Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   csk günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1549-csk-gunluk.html)

csk 09-07-2007 09:52 AM

Ynt: csk günlük

inşallah Burcu , hep birlikte öğreneceğiz. bir de şunu fark ettim. insan bazen başına gelenlere katlanabiliyor ancak çok sevdiği birinin zarar görmemesi için gerekirse kendinden bile vazgeçebiliyor. hani sevdiğine kendini siper edip kurşunu yiyenler misali. o an onun hayatı seninkinden daha önemli oluyor. belki o gün ben düşseydim yene birseyleri es geçecektim ama benim olumsuz düşüncem çocuğumu etkilediği için daha bir hırslandım diyebilirim.

BURCU GELEGEN 09-07-2007 10:04 AM

Evet maalesef haklısın ama ben bunu dengelemeyi öğrendim çok zaman aldı bir zamanlar sevdiğim adam herşeyden önce geliyordu şimdi düşünüyorumda aslında çok yanlış bir davranış sonra hayvanlarımı ön plana çıkarmıştım şimdi bunu dengelemeyi öğrendim öncelikle sensin bencillik değil bu.

csk 09-07-2007 10:08 AM

07.07.07:

cumartesi özel bir tarihti.

ben de kendime bir iyilik yaptım. secret'in sitesindeki çeki indirdim ve üzerine 1 milyon dolar yazdım. bu çek 07.07.07 tarihinde benim için kesildi. şimdiden aktiflerime kattım:) cüzdanımda taşıyorum.

09.07.2007:

yukarıdaki satırları yazarken aklıma yeni bir fikir geldi. banka hesabımın aylık dökümünü alıp üzerindeki rakamları değiştireceğim. x olan maaşımı xxx olarak yeniden yazacağım. gelen eft ve havalelerin rakamını yükselteceğim, evren bankasından gönderilen yukarıdaki çekin hesabıma geçmiş olduğuna dair bir eft ekleyeceğim:)

ilgilenenlere duyurulur:)

yine fikrim geldi!!

acaba bir de evren bankası adına şöyle bir hesap ekstresi mi yaratsam. para yerine sevgi, dostluk başarı vs. mi olsa.

gelen eft: 09.07.2007 tarihinde eşinizden bir milyon öpücük transfer edildi:)
10.07.2007 tarihinde anneniz hesabınıza 500 bin sevgi yatırdı:)
10.07.2007 tarihinde çocuğunuz size on yüz bin kere babacığım diyerek sarıldı:)
10.07.2007 tarihine eşinize 100.000 birim aşk transfer ettiniz:)

harika olur derim:)

BURCU GELEGEN 09-07-2007 10:20 AM

k8908 harika olmuş

nilgün07 09-07-2007 11:04 AM

u859çoşkuncum allah iyiliğini versin!bayılıyorum şu senin hayallerine khkh56

csk 09-07-2007 11:14 AM

Teşekkürler Burcu ve Nilgün abla,

evren bank hesap ekstresini hazırlamaya başladım bile. birazdan da adımın altına bir resim ekleyeceğim. dünyayı ellerinde tutan bir adam resmi buldum. bence evrenden isteklerini kendine çekmek için konsantre olmuş ve tüm dünya onun emri altında gibi görüyorum. ekleyebilirsem çok süper olacak:))

nilgün07 09-07-2007 11:29 AM

alk78 allah kolaylık versin kardeşim.yazdıkların bana yaşama gücü veriyor inanki...neden olmasın.kalbinden geçirdiklerin olucak....

csk 09-07-2007 11:29 AM

seçtiğiniz resim ya çok büyük ya da avatar değil mesajı alıyorum. bu avatarların formatı ne oluyor ve boyutu ne olmaladır. gif ve jpeg denedim. 9 kb a kadar küçülttüm ama sistem kabul etmiyor. blenler yardım edebilir mi acaba?

csk 09-07-2007 11:40 AM

başardım. PNG diye bir format olacakmış.

nilgün07 09-07-2007 11:44 AM

alk78 TEBRİKLER harika görünüyooo

csk 09-07-2007 12:24 PM

Burcu'nun öncelik sensin sözü bir iki hikaye hatırlattı.

birincisinde baba çok meşgul ( gazetesini okuyor!! ) oğlu da babası kendisiyle ilgililensin diye paçasını çekiştiriyor, üzerine tırmanıyor, konuşuyor vs. adam çocuk kendisini rahat bıraksındiye gazeteden bir sayfa koparıyor ve küçük küçük parçalara ayırıyor. bakdiyor bu parçaladığım sayfada bir dünya resmi var, bu resmi haritaya bakarak doğru bir şekilde biraraya getirdiğinde seninle oynayacağım. 1-2 dakika geçmeden çocuk : tamam oldu diye babasına sesleniyor. adam şaşkınlıkiçinde bakıp resmin tamamlandığını görüyor. nasıl becerdin diye sorunca çocuk: dünya resminin arkasında bir adam resmi varmış. adamı bir araya getirdiğimde dünya da kendiliğinden düzeldi diye cevap veriyor.

belki çevremdeki insanları, hatta dünyayı düzeltemem ama kendimi düzeltebilirsem, dünya da düzelmiş olur.)

csk 09-07-2007 12:31 PM

ikincisi malesef pek iç açıcı değil.

yin ebir baba tüm varını yoğunu ortaya koyup borç harç bir araba satın almış. bir gün eve geldiğinde ne görsün küçük oğlu çekiçle arabaya vurmakta ve tamircilik oynamaktaymış. adam öfkeden deliye dönmüş ve çekici kaptığı gibi çocuğun eline vurup bak nasıl oluyor demiş. çocuk feryadı koparınca kendine gelmiş hemen hastahaneye götürmüş ancak doktorlar çocuğun elini bir daha kullanamayacağını ve kesilmesi gerektiğini söylemişler. aradan bir zaman geçmiş. bu arada adam da arabasını tamir ettirmiş. artık arabası eskisi gibiymiş. ve bir gün çocuk sormuş. baba araban düzeldi, peki ya benim elim ne zaman düzelecek?

evet haklısın Burcu herkesden önce kendimizi düzeltmemiz gerek...

csk 09-07-2007 01:11 PM

yaa arkadaşlar, bi de konuyla alakası yok ama en başa dönersek hedeflerimle alakalı,

ben ingilizce ile ilgili bölümüme birkaç mesaj attım. mayıstan beri hareket görmemiş konu.. tekrar canlansın istiyorum.. yarın ingilizce yarı türkçe sohbetler vs. destek olalım birbirimize.. orada yazışalım iyi kötü..

ok?

tresor 09-07-2007 02:04 PM

I agree with u, ant tıme ı can write in english, just fınd a subject pls , lerzan is not here at the moment , otherwise she ıs the best on thıs subject. art56art56

csk 09-07-2007 02:32 PM

ingilizce messages için sağol tresor özeline cevap yazdım.

bu arada çekim günlüğüm ile ilgili neredeyse yazmayı unutuyordum,

08.07.2007 Pazar sabahı kahvaltı için taze ekmek almak üzere markete giderken, oğlum beyaz bir clio yu gösterip; Baba bu araba senin mi? diye sordu. Çocukların kalbi temizdir. Belki de Allah söyletmiştir ve bu bir işarettir. O yüzden şimdiden tarihe bu anı not düşmeli.

csk 09-07-2007 02:40 PM

Alıntı:

nilgün sav Nickli Üyeden Alıntı
alk78 TEBRİKLER harika görünüyooo

resim büyükken alakası yok ama bu kadar küçültülmüşhaliyle dünyayı ellerinin arasında tutan adam bana çok benziyor yavv smil56 krzm67

tresor 09-07-2007 02:43 PM

super yaaa, oglun cok sekermıs , valla ben ınanırım boyle seylere neden olmasın, ben bu arada bırsey kesfettım uykumun arasında kalkınca ben net goruyorum ama gozumde bırsey olmadıgını hatırladıgım anda netlık kalmıyor, ıkıncı kez gene oldu bu hafta ben delırıyormuyum yoksa gozlerım mı gerıledı anlayamadım sevincli

csk 09-07-2007 02:51 PM

uykuluyken zihnin boşladığı ve direnç gösterecek savunma mekanizmaları ortadan kalktığı için net görüyor sonra şin çine farkındalık girince geriliyor olabilirmi acaba.

bu arada ben de kendimi saçlı olarak hayal etmeye başladım. lise sonda çektirdiğim bir vesikalık vardı. onu arıyorum. bulunca gözümün önünde bir yerlere koyacağım
bu arada şu yuvarlak smily lerin saçlıları yok mu yaaa. pek kullanmak istemiyorum şu kel kafaları. aşağıdaki gibi bonus kafalar istiyorum

hpm1

csk 09-07-2007 04:21 PM

Arkadaşlar aşağıdaki alanda yeni bir konu açtım. paylaşımda bulunursanız sevinirim.

Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > HAYATIM DEĞİŞTİ KLUBÜ > SERBEST KÜRSÜ > Hatalı Alanlarımız

BURCU GELEGEN 09-07-2007 11:32 PM

Alıntı:

nilgün sav Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir düşünce kardeşim.iyi düşün ve hep öyle kal.senin heyecanını hissedebiliyorum...vicdanen de huzurlu ve rahat olursun.ama karşındaki insanların bunu kullanmalarına izin verme..

Ben bu söze kesinlikle katılıyorum ammalesef kullanıyorlar deli olacam ya biraz iyi davranıyorsun hemen herşey düzeldi sanıyorlar sinirlendim

BURCU GELEGEN 09-07-2007 11:40 PM

Coşkun avatarın gerçekten çok iyi bir seçim ben yavaştan inançlarımın dışına çıktım şu an bağırmak istiyorum
ve şunu biliyoru mben bir süre yalnız kalmalıyım toparlanamıyorum başka türlü sizler olmasanız hayatımı gene dramatikleştirmeye başlardım. Bu çaba bu istek boşa olmamalı agl34

csk 10-07-2007 08:55 AM

Merhaba Burcu,

iyi biri olmanın herkesin her yaptığına kafa sallamak , her sözünü sineye çekmek, hani biri size bir tokat atarsa öbür yanağınızı çevirin demek olmadığını düşünüyorum. her türlü ilişkimizde gerekli yerlerde, kararlı ve doğru bir tonlama ile "Hayır" demeyi öğrenebildiğmiz ve sınırlarımızı doğru çizebildiğimiz sürece iyiliklerimiz suistimal edilemez diye düşünüyorum.

Örnek olarak iş hayatımda ben gerek üstlerim gerek altlarımla seviyeli ama sıcak bir ilişki seviyesini korumaya çalışıyorum. birilerine yaranmak için her işi üstlenmiyorum. ne aşırı laubali davranıyorum ne de bana böyle davranılmasına izin veriyorum. herkesle dosthane ilişkiler kuruyorum ama işin gerekleri, prosedürler ya da benim kişisel çizgilerimin dışına çıkacak söz, davranış ya da taleplere anında kesin bir şekilde ama kalp kırmadan gerekçelerini de söyleyerek hayır diyebiliyorum. Hoşlanmadığım muhabbetler dönmeye başladığında aradan sıyrılıyorum.

Özel hayatımda bu kadar başarılı değilim. aslında bunun sırrını da çözebilmeyi istiyorum. ama tutarlı ve kararlı olursak insanların zamanla bizi tanıyacaklarını ve kendilerini buna göre ayarlayacaklarını düşünüyorum. aynı adamın a kişisine çok farklı b kişine çok farklı davranabildiğini görüyorum biliyorum. bunun tek açıklamasının karşısındaki kişininin sınırlarını nasıl çizdiği ile alakalı olduğunu düşünüyorum. yoksa aynı kişi farklı kişilere neden farklı davranabilsin bu cesareti nereden bulsun öyle değil mi?

BURCU GELEGEN 11-07-2007 12:15 AM

aşıyoruz Coşkun öğreneceğiz bende özel hayatımda başarılı değilim maalesef. Dün nasıldım bugün nasılım mesela şu an çok çok iyiyim bitiyor d-üzeliyor

csk 11-07-2007 08:41 AM

su yolunu bulur diye bir söz duymuştum. bizler de yolumuzu buluyoruz.

csk 11-07-2007 10:49 AM

10.07.2007 tarihinde telinleri cep telefonuma yükledim.
internetteki iş ilanlarına bakmaya devam ediyorum. ünlü bir firmanın ik yöneticisi ilanına başvuruda bulundum. ilanı ilk okuduğumda garip bir titreşim aldım. sanki saniyeler içinde görüşmeleri tamamladım, işe başladım, aradan yıllar geçti ve ayrılma vakti bile geldi. derken bu firmada calışmış olmak bundan sonraki kariyerimi nasıl etkiler diye düşündüm. negatif bir iki etki geldi, cık dedim olmaz dedim. vazgeçtim. ama bir iki saat sonra siteye girip başvuruyu yaptım. bu işimi bulurken de benzer bir titreşim almıştım. tam hedeflediğim pozisyon değildi burası. bana ne katar diye düşünmüş ve vazgeçmiştim. sonra bir arkadaşımın ısrarıyla başvuruyu yapmış ve çalışmaya başlamıştım. o zamanlar nereye başvurduğumu bile bilmiyordum. ismi gizli bir ilandı ve şansıma sektör lideri bir firma çıkmıştı.

çekim yasası mıdır nedir tam bilmiyorum ama şimdiye kadar hep büyük ve alanlarında bir numara olan firmalarda çalıştım. çok şey öğrendim ama kariyer anlamında hedeflediğim yerlere gelemedim. büyük firmalarda küçük adam oldum. kendi kendime buralarda edindiğim tecrübelerle küçük firmalarda büyük adam olmak daha iyi olur deyip durdum hep. gel gör ki belli bir noktadan sonra küçük firmalar cazip gelmemeye başladı, sundukları imkanlar nedeniyle..

bakalım hayırlısı , tarih tekerrür mü edecek yoksa öyle gelmiş geçmiş bir ürperti miydi. hep birlikte göreceğiz. sadece bir anlık yaşadığım bir farkındalık aldığım bir işaretti ve çekim günlüğüme yazmamak olmaz dedim.

11.07.2007 tarihinde telkinleri sabah işe gelirken yolda dinledim. bundan sonra sabah akşam yolda geçen zamanlarımda telkinleri dinlemeye devam edeceğim.

angel2030 11-07-2007 11:26 AM

Coşkun harikasın yazdıkların inanılmaz bir motive verdi bana, en kısa zamanda SECRET filmini indirip seyredeceğim ve tibetin gençlik pınarını okuyacağım. Hayatımda hedeflerim belirlendi ama ara sırada olsa motivasyonu bitiren olaylar yaşıyorum zamanla bunlarıda geçeceğimi biliyorum. Hep beraber tabiiii smil56

Bugle 11-07-2007 11:28 AM

Hepimizin benzer sıkıntıları var herhalde...Ben de okul yıllarında mesleğimle ilgili müthiş hayaller kurar,yaptığım işin dünyanın en güzel işi olduğunu düşünürdüm.Ama son 1 yılda anladım ki,aslında ben sadece başarılı olma sevdasındaymışım.Ve bu saatten sonra yeni bir meslek edinmek ve asıl istediğim işte çalışmak sanki çok uzak.(31 yaşındayım)
Şu an öyle bir durumdayım ki,yaşama yeniden başlamak,yaşadığım şehri değiştirmek,sevdiğim işi yapmak istiyorum..sevdiğim işi yapmak için tekrar üniversite okumam lazım..6 yaşında bir oğlum,monoton hayatı çok seven ,değişikliklere hep şüpheyle yaklaşan bir kocam var...Ve sanki kapana kısılmış gibiyim..
Kabuğumu kırmak korkutucu geliyor.Güvenlik ihtiyacı elimi kolumu bağlayan en büyük korku unsuru..Risk almadan da isteklerimize kavuşamayız ama değil mi ?
Sınırlarımızı bizler belirliyoruz...Şimdi bu sınrları kaldırmaktan ölesiye korkuyorum..
Hep kendimden bahsettim kusura bakma, burası senin günlüğün coşkun..Kendini en en en mutlu hissettiğin işte çalışmanı canı gönülden isterim..

csk 11-07-2007 12:02 PM

teşekkürler angel ve teşekkürler Bugle.

Bugle, istediğin meslek nedir bilmiyorum ama mümkünse üniversiteye gitmek yerine çeşitli sertifika kurslarıyla halledebileceğin bir konu ise kursa gitmeni tavsiye ederim. ya da düşük ücretle hatta ücretsiz bile olsa sırf o alanda deneyim kazanabileceğin bir işe girmen bence daha pratik ve hızlı bir cözüm olacaktır. ( bunu insan kaynakları alanında çalışan biri olarak, hatta üniversiteden 1. likle mezun olmuş ama bunun iş hayatında hiçbir faydasını görmemiş biri olarak söylüyorum. 4897

ancak ilgili üniversitesinden mezun olmaktan başka yolu yoksa eşinle birlikte uygun bir çözüm bulabileceğinizi düşünüyorum. hayat müşterek ve evlendikten sonra artık özgür kararlar alamıyoruz ( belki bu da yanlış bir inançtır ) hele hele kiralarda oturduğumuz, taksitlere boğulduğumuz durumlarda kendini garantiye almadan iş değiştirmek, işi bırakmak bir iki kere düşünülmesi gereken konular. şehir değiştirmek ise eşlerin ikisi birden çalışıyorsa ve memur olup tayin isteyebilecek durumda değillerse, başka şehirde başka bir iş bulan eşin maaşı bu değişikliği değmeyecekse yine düşünülmesi gerekiyor.
ve sen belki de tüm bunları düşündüğün için kendini kapana sıkışmış gibi hissediyorsundur.

tavsiyem. hayalinin peşinden git, ancak bulduğun ilk çözümün üzerine odaklanma, mutlaka başka bir yolu daha vardır. en uygun seçimi yapmaya çalış.

bir tavsiye daha, çekim yasasını uygulumak istiyorsan benim bu forumda hatalı alanlarımız başlığı altında olumsuz düşüncelerimizi yazdığımız bir konum var. orayı içindekileri boşalttığın bir kuyu olarak düşün. ( hani meşhur midasın kulakları hikayesinde midasın kulaklarını eşek kulakları olduğunu kimseye söyleyemeyeceği için gidip kuyua anlatıp rahatlayan adam gibi ) mesajındaki tüm yapama edemem eşim şöyle böyle şeylerini oraya yaz.sonra hep birlikte bu cümleleri olumlu olarak tekrar yazalım ve sen bu olumlu cümlelerin üzerine odaklan. bakalım yeni düşünce tarzın hayatını nasıl değiştirecek.

Bugle 11-07-2007 12:13 PM

Çok teşekkürler coşkun...İstediğim iş kesinlikle üniversite okumayı gerektiriyor..Sağlık alanında çalışmak istiyorum..ama konservatuvar mezunuyum..Tıpla çok ilgiliyim..insanları iyileştirmek çok büyük bir mutluluk olsa gerek..Sağlıklı yaşama düşkünlüğüm ve ilaç prospektüsleri okumak ,okuduğum hastalıkların ve ilaçların latince isimlerini ve içerikleri istemeden aklımda tutabilmek bende doğal bir yaşam tarzı oldu artık..Tuhaf değil mi?Trompet çalan ama doktor olmak isteyen biri..genelde bu tam tersi olur ya..doktorlar sanatçı olmak ister..
Tavsiyelerin gerçekten çok dikkate değer ,bir kaç kez daha okuyacağım...Yardımların için çook teşekkürler..mutluluklar..

csk 11-07-2007 01:15 PM

tekrar merhaba, bugle.

ben yine uçuk fikirlerimi paylaşayım belki aklina bir fikir gelir. birnevi beyin fırtınası yani.

elbetteki öncelikle istediğin konuda eğitim alabilirsin. ayrıca sertifikalı ilkyardım eğitimlerine katılarak öncelikle bir ilkyardımcı olabilirsin. sertifiklar 3 yıl geçerli oluyor. daha sonrasında belki eğitmenlik sertifikası alıp başkalarına hayat kurtarmanın yollarını öğretebilirsin. bir eczane de çalışabilirsin. ilaç mümesssili olabilirsin. doğal sağlıklı ürünler satan pazarlayan bir dükkan açabilirsin. hatta bu konularda kariyer sitelerinde eleman arayan çok firma var. müziğinle insanlara nasıl şifa verebiliceğini düşünebilirsin. ( eski zamanlardan beri müzikle tedavi diye birşey var bildiğim kadarı ile de trompetne kaar uygundur bilemem) özel hasatahanelerin hasta kabul vb bölümlerinde çalışabilir, onları karşılama odalarında rahatlarını sağlama vb.konularda onlara yardımcı olabilirsin. ( zaten en büyük dertlerimiz hastahanelerdeki hastalara davranıştarzlarından kaynaklanıyor. yabancı ülkelere bakıyorum refaketçi diye bir olay yok. herkes evine gidiyor ya da bekleme odalarında bekliyor. çünkü biliyorlar ki hastalarına çok iyi bakılıyor. ) hasta yaşlı bakımı üzerine bir kurs görüp bakıcı olarak çalışabilirsin ki bu bence en hızlı çözüm. hasta birini aile fertleri çalışırken gündüz saatlerindeki tüm bakımını üstleniyorsun. ilaçlarını veriyorsun. besliyorsun. gerektiğinde doktora götürüyorusun,tansiyon yeker vb rutin ölçümlerini yapıyorsun. vs vs.

dediğim gibi bunlar sadece fikir. okusan bile hayalini gerçek anlmada gerçekleştirebilmen birkaç yıl alacak ama okurken bu işlerden birini yapmak belki sana bu süre içinde huzur verecek.

Bugle 11-07-2007 03:44 PM

Sevgili coşkun verdiğin fikirler güzel geldi sağolasın...şu doğal ürünlerle ilgili fikir bana çok yakın aslında..Bu alan hakkında hiç bilgim yok ama araştıracağım..Bir ışık yaktı bu fikir...belki bütünleyici bir sağlık merkezi açabilirim değil mi?Mesala içinde hem doğal ürünler,hem eğitimlerin olabileceği..samimi sıcak bir ortam...sağlıklı yaşamaya ilgili duyan herkese yönelik...tai chi,aikido kursları,ilk yardım,sağlıklı yemek pişirme,meditasyon seansları,tibetin gençlik pınarı egzersizlerinin öğretildiği,insanların kendilerini iyi hissettikleri..bilmiyorum...oldukça heyecanlandırdı beni bu fikir...
çok çok teşekkürler....

csk 11-07-2007 04:04 PM

http://www.b-fit.com.tr/_tr/index.asp

sevgili bugle,

yukarıdaki adrese gir. belki böyle bir yer açmakla başlayıp zamanla kendi iztediğin diğer şeyleri de eklersin. zincire katılan her halkaya eğitimden reklama kadar her konuda destek oluyorlarmış.

hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir başlangıç olabilir.

bu arada şunu fark ettim. hedeflerimden biri danışmanlık yapmaktı. sana bir fikir verebilmiş olmakla kendimi bir kariyer danışmanı gibi hissettim.:))))

tresor 11-07-2007 04:20 PM

ben bunu hıc duymamıstım ama cok ıyı bır fıkırden yola cıkmıs cok da dogru .. bedenı gunde yarımsaat calıstırmak cok sey degıstıyor...

csk 11-07-2007 04:45 PM

franchasing bölümünde herseyi anlatmışlar. spor aletlerinden kullanılacak kalem kağıda kadar herşeyi alıp getiriyorlar, eğitim veriyormar vs. çocuk doğduktan sonra eşim için kendi adına yapabileceği işleri araştırırken bulmuştuk bu programı. ancak bizim oturdugumuz bölgede her iki site arası park olduğu ve parklarda yürüme yolları ile belediye tarafından konulmuş spor aletleri olduğu ayrıca belediye çok sayıda ücretsiz kurs açtığı için talep oluşmayacaktı. curve diye benzer bir program daha var ama onlar biraz daha kalbur üstü kesime hitap ediyorlardı.

csk 12-07-2007 08:54 AM

11.07.2007 bana iş konusunda yardım edecek birini bulan dostum, dün yanıma geldi. loto da 5 tutturmuş. bu senenin tatil parası çıktı dedi. bu arkadaşımın NLP'den, secretten vs hiç haberi yok. ama olumlu düşünme, kafasına taktığı bir şeyi mutlaka elde edeceğinine dair hırsı ve sonucunda istediklerini hayatına çekme konusunda doğal bir yeteneği var. belki de çekim yasası kimisinin doğasında var ne bileyim. bazen konuşuyoruz da işler parayla dönmüyor dostum, çevren olacak diyor. kulaktan kulağa yayıldı mı açılmayacak kapı, alamayacağın hiçbirşey yok diyor. eşi çalışmıyor, iki çocuğu var, kirada oturuyor, maaşı benden düşük ama benden daha zengin yaşıyor ve ihtiyaç duyduğu birşeyi tam zamanında kendine çekme konsunda müthiş bir yeteneği var. dün altı tutturmam yakındır dedi. hissediyormuş. tamam dedim. aynen devam. altıyı tutturduğunda bana sıfır bir araba alacakmış.. thumbsanim

BURCU GELEGEN 12-07-2007 09:14 AM

ne kadargüzel bir arkadaşın varmış ya 44 Coşkun dün kargoyu yetiştiremedim şimdi vereceğim yarın elinde olacak sevgiler

csk 12-07-2007 09:55 AM

teşekkürler Burcu.

csk 12-07-2007 01:15 PM

12389 merhaba arkadaşlar,

bugün girişimciliğim tuttu ve sanal ortamda bir danışmanlık şirketi kurdum. sizleri de şirketime bekliyorum. adres Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > HAYATIM DEĞİŞTİ KLUBÜ > SİZDE HİKAYENİZİ ANLATIN > Üyelerin Hikayeleri
yani çok uzak değil bir tık ötenizde bu günlükle aynı sayfadayız

hayatimdegisti 12-07-2007 01:28 PM

Güzel bir fikir..
Tebrikler..

Özel olmayan sorular o başlık altında paylaşilabilir...Fikirler verilir...Herkes birbirine yardimci olur... wave

csk 12-07-2007 01:32 PM

Destek için teşekkürler Atakan Bey sung66

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM.