![]() |
all the star:)--->içimdeki yıldızlar fışkırsın artık:) evet bunu istiyorum artık kendimi bunca zaman sıktım, olmadığım bi kimliğe büründüm. "aa utandıı hii kızardııı!!" nidaları ortaokul lisede devam etti ne yazıkki benim içimde de nidalar yükseliyordu "niye acaba?biraz suçunuzu kabul edin beni bu hale siz getirdiniz yaa inanamıyorum bi de kızardı diye daha da kızartıyorlar beni:p" ahh bu çocukluk travmaları... sosyal fobim biraz var artık. hani şirketlerin grafikleri var ya öyle anlatmak gerekirse ben en tepede doğdum, ortaokulda feci bir düşüş yaşadım.liseye kadar koro çalışmaları solo şarkı kariyerim:p gibi etkinliklere katılmayla yüzde 10 yüzde 20, e hadi 30 gibi yükselmelere geldim.lisenin sonunda belki 35:D liseden sonra 1 sene dershaneye gittim ve o bir senem berbattı.=( sen niye bu kadar suskunsun diyen tipler geri döndü.ne kadar garip, ben hiperaktif, yaramaz kız çocuğu böyle "suskun" rolünü niye oynuyordum? bir insan hayatını bu derece niye bile bile kısıtlar... güzel sesli, oyunculuk yeteneği had safhada, resimde de yetenekli, edebiyatta da bu çocuk. ama içindeki bu yakutlar zümrütler en derinde sarıp sarmalanmış... şimdi üniversitedeyim. ben arkadaşlar arasnda genel çok hareketliyimdir. ama ezici tipler vardır ya işte onlarla konuşmak hala azap gibi. şimdi diksiyon dersim de var korkuyorum ya:) bir kere hocacığım çıkardı tahtaya pat diye şunu anlat dedi.bilmediğim bir konu:) konuşurken sabit durmak ne kadar zormuş..hoca elini sallama "eee" deme ayağını oynatmaaa diye emirlerle iyice gerdi beni.şimdi yüzümün akıyla şu dersten yırtayım, hayatta da bu telkinlerle gerektiğinde sabit durayım amacım bu.ha bir de kilo aldım ben bulimiktim kurtulamadım şimdi kusmadan 564564557kalori alıyorum haliyle 64 kilo oldum:) e bunu da yeneyim tamam abi oldum ben:)) |
eveet başlıyoruum:) bugün çok yedim günlük çünkü ben deliyim:) kilo telkinine daha çok var boş ver onu hem doğum günü pastası bu yenen şey kime ne:) bugün maaşaallaah bir oturdum pcnin başına resmen çakıldım.amaaa boş durmuyorum.kendine güveni dinliyorum ney versiyonunu indirdim çünkü:) semazen olma isteği doğmadı değil içime:) işe yarayacak bak buraya yazıyorum! bak bi çılgınlık yapıcam şimdi pijamayla balkona çıkıp oturcam:) ne çılgınlık ama:) bu arada okula pazar günü dönüş var gitarımı da götürücem bitsin bu hasret telini koparmıştım ya:) onu birr güzel iyileştirip çalıcam.. mutlu kalın sevgili hayatını değiştirmek isteyenler... |
http://img158.imageshack.us/img158/7...1863836fb8.gif merhabalar gyhu .. günlüğün hayırlı olsun.. hep güzel haberlerinle dolsun.. http://img116.imageshack.us/img116/3...3o8az4mgs5.gif sf konusunda katettiğin yol için tebrik ederim.. dilerim tüm hedeflerini kolaylıkla gerçekleştirirsin.. ark5 sevgiler.. |
merhabalar...hoşgeldiniz öncelikle...956k günlüğünüz hayırlı...değişimleriniz daimi olsun...güzel haberlerinizin devamı dileğiyle sevgiler...actionsmile http://img364.imageshack.us/img364/8...1grz1npgp6.gif |
Merhabalar gyhu, Günlüğün hayırlı olsun..http://www.hizliresim.com/2008/12/19/7923.gif Hayatında gerçekleştirmek istediğin tüm hedeflerine en hayırlı şekilde ulaşmanı diliyorum.. Sevgiler...kiss3 |
Alıntı:
hayırlı olsun okurken birazda olsa o yazdıklarını yaşıyordum sankı ama yaşadım da sf çok zor geride kaldı gyhu |
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler. umarım dilekleriniz tutar:) gerçi bugün biraz mutsuzum.sanki olmayacak aslında bir arpa boy yol alamıyorum. hala ellerim titriyor kalbim fena halde çarpıyor...aslında dünden bahsetmeliyim sinemaya gittik dün.ve beni bir güzel aldatan eski çıkığımı gördüm.bir aydır yüzünü görmemiştim ve bakakaldım.elimdeki bilet bi yaprak gibi titriyordu ne yazıkki.içimdeki o heyecan, o yenilginin acısı ve kızgınlık herhalde 2 metre öteden hissediliyordu.sonra bilete baktım.sonra onun yanındaki arkadaşlarıma ve salona geçip yerime oturdum. "hani unutmuştun bi serin dur, sakin ol"dedim ve kapıyı beyefendi açtı 2 sıra önüme oturdu "sağolsun!" ara verildi ve bu sefer ortak arkadaşlarımız "sağolsun" onu çağırdı karşıma oturdu.ben de gülümsedim merhaba diyerek tokalaştım.sigaramı yakmaya çalışan çakmak titremekten saçımın telini yaktı:))) ben bunu istemiyorum işte! sakin olmak istiyorum.sanki olmuyor...dün gece uyumaya çalışırken aklıma o sahne takıldı.benim bakakalışım. o kadar da "suçluluk" telkinini dinledim.az değil nerdeyse 20 gün. işte bu yüzden karamsarlık çöktü yüreğime. olacak mı bu iş a dostlar? |
elbette olacak canım benim.. senin için bir zamanlar çok önemli olan anılarında da önemli bir yere sahip olan kişiyle toplum içerisinde karşılaşmışsın ve verdiğin tepki çok güzel.. super her şeyden önce suçluluk duygularından özgürelşmeye başlamışsın ki karşısında oturararak ona merhaba deme nezaketini ve cesaretini göstermişsin.. attığın adım çok değerli ve çok büyük.. tebrik ederim seni.. ark5 o adımı attıktan sonra burada bizlere de anlatabilmen ayrıca başarı.. benim nazarımda bu yaptıklarının her birisi 10 üzerinden 10 puanı hak ediyor.. minik bir örnekle açıklamak istiyorum.. diyelimki sen hiç su içmiyorsun.. su içmek içinde telkin dinliyorsun.. bilinçaltı yaşamımızı yönlendirir demiştik.. su içme telkini dinledikçe bilinçaltına yerleşen bu istek etrafına buna göre sinyaller göndermeye başlayacak.. bazen bir arkadaşın elinde iki bardak su ile gelip birini sana ikram edecek.. bazen en sevdiğin kişi seninle hadi gel bir bardak su içme yarışı yapalım diyecek.. örnekler komik oldu biliyorum.. y789 sen gelen güzel teklifleri değerlendirmedikçe teklifler daha zorlu olacak.. yemek yerken ağzın yanacak ve karşında sadece koca bir bardak su olacak lıkır lıkır onu içmek zorunda kalacaksın.. (gibi) bilinçaltı senden aldığı direktifler doğrultusunda hedefini gerçekleştirmen için gerekli tecrübelerini yaşamanı sağlayacak.. eski arkadaşınla ilgili olarak mutlaka içinde bastırdığın son bir karşılaşma daha olmalı düşüncesi olmuş olabilir.. bunu şimdi hatırlamayadabilirsin.. ama bastırdığın bu düşüncen su yüzüne çıkarak gerçekleşmek için kendine uygun bir alan yaratmış.. bu bence çok güzel çünkü içinde olmasını istediğin asıl hedeflere yönlendireceğin gizli gücün harekete geçmiş durumda.. bundan sonra olumlamalarına hedeflerine .. olmak istediğin "sen" e daha fazla vakit ayırmalısın.. geçmişin gölgelerinden ve geleceğin endişelerinne sıyrılarak şimdi de olmasını istediğin yaşamı yakalayabilmelisin.. her şeyin güzel gönlünce olması dileklerimle.. http://s8.rimg.info/27395b483da0b389...c4958c8069.gifsevgiler.. |
kesinlikle haklısın shamanic.. o karşılaşmayı istedim bunu hissedebiliyorum.gözüm hep kapıdaydı gelecek diye. ve geldi.benim bakakalmamı da eminim ben istedim ben yaptım. hani sınıfta hoca soru sorar kesin beni kaldıracak diye bekleriz ve hoca evet gyhu kalk bakalım der bilincimi eğitmem gerek pollyannayı istedikleri kadar küçümsesinler.onun yaptığı doğru:)) umarım her şey istediğimiz gibi olur... çünkü bunu çok istiyoruz! |
gyhu hiç canını sıkma o heyecan el tıtremesı bende de vardı ve şimdi eser yok olumsuz düşünceyi dışarıda tutarsan ve telkinleri dinlemeye devam şimdi bende sf olduğum için tabi daha önce o yaşadığın duyguları çok ii anlıyorum ama benim yaşadıklarımdan yazmak istemıyorum çünkü unuttum :) hatırlamak istemıyorum onları zihninde canlandırısan çekim yasası vs gene senı bulur kendine bir film yap sabah tan akşama kadar olan o halını ınsanlarla konuşurken ne kdarda huzurlu ve rahat olduğunu ne kadar neşeli , değerini gör kendini sev sıkılırsan bir yerlerde nefes al derin ve zihnini sessizleştir olumsuz düşüncler akıp gitsin bunu başarıcağını biliyorum. |
zaman herşeyin ilacı mıdır farkvar:) bunu yenebildiğine göre doğru söylüyorsun zaman herşeyin ilacı. ilginiz, önerileriniz benim için altın değerinde bunu biliyorsunuz değil mi(: o yüzden lütfen aklınıza gelen önerileri, paylaşmak istediklerinizi çekinmeden söyleyin ihtiyacım var buna=) bugünden bahsederseekk bugün mutluydum derslerde gerçi otur otur sıkıldım ama mutluydum gereksizce.bahsettiğim şahıs var ya işte ondan aldığım bir haber çekim yasasının işlerliğinin ne kadar da inandırıcı olduğunu gösterdi bana. beni aldattı, ama bumerang gibi onu da sevgilisi terk etti:) (bu arada bir sevgilisinin olduğunu yine bugün öğrendim) bu akşam da sinemaya gittik ve son dakika golü olarak bay x yine karşımdaydı:) bu sefer daha rahattım..birileri tatlı bir intikam almıştı çünkü ve kızgınlığım bir anda kayboldu:) böyle işte a dostlar. umarım Tanrıya yakarışlarımızın meyvelerini yavaştan alıyoruzdur ve bir gün çok çok mutlu bir şekilde "yendim! şükürler olsun" diyebiliriz... |
Alıntı:
|
sanırım kabullenmek işe yarıyor. bir kaç gündür "sıradan insan" olma olgusunu düşünüyorum ve bu daha da rahatlatıcı biliyor musunuz ben gittikçe iyi oluyorum.daha güler yüzlü ve cesur... hani sinemada karşılaşma olayı vardı ya yine ooldu:) ama bu sefer bendim cesur olan.ona bana bunu bunu yaptın ve ben her şeyi biliyorum diyecek kadar cesurdum. ama şu yeme düzenim gittikçe kötü bir hal alıyor.2 hafta oldu topluluk önünde konuşmayı dinleyeli.tabii ondan önce ego, suçluluk ve güveni dinledim hala dinliyorum.kilo vermeyi eklesem olur mu? sanki kafam çok karışır gibi geliyor. herkese mutlu noeller:p |
Mutlu ,sağlıklı ,huzurlu sevgi dolu yıllar çok iyi gidiyorsun kabullendiğin zaman bilinçaltına ondan korkmadığınıda gosterıyorsun .süper gün geçtikçe daha ii olucak kilo verme ekelyebilirsin bir problem olmaz sanırım |
güzel gelişmelerine çok sevindim canım.. her geçen gün sana bir öncekinden daha fazla mutluluk ve huzur getirsin.. sevincli kilo verme telkinini de ekleyebilirsin.. suçluluğu listenden çıkardıysan tekrar almanı öneririm.. sevgiler.. |
hayır canım suçluluğu çıkarmadım. bütün gece dinliyorum telkinleri bir de sanki 5 telkini aynı anda dinliyorum ve gece artık yetmiyor diye bir gerileme hissediyorum. tamam pat diye olmaz hiç birşey ama... ben çok sabırsızım herhalde. sosyal fobi telkinine de başlamak istiyorum.gerçi hala topluluk karşısında konuşma ile ilgili bir ilerleme kaydettiğimi düşünmüyorum:( gündüz en fazla 1 saat dinleyebiliyorum. evet ben gündüz de dinlemeliyim:) |
baya uzun zaman oldu yazmalyalı ben ne kadar dengesizim ya bi mutlu bi mutsuz... 3 gündür kilo verme'yi dinliyorum ve gece yemek istemiyorum.ressmen gece gece çikolata pasta diye ağlayan bünye akşam 5ten sonra hiç birşey verme bana diyor:) bu arada perşembe günü tüm sınıfa SIFIR veren hocayı, halimizi tartışırken gereksiz konuşan, saçmalayanlara dönüp bu çözüm yolunun bi olasılık olduğunu daha fazla uzatmamak gerektiğini söyledim.buraya kadar herşey normal ama saçmalayan kişilerden biri kelimemi düzeltince bir uyuzz olduum:) ne fark eder konu bu mu şimdi halla halllaaaa diye harika bir tepki verdim:) sabrımın sınırlarını zorlayanlara demekki tepkimi rahatça gösterebiliyorum. mutluyum:) |
farkvar bende senin çektiğin sıkıntıları çekiyorum yani bende bir sf liyim bu siteyide yaklaşık 1 ay önce farkettim ve işe ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeyle başladımmusic45 1.5 hafta sonrada bende inanılmaz dercede kendimi iyi hissettim vekendimi hiç bukadar mutlu ve huzurlu hissetmeniştim başk. düş okadar önemsemiyor kendimi daha çok önemsemeye başlamıştımki budeğişimler yalnız 1 hafta sürdü sonra yine oeski ben oldum agl34çok sabırsız ve hemen umutsuzluğa düşecek bir yapım old. için telkinleride dinlemeyide bıraktım fakat bu sitedeki yazıları okudukça ve sitedeki arkadaşlarımın söylemleriyle bunun normal labileceği sabırlı olmam gerektiğini anladım ve telkinleri dinlemeye başladım music45ve birarkadaşımın dediği gibi[rumuz:CEM]hergece uyumadan önce telkinlerin beni değiştirdiğini hayal ediyorum ve sabırla bekliyrrum.. art56art56t678 |
mext 54 sabırlı olalım ama insan uff be bu ne ya diıyo ne çekilmez hayat diyor ne sıkıcı zevk almıyorum diyor sanıyede kafamdan bir sürü şey geçebilir bazen banada oluyor hemen dur kendini dinle düşüncelerini izle değiştir. olumlu sabırlı olmaya gayret gösterelim birşeyler yavaş yavaş değişir .Telkinleri dinlemeyi ihmal etme kendin için ...görüşmek üzere |
merhaba:) arayı açtık yine sevgili günlük ödevler sınavlar buna sebep bu sıralar kilo vermeye yoğunlaştım.ama iştahım bazen beni şaşırtıyor. her akşam pasta yemeye başladım:S zavallı bütçem de dayanamıyor bu duruma. ben de tabii.. acaba telkinden dolayı mı bu tutumum...umarım. tabii arkadaş çevrem de buna etken. sürekli aşeren dostlarım vardır benim:) onların yanında dura dura almadım mı zaten bu kiloları.1 senede 10 kilo n demek yahu!tamam fazla zayıftım ama gardrobumu yenileyemem o yüzden bu 10 kilonun 5'ini versem yeter bana. evreeen duy sesimii 5 kilomu sana gönderiyoruuuuummm:)) |
inanmıyorum sevgili günlüğüm yaa:) iştahım çok açıldıı:)) dün yediğim şeyleri bir saysaam!!! ama buna inanmazlık etmiyorum. bende acayip değişimler sözkonusu sana söyleyeyim:)))!! mesela bugün yurtta bir bağırış çağırış vardıkii sorma gitsin.dayanamadım ve "noluyo yaaa" diye bağırdım ve bu sesten ben dahil herkes korktu:) "noluyo yahu sabah sabah! uyuyorum pat kapı sesi ayıp bee" ve anında o ses yapanlar odalarına kaçıştı:D o sahne müthişti yaa(: ama bu çikolata "püsküt" sevdam nolucak biri bana yardım etsin. |
bendeki bu aşağılık kompleksi nasıl sona erecek.. sosyallik artırıcıyı da eklememek için kendimi zor tutuyorum. çünkü daha kilo verme telkinini dinliyorum ve hiç bir değişiklik yok.. gelsin çikolar gitsin bisküviler... off günlük.. |
bu depresif yazımdan sonra çareler aramaya devam ettim günlük. ve kilo verme ada'yı ekledim listeme.dinlerken titredim. birşeyler olacak dedi içimdeki ses.ve oldu:) içimden yemeğin y'si geçmedi.sadece biraz durgunluk var içimde. klasik müziğin akışına kaptırmış yazıyorum sözcüklerimi. nasıl bir duygu anlatamam.dinginlik mi desem suskunluk mu. herşeyin en iyisini diliyorum hayattan..en hayırlısını...hepimize |
tralalalalaaa yorgun olabilirim ama mutluyum:) çünkü kilo vereceğime inanıyorum artık bir de ilkokul arkadaşlarımı buldum:) öyle mutluyumki içim içime sığmıyor:) ve Tanrı beni çok seviyor bunu hissediyorum.bazen bunu hissedememek beni büyük bir yalnızlığa sürüklerdi ama şimdi neredeyse mucize diyebileceğim şeyler yaşıyorum.şükürler olsun ona. |
mutlulukların daim olsun canım.. sen istedikten sonra elbette her şeyi başarırsın.. super telkinleri dinlemeye devam.. bizler de yanında daima destekçiniz.. ark5 tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. kiss3 http://img460.imageshack.us/img460/8...sb5jri1cz6.gif sevgiler.. |
Alıntı:
böyle olumlu mesajlar görünce içim daha da açılıyor.wink77 |
insanlar bu hale ben nasıl geldim,19 yılı nasıl geçirdim bunları soluksuz anlatmak istiyorum bazen. ama anlatacak birilerini bulmak zor. keşke insanlar önyargısız, komplekssiz, üşenmeyen, anlayışlı olsa daha fazla. bu sayede sorun varsa arada rahat bir şekilde, kafada büyütmeden "bak sen bana böyle yaptın ya bu çok yanlış çünkü beni üzdün" diyebiliriz ve evrende ne sosyal fobisi olan kalır ne de depresyondan çıkamayan biri. kendimizi çok önemsiyoruz. önemsediğimiz için çabuk kırılıyoruz, içimizden gelip de yaptığımız herşeyden bir daha yapmamak üzere kopuyoruz. sonuç: insanlardan, her biri yalnızca bir kul olan, aynı donanıma sahip varlıklardan korkup kaçan bir varlık. korku insanı esir aldı mı kurtulmak oldukça zor. neden korkarız? konuşmaktan,ki bu herkesde olan sesle, herkesde bulunan beynin ürettiği düşünceyi ifade etmek. kalabalık içinde yürümekten, ki o kalabalık da aynı şeyi yapıyor olsa da. bireysel sorunlarımız ne de fazla. yazdıkça komik geliyor bu sorunlar. millet açlıkla, kafasında uçuşan bombalarla uğraşırken... savaşta esir alınan adama bir milyon kişinin önünde şu şarkıyı söyle seni bırakırız deseler düşünmeden söyler. ama biz, çocuklukta yaşadığımız sorunların gölgesiyle yürümeye çekinir olduk. sorumlusu kim? biz, yersiz korkular yaratan bizler. abraham maslow2un ihtiyaçlar piramidi var. ilk başta fiziki ihtiyaçlar en tepede benliği aşmak. piramidin tabanında yer alanlar bir anda piramidin tepe noktasındaki şeyi yapabiliyor, biz hala başkasının yanında yemek yemeye utanıyoruz. yani tepedeki adam tabandaki şeyi yapamıyor12389 ne ilginç varlıklarız biz yasapkal89 |
evvet sevgili all the star günlüğünü sevenler..dün itirabiryle sınavlarım bittiwave bu akşam evime gidiyorum. şükürler olsun bi an hiç bitmicek sandım. ama bitti. arkadaşlarımdan ayrldm diye çok üzüldüm gerçi.sadanim neyse sevgili günlüğüm değerli okurlarım eve gidip de yayıla yayıla tv izlicem bi kaç gün. çünkü aylardr bi kere bile tv izlemedim :D ve yeme düzenim değişecek. burda simit poğaça yemekten bıkkınlık geldi. yaklaşık 3 hafta evimde olucam ve 2 kilo verebilirim herhalde:)) tralalalalaaa |
evimdeyim:) zorlu bir yolculuktan sonra ailemin yanındayım vee kararlıyım her şeyi değiştireceğim.sung66 tatil yaklaşık 3 hafta üç hafta sonra bakalım arkadaşlarım bana neler diyecek çok gizemli:) ve çok heyecan verici. herşey gönlünüzce olsun canım okuyanlarıımt678 |
2 gündür şoktayım günlük... bu nasıl bi yanılgı yaaa nasııkizgin1 ben de diyorum mükemmelsin gyhu kesin kilo verdin. ama eve geldiğim gün tartıya çıktım 2 saniye sonra da indimağla2 kilo verme telkinini uzun zamandır dinliyorum ama gel görki 1 ayda 3kilo daha almışım yaaağla2ağla2 çok mutsuzum. ibre gittikçe daha da büyük sayılara doğru yol alıyor ya:( 1 senede 15 kilo aldımağla2 Tanrım lütfen yardım et yaa lütfen. bu durum çok sıkıcı ve üzücüsad456 telkinlerim yardım edin bana:(((( |
gyhu'cuğum,bunu çok üzücü bir hale getirmene gerek yok canım..Sürekli kafanda bu düşünce olduğu için zorlanıyorsun. Dileklerimizi dilerken olduğu gibi, niyet et ve unut.Düzgün bir beslenme programı oluşturmalısın..Bunu bir düzene koymadan sadece kilo telkini ile olacak birşey değil. Öğrenci olduğun için, dengeli beslenemediğini anlıyorum yazılarından..Poğaça,simit gibi..Bunlar bağırsaklarını tembelleştirmiş olabilir.Suyun önemini de unutmamak gerekiyor..Mümkün olduğunca su içmeye özen göstermelisin.. |
yeni bir hayat aslında soğukkanlıyımdır çoğu zaman ama gerçekten bu yaşadığım hayalkırıklığıydı. neyse yeni bir şeyler denemem lazım demekki. telkinleri dinlediğimi belirttim ama yalnız ondan medet ummadım abur cubura son zamanlarda yönelmiyordum ve bu beni mutlu etmişti.tartıya çıkınca ibrenin 2sayı az göstereceğini sanmıştım.3sayı fazla gösterdi>:( evet gyhu anladın artık spora başlama zamanın gelmişbisiklet |
birkaç gündür telkinleri dinleyemiyorum. o yüzden biraz canım sıkkın. geceleri uyuyamıyormuş ablam. bir de azarlar gibi söylemez mi... o zaman kulaklığını ver benimki bozuk dediğimdeyse azarlamaya devam edip "ben naapıcaam o zaman ben müzük dinleyerek uyuyom" dedi ve o günden beri kavgalıyızy789 biz hep böyleyiz. bir de sayın canım günlüğüm ben tartışırken diyecek söz bulamıyorumkizgin1 bu çok gıcık bi durum. o yüzden kırgınlığım daha da şiddetli oluyor. konuşma özürlü müyüm nedir. yaa bi de kilo veremedim ona uyuzumterli345 |
benim cici günlüğüüm ben seni nasıl özlemişiimactionsmile 1 aydır seni karalamıyorum die 2. sayfaya düşmüşsün kıyamadım 1. sayfanın en başına alıyorum senikrzm67 bak neler değişti hayatımda artık kilo verme telkini işe yarıyor mesela..2 haftadır çok çok az yiyorum şaşıyorum bu kadar geç ama bi o kadar da etki ettiğine.nasıl anlatsam yay789 sonra yerel bi kanalda muhabirliğe başlıyorum tatataaaamu859 bu smilelerden yazımı okuyabilene aşk olsun:) umutlu olun arkadaşlar.umut bu işin anahtarı.. |
956k Ne güzel haberlerle gelmişsin Gyhu :) Yeni işin hayırlı olsun, mutlulukla ve huzurla çalışırsın dilerim sevincli Sevgiler. |
çok sağol canım. bugün hadi haber yapın dediler hayatında ilk defa anons yapan bi insan olarak baya iyiydim956k bi de kanalın tüm çalışanları aşağıya inmiş beni izliyor bense ne haberi yapsam diye diye ağzımda bişeyler geveliyorum yanlış oluyor yılmıyorum. neyi farkettim biliyor musunuz hem soğuktan hem de heyecandan titriyordum ama mikrofonu elime aldığım an sadece olaya konsantre olmaya çalışarak heyecanın h'sini dahi hissetmez oldum. benden mutlusu yoktu o an işte :) okulum biterse adam gibi kanalda çalışabileceğim. elimdeki cv'de muhabirdim ben yazısıyla beni almayan ölsünguitar |
Tebrikler gyhu, yeni işin hayırlı olsun. Hedeflediğin başarılara ulaşman dleğiyle..25889 |
sevgili günlük:) hani sana yemek yeme alışkanlığımdan bahsetmiştim ya 1 haftadır allak bullak mideyle dolanıyorum. tatlı namına ne varsa dolduruyorum çöp torbasına doldurur gibi. noldu bana ya:) işin acı tarafı -çok afedersiniz- kusmamak için kendimi zor tutuyorum bkz. bulimia! |
Tebrikler çok güzel değişimler yaşıyorsun.Muhabirlik nasıl gidiyor?:)Sosyal fobili bi insan için oldukça güzel bi gelişme öyle heyecan yapmadan konuşabilmiş olman.Ben de geçen sene denemiştim ama kamera karşısında beynim durmuş,kızarıp bozarmıştım:( O yüzden çok imrendim sana ben elime geçen çok güzel bi şansı kaçırdım:( |
bu dediğine üzüldüm phantomm:/ keşke devam etseydin..muhabirlik olmasa da bence başka bir alanda sen kendinden ummadığın hareketler sergilemelisin. sen bana bakma bence ben hala kızarıp titremeye başlıyorum sınıfta ortada bir metin okurken..bunun nasıl yenebilirm hala anlamadım halbuki ne saçma değl mi? tanıdığım insanlara yazdığım şeyleri okuyamıyorum. keşke bi hap olsa içsek kendimize gelsek :) uçtum yine:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 AM. |