Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yıldızlar günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2167-yildizlar-gunluk.html)

hayalayaz 05-10-2007 07:56 PM

Ynt: yıldızlar günlük

senin istediğin dua olsun... uyuyana kadar dua edicem..aslında başarmışsın..çekmişsin işi kendine,korkarak sevincine gölge düşürme emi..

yildizlar 06-10-2007 12:31 AM

Nasıl mutlu ettiniz beni bu sözlerinizle anlatamam. Çok duygulandım. Nerede olduğunu bilmediğim fakat varlığını çok içte hissettiğim insanlarla bu duyguyu paylaşmak ve destek almak hayatımın şansı galiba:)

Hayal ablacım içim nasıl pırpır. Sözünüzü dinleyip içimi ferah tutacağım. Her şeyin en iyisi beni bekliyor inşallah.
hismiley

hayalayaz 06-10-2007 05:32 PM

sevgili yıldızlar
hepimiz her şeyin en iyisine layığız..ben içime bir ümitsizlik düştüğünde şunu hatırlarım..bir kitapta okumuştum..
istediğiniz her şey size zaten verilmiştir..aksi takdirde onu istemek aklına bile gelmez..
sana her şeyin en iyisinin nasip olmasını dilerim inşallah sevinçli haberlerle gelirsin..

yildizlar 25-10-2007 07:46 AM

oldu sonunda gulensmiley

beklediğim işe girdim. ne kadar mutluyum anlatamam.

hayatımı değiştirmemi sağlayan, bana güç veren, sıkıldığımda moral aldığım bu şahane siteye, siteyi kuran Atakan beye, sanal bir iletişim platformunun bu kadar kuvvetli bir enerji yaymasını sağlayan tüm üyelere sonsuz teşekkür ederim.
ve en çok da hayal ablama (verdiği manevi desteği her an hissettim)... kiss3

şimdi evraklarımı tamamlamam lazım. hepinizi seviyorum. iyi ki varsınız.

hayatimdegisti 25-10-2007 08:40 AM

Alıntı:

yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı
oldu sonunda gulensmiley

beklediğim işe girdim. ne kadar mutluyum anlatamam.

hayatımı değiştirmemi sağlayan, bana güç veren, sıkıldığımda moral aldığım bu şahane siteye, siteyi kuran Atakan beye, sanal bir iletişim platformunun bu kadar kuvvetli bir enerji yaymasını sağlayan tüm üyelere sonsuz teşekkür ederim.
ve en çok da hayal ablama (verdiği manevi desteği her an hissettim)... kiss3

şimdi evraklarımı tamamlamam lazım. hepinizi seviyorum. iyi ki varsınız.

Tebrik ediyorum Yıldızlar yeni işinde başarılar dilerim. happy6 gogogo

shamanic 25-10-2007 08:47 AM

cilgin897 brawoooo yıldızlar... ilk senin güzel satırlarını okuyarak foruma giriş yaptımm.. tebrikler.... nihayeet güzel haberi aldık.. blissy

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...ages/nazar.jpg

pakguc 25-10-2007 10:32 AM

harikaaaaaa 956k
çok sevindim yıldızlar... wave
bak bu kadar insan seninle aynı sevinci paylaşıyor, sevincin bizimle birlikte katlanaran büyüyor....
çok mutlu oldum, tebri ederiimmmmmm wave

hayalayaz 25-10-2007 12:15 PM

sevgili yıldızlar güzelliklere ihtiyacımız vardı..bizimle hızlı bir şekilde paylaştığın için teşekkürler..yaradan hakkında, her şeyin en hayırlılarını versin, ilk aylığından 5 tane bakır cezve al ve tanıdıklarına dağıt..bu kazanacağın paraya bolluk bereket ve zenginlik getirir..( tarafımdan denenmiştir) (çok pahalı olması gerekmiyor pazarlarda uygun fiyatlara satılıyor...)...en huzurlu ortamlarda çalışıp üretmen dileğiyle tekrara hayırlı olsun..arkadaşlar sıra sezenin vereceği güzel haberde inşallah yarabbi olumlu haberlerle gelsin sezende..amiiiin hepimize saygılı sevgiler..

yildizlar 25-10-2007 01:16 PM

izumi çok haklısın, sevincim burada katlanarak büyüyor. iyi ki buradayım. blissy

ilk maaşımla mutlaka 5 bakır cezve alıp dağıtacağım hayal ablacım. onayi

iyi dilekleriniz ve sevincimi paylaştığınız için çook teşekkür ederim. eminim sezen'den de iyi haberler alacağız en kısa zamanda. Allah hepimize iyilikler,güzellikler nasip etsin.

smiliyface

25emel 25-10-2007 03:59 PM

senin adına cok sevindım sevgili yıldızlar... tebrikler hismiley

Alıntı:

yıldızlar Nickli Üyeden Alıntı

ilk maaşımla mutlaka 5 bakır cezve alıp dağıtacağım hayal ablacım. onayi

de dusun 5 bakır cezve nie alıp dagıtıyorsun? dusun dusun yani özelliği ne ki bakır cezvenin ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM.