![]() |
Ynt: izumi'den iki gün önce hazırladığım bir rapor vardı, kendi kullanımımız için pek de diğer dapartmanların istemeyeceği cinsten birşey.. ama 2 haftadır uğraşıyordum sayfalar dolusu... birime mail attım "çok işimize yarayacak bişey yaptım" diye o kimsenin işine yarama dediğim raporun içeriğini dün başka bir departman istedi... çekim yasası yine devrede, her zamanki gibi k8908 |
Ynt: izumi'den sevgili günlüğüm, bugün yine çok neşeli uyandım, rüya günlüğüme gördüğüm güzel rüyaları yazdım... keyifli bir gün geçiriyorum ama içimde tarif edemediğim heyecan ve durağanlığın birbirine karıştığı bir durum var... içim kıpır kıpır, bir şeyler bekliyorum ne olduğu belirsiz... buna rağmen 2 arkadaşım bana "kötü bir şey mi var, ne oldu" diye sordular... nedenini bilmiyorum, aslında öyle mutlu ve hayecanlıyım ki.. dışa vurumum farklı belki, gerçi ikside etrafına her zaman negatif bakan, mutsuzluğu ön plana çıkartan kişiler, her halde onların söylediklerine kulak asmamam gerekiyor... beeennnn(deriiinnn bir nefes alıyoruummm) mutlu, huzurlu, bılluk içinde yaşayan hayatından maksimum kayif alan bir insanım... karşıma çıkan tüm fırsatları farkediyor, değerlendiriyorum, her zaman uyanık ve güçlüyüm... her zaman gülümsüyorum.... smil56 |
Ynt: izumi'den İşte ya budur çok iyi gördüm valal seni Şu köfteyi ve Şurup mıncıkla benim için 956k |
Ynt: izumi'den yavrucuklarımı da yanlız bıraktım Bursa'ya gidince... daha kapıda arabanın sesini duyunca bağırmaya başladılar, maaauuuvvvv maaauuuvvvv tabi bütün erkek kediler balkonun altında yine her zamanki gibi.. bizim 2 çivelek bize bağırıyor erkekler de kendilerine sanıp balkonun dibinde cat22 offff bir mıncıkladım ki sorma, özlemişim |
Ynt: izumi'den dün akşam kardeşimi Askere gönderdik... babamla birlikte Kütahya'ya gittiler... havacı olacak bebeğim... blissy annem, kardeşimin gideceği yer belli olunca hemen beni aradı "pınaaarrrr biliyormusun Burak'ın askerliği için ben çekim yasasını uyguladı, iyi yere düşsün dedim, en güzel yere çıktı" dedi... k8908 bu yaşına kadar sadece babasının yanında çalışmış, ana kuzusu kardeşim de askere gitti sonunda... kocaman olmuş da bebeğim askere gidiyormuş... özlem var tabiiki ama hiç ağlamadım, hiç üzülmedim... biliyorum ki benim bebeğim ordan dönünce kocamaaannnn adam olarak, kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğrenerek gelecek oralardan... biliyorum ki yemin törenine gittiğimde zaten gururdan gözlerim yaşaracak... agl34 |
Ynt: izumi'den Bak duygulandım şimdi, benim de 20 yaşında bir kardeşim var, bakalım o ne zaman gidecek asker ocağına "benim sıpam büyümüş de askerlere gidermiş" mi dicem o zaman, yoksa ağlanıp duracam mı 4897 Allah kavuştursun Pınar, hayırlı tezkereler şimdiden kiss3 |
Ynt: izumi'den teşekkürler... wave |
Ynt: izumi'den Allah kavuştursun 96 |
Ynt: izumi'den Alıntı:
|
Ynt: izumi'den teşekkürler arkadaşlar s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 PM. |