Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   csk günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1549-csk-gunluk.html)

csk 05-07-2007 04:07 PM

csk günlük

sung66
öncelikle herkese merhaba!!
siteyi bu hafta başında keşfettim. 4 gündar hem telkinleri indiriyor hem de forumlarda yazılanları okuyup sizleri tanımaya çalııyorum. Bu bölüm keşfedince ben de biraz olsun sizlere kendimi tanıtayım ve yaşadıklarımı paylaşayım istedim. bilgisayarımda tuttuğum bir çekim yasası ajandası vardı. İleriki mesajlarda ajandamı sizlerle paylaşacağım.
İstanbul doğumluyum ancak üniversite hayatımla birlikte Bursa'ya yerliştim ve bir daha akraba ziyaretleri ve iş kaynaklı toplantılar dışında İstanbul'a geri dönmedim. Son 13 yıldır Bursa'dayım. 31 yaşında evliyim. 2,5 yaşında bir oğlum var. İnsan Kaynakları alanında çalışıyorum. Kısaca kendimi böyle tanıttıktan sonra gerisi karşılıklı yazışmlarda gelir diye düşünüp ajandama geçiyorum.

csk 05-07-2007 04:11 PM

csk günlük

Aslanda kendimi bildim bileli kişisel gelişim kitapları okuyorum. NLP ile ilgileniyorum. Mart 2007 de Secret kitabını duydum ve ilgili haberleri okumaya başladım. İçerik olarak olumlu düşünme, Nlp ve okuduğum diğer kişisel gelişim kitaplarından fazla bir şey söylemediğini düşündüm. Ama yine de kitabı merak ediyordum. Kitapçılarda ara ara okudum, yerli ve yabancı yazarların benzer içerikli kitaplarını keşfettim. Hiçbirini almadım ama araştırmalarım devam etti.

csk 05-07-2007 04:14 PM

csk günlük

27 Nisan’da hayatımla ilgili genel hedeflerimi belirledim.

HAYATIM VE HEDEFLERİM

Beslenme ve spor:
Dengeli besleniyor, egzersiz yapıyor, sürekli formda kalıyorum.
Esnek ve güçlü kaslara sahibim.

Aile:
Huzurlu ve mutlu bir aileye sahibim
Eşime, çocuğuma ve diğer aile fertlerine karşı anlayışlı ve sevecen davranıyorum
Birlikte kaliteli vakit geçirmeye özen gösteriyorum

İş hayatı ve para:
Sevgi ve saygı duyulan, takdir eden ve takdir gören bir İK yöneticisi olarak çalışıyorum
Şirket telefonu ve şirket aracı kullanıyorum
Bilgi ve deneyimimi paylaşmak için serbest olarak danışmanlık yapıyorum
İngilizcemi kullanıyor ve geliştiriyorum
Mükemmel bir iş fikrim var. Bu fikri hayata geçirip büyük bir servet kazanıyorum. Gerekmedikçe işe gitmediğim, tatil yapar gibi dünyanın herhangi bir yerinden yönetebildiğim bir iş sahibiyim.
Ailemin geçimini rahatlıkla sağlıyorum. Geleceğimizi güvence altına almak için birikim yapıyorum. Zor durumda olanlara yardımda bulunuyorum

Sigorta:
Sağlık sigortası yaptırarak sağlığımızı koruyorum.

Ev:
İyi ve güvenli bir bölgede, içinde ihtiyaç duyduğumuz tüm konforu barındıran,
Aileme ve sevdiklerimize yetecek büyüklükte bir ev sahibiyim.

Genel görünüş:
Saçlarım bakımlı, sık ve gür
Dişlerim sağlam ve sağlıklı
Gözlerim yakını ve uzağı net bir şekilde görüyor
İyi giyiniyor ve iyi yaşıyorum

csk 05-07-2007 04:18 PM

csk günlük

Yazdıklarımdan anlaşılacağı gibi bunlar sahip olduklarım değil sahip olmaya hedeflediklerim. Daha iyi yönde düzelmesini istediğim herşeyi sanki öyleymiş gibi yazdım ve hergün işe geldiğimde bunları okuyorum.

14 Mayıs’ta şans oyunlarından kazanacağım ikramiye ile ilgili düşüncelerimi yazdım. Doğum günlerimiz ve evlilik tarihimizin günlerinden elde edilen rakamlarla her hafta 6 kolon sayısal loto oynamaya başladım.

İKRAMİYE KAZANCIMIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Bu günümüz için şükürler olsun
Kazandığım ikramiye hayrıyla geldi
Ailemin geçimini rahatlıkla sağlıyorum
Geleceğimizi güvence altına almak için birikim yapıyorum
Zor durumda olanlara yardımda bulunuyorum, zekatımı veriyorum
İyi ve güvenli bir bölgede, içinde ihtiyaç duyduğumuz tüm konforu barındıran,
Aileme ve sevdiklerimize yetecek büyüklükte bir ev sahibiyim
Temiz, bakımlı, yakıt tüketimi düşük ve güvenli bir arabam var

csk 05-07-2007 04:20 PM

csk günlük

8 Haziran’da mesleki olarak yakın vadede olmak istediğim konumu yazıdım.

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİSİ

Ben bir İnsan Kaynakları Yöneticisiyim.
Saygın bir firmada, iyi bir gelir ve sosyal imkanlarla çalışıyorum.
Çalıştığım kuruma katma değer yaratıyor, çalışanların huzur ve mutluluğunu temin edebiliyor böylelikle işletmenin gücüne güç katabiliyorum
Altımda çalışan ekibimi yüksek motivasyon ile çalıştırabiliyorum.
Firmada sevilen, sayılan, sözü geçen bir yöneticiyim.
Kendimi ve kurumu güçlendirecek strateji ve politikaların altına imzamı atıyorum.
İnsan kaynaklarının stratejik ortaklık fonksiyonunu tam olarak yerine getirebiliyorum.
İyi döşenmiş bir ofisim ve içinde her türlü konforum bulunmakta.
Şirket tarafından tahsis edilmiş bir evde oturuyor, şirket aracı ve şirket telefonu kullanıyorum.
Konuşmacı olarak panellere katılıyor bilgi ve deneyimimi insanlarla paylaşabiliyorum.
Serbest olarak danışmanlık yapabiliyor, sektöre yeni uzmanlar yetiştirebiliyorum.
Diğer firmalar beni kendi kurumlarına transfer edebilmek ve başarıyı yakalayabilmek için yüksek transfer ücretleriyle tekliflerde bulunuyorlar.
Doğru bir zamanda bu tekliflerden birini kabul edip başarılarıma devam ediyorum.

csk 05-07-2007 04:23 PM

csk günlük

21 Haziran’da secret kitabını alıp okumaya başladım.
23 Haziran’da daha dik durma ve karın kaslarımı güçlendirme konusunda karar aldım.

26 Haziran’da henüz iş başvurusu yapmadığım halde eskiden görüştüğüm bir danışmanlık firması arayarak açık bir pozisyondan bahsetti. Farklı bir sektör için görüşmek isteyip istemediğimi sordu. Firmanın şartlarını iyice öğrenip tekrar haber vermesini istedim.

28 Haziran’da sevdiğim, dostum dediğim bir iş arkadaşım , bir adamla tanıştığını ve kendisine benden bahsettiğini iş değiştirmem konusunda yardımı olabileceğini söyledi.

02 Temmuz’da bahsettiği adamla görüşmeye gittik ve özgeçmiş bıraktım.

csk 05-07-2007 04:25 PM

csk günlük

02 Temmuz’da ayrıca hayatım değişti isminde bir site buldum. Sitede hem Secret kitabının filminin indirilebileceği bir link hem de kişisel gelişim konusunda telkinler içeren müzikler vardı. Müzikler mp3 formatındaydı. Normalde şirketin bilgisayar sistemi bu tür indirme işlemlerine izin vermez. Pek çok kısıtlama bulunur ama bu parçalar hiçbir engel ile karşılaşmadan indirilebildi ve gün boyunca dinleyebiliyorum. Ego geliştirme, suçluluk duygusu hissetmeme, kişisel gelişim, topluluk önünde konuşma, sosyal fobiyi yenme ve sosyalleşme konularında mp3leri indirdim. Daha indirilecek birçok konu var.

csk 05-07-2007 04:27 PM

csk günlük

05 Temmuz'da siteye ilk mesajımı attım ve ajandamı paylaştım. Şimdi cevapları bekliyorum. gelişmeler oldukça da ajandamı aktarmaya devam edeceğim.

BURCU GELEGEN 05-07-2007 05:02 PM

Ynt: csk günlük

Coşkun çok etkileyici hoşgeldin aramıza okurken çok heyecanlandım. Harika bir ajandan ve yararlanmak için izin istiyorum bana bu ajandan çok güzel bir yol gösterebilir. Eşinle, çocuğunla aile yaşantında işinde başarında sağlığında hep isteklerin gerçekleşsin gelmene çok sevindim
sevgiler 956k

nilgün07 05-07-2007 05:15 PM

hoşgeldin çoşkun..bende bugün 3 hafta oldu siteyi tanımaya başlayalı ve müzikleri dinleyeli..eşinle ve sana mutluluklar dilerim herşey istediğin gibi olur inş.çünkü sen ne istediğini bilen güçlü bi insansın....

csk 05-07-2007 05:16 PM

csk günlük

Teşekkürler Burcu,

Ben de senin yazılarını severek takip ediyorum. Bu sitedeki en aktif ve yardımsever kişilerden birisi olduğunu düşünüyorum. Kendi ajandanı oluşturmak için yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hepimizin birbirimizden öğrenebileceği çok şey var. Ve bir şekilde birbirimizi çektik ve burada buluştuk diye düşünüyorum.

Coşkun'uz hiç eksik olmasın.

p.s. Bu eski işyerimden sevdiğim ve saydığım bir ablamız ile aramızdaki kapanış hitabımızdı, ismi Neşe'ydi ve hep Neşe'le kalın, Neşe'li günler dilerim diye bitirirdi yazdıklarını, bende kendisine nazire yapar ve Coşkun'uz eksik olmasın derdim. Burada da imza olarak kullanmayı düşünüyorum. sung66

csk 05-07-2007 05:29 PM

csk günlük

Teşekkürler Nilgün Abla,

İlk mesajlarım attıktan sonra siteye tekrar girdiğimde sizin hikayenizi de okumaya başlamıştım. Herşeyin yoluna gireceğinden hiç şüpheniz olmasın. Benim annem de 30 yıllık evliliğini ben üniversiteyi kazanıp evden ayrıldıktan sonra bitirmek zorunda kalmıştı. Aslında yıllar önce alması gereken bir karardı ama kızlarımı babasız evlendirmeyeceğim düşüncesi nedeniyle hep sabretmiş ve yıllarca evin asıl erkiği gibi çalışıp evi geçindirmişti. ben evin en küçüğüydüm ve annem büyük çocukları evlenip ben de okul için evden ayrıldıktan sonra / aslında evde tek başına kalıp tüm desteğini de kaybettikten sonra boşanmak zorunda kaldı. ( Aslında canını kurtardı da diyebiliriz ) Sonra Bursa'ya benim yanıma geldi ve birlikte yaşamaya başladık. Şu an aynı sitede ancak farklı dairelerde oturuyoruz. Çocuğumuza da annem bakıyor. Zamanla sizin içinde ( ki oğlunuzla aranızı düzelttiğinizi yazmıştınız ) herşey yoluna girecektir. Hikayenizi okurken sizi annemin yerine koymuştum biliyor musunuz. Yaşadıklarınız bir anda öyle bir çağrışım yapmıştı.

Tanıştığımıza çok sevindim.

Coşkun'uz eksik olmasın

tresor 05-07-2007 06:00 PM

harıkasınız, yapmanız gerekenlerı zaten bılıyorsunuz, baslamak bıtırmenın yarısı derler, sız ısı bıtırmıssınız bıle, yazılarınız arkadaslara temsıl teskıl edecek sekılde harıka olmus, ıyı haberlerınızı beklıyoruz sevgıler tresor t678 956k

berkeberk 05-07-2007 06:14 PM

Hoşgeldiniz. Dersinize çok iyi çalışmışsınız. Sitede bi çok kişiye liste konusun örnek teşkil edecektir. Paylaştığınız için gönülden teşekkür. O kadar kararlı ve gerçekçi şeyler yazmışsınız ki bazıları gerçekleşmiş gibi hissettim. Bi an önce olur aklınızdan geçenler inşallah.

YAZGÜLÜ_81 05-07-2007 07:03 PM

Hoşgeldiniz çekim yasasını bu kadar güzel uygulayabilen arkadaşlarıma gerçekten hayranlıkla bakıyorum umarım hayatınıza çağırdığınız tüm olaylar gerçekleşir ve bizlerle paylaşırsınız sevgiler hismiley

sessiz 05-07-2007 08:14 PM

cok tesekkurler aslında ben de bunun gıbı bır ornek arıyordum kendıme sen de tam ustun eboyle bır yazı yolladın vay be acaba cekım yasası ıslıyor mu ne dersınız.. ::)

csk 06-07-2007 08:35 AM

csk günlük

Herkese benden günaydın!
belki kimilerimiz bu yazıyı öğle ya da akşam okuyacaktır ama yine de günleriniz hep aydın olsun inşallah.

Elif, Berke, Tresor ve Sessiz yanıtlarınız ve desteğniiz için teşekkürler. Düne kadar ajandamı bilgisayarımda tutuyordum ve dün buraya aktarmıştım. Sanırım artık buraya yazdıklarımı ajandama aktarmaya başlayacağım ve bu güne ait gerçekleşenleri de sürekli ekleyeceğim. Biliyormusunuz artık bir günde bir çok şey olabilecek gibi geliyor. Ve belki de çekim yasası işliyor.

csk 06-07-2007 08:53 AM

csk günlük

05-06 Temmuz'da hayatım değişti forumundan destek ve teşekkür mesajları almaya başladım.

Mesleğim gereği verdiğim eğitimlerde katılımcılara daima hedeflerini paylaşmalarını söylerdim. Okuduğum kitaplarda, eğitim öncesi yaptığım araştırmalarda, katıldığım eğtimlerde böyle söylenirdi ve ben de aynılarını söylüyordum. Ancak terzi kendi söküğünü dikemez mantığı ile kendim uygulamıyordum. Dün ilk defa hedeflerimi paylaşınca bunun aslında hedeflere ulaşım için ne kadar zorlayıcı ve sorumluluk isteyen bir süreç olduğunu hissettim. Çünkü yazdıklarımı örnek alabilecek ya da hedeflerimin gerçekleştiğini görüp kendi hayatıyla ilgili değiştirmek istedikleri konularda harekete geçebilecek kişilerin de sorumluluğunu üstlendiğimi fark ettim. Ayrıca artık hedeflerimi bilen insanların da beni motive edebileceklerini, sessiz kaldığım, geri çekildiğim anlarda beni tekrar hedefime yönlendirebileceklerini düşündüm.

Hedeflerimi paylaşmak hedeflerime ulaşmak için etkili bir araç olacak. Artık bunu sadece söylemiyor, gerçekten biliyorum.

nilgün07 06-07-2007 10:24 AM

tşkler çoşkun kardeşim.keşke bende çocuklarımla yaşasaydım.ama senelerce yaşadığım sevgi eksikliği birinin bana ilgi göstermesi yanılttı beni.akşamdan beri şoklardayım yine.....ayrıldım kurtuldum derken düşünmeden yaptığım bir evlilik beni daha fazla sıkıntılara sürükledi.kafam allak bullak.yönümü şaşırdım yine.....

csk 06-07-2007 10:28 AM

csk günlük

merhaba Nilgün abla,

özelinize birazdan mesaj yazacağım.

csk 06-07-2007 12:38 PM

csk günlük

12389
06 Temmuz:
Secret kitabını dün akşam bitirdim. Sırada filmini izlemek ve kitabı tekrar okumak var. Nilgün’ün çekim yasası kitabına da alsam mı diye düşünüyorum. Kitabın sağlık bölümünde yazar 3 günde gözlüklerinden kurtulduğunu, kısa sürede kilo verdiğini yazmıştı. Gözlüklerimden kurtulmayı hedefliyorum. Bir de dökülen saçlarımı tekrar çıkarmayı. Yazar gözlüklerinden kurtulurken gözlük takmadığı eski günlerini zihninde tekrar canlandırmış ve o zamanın hayalindeki güçlü imgesini bugüne taşımış. Ben de aynısını yapabilirim. super Gözlük takmaya ortaokulun son yalında başlamıştım. Saçlarım da üniversiteden mezun olup iş stresi ile tanıştığımda dökülmeye başlamıştı. Şimdi kendimi üniversitedeki gür ve dalgalı saçlarıma ait zamanlarda ve gözlüksüz olarak hayal etmeliyim. Hatta bu hali sürekli güncel tutmak için kendimi imgelediğim bir metin yazıp her gün okuyabilirim de!

csk 06-07-2007 12:40 PM

csk günlük

Dik durmak ve düz bir karına sahip olmakla ilgili “ bilinçli beceriklilik” konumuna geldiğimi hissediyorum. Eğiticilerin eğitimini alırken davranış değişikliğinde 4 adım olduğunu öğretmişlerdi.

1.Basamak: Kişi yanlış hareketinin farkında değildir ve bilinçsiz beceriksizlik durumundadır. ( 2 parmak ile klavye üzerinde çok hızlı yazı yazıp bundan memnun olmak gibi. )
2.Basamak: Kişi yanlış hareketinin farkına varır ama devam eder. Artık bilinçli beceriksizlik durumundadır. ( 10 parmak klavye kullanan birini görür, kendiyle kıyaslar ama iki parmak yazmaya devam eder )
3.Basamak: Kişi yanlış hareketini değiştirme kararı alır, ancak çok sık hata yapmaktadır. Bilinçli beceriklilik durumundadır.( 10 parmak yazmaya çalışır, eğitim almaya başlar, ancak eskiye göre daha yavaş yazmakta ve hata yapmaktadır. Canı sıkılır, eskiye dönmek ister )
4.Basamak: Kişi sabırla ve doğru davranışı sürekli uygulama ile ilerleme kaydeder. Yürümek, nefes almak gibi doğal, düşünmeden ve otomatik olarak davranışı gerçekleştirebilmektedir. Artık bilinçsiz beceriklilik durumundadır. ( klavyeye bakmadan, hızla ve hatasız olarak yazı yazabilme durumu )

csk 06-07-2007 12:42 PM

csk günlük

Şu anda dik durmak ve karnımı içeri çekmek için kendimi zorluyorum. Ara sıra gevşediğim unuttuğum oluyor. Hemen toparlanıyorum. Aynada kendimi salık bir şekilde yakaladığımda tekrar karşısına geçip istediğim pozu alıp, kendime gülümseyip aklımda kalan bu son görüntüyle aynadan ayrılıyorum. 98569

Akşamları havuzda kendime benzeyen göbekli babalara bakıp “ aman be yaaa! zaten herkes böyle, erkek adam kel ve göbekli olur demektense, gençlere bakıp ( ben de gencim tabi… demek istediğim lise, üniversite çağındaki gençler ) onların yaşındaki halimi düşünüyor ve karnımı çeke çeke dolaşıyorum. Hatta gidip kendime kırmızı renkli, palmiye desenli şörfçü şartlarından bile aldım özentimden. Hani bir reklam vardı sahil kenarında çekilmiş. Güzel vücutlu bir adam plajda, kızların önünden kasıla kasıla geçiyor ama kabine girince göbeğini salıyordu. Aynen öyle bir durumdayım.

csk 06-07-2007 12:44 PM

csk günlük

n9598
Aslında böyle kel, göbek gibi yanlış kelimelere takılmamam gerektiğini, bu kelimeler hayatımda olduğu sürece yine bunlara odaklanıp bunları kendime çekeceğimi öğrendim. Sadece mevcut durumumu anlatmak için bu seferlik kullandım. Saçlarım dökülmeye başladığı için bilinçli olarak kazıyorum. Yarım yamalak saçlarla dolaşmak ya da saçlarımı uzatıp sağdan sola, önden arkaya tarayıp kamuflaj yapacağıma keserim daha iyi dedim. Yakıştığını da düşündüm ve çok böyle rahat ettim. Ancak artık bu düşünce tarzını da değiştireceğim. Saçlarımı gür ve sık olarak geri kazanıp sonrasında kazımayacağım.

csk 06-07-2007 12:46 PM

csk günlük

Pek çok kişiye göre karın bölgem de iyi durumda, en azından içe çekilebilecek durumundayken önlem almaya başladım. Sabahları kahvaltım bir kase meyveli diet gevreklerden ibaret. Hem bu sayede yıllardır içmediğim bütün sütleri de içip kalsiyum da alabiliyorum. Öğlenleri sadece 3 küçük dilim kepek ekmeği yiyorum. Akşamları çoğu zaman ekmek yemiyorum. Karnımı içe çekiyorum. Mekik çekmek ve bisiklete binmek yine ara sıra yaptıklarım arasında.

bisiklet

Pilates cdleri de aldım. ( hevesim çabuk geçti, bir de pilates yerine bu aralar yüzmeyi tercih ediyorum. ) Ama tüm bunları bir programa oturtmam gerektiğini de biliyorum. Öyle işten yorgun geldim, bu filmi kaçırmamam lazım yatana kadar çocukla ilgilendim gibi bahanelere hayatımda yer olmamalı. İnsanın evde çocuğuyla onun yatma saatine kadar sadece 3 saat vakti olması ne kötü değil mi? Ailemle kaliteli zaman geçirme hedefimde bu yüzden konulmuştu.
25889

tresor 06-07-2007 12:47 PM

sıze komık bır hıkaye anlatayım ben 15 senedır gozluk ve lens kullanıyorum, son 10 senedır lense dondum, bazen lenslerımı cıkarmayı unutuyorum, 3 gun once uyandım dedım kı herhalde ben lenslerımı cıkarmayı unuttum,o kadar netkı etraf, kalktım yarımsaat gozumun ıcınde lenslerı aradım, oyle net goruyorum kı ınanamadım , meger lensler olmadan net goruyormusm ben hala lensler gozume yapısmıs da cıkmıyor sanıyorum, o kadar gozumu kurcaladım kı kıpkırmızı oldu, bu hafta goz doktoruna gıttım, sunu fark ettım kı bısıler degısmıs gozumde ...nilgunun kıtabını da okudum ben o da aynı seylerı anlatıyor ama alın bulunsun.

csk 06-07-2007 01:01 PM

csk günlük

Paylaşım için teşekkürler,
Nilgün'ün çekim yasası kitabını almayı düşünüyorum. Nilgün aynı zamanda cine5te çekim yasası diye bir programda yapıyor ama çoğu zaman seyredemiyorum. sizlerin de haberi olsun. Nilgünün kendi yazdığı ya da çevirdiği pek çok kitap okudum. Bu konularda Türkiye'de bir numara olduğunu düşünüyorum.

birgün benem de gözlüğü attağım haberini alacaksınız inşallah. ancak bu konudaki inancım dik durmak ya da karın kaslarımı güçlendirmek kadar kuvvetli değil. şu an hala bu konuyu gündeme getirdiğimde oluşan "imkansız, böyle birşey tıbben mümkün değil vb." bazı olumsuz düşünceleri def etmeye çalışıyorum. şu olumsuz iç sesi hayatımdan atmam gerek. bu sitedeki telkinlerin bu süreçte faydası olacağını ve kendimi buna gerçekten inandıracağımı düşünüyorum. kitabın yazarı dışında gerçek hayattan bir başarı hikayesi duymak beni şu an motive etti ve olabileceğine dair inancım arttı. çok çok teşekkürler

tresor 06-07-2007 01:22 PM

nil gun katıyen bos bır kadın degil.. ben daha 12 13 yasındayken bır genclık dergısıne yazılar yazıyordu o zamanlar ben o zaman cok ılgılenmıs kesmıstım yazılarını, sımdı olsa buraya yazıcam ama ıstanbulda kalmıs yanımda butun kıtaplarımı getıremedım , cine 5 ı keske ızleyebılsem canlı yayını var mı ınternetten onların haberınız var mı ?

tresor 06-07-2007 01:27 PM

sac konusunda da yazayım dedım, benım oldum olası saclarım seyrektı, herkes bana sacın seyrek bılmem ne, kuafore gıderım bu sactan bısı olmaz bebek sacı gıbı ınce zırvalıklarını duydum senelerdır, kullanmadıgım ılac kalmadı, tek olay stresmıs, ısımden ayrıldıktan ( daha dogrusu kovulduktan sonra ) benım saclarım cıkmaya basladı, ben kafama takmıyordum ama nasıl oldu hala sasıyorum, saclarımda cıddı gurlesme var, bu mutluluk denen sey hakıkaten nelere kadirmis, mutluyum, mutlusun, mutluyuzzzzz 956k

csk 06-07-2007 01:34 PM

csk günlük

Harikasın tresor, bugün beni oldukça motive ettin. her iki konuya da inancım arttı.
mesai başladığı için kapatmak zorundayım. cine5 in internet yayını olup olmadığını malesef bilmiyorum. öğrenirsem yazacağım.

selamlar

Bugle 06-07-2007 02:06 PM

Alıntı:

coskun Nickli Üyeden Alıntı
n9598
Aslında böyle kel, göbek gibi yanlış kelimelere takılmamam gerektiğini, bu kelimeler hayatımda olduğu sürece yine bunlara odaklanıp bunları kendime çekeceğimi öğrendim. Sadece mevcut durumumu anlatmak için bu seferlik kullandım. Saçlarım dökülmeye başladığı için bilinçli olarak kazıyorum. Yarım yamalak saçlarla dolaşmak ya da saçlarımı uzatıp sağdan sola, önden arkaya tarayıp kamuflaj yapacağıma keserim daha iyi dedim. Yakıştığını da düşündüm ve çok böyle rahat ettim. Ancak artık bu düşünce tarzını da değiştireceğim. Saçlarımı gür ve sık olarak geri kazanıp sonrasında kazımayacağım.

coşkun bey,dünyada birçok kadın kel erkekleri beğenir.Belki eşiniz de bu durumdan çok memnundur.Bence saçlarınızla inatlaşmayın.Çekim gücü önemli ama eminim teslimiyet duygusu daha çok işe yarar huzuru yakalayabilmek için.Belki biraz düşüncelerinize ters bir şeyler söylüyorum ama bir şeyleri değiştireceğim diye kendimizle inatlaşmak vücudumuzdaki stres hormonlarının daha çok çalışmasına neden olabilir.Bunca güzel düşünceleri ve hedefleri olan iyi niyetli bir insanın kel olması ya da olmamasının ne önemi var ki?Ama karın kasları konusunda elbette bir şeyler yapmak mümkün.Mesela ab king pro diye karın kaslarını çalıştırıcı bir alet kullanıyoruz eşimle birlikte,mekik çekme azabından kurtardığı ve daha hızlı sonuç aldığımızı söyleyebilirim.Sabah erken kalkıp yürüyüş yapar mısınız?yürüyüş de karın kaslarınızı geliştirmek ve düzleştirmek için muhteşem bir yöntem.Ayrıca kozmik büyüyü çok daha yakından hissedebiliyor insan sabahları..
Bunların dışında ne güzel bir eşzamanlılıktır ki,dün akşam da e2 kanalında hedeflerini 100 maddelik bir liste halinde yazan maalesef apansız aramızdan ayrılan bir genç kızla ilgili bir program izledim.Bu kız amerikada bir çok insana ilham olmuş.Ve bugün de sizin hedef listenizi okumak da arkasından gelince çok güzel bir işaret oldu bana da.teşekkürler..saygılar.

csk 06-07-2007 02:23 PM

csk günlük

sağolasın Bugle,

aslında eşim bu konuda bana sizin dediğiniz yönde destek oluyor. hatta ben senin göbeğini de seviyorum diyor. saçlarımı evde makineyle kendim kestiğim için yardımcı da oluyor. kabullenme işini zaten ilk dökülmeler başladığında toptan keserek yaptığımı düşünüyorum. ama uzun bir zamandır da param olduğunda ( ki böyle beliriz bir gelecek zamana ertelelemek lazım düşleri ) saç ektireceğim, gözlerimi çizdireceğim vs. hedeflerim vardı. şimdilerde ise bunu byin gücüyle yapıp yapamayacağımı test ediyorum. diğer seçenekler zaten cepte hazır.

tekrar teşekkürler

Bugle 06-07-2007 02:40 PM

Ne güzel ,şanslısınız..Size bir önerim olacak aslında kabul ederseniz,belki duymuşsunuzdur Tibet'in gençlik pınarı isimli bir kitap var.Oradaki egzersizlerin ve beslenme düzeninin gençlik kazandırdığı yazılı.uzun süre bu egzersizleri yapanların ağaran saçlarının bile siyaha döndüğü,yüz çizgilerinde belirgin bir düzelme gibi etkileri var.Ayrıca zayıflamaya da yarıyor..Düzenli yaptığım dönemde harika hissediyordum kendimi.Enerjik ve canlı..bugünden itibaren tekrar başladım.Tavsiye ederim size de...

csk 06-07-2007 02:44 PM

kitabın adını not aldım teşekkürler

YAZGÜLÜ_81 07-07-2007 05:20 AM

Merhaba,
the secret kitabında ,okumuşsunuzdur muhakkak o bölümlerini, dikkatimizi olmasını istemediğimiz olaylara yönelttiğimiz için onların başımıza geldiğini anlatıyordu ve bir bölümde yazarın bir dönem kilolarından şikayetçi olduğu,bu durumdan daha sonra aldırış etmeyerek kurtulduğu ve ne yerse yesin asla şişmanlamayacağına inanarak yaptığı anlatılıyordu elbette sağlıklı beslenmek çok önemli ama bence de dikkatimizi, enerjimizi olmasını istemediğimiz yönlere çekmemek ve endişe duymamak da gerekir ve mükemmel sağlığa, fiziğe odaklanmak gerekir diye düşünüyorum actionsmile

csk 07-07-2007 11:22 AM

dün akşam televizyonda güzel bir müzik programı vardı. avrupa yayın birliğinin kuruluş yıldönümü kapsamında yabancıların katıldığı bir davette tüm yörelerimizden müzikler danslar mehteran takımı vs. ne ararsanız vardı. oğlum müziklerle oynamaya başlayınca eşim kamerayı ayarladı ve biz 3 kafadar kelimenin tam anlamıyla birazda çocuğu güldürmek için en komik danslarımızı yaptık. sonra filmi izleyip dakikalarca güldük güldük. bir ara çok güldük hadi hayırlısı diye geçti içimden. geçmez olaydı. eşim çocuğun sütünü ısıtıp yatırmak üzere odasına götürürken, çocuğumun ayağı takıldı ve düşüp kafasını çarptı. şişmesin diye buz koyduk ama onun canı yanmış ve çok ağlamıştı. tüm neşemiz kaçtı.

olumsuz şeyleri hayatımıza ne kadar çabuk çağırdığımızı fark ettim. olumlu gelişimler bu kadar çabuk olmuyordu. böyle yazmam bile yanlış aslında aynı hatalı inancı pekiştiriyorum. ve benim olumsuz düşüncemin bedelini oğlum ödememeliydi. inşallah bu olay son olur ve ben ne kendime ne sevdiklerime zarar vermemek için olumsuz düşünmekten bir an önce kurtulmalıyım.

nilgün07 07-07-2007 11:55 AM

mrb kardeşim.çocuğun için üzüldüm çok geçmiş olsun..insanız sonuçta aklımızdan her tür düşünce geçebiliyo.allah korumuş yinede.insanın kendine bile nazarı değebiliyor dedikleri negatif elektrik bu olsa gerek.sağlıcakla kalın

csk 07-07-2007 12:44 PM

teşekkürler Nilgün Abla.

kendime yeni bir düşünce kalıbı bulmaya çalıştım ve şuna karar verdim.
artık 100 de, 1000 de milyonda bir ihtimal olsa bile iyi olandan yana şansımı deneyeceğim. olumlu olanı hayatıma çekmek için ihtimal küçük de olsa seçimimi ondan yana kullanacağım. belki gerçekleşmeyecek ama ben denemiş ve aslında birşey kaybetmemiş olacağım. milyonda 1 de olsa şansımı deneyeceğim.
En azından tuttuğum taraf belli olur. ben iyiyden yanayım demiş olurum.

bir hikaye vardır. Hz.İbrahimi ateşe attıklarında bir karınca bir damla suyu ateşe doğru taşıyormuş. görenler ne faydası var ki demişler. karınca da bana ilham veren o sözü söylemiş. Olsun, hangi tarafta olduğum belli olur.

nilgün07 07-07-2007 01:06 PM

çok güzel bir düşünce kardeşim.iyi düşün ve hep öyle kal.senin heyecanını hissedebiliyorum...vicdanen de huzurlu ve rahat olursun.ama karşındaki insanların bunu kullanmalarına izin verme..

BURCU GELEGEN 08-07-2007 05:21 PM

Coşkun yazdıklarını heyecanla okudum maalesef olumsuzu hemen gerçekleştiriyoruz bunun nedenini anlayabiliş dğilim ama uygulamak çok zor çocuğun için çok geçmiş olsun şimdi daha iyidir. öğreneceğiz hepimiz ben bugün daha bi ılımlıyım hayırlısı

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:49 AM.