![]() |
Ynt: izumi'den evet artık her istediğim gerçekleşiyor bnu farkettim.... ve bunu bana siz farketirdiniz... 96 hepinize teşekkürler... hayata teşekkürler.... hayatı, hepnizi, bu siteyi çok seviyorum..... kiss3 |
Ynt: izumi'den İzumiiiiiiiiiii senin adına ne kadar çokkkkk sevindiğimi söylesem azdır yaaa..... Aramızdan bir arkadaşımızı daha hayat yolunda yürümekten vazgeçip koşmaya başlaması beni .......... Ya anlatamıyorum ki duygularımı.... Yaşamak gerekir anlaman için diyeceğim.... Yaşadığını ve anladığını bildiğim için mutluyummmmmmmm... Hep birlikte en güzeleeeee... Holeyyyyyy. Holeyyyyyyyyyy. HOLEYYYYYYYYYYYYYY.......... |
Ynt: izumi'den teşekkür ederim Asisler, biliyorum sevincini.. işte ben de senin gibi, etrafımda olup biten her güzel şeye, her olumlu şeye zıplayasım geliyor... blissy blissy blissy bana olması şart değil, yeter ki etrafta pozitif toz bulutları uçsun f678h |
Ynt: izumi'den valla bu pozitif sözlerininİZ bizede yansıo |
Ynt: izumi'den merhaba uzumicim çok güzel şeyler yezmışşın teşekkür ederiz çok tatlı şeyler bunlar cat3500 |
Ynt: izumi'den teşekkürler arkadaşlar... Sevgili Asislerden öğrendiğim bir şeyi uyguluyorum... ve bende müthiş bir etkisi var... iş yaparken, arabada giderken, yolda yürürken, her daim "teşekkür ederim" "teekkürler" "şükürler olsun" diyorum kendi kendime... ve bendeki pozitif etkisini anlatmaya kelimeler yetmez.. içim içime sığmıyor... blissy blissy blissy kesinlikle sizde yapın çok güzelllll gulensmiley |
Ynt: izumi'den Alıntı:
|
Ynt: izumi'den yok canım yaaaa, Asislerden bilgin var gayet iyi bende bir sürü çalışma var tabiiki de s456 enerjim sonsuz... blissy blissy blissy keyfim yerinde yine cilgin897 sevgili yöneticimin işten ayrılmasına çok üzülmüştüm... ama hep dediğim gibi "hayatımda bir değişiklik oluyorsa mutlaka daha iyisi olacağı içindir" bu söze sonuna kadar inanıyor ve kendimi hayatın akışına bırakıyorum... benim için hangisi iyi ise hayat bana onu veriyor, her zaman, her zaman..... cilgin897 cilgin897 |
Ynt: izumi'den ii bea cok sevindim bu kadar pozitif görmek güzel 44 |
Ynt: izumi'den izumi ne kadar güzel dile getirmişsin... çok sevindim hayata dair söylediklerine... s456 eminim senin bu güzel sözlerinin karşısında o da sana cömertiliğini ve sevgisini gösterecektir.. keyfin ve güzel enerjin daim olsun... madem asislerden haberin var... selam söyle... öyle sırrı çözüyom diyip sırra kadem basmak yok.. düşeriz peşine haberi olsun .... sevincli |
Ynt: izumi'den öle oldu gabiba adam sırra kadem bastı gittii sanki düşelim peşine vallaha sevincli |
Ynt: izumi'den ok söylerim arkadaşlar wave |
Ynt: izumi'den dün gece hılların yükü kalktı üzerimden... ve bu sabah çoookkk daha hafif uyandım, kuş gibi blissy blissy blissy artık herşeyden eminim... hayatımda ne olacaksa olsun sadece benim için hatırlı olacağı için oluyor... hayaımda beni etkileyen bütün değişiklikler bir fırsat olarak karşıma çıkıyor... çok sevdiğim yöneticim değişti, fırsat... çok sıkıştım babamdan para alamadım, fırsat... bir satış yapmak istedim, olmadı... daha iyisi için fırsat.. herşey ama herşey bir fırsat getiriyormuş karşıma... bu siteden, çekim yasasından, buradaki değerli arkadaşlarımın anlattıklarından, kısacası kendimi geliştirmeye daha çok zaman harcadığımdan beri fırsatları farkında bile olmadan değerlendiriyormuşum... birkaç gündür bir huzur vardı zaten içinde, sanki bütün sorunlar düzelmiş gibi hissediyordum... derty ama taaaa içten geliyordu bu huzur.... demek ki buda bir önseziymiş... blissy son 4 senenim yükünü attım üzerimden... evlendiğimden beri hiç borçsuz olmamıştım... hala var ama çok azzzz.. oooo o borç bize çerez kalır khkh56 ben biliyorum ki, artık sıra bende.... artık hayat bana güldü ve hayatımdaki tüm değişiklikler bana bir fırsat olarak geliyor... çok mutluyuummmmmmmmm blissy milyonlarca kez şükürler olsun... milyonlarca kez teşekkür ederim.... gerçekten bugünden itibaren hayatım yeniden değişiyor smiliyface |
Ynt: izumi'den senin pozitif enerjin eminim birçok kişiye örnek oluyor..en başta bana..daima böyle kalmanı diliyorum.. kiss3 |
Ynt: izumi'den herkese selllaaaammmmmm, beni unuttunuz dimiiii sevincli arkadaşlar uzuunnnn bir aradan sonra ilk kez yazıyorum.... ama malesef bir ara daha vermek durumdayım.... hepinizi bu siteyi çoookkkk özlüyorum.... sitede neler var neler yok bakacak bile vaktim yok şu anda, bir 10 dk. boşluk buldum hemen yazayım dedim beni unutmasınlar kiss3 gece gündüz çalışıyorum... yeni görevimle birlikte iş yükün 2 ye katlandı... amaaaaaa siteye giremesem de mp3 lerimi dinliyorum uyurken... |
Ynt: izumi'den hiç unuturmuyuz güzelim seni... aslaaa ark5 telkinleri dinliyosan verdiğin arayı affetttik... girlhaha sağlığın sıhatin yerinde olsunda keyifle huzur ile çalış güzelcim.. http://img156.imageshack.us/img156/4361/k0354sv.gif biz seni bekleriz burada sevincli fırsat buldukça gel bilelimki iyisin... http://img127.imageshack.us/img127/6...mation25hn.gif sevgiler.. http://img163.imageshack.us/img163/1691/2373xu.png |
Ynt: izumi'den selam arkadaşlaaarrrrrr, yeni arkadaşlar beni tanımaz ama eskiler hatırlar diye umut ediyorum.... uzun zaman olmuş, 9 ocakta yazmışım enson... yoğunluk mu? doğru... ama hep telkinleri dinleyerek aklım sizlerde olarak geçirdim bu günleri... şimdi size harika haberler vereceğim... geçen sene bu zamanlarda her gün bu siteye girerek (o zamanlar çekim yazası, bu site vs. ile yeni tanışmıştım) tüm yaşantımı daha iyi yapabilmek için neler yapabilirim mi öğrenir, uygulamaya çalışırdım... bu sitede isteklerimi yazardım, olumlamalar yapardım... şimdi düşünüyorum da o günleri, ne büyük bir ilerleme yaşadım hayatımda.... arkadaşlar, çekim yasası da, olumlu, pozitif düşüncenin gücü de, telkinlerin gücü de, çekim yasasının gücüde... hepsi gerçek ve uygulanabilir şeyler.... sadece son gelişmeyi söyleyeyim sizlere... hayalölerimin dubleks evine 2 hafta önce taşındımmmmm blissy blissy blissy ben ki bu borçlerı nasıl ödiycem diye düşünürdüm.... şimdi yok mu? tabiiki var... ama ben bu evi aldıysam daha fazlasını da yapabilirim... rahaaattttt rahaaattttt o evin borcunu da öderim artık.... hiç bir şey sorun değil... herşeye şükrediyorum... herşey öyle güzel ki.... hepinize sevgiler, selamlar, saygılaaarrrrrr.... s456 s456 s456 daha rahat bir zamanda tekrar yazacağım, şimdi bir toplantıya gitmem lazım... |
Ynt: izumi'den izumicim canım seni tekrar aramızda görmek ne güzel balım... blissy blissy vien1 yaşadıkların ve gelişmelerin çok güzel...yeni evin hayırlı olsun çok sevindim senin adına yeni evinde mutluluğun huzurun sağlığın ağız tadın daimi olsun gülüm... wave iyiyi düşünmek farkındalığını bilmek zihnini buna göre değiştirebilmek gerçekten hayatımıza çok şey katıyor... tender45 bunu çok güzel yaşayabilenlerdenim bende...rabbim herkesin hayat yolunda ışığını ve güzelliklerini daim etsin... güzel haberlerinin devamını diliyorum...sevgiler... hismiley http://img156.imageshack.us/img156/5802/pierc13a1vp.gif http://img401.imageshack.us/img401/3...litter1bt9.gif |
Ynt: izumi'den ooo izumiiiiiiii vien1 vien1 vien1 vien1 haberler harikaaa darısı başımaaaa f678h f678h |
Ynt: izumi'den izumi cim sende bizim aklımızdasın.. ark5 uzuuuun aralarda olsa yeniden yanımızda seni hissetmek güzell.. blissy verdiğin mutlu habarlerinle bizleride sevindirdin kuzum.. sevincli sevincli dilerim kısa sürede borçlarınızı öder huzur ve refah içerisinde yaşamınıza mutlulukla devam edersiniz.. thumbsanim eviniz hayırlı uğurlu olsun canım.. partysmiley smileydance http://img62.imageshack.us/img62/830...48jp8mfee0.gif http://img65.imageshack.us/img65/847...saange2ld2.gif darısı tüm arzu edenlere.. b456 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: izumi'den ben yeni üyeyim daha bir kaç gün oldu... Alıntı:
teşekkürler... yeni eviniz hayırlı olsun bu arada... buda benim hayalimdeki fakirhane... f678h http://www.bitoffun.com/forums/downl...e.php?id=15042 |
Ynt: izumi'den izumiciğim evin hayırlı ve uğurlu olsun..hayatına refah getirsin.. |
Ynt: izumi'den alk78 günlüğünü okumak bana doping etkisi yaptı.Harikasın yaaa! gogogo gogogo gogogo gogogo gogogo |
Ynt: izumi'den hayırlı olsun alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 |
Ynt: izumi'den dün harika bir gündü... blissy BUGUN HARİKA BİR GÜN... blissy Yarın harika bir gün olacak... blissy her ne olursa olsun hayatım için en iyisi en hayırlısı olacağını biliyorum... yeni bir yerde, yeni bir hava soluyoruz artık... yeni bir yaşam başladı bizim için... sanki tatil gibi... yeni bemmeyaz bir ev... temiz hava... parlak güneş... uzuuunnnn süren bir tatil başladı... her akşam ve her haftasonu tatil bizim için... nerdeeeennnnn nedeye.... biliyorum ki bir seneyi aşmış bütn hayatım değişticiler benimle aynı şekilde, nerdeennnnn nereye diyor... kim diyebilir bunlar boş diye... diyenler kendini kandırır... en güzel örnekleri biziz... işin en güzel tarafı da... hep çekim yasasından, olumlu düşüncelerden bahsederdik... "küçük şeylerde oluyor ama neden büyük şeylerde, maddi olaylarda olmuyor" derdik... artık biliyorum ki, herşeyde işe yarıyor bu kozmik yasa... buna şüphe yok... ve biliyorum ki, zaten hayatta istediğim herşeyi gerçekleştirebilirim... blissy bu ev almaktan çoookkkk daha büyük bir şey... elimde hisirli bir deynek olduğunu kabullendim.... mlk34 ve o sihirli deyneği kullanmaya daha büyük bir güzenle başladım... hismiley hismiley |
Ynt: izumi'den Alıntı:
tek farkımız galiba ben yazmıyorum... sizin adınıza çok sevindim... smiliyface |
Ynt: izumi'den Merhaba arkadaşlaaaarrrrrrrr kiss3 beni özlediniz dimi ttli3 uzun zaman oldu gerçekten, belki yine uzun bir süre olmıycam birkaç günden sonra.... ama sizinle paylaşmak istediğim gelişmeler var ki yeni arkadaşların bu uzun yazıyı okuyup sonra da günlüğüme başından beri bakıp yazdıklarımı daha iyi anlamasını istiyorum.... thumbsanim herhalde 2 sene önce bir kitapla tanıştım hepimizin bildiği şu secret... etkilendiğim bu kitapla ilgili yazılar ararken bu site ile tanıştım... telkinleri dinledim... uzun zaman aktif olarak burada yazılan kişisel gelişim ile ilgili herşeyi okudum, araştırdım, yazdım, hayatıma uyguladım... eft, deep peat, sedona (keops teşekkürler) reiki (hayal ablacım), şimdiki an ve farkındalık, olumlu düşünce, rüyalar, bilinç altı vs... aklınıza gelebilecek herşeyle ilgili kitaplar okudum (az değil haftada 3-4 kitap ne varsa artık :)))) mantıklı gelen herşeyi kandimde kabul ettim.... şimdi asıl meseleye geliyorum arkadaşlar.... doğru yolda iseniz, kendinizi doğru olumlu yönde geliştirirseniz hepsi gerçek... gerçekten evrende yapamayacağımız hiç bir şey yok... 2 sene önce.... milyarlarca borcum vardı (100 e yakın), huzurlu değildim, stresli ve sinirli bir insandım (beni tanıyanlar şaşırmasın gerçekten öyleydim sevincli ) şimdi adım adım.... önce mutlu huzurlu oldum.... evliliğim dünyanın en güzel ilişkisine döndü... boluk bilincim yerine gelince herşey maddi olarak da düzelmeye başladı... arabamı değiştirdim...hayallerimin evini aldım.... (hala çok borcum vardı) sonra arabamı sattım... (ama hala bolluk içinde olduğumu biliyordum) bu arada gelirim giderimden çok azdı ve buna rağmen ayağımı yorganıma göre uzatmıyordum redi kartlarına yüklendim (tabi bu tavsiye değil kesinlikle) veeeeeeeeee bir gün bana dediler ki..... ( arkadaş senin departmanını kapatıyoruz 40 kisi işten çıkıcak) beni tanıyan işimi bilen bilir şirket kapansa benim departmanım kapanmaz o kadar önemli yani ama evren yine benim istediğimi yapmış ve bana bir gelir getirmişti... 96 nasıl mutlu oldum anlatamam... ekonomik kriz, işsizlik umrumda değil ben biliyorum ki benim için en iyisi olduğu için yanlışıkla ismimi çıkartılanlar listesine koydular (ki öyle oldu zaten tekrar benimle konuşup devam edebilirsin dediler ama kabul etmedim ) ve yine mutlu haber.... eskisinden daha iyi ve eskisinden daha önüm açık başka bir iş buldum... hem de hiç uğraşmadan.... iş teklifleri arasında arasında ciddi kararsızlılar yaşadım (bence dünyanın en iyi yaşam koçu Merto yardımıma yetişti) toplam 3 hafta işsiz kaldım... s456 pazartesi yeni işime ve yeni projelerime başlıyorum.... blissy şimdi.... bu sitede yazılanlar, öğrendiklerimiz gerçek mi? işte size en güzel kanıt kiss3 |
Ynt: izumi'den yeni işin hayırlı olsun izumi,senin adına ne güzel gelişmeler, peki ingilizce ne oldu ???? o konuda varmı gelişmeler ?? |
Ynt: izumi'den tabi, şirketten çıkmadan önce ing. toplanılara rahatlıkla katılıyordum... zaten sorun benim çekincembi o da kamadı thumbsanim |
Ynt: izumi'den hadi bakalım aynen devam |
Ynt: izumi'den teşekkür ederim ablacım... gerçekden söylediğin gibi oldu... artık daha ciddi, daha yüksek bir iş lazım bana diyordum.... diyordum da insanlar bana şaşıroyodu "gül gibi işi var" diye.... hatırlarsın abla, şubata kadar vaktim var diyodum en fzla, beklediğimden de erken geldi 956k |
Ynt: izumi'den Yeni işin hayırlı olsun yaşamın huzur ve bereketle dolsun seni başarılarından dolayı kutluyorum. alk78 alk78 alk78 |
Ynt: izumi'den izumi'cim yeni fark ettim canım... blissy blissy harika bir haber yeni işin canım...hayırlı uğurlu olur inşallah.... tender45 bolluk ve bereketli nice yıllar diliyorum yeni işinde... rabbim her kese en hayırlı olanı nasip etsin... pc05 sevgiler .... kiss3 |
Ynt: izumi'den İzumi Tebrikler... alk78 Yeni işin hayırlı,uğurlu,bol kazançlı olsun.. |
Ynt: izumi'den çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için kiss3 (ablacım ömerin de selamı var) buradaki telkinler ve diğer gelişimime yardımcı olan herşeyin ne kadar doğru, ne kadar gerçek olduğunu herkes tekrar görsün istedim... hayatı akışına bırakıp her andan mutlu olmayı bildimizde... içimizde konuşan o huysuz, şpheciyi susturduğumuzda... biinçaltımızı güzelliklerle doldurduğumuzda.... herşey kendi kendine yolunda gidiyor... sevgiler... |
Ynt: izumi'den Yeni işin hayırlı,uğurlu olsun izumi;http://www.hizliresim.com/2008/10/26/3741.gif Her zaman daha iyiye, daha güzele ve daha başarılara kavuşman dileklerimle... alk78 http://www.hizliresim.com/2008/10/26/3751.gif |
Ynt: izumi'den izumicim merhaba, seninle pek fazla sohbet etme fırsatımız olmadı ancak günlüğünü okudum ve o kadar mutlu oldum ki.senin o bitmek bilmeyen pozitif enerjin sayesinde hayatına isteklerini çekmen bana umut oluyor, tam vazgeçeceğim anda aklıma sen geliyorsun ve günlüğünü bir kez daha okuyorum smiliyface yeni işin hayırlı olsun, seni daha geniş ufuklara taşısın. sevgilerimle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM. |