Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   all the star:)--->içimdeki yıldızlar fışkırsın artık:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/18455-all-star-gticimdeki-yildizlar-fiskirsin-artik.html)

yeni bir hayat 03-02-2009 09:20 PM

gyhu'cuğum,bunu çok üzücü bir hale getirmene gerek yok canım..Sürekli kafanda bu düşünce olduğu için zorlanıyorsun.
Dileklerimizi dilerken olduğu gibi, niyet et ve unut.Düzgün bir beslenme programı oluşturmalısın..Bunu bir düzene koymadan sadece kilo telkini ile olacak birşey değil. Öğrenci olduğun için, dengeli beslenemediğini anlıyorum yazılarından..Poğaça,simit gibi..Bunlar bağırsaklarını tembelleştirmiş olabilir.Suyun önemini de unutmamak gerekiyor..Mümkün olduğunca su içmeye özen göstermelisin..

gyhu 04-02-2009 01:08 PM

yeni bir hayat aslında soğukkanlıyımdır çoğu zaman ama gerçekten bu yaşadığım hayalkırıklığıydı.
neyse yeni bir şeyler denemem lazım demekki. telkinleri dinlediğimi belirttim ama yalnız ondan medet ummadım
abur cubura son zamanlarda yönelmiyordum ve bu beni mutlu etmişti.tartıya çıkınca ibrenin 2sayı az göstereceğini sanmıştım.3sayı fazla gösterdi>:(
evet gyhu anladın artık spora başlama zamanın gelmişbisiklet

gyhu 14-02-2009 01:14 PM

birkaç gündür telkinleri dinleyemiyorum. o yüzden biraz canım sıkkın. geceleri uyuyamıyormuş ablam. bir de azarlar gibi söylemez mi... o zaman kulaklığını ver benimki bozuk dediğimdeyse azarlamaya devam edip "ben naapıcaam o zaman ben müzük dinleyerek uyuyom" dedi ve o günden beri kavgalıyızy789 biz hep böyleyiz.
bir de sayın canım günlüğüm ben tartışırken diyecek söz bulamıyorumkizgin1 bu çok gıcık bi durum. o yüzden kırgınlığım daha da şiddetli oluyor.
konuşma özürlü müyüm nedir.
yaa bi de kilo veremedim ona uyuzumterli345

gyhu 04-03-2009 08:09 PM

benim cici günlüğüüm
ben seni nasıl özlemişiimactionsmile
1 aydır seni karalamıyorum die 2. sayfaya düşmüşsün kıyamadım 1. sayfanın en başına alıyorum senikrzm67
bak neler değişti hayatımda
artık kilo verme telkini işe yarıyor mesela..2 haftadır çok çok az yiyorum şaşıyorum bu kadar geç ama bi o kadar da etki ettiğine.nasıl anlatsam yay789
sonra yerel bi kanalda muhabirliğe başlıyorum tatataaaamu859
bu smilelerden yazımı okuyabilene aşk olsun:)
umutlu olun arkadaşlar.umut bu işin anahtarı..

Belgin ∞ 04-03-2009 09:41 PM

956k Ne güzel haberlerle gelmişsin Gyhu :)

Yeni işin hayırlı olsun, mutlulukla ve huzurla çalışırsın dilerim sevincli

Sevgiler.

gyhu 06-03-2009 12:21 AM

çok sağol canım.
bugün hadi haber yapın dediler hayatında ilk defa anons yapan bi insan olarak baya iyiydim956k
bi de kanalın tüm çalışanları aşağıya inmiş beni izliyor bense ne haberi yapsam diye diye ağzımda bişeyler geveliyorum yanlış oluyor yılmıyorum.
neyi farkettim biliyor musunuz hem soğuktan hem de heyecandan titriyordum ama mikrofonu elime aldığım an sadece olaya konsantre olmaya çalışarak heyecanın h'sini dahi hissetmez oldum. benden mutlusu yoktu o an işte :)
okulum biterse adam gibi kanalda çalışabileceğim. elimdeki cv'de muhabirdim ben yazısıyla beni almayan ölsünguitar

yeni bir hayat 06-03-2009 01:53 AM

Tebrikler gyhu, yeni işin hayırlı olsun.

Hedeflediğin başarılara ulaşman dleğiyle..25889

gyhu 15-03-2009 04:41 PM

sevgili günlük:)
hani sana yemek yeme alışkanlığımdan bahsetmiştim ya
1 haftadır allak bullak mideyle dolanıyorum. tatlı namına ne varsa dolduruyorum çöp torbasına doldurur gibi.
noldu bana ya:)
işin acı tarafı -çok afedersiniz- kusmamak için kendimi zor tutuyorum
bkz. bulimia!

phantomm 15-03-2009 11:40 PM

Tebrikler çok güzel değişimler yaşıyorsun.Muhabirlik nasıl gidiyor?:)Sosyal fobili bi insan için oldukça güzel bi gelişme öyle heyecan yapmadan konuşabilmiş olman.Ben de geçen sene denemiştim ama kamera karşısında beynim durmuş,kızarıp bozarmıştım:( O yüzden çok imrendim sana ben elime geçen çok güzel bi şansı kaçırdım:(

gyhu 23-03-2009 08:13 PM

bu dediğine üzüldüm phantomm:/
keşke devam etseydin..muhabirlik olmasa da bence başka bir alanda sen kendinden ummadığın hareketler sergilemelisin.
sen bana bakma bence ben hala kızarıp titremeye başlıyorum sınıfta ortada bir metin okurken..bunun nasıl yenebilirm hala anlamadım
halbuki ne saçma değl mi? tanıdığım insanlara yazdığım şeyleri okuyamıyorum. keşke bi hap olsa içsek kendimize gelsek :)
uçtum yine:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM.