![]() |
Cevap: all the star:)--->içimdeki yıldızlar fışkırsın artık:) içimdeki yıldızlar, çıkmak istemiyor. ... sanırım yanıldım. benim içimde yıldız yok kalbim kahve telvesi gibi. ben telveden nefret ederim. hep başımı ağrıtır. ......... biri bana anahtarı versin. artık o kapıyı açayım bu olanları oraya tıkayım. hiç hatırlamayayım... bebek gibi komplekssiz, arınmış olayım artık |
Cevap: all the star:)--->içimdeki yıldızlar fışkırsın artık:) herşey çok güzel gidiyor çok şükür, telkinleri dinliyorum ve bu gün 4 günüm. değişimlerin farkındayım, dik duruş,sağlıklı bakışlar atabiliyorum. ancak birseyi farkettim akşam işten eve giderken yine durgun,çekingen olduğumu hissediyorum. metro ya biniyorum ve kendime diyorum başını dik tut, etrafına bak, gözlerini çekme diyorum ama bunu yaparken çelişiyorum kendimle. günde yaklasık olarak 10-12 saat ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. korkak bakışları ve pasif kişiliğimi yeneceğim. herşey çok güzel |
Cevap: all the star:)--->içimdeki yıldızlar fışkırsın artık:) dün hayatla inatlaşmaya karar verdim. "ılan hayaat, ılann var yaa, yenilecek olan sensin!" "taktığın çelmeler kendi ayağına dolanacak! benden af dileyeceksin" |
Cevap: all the star:)--->içimdeki yıldızlar fışkırsın artık:) ne güzel demişim be öyle:) çok güldüm kendme:) umutsuzluğu yenmş olabilirim..ama kara bulutlar henüz güneşi davet etmedi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 PM. |