![]() |
izumi'den artık benim de bir günlüğüm olsun istedim... çocukluğumdan beri günlük tutardım aslında zaman zaman yok ettim o güzelim günlükleri... insan bir süre sonra geçmişte yaptıklarını beyenmiyor... aslında geçmişte ne olursa olsun övgüyle bakmalı insan, iyi kötü herşey tecrübe... neyse, artık burada benim de başımdan geçen ilginç, özellikle de çekim yasası ve buradan öğrendiğim başka bilgiler ile başımdan geçenleri yazacağım buraya... partysmiley hatta daha ne varsa gogogo |
Ynt: izumi'den İnsan çocukluğunu bilir mi annesinin? Ben biliyorum... Yaramaz, dolapların üzerinden yatağa atlayan, eline geçen bütün elektrikli aletleri bozan, gezmeye gitmek için etrafındakilere türlü sevimlilikler yapan, şeker bir çocuk... Ben annemin çocukluğunu bilirim... Nasıl mı? Hiç yaşlanmayan, hatta hiç büyümeyen bir annen varsa biliyorsun işte... Arkadaş anne benim annem... Çocukken bizimle birlikte oyun oynayan, Okul dönemlerinde bizimle birlikte öğrenerek ders çalışan, Ergenlik döneminde bizimle birlikte sırları olan, İçki içmeden sarhoş olabilen bir gençkız benim annem... bunları neden mi yazdım dusun artık anneciğimde bir ğye adayıııı hoşgeldin anneciğiiimmmmm 956k |
Ynt: izumi'den izumiciğim hem annen, hemde sen hoşgeldiniz safa getirdiniz..belki daha önce geldin bilmiyorum ama ben seni radyo yayını yaptığım gün haytımı kurtaran güzellik olarak hatırlayacağım..izumi = benim kurtulan hayatım...tekrar hoşgeldiniz ve iyiki geldiniz..saygılı sevgiler |
Ynt: izumi'den ben çok teşekkür ederim herşey için.... çekim yasasının bana en büyük katkılarından biri de bu site ile tanışmam oldu.... teşekkürler arkadaşlar, teşekkürler çekim yasası.... cilgin897 |
Ynt: izumi'den zengin adamın sırrı diye bir kitap okudum geçenlerde... ismi pek öyle sokaklarda okunacak gibi olmasa da içeriği mükemmel... hayatı başarısızlıklarla dolu bir adamın, karısın kazandığı tatile gittiğinde bir mezarlığa girmesi ve ilginç olan mezarlıktaki ipuclarını takip etmesiyle başlıyor herşey... zengin bir adamın mezarlığı, en sonunda o zengin adamın hayat sırrının kendisine bırakılan bir miraz olduğunu görüyor... sır şu şekilde kısaca; her an ama her an bulunduğun zamanı yaşa ve uyanık ol... dalma, düşünme, geçmişi veya geleceği düşünme... ilk okuduğumda "gelecek ile ilgili hayaller kurma" dediğinde şaşırmıştım. ama çekim yasasına göre hayal kurmamız gerekiyor demiştim kendi kendime... sonra farkettim ki; aslında gelecekle ilgili hayal değil onlar... yine bulunduğun anı yaşamak... gelecekte ne olmak istiyorsam onu şu anda yaşamam gerekiyor... ama gerçekten hissetmek... ne geçmiş ile iligi ne de gelecek ile ilgili planlar kurmamalıyım... sadece ve sadece bulunduğum anı yaşamalıyım... bulunduğum anda ne olursa oldun düşüncelere dalmamalıyım.. o zaman bana gönderilen işaretleri görür, yaşadığım zamandaki fırsatları yakalarım.. yolda yürürken başını eğip düşünmek yok artık... etrafta ne oluyorsa izlemek, yorum yapmadan sadece anı yaşamak asıl olan... |
Ynt: izumi'den İzuminin güzel fikirleri var...Onları takip etmeliyim...Teşekkürler izumi paylaşımın için... |
Ynt: izumi'den Atakan Beyin NLP prgramını dinlerken, bir yandan da Kimdir İzumi diye bir yazayım dedim... Neden İzumi?... İzumi japonca Pınar demek, japonca bildiğimden değil, ismimin japonca karşılığını merak etmiştim dusun bir sözlüğe bakmıştım yıllar önce... sevgi dolu bir ailede büyüdüm, babasının şımarık kızıydım, hala öyleyim 44 4 yıl önce süpeerrrrr kocacığımla evlendim blissy herşey güzel, herşey iyi...2 de kızımız var köfte ve şurup biri tekir diğeri iran kırması catsle cat3500 hiç mi sorunlarım olmadı, Allah'a şükür ki oldu ve onlardan derslerimi aldım... bir gün Burçak'cığım sayesinde secret ile tanıştım, Antonny Robins ile öğrendiğim olumlu düşünce tekniğini unutmuşum meğerse, Secret'dan sonra bitmedi tabii, araştırmacı kişiliğim beni bu site, ardından eft ve benzeri birçok güzel tekniklere getirdi... hatta defoluda olsa meditasyon bile yapabiliyorum artık blissy blissy blissy şimdi biraz önce dediğim gibi geçmişte yaşadığım ufak tefek sıkıntılara da şükrediyorum... iyiki varsınız wave herşey için teşekkürler sevincli |
Ynt: izumi'den ben de sana teşekkür ederim ramtha, hepinize s456 |
Ynt: izumi'den Hoşgeldin sende 44 ne güzel cıvıl cıvılsın harika bu k8908 k8908 |
Ynt: izumi'den teşekkürler burcu, sen de sesin gibi cıvıl cıvıl gözüküyorsun djj |
Ynt: izumi'den Hosgeldin izumicim, bana simarik gibi deyilde olgun ve sevgi dolu biri cilgin897gibi geldin, pozitif enerjini aliyor insan, iyiki sende varsin sevgi ve isikla kal hismiley |
Ynt: izumi'den çok teşekkürler ferya, babama hala şımarıklık yaptığım doğru utananadam olsun artık o kadar da dimi 8977 birbirimize pozitif enerji veriyoruz bence.... burda öyle güzel bir ortam var ki pozitif olmamak mümkün değil... hepinize teşekkürler wave |
Ynt: izumi'den sevgili günlüğüm, bugün her zamanki gibi muhteşem bir gün... her zaman bana ve çevremdekilere olacağın en iyisi oluyor... yine trafiksiz en güzel zamanda işime gittim... yine sabahtan iş çıkışıma kadar, yoğun (yine de hayatımdeğiştiyi kaçırmadan) ama öğrenme ve başarılarla dollu, en güzel günü geçirdim... doktora gittiğimde alnımdaki benin zararsız olduğunu öğrendim ve hemen oracıkta hiç uğraştırmadan ondan kurtuldum... kardeşimin kütahya'da havacı olarak askere gideceğini öğrendim (en rahat herlerden birisiymiş askerlikte) eve erkenden gelip kocacığımla beraber yemek yedim... ve şimdi yine hayatimdeğişdi de burcuyu dinliyorum:... yani yine, bugün olabilecek en güzel şeyler başıma geldi.... |
Ynt: izumi'den Sevgili İzumi, çok pozitif ve etrafına neşe saçan insanlardan birisin, umarım herzaman iyi şeyler başına gelmeye devam eder,kardeşin için hayırlı teskereler diliyorum hayırlısıyla gider gelir inşallah sevgilerimle daima mutlu kal hismiley |
Ynt: izumi'den teşekkür ederim elif, hepimiz için herşeyin en iyisi olsun, oluyor da zaten s456 s456 |
Ynt: izumi'den kaç gündür sitede dolaşamıyorum..eskiden fellik fellik gezerdim...kapı kapı dolaşıp mesajlar yazardım..sitede belirli bir görev üstlenince..gezentiliği bir müddetliğinede olsa askıya aldım..işlerimi bir an önce bitireyim..eski hızla devam yine gezmelere..gezemiyorum,ziyaret edemiyorum ama aklım ve gönlüm sizlerle...izumiciğim..ailenden aldığın sevgi, sendende seni tanıyan herkese yansıyor..insanlar ana ve babalarından ne görürlerse onu yaparlarmış..sende diğer öğrendiklerinin yanısıra sevgiyi yansıtmayı öğrenmişsin..ne mutlu bize.. teşekkürler sevgili ailene.. |
Ynt: izumi'den hem aileme, hem sonrasında bana sevgi gösteren herkese, sizlere çok teşekkürler.... öyle güzel, öyle sevgi dolusunuz ki... kiss3 |
Ynt: izumi'den bugün mükemmeeelllll bir gül... hava güzel, ben güzelim, sizler güzelsiniz.. alk78 herşey çok güzelllllll.... dün akşam arkadaşlarım ile meditasyon yapamasamda, eylenceli bir partiden sonra eve gidip kendi kendime meditasyon yaptım... yine defolu ama olsunnn sevincli rahaaattttt bir uyku, güzel rüyalar, zinde uyanmak... yine herşeyin en iyisi benim başıma geldiiii alk78 artık cv doldurarak iş bulma devrini hayatımdan söküp attım... yöneticilerim nereye giderse beni de götüreceklerini söylediler, ne büyük bir mutluluk, beyenilmek, başarı hissetmek... eee şimdi işimden çoookkk memnun olsam da, geleceğe dair daha büyük bir güven hissediyorum... dün demiştim dimi, hayatımda güzel bir değişiklik olacak diye... bir garanti daha cepte wave wave |
Ynt: izumi'den köftemin komik hali... iki kedim var, Şurup; sabiha gökçen havaalanı yolunda arabalara atlarken arkadaşlarımın bulduğu, dünyanın en şanslı kedilerinden biri... bana şans getiren, bir kraliçe kedisi kadar asil gözüken Köfte; Etilerde bir beymen gömleğinin içinde sokağa bırakılmış 3 kardeşten biri (belli ki iran kedisiyle sokak kedisi nin ürünü) dünyanın en komik, en yaramaz kedisi... dün geceki Köftenin halini anlatacağım... gece Hayalin mükemmel meditasyonundan sonraki müthiş rahatlama ile uyudum... saat 3 civarı bir gürültü ile uyandım kedilerimin kendine ait bir tuvaleti, o tuvaletin içerisinde de kapalı ve kapısı olan bir tuvaletleri daha var ama bunlar kapıyı açamadıkları için yukarıdan bantla açık bıraktım. herneyse benim akıllı kapı kapandığı için kendi tuvaletine giremeyince, catsle orada kum paketinin içine girmeye çalışmış kafası ve vücudu içeride, poposu dışarıda kalmış bir şekilde işini bitirdi, tabiiki yanlış yer kumda kaldığı için gece temizlik yapmak zorunda kaldım... cat56 ama çok eylenceliydi khkh56 khkh56 köftenin o halini görmeniz gerekirdi.... komik kedim cat3500 |
Ynt: izumi'den nerdeeennnn nereyeee.... daha bir kaç ay önce karamsarlık içinde, kendim olamadan yaşıyordum... beni mutlu etmek pek de kolay değildi... oysaki sevgilim bana polyanna derdi evlenmeden önce iş, ev stresi, maddi kısıtlar, dırdırcı mutluz birisi olup çıkmıştım... tek bir kitabın hayatıma girmesi ve sonrasında bu site, bu güzel insanlar, diğer kitaplar, meditasyon, diğer teknikler... 3 senemi boşa harcamışım demiyorum ama büyük dersler aldığım kesin... ben zaten biliyordum, çok zengin olacağımı, çok mutlu olacağımı, çok başarılı lacağımı... buna inandığım için kendime çektim bunların hepsini... başarılı, zengin ve mutlu olmak için son 3 aydır öğrendiklerimi öğrenmem gerekiyordu 96 karşıma çıktılar, öğreniyorum |
Ynt: izumi'den iki gün önce hazırladığım bir rapor vardı, kendi kullanımımız için pek de diğer dapartmanların istemeyeceği cinsten birşey.. ama 2 haftadır uğraşıyordum sayfalar dolusu... birime mail attım "çok işimize yarayacak bişey yaptım" diye o kimsenin işine yarama dediğim raporun içeriğini dün başka bir departman istedi... çekim yasası yine devrede, her zamanki gibi k8908 |
Ynt: izumi'den sevgili günlüğüm, bugün yine çok neşeli uyandım, rüya günlüğüme gördüğüm güzel rüyaları yazdım... keyifli bir gün geçiriyorum ama içimde tarif edemediğim heyecan ve durağanlığın birbirine karıştığı bir durum var... içim kıpır kıpır, bir şeyler bekliyorum ne olduğu belirsiz... buna rağmen 2 arkadaşım bana "kötü bir şey mi var, ne oldu" diye sordular... nedenini bilmiyorum, aslında öyle mutlu ve hayecanlıyım ki.. dışa vurumum farklı belki, gerçi ikside etrafına her zaman negatif bakan, mutsuzluğu ön plana çıkartan kişiler, her halde onların söylediklerine kulak asmamam gerekiyor... beeennnn(deriiinnn bir nefes alıyoruummm) mutlu, huzurlu, bılluk içinde yaşayan hayatından maksimum kayif alan bir insanım... karşıma çıkan tüm fırsatları farkediyor, değerlendiriyorum, her zaman uyanık ve güçlüyüm... her zaman gülümsüyorum.... smil56 |
Ynt: izumi'den İşte ya budur çok iyi gördüm valal seni Şu köfteyi ve Şurup mıncıkla benim için 956k |
Ynt: izumi'den yavrucuklarımı da yanlız bıraktım Bursa'ya gidince... daha kapıda arabanın sesini duyunca bağırmaya başladılar, maaauuuvvvv maaauuuvvvv tabi bütün erkek kediler balkonun altında yine her zamanki gibi.. bizim 2 çivelek bize bağırıyor erkekler de kendilerine sanıp balkonun dibinde cat22 offff bir mıncıkladım ki sorma, özlemişim |
Ynt: izumi'den dün akşam kardeşimi Askere gönderdik... babamla birlikte Kütahya'ya gittiler... havacı olacak bebeğim... blissy annem, kardeşimin gideceği yer belli olunca hemen beni aradı "pınaaarrrr biliyormusun Burak'ın askerliği için ben çekim yasasını uyguladı, iyi yere düşsün dedim, en güzel yere çıktı" dedi... k8908 bu yaşına kadar sadece babasının yanında çalışmış, ana kuzusu kardeşim de askere gitti sonunda... kocaman olmuş da bebeğim askere gidiyormuş... özlem var tabiiki ama hiç ağlamadım, hiç üzülmedim... biliyorum ki benim bebeğim ordan dönünce kocamaaannnn adam olarak, kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğrenerek gelecek oralardan... biliyorum ki yemin törenine gittiğimde zaten gururdan gözlerim yaşaracak... agl34 |
Ynt: izumi'den Bak duygulandım şimdi, benim de 20 yaşında bir kardeşim var, bakalım o ne zaman gidecek asker ocağına "benim sıpam büyümüş de askerlere gidermiş" mi dicem o zaman, yoksa ağlanıp duracam mı 4897 Allah kavuştursun Pınar, hayırlı tezkereler şimdiden kiss3 |
Ynt: izumi'den teşekkürler... wave |
Ynt: izumi'den Allah kavuştursun 96 |
Ynt: izumi'den Alıntı:
|
Ynt: izumi'den teşekkürler arkadaşlar s456 |
Ynt: izumi'den Allah Kavuştursun. kardeşin tez zamanda ve hayırlısıyla gelecek. askerlik ona iyi gelecek merak etme. belki ilk baslarda zorlanacak ya da tüm askerliği boyunca şikayet edecek ama sonra zaman içinde kendisi de değişimleri hissedecek. |
Ynt: izumi'den teşekkürler Coşkun, ben de öyle düşünüyorum...bizim ufaklık büyüyüp gelecek işte ... 956k |
Ynt: izumi'den sevgili günlük, dün msnden o güzel yazıları gördüğümden beri içim kıpır kıpır.. kaygım, endişem gün geçtikçe azalıyor... öyle huzurluyum ki.. bir de kardeşim üzerine askerde rahat olduğunu söyledi.. anneciğim sabah arayarak "bugün deniz kenarında güzel bir cafede kahve içerek kendimi şımartıyorum" dedi keyifli keyifli... diğer kardeşim iş buldu... ooohhhhh ne güzel, herşey harika... şükürler olsun ki bu güzellikleri yaşıyorum... biliyorum ki sıra bana geliyor, etrafımda ne kadar pozitif enerji varsa ben de o kadar hedeflerime, şansıma yaklaşıyorum... sabahları gülücüklerle uyanıyorum, rengarenk rüyalar görüyorum.... herşey için teşekkürler.... |
Ynt: izumi'den Alıntı:
956k k8908 956k k8908 956k k8908 956k k8908 |
Ynt: izumi'den geçenlerde 7 yıl önceki günlüğümü bulmuş kardeşim... okumaya başladım... eşimle ayrılmışız o dönemlerde 1 ay ayrı kalmışız... aman Allahım baştan sona karamsar, üzüntülü... her sayfada "onu unutucam artık, bitti" yazıyor khkh56 arar ara Ömere de göstererek güldük günlüğüme... zaten başında yazmışım, "bir gün karşıma çıkarsa bu günlük çok güleceğim biliyorum" diye... koskoca defterde aman da beni aramadı, bugün de aramadı işte, yarın arar mı acaba, unutucam artık diye diye defterin sonuna geldim gülerek... en son defterin sonlarına doğru "hah hayatım artık aramışsın sonunda" dedim Ömere rahatladık bizde. khkh56 khkh56 khkh56 çok eylenceliydiiiii |
Ynt: izumi'den İlahii izumi alemsin yaaa... ben bu gün yazmıştım diğer günlükleri okumuyorum etkilenirim diye dediydim di ttli3 Ama senin kini baştan aşşağı okudum veya aşağıdan yukarı desem daha doğru olur ::) içimi kıpır kıpır ettin walllaaaa uy897 Bu arada Kütahya iyi yerdir. Abimde 1988 veya 1989 da orda paşa şöförü olarak yaptı askerliğini Hatta paşalar gibiydi neseli56 az gitmemiştik peşinden oralara evet için rahat olsun askerlik için en güzel yerlerden birisi... Allah kavuştursun 96 kiss3 SEVGİLERRRR |
Ynt: izumi'den teşekkür ederim vety wave sen de enerji dolusun k8908 |
Ynt: izumi'den uzuuunnn bir aradan sonra kısa süreli de olsa buradayım... yeni görevim benim için çok iyi olacak biliyorum.. bu arada kişisel gelişimim için en çok önem verdiğim sevgili hayatim değişti sitesinden biraz ayrı kalmak beni üzsede... bir süre için kariyerime odaklanmam gerekiyordu... olsun... bugün belki 5 dk. fırsat bulabildim ama yarın 10 dk. olabilir... hayatimda neler mi değişti bu sürede? kendime daha az zaman ayırmakla birlikte olumlu tutumum belki biraz heyecanını kaybetti geçici olarak... telkinleri her halükarda geceleri dinlemeye dikkat ediyorum... kardeşimi gördüm askerde ve ilk defa bir askeriyeye girdim, kocaman bir yer ve çok sıcaktı... kütahyayı gördüm... pek de gezilecek bir yer değilmiş utananadam bugün yine çim kıpırkıpır... her şeyden önemlisi, bu aralar işime önem verdim demiştim yaaa.... biliyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün zekam ve iş tecrübelerim sayesinde çooookkkkk daha güzel yerlerde görüyorum kendimi.... hissediyorum ki bugünlerde yaptığım bu aşırı çalışma bana meyvelerini veriyor/verecek... bugüne kadar bana güvenerek benim arkamda olan, beni hep biryerlere, değişik işlere iten çok sevgili yöneticilerim aslında benim için en iyisini yapıyor... benim için çok güzel bir kariyer var... aynaya bakınca görebiliyorum... 98569 |
Ynt: izumi'den sevgili günlüğüm, dünden başlayarak devam eden mükemmel şeyler var... herşey bir anda değişiverdi sanki zamanını bekliyormuş gibi... derty tam da çekim yasasını acaba uygulayamıyormuyuz, başka ne yapmalıyız diye düşünürken Taksim buluşmasında arkadaşlarımla moral buldum... asislerden çok şey öğreneceğimi düşünüyordum bir mesaj atmak istedim ama erteliyordum galiba... ve asisler bir şekilde dün bana hatrımı sormak için mesaj attı... evet bu, işte bu secret cilgin897 asisler bana selam verdi borçlu çıktı sevincli herşeyi anlatmaya başladım, ondan öğreneceğim çok şey, alacağım çok pozitif enerji var... ardından küçük küçük şeyler olmaya başladı, canım kahver istedi mutfaktan telefon geldi "kahve istermisin?" işle ilgili bir bilgi aradım, onunla ilgili bir mail geldi... dün maçı seyretmek için d-smart aradım, dayımdan telefon geldi, "gel bugün d-smart aldım seyredelim" gssmile cimbomum 5 atsın istedim oldu gssmile ve bugüm güne mükemmel başladım.... asislerden müthiş bir mesaj aldım, (çok teşekkürler asisler, bana mutluluk verdin) 96 öğle tatilinde, kitabımı aldım sevdiğim bir cafeye gittim yemeğimi yerken garsonlar beni mükemmel bir masaya aldı, kahvemi içtim ve tüm garsonlar güler yüzle etrafımda dönüyordu, "bir şey istermisiniz" "o kitap çok güzeldir" "sigaranızı yakalım" "mutlu günler" "güzel günler" "hoşçakalın" "ıslak mendil getirelim mi?" gülücüklerle ayrıldım oradan... son zamanlarda geçirdiğim en güzel öğle yemeklerindendi... ve artık bu işi başarabildiğime inanıyorum... zamanı geldi, bütün güzellikler benimle ve bizimle super |
Ynt: izumi'den kahve istedin geldi,d-smart istedin geldi, GS 5 gol attı..güzel çocuk bunları nasıl istediysen asıl istediğinide iste, olsun.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 PM. |