![]() |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) bu ara bu sarkiya takmis durumdayim,kac gundur dinliyorum daha bikmadim sevincli |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) onunla 18 yaşında bir insanla nasıl konuşulabilirsen öyle konuş...onun çocuk olduğunu unut..o senin en büyük dostun..seni ondan daha iyi kim anlayabilirki..düşünsene ikiniz kısa bir zaman önce aynı bedendeydiniz..ve o senin her şeyinden etkilendi, senin tüm deneyimlerini birebir yaşadı..büyük bir insana anlatırcasına.. ana okulunun ona getireceği faydaları avantajları her şeyi anlat ve onun ağlayışının seni ne kadar üzdüğünüde..dün sokaktan yürüyen anne çocuğun konuşmasına şahit oldum..çocuk annenin elini tutmak istemiyor..anne; peki,istemiyorsan elimi tutma... ama ya ben düşersem..çocuk anında annenin eline yapıştı düşmesin diye..buda bir yöntem..ben genelde umutcanla konuşurken 1. yöntemi kullanırım ve işe yarar..ikinizide öpüyorum..kolay gelsin. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) hayal abla su lafin beni vurdu resmen "düşünsene ikiniz kısa bir zaman önce aynı bedendeydiniz" ağla gercekten hamileyken hic unutamam dedigim dakikalari,ne kadar zamandir unuttugumu yeni farkettirdin bana oglum buyudukce sorunlarimizda artiyor hep tedirgin bir sekilde sorunlari dogru sekilde cozmeye calisiyorum ama hep tedirginim ,dogru yapmam ve iyi bir anne olmam lazim diye dusunuyorum ama ne kadar dikkat etsemde sonunda cuvalliyorum galiba sad456 bu aksam onunla konusucam,simdiye kadar hep konusuyordum ama birde buyuk insan gibi konusmayi deneyecegim,insallah yararini gorurum.. tesekkur ederim hayal abla ttli3 bi gelisme olursa yazicam |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) ben mutlaka çok iyi bir uyum noktası bulacağınızı biliyorum...elif çok iyi bir anne olmaya çalışma sen zaten iyi bir annesin ve senin iyiliğinden daha fazlası yok..en iyi ve çok iyi sensin..sen onun annesisin..iyi olmak için özellikle çaba harcarsan daha iyi bir anne olmak yerine, stresli ve korkak anne olursun..yetersizlik duyguları içinde boğulursun...siz birbirinize yetmeyecek olsaydınız şimdi burada beraber olmazdınız...çocuğunla konuş..ve konuşurken senin dünyanın en iyi annesi, onunda dünyanın en iyi çocuğu olduğunu aklından çıkarma ablam..belki alışkanlıklar farklı olduğu için bu seferki konuşma istediğin verimlilikte geçmeyebilir...ama yeni bir alışkanlık yerleşinceye kadar devam et...ben oğlumu okula yazdırdığım sene ihtiyaçtan değilde diğer annelerle birlikte olmak için bir hafta gittim..sonra yaptığım saçmalığını fark ettim...çocuğuma ... okulda bana ihtiyaç hissetmediğini görüyorum...artık ben okula gelmiycem dedim..gayet olgun bir şekilde gelme tabii ben bebek gibi ağlamadımki hiç dedi..ben hep çocuklarımla iyi bir anne olduğumun, ve onların beni, benim onları çok iyi anladığımızı düşünerek konuştum...kızımın biyolojik annesi olmamama rağmen..sende öyle yap önce kendi olağan üstülüğünün farkında ol.. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface hayal abla ilk once sana tesekkurle baslamak istiyorum ,dedigini yaptim..o gece oglumla en azindan konusmaya calistim..calistim cunku beni pek dinlemiyor gibiydi..pek umitli olmasamda karsimda buyuk bir insan varmis gibi,ogretmenlerinin onu cok sevdigini,okula gitmesinin nedeninin onun iyi vakit gecirip , yeni seyler ogrenecegini,o agladikca ne kadar caresiz kaldigimi..vs konustum..beni pek takmadi gibi geldi.. yarin ki sabah farkettim ki aglamasi zordan bi aglayisti,yani usulen agliyordu.. dun sabah sevincli oglum uyandi hic aglamadan giyindi sevincli okula giderken yolda ben saskinim sevincli heralde sinifta aglayacak dedim ..yooo guzelce optu beni tek kelime etmeden iceri girdi ben sinif kapisinda kalakaldim,inan geri gelir umuduyla bir on dakika bekledim y789 baktim gelen giden yok eve döndüm, bugun ogretmeni oglumun ona karsi daha ilimli davranmaya basladigini ve almanca konusmaya calistigini 2-3 gundur bir caba icinde oldugunu ,bundanda cok memnun oldugunu anlatti.. nasil sevindim anlatamam.. ttli3 sonucta bilmedigi dilden konusan insanlar icinde yalniz kalmak onu ürküttü heralde.. ama benim onun beni dinlemedigini düsündügüm konusmamdan sonra hersey yoluna girdi.. daha önce ona konusurken beni dinlemezse konusmami kesiyordum,anladim ki o beni dinlemiyormus gibi yapsada cokta guzel dinliyor.. ah bu cocuklar b456 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) ah bu anneler ...biz bir çok iyi olma çabasını bıraksak...gerçekten çok iyi olduğumuzun farkında olsak hem yavrularımızn hemde bizim hayatımız kolaylaşacak..çok sevindim..yavrunla birlikte daha büyük iyiliklere ulaşırsınız inşallah..ikinizide öptüm.. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) http://img81.imageshack.us/img81/988...ku4nl21aw8.gif Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum. ttli3 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) ayy bunlar çokk tatlııı... super nerede bizim pisimbat kesin bayılacak bunlaraaa sevincli sevincli |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) cat56 pisimbat sitemizin kedisine bunlarda benden olsun ttli3 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) hismiley hismiley herkese iyi pazar sabahi diliyorum cilgin897 gunaydin gunaydin blissy az once formu gezerken sezenin yazilarini okudum,kilo vermek istedigini yazmis..bende cok heves yaptim...o meshur diyete baslama gunu pazartesi yarin zaten smil56 boylece hersey usulune uygun olmus olucak ttli3 telkinleri tatilden sonra dinleyememistim ama daha once gordugum faydalarda eksilmede olmadi,hala dik yuruyorum,hala konusurken aklima geleni soyleyebiliyorum.. super 2-3 gundur az az dinlemeye tekrar basladim,su an zaten epey kendimi iyi hissediyorum tekrar dinlemeye baslayinca neler olucagini merak ediyorum k8908 gecen gun dil kursuna yazildim,yurtdisinda yasiyorum (bilmeyenler varsa diye) simdiye kadar evde ders calisip ogrenmistim almancayi simdi bildiklerimi pekistirmeye gidiyorum.. gulensmiley ee yarin diyetede basliyorum bisiklet yeni bir dil...yeni bir ben...yeni bir yasam lazim music45 bir degisiklik olunca burdan size bildiririm,gorusmek uzereeeee hismiley blissy |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) elifim benim diyet arkadasim wave benim 2yasinda yigenim var okadar seker okadar taliki sana anlatam. o dogdugundan buyana annesi hep konusr anlatir, mesela aksamdan derki simdi uyacaksin sabahleyin snei halana goturcegim cunki ben ise gidecegim tamami der. sonrada bak halana gidince su degiklikler oldu der mesela esimin babasi olmystu esim trye gitmisti ben evde yalnizdim o gece demiski mustafanin babasi oldu halan evde yalniz. sabah oldu eray bana geldi ve gelir gelmez mistik diye bagirdi bagirmadi hala dedi efendim dedim mistik baba oldu gitti. evet dedim ecet canim benim dedim. busekilde syler yani aksam yatmadan once ona anlatacksin ertesigunu neler yapacagini. bizim gelin masal okumaz cocuklarina ama 10dakika yada 5dakika masalokurgibi ertesigunu neler yapacaklarini anlatir onalar iki cocgu var ikiside bilir uyaninca nereye gidecekler ciz miz etselerde oskilde olur hersey. istersen sende dene ha nasil olur? |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) sezen sende onlinesin uyumadin mi pc05 beninde cocuk uyudu sakin sakin siteyi gezeyim dedim.. yegenini allah bagislasin,benimki biraz tuhaf bir cocuk b456 oyle onceden anlatinca o an aglamaya basliyor sevincli mesela yarin sunu yapicaz desem uyumayida istemiyor ,iyi bir seyse hadi simdi gidelim diye tutturuyor terli345 yada ben gitmiyceeem diye aglamaya basliyor şaşkın alem bi cocuk anlayacagin.. ama neyse ki okul derdimiz bitti cilgin897 artik orda kalmasi gerektigini anladi heralde aglama bittii 956k cok sükür uy897 öyle iste ...sen nerde yasiyorsun bu sayfaya yazmamissin dur gidip bakayim diger sayfaya belki orda yazmissindir pc05 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) hollandada yasiyormussun ögrendim super ben viyanadayim.. hismiley |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) eh yakiniz birbirmize viyana ve hollanda arasi fazla birsey yok...ya tabiki senin cocgun farkliymis bizimkisi daha kucuk belkide oda aglar seninkigibi 4yasina girince. bugunm neoldu biliyonmu sastim kaldim. su icerkenm masaya doktu suyu bir kostu kagit aldi geldi once masanin ustunden bezi sildi sonarada bezi kaldirdi altini sildi yerim ebn onu ya annesine anlatim dediki ben alistiyorum yoksa dokuyolar oylece kaliyor kuruyor dedi. icim ciz etti ama iyibir aliskanlik simdiden osekilde titiz olmasi. sonra bir ara tuvalete kostu alti daha bezli ana dedim tuvalete yapacak actim bezini beze yapmis. neyse degistim aneasine anlatim dediki bir koseye saklaniyor dedi cisni orda yapiyor sonrada tuvalete kosuyor dedi aynen oyle yigenim bugun tv dolabinin arkasina saklandi sonradan cikti o olayi yapti. annesine dedimki ee dedim saklanginda tuvalete gotursekl dediki onuda yaptim hic cis yapmadi aksami bekledi aksam bezine yapti dedi hehehe anladigin kadari ile bizim yigenin tuvalet problemi var 2 yasini gecti turkiyede ugrasmilar baya olmais insallah enkisa zamanda alisir tuvalete. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) masallah yerim onu ben neseli56 simdiki cocuklar bambaska herseyden haberleri var..tuvalet egitimi cok zor oluyor ama alisinca cocukta annede rahatliyor...ama cocugu cokta zorlamamak gerekirmis... dun benim ogluma okula giderken tembih yapiyorum..bahceye cikarsaniz montunu giy,fermuarini kapatamiyor,almancayida bilmedigi icin ,git ablaya isaretle anlat diyorum,bir yandanda sekilden sekile giriyorum söyle göster ablaya falan diyorum...cocuk benimle dalga gecer gibi """anneee! ben ablaya (almanca lutfen yardim eder misin )cumlesini tam eksiksiz soyluyor..iste boyle diyince abla kapatiyor zaten demezmi sevincli sevincli ben cocugun karsisinda binbir sekle giriyorum daha cok yeni hic bir sey ögrenmedi saniyorum cocuk beni resmen dumura ugratti y789 bizim evde her gun ayri bir flim ceviriyoruz yani,okulda simaramiyor eve gelince ne kurdu varsa döküyor tuh788 şaşkın |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Alıntı:
|
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) emelcim hayirdir kim var viyanada ::) bak söyle bana tutup kolundan getiririm sana 44 sen aglama sadanim |
|
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Allah insallah bir an önce kavusturur sizi ark5 özlemek ve kavusamamak cok zordur biliyorum ağla evlenmeden önce bildigimi sanirdim ta ki evlenip buraya gelince ögrendim ki özlem cok aci rt67 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) gunlugum ,bir kac gundur epey kosusturmali gecti...oglum ve ben gribi yendikten sonra tekrar hareketli yasamimiza döndük.... pazartesi almanca kursum basladi..ilk dersim epey zevkliydi...ögretmenin ilginc bir egitim tarzi var ama baya etkili... yari oyun ,yari saka, pek ders havasi bulunmayan bir ortamdi ..eve geldigimde hepsini hala unutmayip hatirliyor olmama sasirdim,cunku pek caba gostermemistim,sohpet tarzinda bir dersti... aramizda birde afrikali var,kendi ana dilini bize soyledi ....hic hayatimizda boyle bir dil duymamistik...su an buraya yazamayacagim kadar uzun ve karisik isimli bir dil...bir hindistanli ,iki sirbistanli ve dort tane turk var kursta ..aslinda 10 kisiyiz ama digerleri daha aramiza katilmadi.. telkinleri dinlemeye devam ediyorum,siteye uye oldugumdan beri ben baska ben oldum.. gercekten hayatim degisti.... evde sus pus oturan,yuzu yere bakan ,her daim uzgun benden eser yok simdi... bu arada sanirsam zayiflamaya basladim hafta sonu tartilmayi dusunuyorum.. dil kursu bitince burda ana okulu ogretmenligine basvurmaya karar verdim..etrafimdaki insanlar biraz saskin,bu aralar sende var bisey diyorlar...cunku dik yuruyorum,karsi cikabiliyorum,kim ne der korkusu olmadan icimden geceni soyleyebiliyorum..bunu esimde farketti ,iste eski elif geri dönüyor diyor... su an mutluyum,icimde bir ic hafifligi var buda huzur olsa gerek,azmim var,caba gosterecek gucum var.icimde sevgi var ve yeni farkettigim birsey daha kiskanclik,cekememezlik yada özenti ...bunlar öncedende cok yoktu ama benim niye yok dusuncesi bazen kafama takilirdi ..su an bunlardan hiiiic kalmadi tesekkurler hayatim degisti klubu... bu siteyi google dan ,en cok daraldigim bir anda,elbet bi sey yapip hayatini degistirmis biri vardir diye dusunerek ,google a sadece hayatim degisti yazdim ve o andan itibaren gercekten hayatim degisti... bu telkinleri ilerde oglumada dinleticem,bende birakmayi dusunmuyorum.. ey gunluk,neler yazdim hic bilmiyorum,donup okumayida dusunmuyorum ama yazmak iyi geldi.. pc05 |
Aslinda bir çok kişide değişim olmasına rağmen forumda bunların paylaşılmadığı oluyor.Foruma üye olduğu halde hiç yazmayan üyelerimiz çoğunlukta. Böyle oluncada yeni gelenler acaba gerçekten etkili mi gibi sorular soruyorlar.Bazilari kisa bir süre sonra vazgecebiliyor. Dolayisi ile hayatlari değişen üyelerimizin bu tür geri bildirimler çoğalirsa hem yeni gelenlerin hayatlarında ki değişime katkida bulunmuş olursunuz hemde portal ekibi olarak bizleri mutlu edersiniz. Bu nedenle bu güzel geri bildiriminizin için ayrica teşekkür ediyorum size... |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) merhaba atakan bey...aslinda birlerine mesaj vermek amacli bir yazi degildi ,sadece o an ki ruh halimle yazdiklarimdi ama size ve yeni gelenlere bu yazimin bir katkisi olacaksa sevinirim tabi... sizi boyle bir site kurmanizi tebrik ediyorum,telkinlerin faydasi yani sira ben cogu duymadigim bilmedigim konularida burda ögreniyorum..cogu zaman dusuncelerimi yaziya dökmekte zorlaniyorum ama ben bu sitede mutluyum s456 gorusmek uzere... |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) gunluk su an en sevdigim sarki caliyor radyoda http://img119.imageshack.us/img119/9...ngrats1bb0.gif http://img119.imageshack.us/img119/9...ngrats1bb0.gif leman sam ......gonul http://img119.imageshack.us/img119/9...ngrats1bb0.gif gerci arkasindan turkisch kovboylar gelince bi hos oldum ama y789 y789 music45 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Ben istanbulu özledim ,bu koca donuk sehirde Martilarimi,denizimi özledim Bu denizi olmayisica donuk sehirde Ben istanbulu özledim bugun kokusu geldi burnuma Istanbul cekti canim benim ben burda aglarim,istanbul orda ben nasil biraktim istanbulumu geldim bu beni benlikten cikaracisa sehire ağla ağla ağla [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=_HKTyNkdFug[/youtube] |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Bugun boyleyim iste gunluk ağla uyandim bir mahmurlukla...ozledim dogup buyudugum sehri,sonra dinlerken istanbul aglar sarkisini seyrettim denizimi martilarimi costu icim birden yazdim yukaridaki dortlugu.. bekliyorum biri dessin yarami avazim ciktigi kadar aglayayim diye...ne kadar tutsamda ozlemimi icimde bazen sigmiyor icime patlayiveriyor hasretim bugunku gibi...benim canim istanbul cekti bugun ağla taksime mi giderdim orda olsam yada vapurla adalara mi.. yok yok bogazi seyrederdim deniz kokan bi koseden... istanbul orda aglar ,ben burda ağla |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) bugun cok iyiydim,dun ne olduysa bana oyle cok bi huzunluydum ,ama simdi blissy blissy blissy |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Önemli Ders 1 Birinci ve de en önemli ders. Okuldaki ikinci ayımda, hocamız test sorularını dağıttı. Ben okulun en iyi öğrencilerinden biriydim. Son soruya kadar soluk almadan geldim ve orada çakıldım kaldım. Son soru şöyleydi: "Hergün okulu temizleyen hademe kadının ilk adı nedir?.." Bu herhalde bir çeşit şaka olmalıydı.Kadını yerleri silerken hemen hergün görüyordum. Uzun boylu, siyah saçlı bir kadındı.50'lerinde falan olmalıydı. Ama adını nerden bilecektim ki!..Son soruyu yanıtsız bırakıp kağıdı teslim ettim.Süre biterken bir öğrenci, son sorunun test sonuçlarına dahil olup olmadığını sordu."Tabii dahil" dedi, hocamız.. "İş yaşamınız boyunca insanlarla karşılaşacaksınız. Hepsi birbirinden farklı insanlar. Ama hepsi sizin ilginiz ve dikkatinizi hakeden insanlar bunlar. Onlara sadece gülümsemeniz ve "Merhaba" demeniz gerekse bile.. " Bu dersi hayatım boyunca unutmadım. Hademenin adı da.. Dorothy idi |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Önemli Ders 2 Yağmurda otostop!..Bir gece vakti geceyarısına doğru Alabama otoyolunun kenarında duran bir zenci kadın gördüm.Bardaktan boşanırca yağan yağmura rağmen, bozulan arabasının dışında duruyor ve dikkati çekmeye çalışıyordu. Geçen her arabaya el sallıyordu.Yanında durdum. 60'lı yıllarda bir beyazın bir zenciye hem de Alabama'da yardıma kalkışması pek olağan şeylerden değildi.Onu kente kadar götürdüm. Bir taksi durağına bıraktım. Ayrılırken ille de adresimi istedi verdim. Bir hafta sonra kapım çalındı. Muazzam bir konsol televizyon indiriyordu adamlar. Bir de not ekliydi, armağanda.. "Geçen gece otoyolda bana yardımınıza teşekkür ederim. O korkunç yağmur sadece elbiselerimi değil, ruhumu da sırılsıklam etmişti. Kendime güvenimi yitirmek üzereydim, siz çıka geldiniz. Sizin sayenizde ölmekte olan kocamın yatağının başucuna zamanında ulasmayı başardım. Biraz sonra son nefesini verdi. Tanrı bana yardım eden sizi ve başkalarına karşılık beklemeksizin yardım eden herkesi kutsasın!.. En iyi dileklerimle... Bayan Nat King Cole." |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Önemli Ders 3 Size hizmet edenleri hep hatırlayın.. Bir pastanın üç otuz cente satıldığı günlerde 10 yaşında bir çocuk pastaneye girdi. Garson kız hemen koştu.. Çocuk sordu: "Çukulatalı pasta kaç para?.." "50 cent!.." Çocuk cebinden çıkardığı bozukları saydı..Bir daha sordu: "Peki dondurma ne kadar.." 35 cent" dedi garson kız sabırsızlıkla... Dükkanda yığınla müşteri vardı ve kız hepsine tek başına koşuşturuyordu. Bu çocukla daha ne kadar vakit geçirebilirdi ki... Çocuk parasını bir daha saydı ve "Bir dondurma alabilir miyim lütfen" dedi. Kız dondurmayı getirdi. Fişi tabağın kenarına koydu ve öteki masaya koştu. Çocuk dondurmasını bitirdi. Fişi kasaya ödedi.Garson kız masayı temizlemek üzere geldiğinde, gözleri doldu birden.Masayı sanki akan yaşları temizleyecekti. Boş dondurma tabağının yanında çocuğun bıraktığı 15 centlik bahşiş duruyordu... |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Önemli Ders 4 Yolumuzdaki engeller... Eski zamanlarda bir kral, saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş, kendisi de pencereye oturmuştu. Bakalım neler olacaktı?. Ülkenin en zengin tüccarları, en güçlü kervancıları, saray görevlileri birer birer geldiler, sabahtan öğlene kadar. Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girdiler. Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi. Halkından bu kadar vergi alıyor, ama yolları temiz tutamıyordu.Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu. Sırtındaki küfeyi yere indirdi, iki eli ile kayaya sarıldı ve ıkına sıkına itmeye başladı. Sonunda kan ter içinde kaldı ama, kayayı da yolun kenarına çekti. Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki, kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü. Açtı... Kese altın doluydu. Bir de kralın notu vardı içinde...altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir" diyordu kral. Köylü, bugün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı. "Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır..." |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Önemli Ders 5 Önemli olan vermektir... Yıllar önce hastanede çalışırken, ağır hasta bir kız getirdiler. Tek yaşam şansı beş yaşındaki kardeşinden acil kan nakli idi. Küçük oğlan aynı hastalıktan mucizevi şekilde kurtulmuş ve kanında o hastalığın mikroplarını yok eden bağışıklık oluşmuştu. Doktor durumu beş yaşındaki oğlana anlattı ve ablasına kan verip vermeyeceğini sordu. Küçük çocuk bir an duraksadı. Sonra derin bir nefes aldı ve "Eğer kurtulacaksa, veririm kanımı" dedi. Kan nakli ilerlerken, ablasının gözlerinin içine bakıyor ve gülümsüyordu. Kızın yanaklarına yeniden renk gelmeye başlamıştı, ama küçük çocuğun yüzü de giderek soluyordu... Gülümsemesi de yok oldu. Titreyen bir sesle doktora sordu: " Hemen mi öleceğim?.." Küçük, doktoru yanlış anlamış, ablasına vücudundaki bütün kanı verip, öleceğini sanmıştı yani olecegini dahi bilse yinede ablasina butun kanini verecek .. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) bu kucuk ama guzel hikayleri bu siteden aldim arkadaslar http://www.senetci.com/hikayeler/hikaye_ana.htm |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) gerçektende ibret verici paylaşımın için teşekkürler elifcim. hismiley |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) elifciğim hikayeler harika..tekrara tekrar düşündürüyor ve dersler veriyor teşekkür ederim.. |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) begenmenize sevindim blissy bu arada butun sehitlerimizin yakinlarina Allahtan sabir diliyorum,umarim boyle olaylarla bir daha karsilasmayiz...butun sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum sad456 sad456 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) Cüneyt Arkın'dan sehitlere ağıt ! Arkın terör örgütü PKK’nın 789569 katlettiği Mehmetçikler için duygu yüklü bir ağıt kaleme aldı. sad456 Sanatçı şöyle devam etti: "Ecdadımız, vatanımızı, kan, gözyaşı, ölümler, acılar ve büyük fedakarlıklarla kurdular. Muhteşem bir tarih, eşsiz bir medeniyet yarattılar. Bu tarih, bu medeniyet, bu vatan hepimizin. Biz büyük bir milletiz. Bu yüzden hepimiz kardeşiz. Şimdi küstah dış güçler kizgin1 .. içerideki gayri milli odaklar, kanlı ayrıcalıklı terörle kutsal vatanımızı, bölüp parçalamak bizi haysiyetsiz, onursuz sömürge bir millet haline getirmeye çalışıyorlar. Bu hainliğe karşı, yürek yüreğe bir araya gelerek mücadele etmek, en şerefli görevdir. Şehitlerimizi şükranla bağrımızda saklıyoruz. Yürekleri yanan ana babaların mübarek ellerini hürmetle öpüyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez." İŞTE ARKIN’IN AĞIDI Güle güle oğlum Yiğidim, aslanım Şehidim Canım ciğerim Evladım Korkunç cesur ve kahramansın Son nefesini verirken o anda acaba ne düşündün? Gözlerinin önünden neler geçti? Sevdiklerinin yüzleri mesela... Annenin kokusunu unutmamışsındır. Mutlaka Adını da fısıldamışsındır 'Vatanım' der gibi. Memedim, Mehmetçiğim Çiçekler açıyor Anadolu'da. Bebeler doğuyor inadına. Ekinler büyüyor. Ekmekler pişiyor. Çocuklar gülüyor, hür ve mesut Sen işte bunlar için şehit oldun. Şeref ve gururumuz adına. Hala bir umut varsa Anadolu'da. Sen olduğun içindir. Yüreklerimiz bayrak, bayrak zafer Bereketse bu memleket Ümitlerimiz sonsuz Anlımız ak. Hürriyet ve ekmek Hepsi senin adına. aylardır her haberlerde bir şehit cenazesi var .. en son dün de saatlerce ağladıktan sonra bıraktım haberleri izlemeyi.. ailemde bir çok asker ve polis var henüz tanıdığım bir şehidimzi yok ama ne fark eder ki gencecik canları ekranda öyle gördükçe yüreğim yanıyor.. Rabbim ailelerine sabır versin.. biz geride kalanlar da görevlerimizi bilelim ve canlarıyla korudukları vatanımızı kimselere yar etmeyelim.. sevgiler .. sad456 |
Sezen'den şehitlere ağıt! Sezen'den şehitlere ağıt! İSTANBUL’daki konseri izlemeye gelenler bu kez Sezen şarkılarından çok bir şiirle duygulandı. Sezen Aksu’nun şehit düşen askerler için yazdığı ağıt, yürekleri dağladı. Aksu’nun nöbet tutan askerlerden esinlenerek yazdığı şiir, teröre isyan duyguları taşıyor. Tüyleri diken diken eden şiir ayakta alkışlandı... Mehmet daha çok küçüksün Mehmet Bilmiyorsun tabii neden bu sonsuz nöbet O kadar vaktin olmadı zaten Ama sen ümit etmeye devam et Mehmet, bilemiyoruz Mehmet Böyle mi sürecek bu ilelebet Değişir mi dünya Döner mi devran Sen ümit etmeye devam et Öyle bir karanlık kutu ki insan Kimse hakiki bir cevap veremez sorsan Söz dediğin insan icadi lisan Ama sen yine de hep hayattan bahset Mehmet gitmiyor gözün gözümden Hiç büyümemişsin, tanıdım çocuk yüzünden Kan geldi kederden özümden Sen anacığını düşün çok dikkat et Mehmet küçücüksün Mehmet İnsan soyu böyle en nihayet Öteki desen beriki desen Kendini de bizi de Dünyayı da affet http://www.itusozluk.net/chat/smileys/agla1.jpg |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) aşağıda ki linkte durup düşünmemizi sağlayan bir slayt göstersi var ... şehitlerimizin anısına .. ben yine çok ağladım.. bu arada elif bir söyle bin işit benim yaptığım olsa gerek.. içim çok doluydu bu konuda.. sende konuyu başlatınca tutamadım kendimi günlüğünede çok yazdım kusura bakma .. istersen başka bir başlıkta toplayabilirim.. işgalci gibi hissettim kendimi özür dilerim.. işte link.. http://www.hakkimiariyorum.org/ishado/sehitlerim.pps#1 |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) agl34 agl34 bende cok agladim ama su an cepheye cagirsinlar giderim gibi bi kuvvet var icimde,sehitlerimize uzuluyoruz .onlar bizi yiktigini saniyor aslinda biz dahada gucleniyoruz... shamanic paylasimlarin icin tesekkurler..oyle dusunme gunlugum herkese acik..hele bu konudaki paylasimlarin dahada sevindirdi beni..rica edersem burda kalsinlar baska yere tasima ..gururla gunlugum acik bu konuya...sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum |
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :) SEZEN AKSU GIDEMEM [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=1cgEoHnk_R8[/youtube] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM. |