![]() |
Ynt: izumi'den evet artık her istediğim gerçekleşiyor bnu farkettim.... ve bunu bana siz farketirdiniz... 96 hepinize teşekkürler... hayata teşekkürler.... hayatı, hepnizi, bu siteyi çok seviyorum..... kiss3 |
Ynt: izumi'den İzumiiiiiiiiiii senin adına ne kadar çokkkkk sevindiğimi söylesem azdır yaaa..... Aramızdan bir arkadaşımızı daha hayat yolunda yürümekten vazgeçip koşmaya başlaması beni .......... Ya anlatamıyorum ki duygularımı.... Yaşamak gerekir anlaman için diyeceğim.... Yaşadığını ve anladığını bildiğim için mutluyummmmmmmm... Hep birlikte en güzeleeeee... Holeyyyyyy. Holeyyyyyyyyyy. HOLEYYYYYYYYYYYYYY.......... |
Ynt: izumi'den teşekkür ederim Asisler, biliyorum sevincini.. işte ben de senin gibi, etrafımda olup biten her güzel şeye, her olumlu şeye zıplayasım geliyor... blissy blissy blissy bana olması şart değil, yeter ki etrafta pozitif toz bulutları uçsun f678h |
Ynt: izumi'den valla bu pozitif sözlerininİZ bizede yansıo |
Ynt: izumi'den merhaba uzumicim çok güzel şeyler yezmışşın teşekkür ederiz çok tatlı şeyler bunlar cat3500 |
Ynt: izumi'den teşekkürler arkadaşlar... Sevgili Asislerden öğrendiğim bir şeyi uyguluyorum... ve bende müthiş bir etkisi var... iş yaparken, arabada giderken, yolda yürürken, her daim "teşekkür ederim" "teekkürler" "şükürler olsun" diyorum kendi kendime... ve bendeki pozitif etkisini anlatmaya kelimeler yetmez.. içim içime sığmıyor... blissy blissy blissy kesinlikle sizde yapın çok güzelllll gulensmiley |
Ynt: izumi'den Alıntı:
|
Ynt: izumi'den yok canım yaaaa, Asislerden bilgin var gayet iyi bende bir sürü çalışma var tabiiki de s456 enerjim sonsuz... blissy blissy blissy keyfim yerinde yine cilgin897 sevgili yöneticimin işten ayrılmasına çok üzülmüştüm... ama hep dediğim gibi "hayatımda bir değişiklik oluyorsa mutlaka daha iyisi olacağı içindir" bu söze sonuna kadar inanıyor ve kendimi hayatın akışına bırakıyorum... benim için hangisi iyi ise hayat bana onu veriyor, her zaman, her zaman..... cilgin897 cilgin897 |
Ynt: izumi'den ii bea cok sevindim bu kadar pozitif görmek güzel 44 |
Ynt: izumi'den izumi ne kadar güzel dile getirmişsin... çok sevindim hayata dair söylediklerine... s456 eminim senin bu güzel sözlerinin karşısında o da sana cömertiliğini ve sevgisini gösterecektir.. keyfin ve güzel enerjin daim olsun... madem asislerden haberin var... selam söyle... öyle sırrı çözüyom diyip sırra kadem basmak yok.. düşeriz peşine haberi olsun .... sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM. |