![]() |
Ynt: izumi'den teşekkür ederim ablacım... gerçekden söylediğin gibi oldu... artık daha ciddi, daha yüksek bir iş lazım bana diyordum.... diyordum da insanlar bana şaşıroyodu "gül gibi işi var" diye.... hatırlarsın abla, şubata kadar vaktim var diyodum en fzla, beklediğimden de erken geldi 956k |
Ynt: izumi'den Yeni işin hayırlı olsun yaşamın huzur ve bereketle dolsun seni başarılarından dolayı kutluyorum. alk78 alk78 alk78 |
Ynt: izumi'den izumi'cim yeni fark ettim canım... blissy blissy harika bir haber yeni işin canım...hayırlı uğurlu olur inşallah.... tender45 bolluk ve bereketli nice yıllar diliyorum yeni işinde... rabbim her kese en hayırlı olanı nasip etsin... pc05 sevgiler .... kiss3 |
Ynt: izumi'den İzumi Tebrikler... alk78 Yeni işin hayırlı,uğurlu,bol kazançlı olsun.. |
Ynt: izumi'den çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için kiss3 (ablacım ömerin de selamı var) buradaki telkinler ve diğer gelişimime yardımcı olan herşeyin ne kadar doğru, ne kadar gerçek olduğunu herkes tekrar görsün istedim... hayatı akışına bırakıp her andan mutlu olmayı bildimizde... içimizde konuşan o huysuz, şpheciyi susturduğumuzda... biinçaltımızı güzelliklerle doldurduğumuzda.... herşey kendi kendine yolunda gidiyor... sevgiler... |
Ynt: izumi'den Yeni işin hayırlı,uğurlu olsun izumi;http://www.hizliresim.com/2008/10/26/3741.gif Her zaman daha iyiye, daha güzele ve daha başarılara kavuşman dileklerimle... alk78 http://www.hizliresim.com/2008/10/26/3751.gif |
Ynt: izumi'den izumicim merhaba, seninle pek fazla sohbet etme fırsatımız olmadı ancak günlüğünü okudum ve o kadar mutlu oldum ki.senin o bitmek bilmeyen pozitif enerjin sayesinde hayatına isteklerini çekmen bana umut oluyor, tam vazgeçeceğim anda aklıma sen geliyorsun ve günlüğünü bir kez daha okuyorum smiliyface yeni işin hayırlı olsun, seni daha geniş ufuklara taşısın. sevgilerimle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 AM. |