tebrik ederiz...eh bebişlerde sevildimi keyfimiz gerçekten yerine gelir..hepinize saygılı sevgiler

shamanic 27-10-2007 05:16 PM

Alıntı:

neyse laf söylemek bana düşmez ama merak ettim..sonra yerinden nasıl kıpırdadı..ben lök gibi kalırdım orda ..en az üç gün yerimden kalkamazdım..metabolizmaya bak..helal olsun..

bak şimdi bnde merak ettim girlhaha

Regina 27-10-2007 10:54 PM

avrupa turnesi ne de güzel olurdu. 'niyet edersek' o da olur. uğraşmasak bile şartlar bir araya gelir ve olur :) secret filminin forumunun adı 'güçlü niyetler'. herkes niyetlerini yazıyor. yıldızlar niyet etmiş o işi almış, ben de öyle... hadi herkes niyete :)

25emel 28-10-2007 06:20 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

neyse laf söylemek bana düşmez ama merak ettim..sonra yerinden nasıl kıpırdadı..ben lök gibi kalırdım orda ..en az üç gün yerimden kalkamazdım..metabolizmaya bak..helal olsun..

bak şimdi bnde merak ettim girlhaha

baklava deil abla dondurma smil56 vallaha yedi hepiciginin zaten hatun öle bir hatun ki dünyayı yese banamısın demiyo yinede ufacık bişey şaşkın onun kadar yemek zevkim olsa deil yarım dünya tam dünya gibim bişiy olurdum ben girlhaha girlhaha

shamanic 28-10-2007 09:28 PM

vay bee bravoo super kendisine saygılarımı ilet.. analar ne evlatlar doğuruyo.. 96 afiyet bal şeker olsun o zaman...
kadıncağız dicekki işiniz yok lokmalarımımı saydınız kizgin1

hayalayaz 29-10-2007 02:00 PM

saymadık canım..sadece bi kilo baklava sanınca ..o, bünye onu nasıl kaldırdı diye merak ettim.( gerçi bi kilo dondurmada ?)..afiyet olsun..ama emelin sözlerinden anladığım kadarıyla yakıyor..yediklerini ..şanslılardan yani...ne yerse yesin kilo almıyor...

yildizlar 05-11-2007 03:31 PM

Çalışma hayatına geri döndüm çok şükür. Her şeyin daha iyi olacağına inancım tam. Buradaki güzel insanlar olmasaydı belki bu gerçeği hiç öğrenemeyecektim. blissy

Artık sahip olduklarım için daha sık şükrediyorum. Özellikle gece yatarken uyumakta zorlanan ben artık 5 dakikada uykuya dalıyorum. Aslında gidilecek çok yol var daha. Ama aslolan yola çıkmak değil midir? hismiley

hayalayaz 05-11-2007 03:36 PM

sevgili yıldızlar..senin adına sevindim..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler

yildizlar 05-11-2007 03:44 PM

Alıntı:

sevgili yıldızlar..senin adına sevindim..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..saygılı sevgiler

Senden aldığım enerji hala üzerimde hayal abla. kiss3 hismiley kiss3

duru79 27-11-2007 10:21 PM

yıldızlar buldum ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür eder. kiss3

yildizlar 27-11-2007 10:31 PM

yazdıklarımı şöyle bi baştan okudum. mutlu oldım.

oh şükür ( bu ne güzel bir kelimedir yarabbim )

96

duru79 27-11-2007 10:32 PM

Sevgili yıldızlar ben dde dediğin gibi işe gireceğime inandım.Neden mi?Buraya tesadüfen girdiğime inanmıyorum bence sıkıntılı günler yaşıyorum diye kişisel gelişime sardım çekim yasası falan,olumlamalar,imgelem bu siteyi araştırmalar sonuncun da buldum.Demekki sizlerle tanışıp sıkıntılarımı atmam gerekiyormuş.Herşey de bir hayır var derler ya burda ki dostluk çok güzel ve sıcacık herkes okadar içten ki...Ben işe girdiğimi düşünüyorum eminim iyi kapılar bana ve herkese açılıcak.

Bu arada ben işe girdiğim de unutursam 5 cezve almayı hatıratın LÜTFEN tamam mı? mlk34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 AM.